FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 sep 2016, 14:45

. . .bilo je samo pitanje vremena kad će do ovog doći. Prije ili kasnije bi se ovo dogodilo. Da li bi se to dogodilo dok se problemi riješe ili doći do pola puta . . . Izgurali smo do ovog momenta . . . Neko se pita, ko je kriv. Imamović, TK, Azmir, ovaj ili onaj . . . TK nikad nije ni htio da rješava probleme i njih se ne može ni uključivati u ovo. Azmir je svim silama pokušavao, ali čovjek ne može sam. Nije ovo mala stvar. Grad se uključivao sa bombastičnim izjavama . . . od decembra počinje gradnja stadiona, nećemo dozvoliti da igramo na B.P., Grad daje pravnu pomoć, dovest ćemo privrednike iz Tuzle . . . ko je davao ove izjave a pojedini se pitaju ko je odgovoran. Grad je odgovoran za gašenje KK a sad i za FK . . . a vi se i dalje pitate. Ne bi vi da li glas ovome ili onome jer su svi isti. Neka je. Glasove će im dati uhljebljena familija i taman 4 godine da još što-šta sahranimo. Vrijeme je da promijenite. Ovog ili onog .. a trenutnog se treba kazniti. Dosta ga je više. Vidite da je gladan moći . ..

. .ja sam imao informaciju da Azmir ostaje. Šta je prevagnulo, ko će ga sad znati. Nisu se igrali klikera skoro 3 sata. .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 sep 2016, 14:48

Jajima na novi most! Nek se cijedi!
Ovo je nas gradjane Tuzle kostalo preko 600.000KM. :urnebes:
slika
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 14 sep 2016, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 14 sep 2016, 14:49

Tuzlak04 je napisao/la:. . .bilo je samo pitanje vremena kad će do ovog doći. Prije ili kasnije bi se ovo dogodilo. Da li bi se to dogodilo dok se problemi riješe ili doći do pola puta . . . Izgurali smo do ovog momenta . . . Neko se pita, ko je kriv. Imamović, TK, Azmir, ovaj ili onaj . . . TK nikad nije ni htio da rješava probleme i njih se ne može ni uključivati u ovo. Azmir je svim silama pokušavao, ali čovjek ne može sam. Nije ovo mala stvar. Grad se uključivao sa bombastičnim izjavama . . . od decembra počinje gradnja stadiona, nećemo dozvoliti da igramo na B.P., Grad daje pravnu pomoć, dovest ćemo privrednike iz Tuzle . . . ko je davao ove izjave a pojedini se pitaju ko je odgovoran. Grad je odgovoran za gašenje KK a sad i za FK . . . a vi se i dalje pitate. Ne bi vi da li glas ovome ili onome jer su svi isti. Neka je. Glasove će im dati uhljebljena familija i taman 4 godine da još što-šta sahranimo. Vrijeme je da promijenite. Ovog ili onog .. a trenutnog se treba kazniti. Dosta ga je više. Vidite da je gladan moći . ..

. .ja sam imao informaciju da Azmir ostaje. Šta je prevagnulo, ko će ga sad znati. Nisu se igrali klikera skoro 3 sata. .
Ja se pitam ko ga je opstruirao jer je u intervjuu faktoru rekao da je vlada odbila potpisati za tu navodnu investiciju od 210 miliona KM. Jedina vlada ovdje je vlada TK. Ostalo nabrojano stoji, ali cekam jos vise podataka za svaku stavku pa da optuzujem nekog. Azmir koji sve zna suti, ajde da sutim i ja.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 14:54

Kako ce ti vlada kantona potpisati nesto sto je u opstinskom vlasnistvu. Stadion je opstinski, a opcina nece da ga se odrekne i zato nece nikada potpisati nesto vec zele da ga sami grade 30-40 godina. Ugovorom bi predali zemljiste i to nece da urade. Krivo im je sto ima neko jaci od njih i samo gledaju kako da ga otjeraju.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 sep 2016, 14:58

Komunista je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. . .bilo je samo pitanje vremena kad će do ovog doći. Prije ili kasnije bi se ovo dogodilo. Da li bi se to dogodilo dok se problemi riješe ili doći do pola puta . . . Izgurali smo do ovog momenta . . . Neko se pita, ko je kriv. Imamović, TK, Azmir, ovaj ili onaj . . . TK nikad nije ni htio da rješava probleme i njih se ne može ni uključivati u ovo. Azmir je svim silama pokušavao, ali čovjek ne može sam. Nije ovo mala stvar. Grad se uključivao sa bombastičnim izjavama . . . od decembra počinje gradnja stadiona, nećemo dozvoliti da igramo na B.P., Grad daje pravnu pomoć, dovest ćemo privrednike iz Tuzle . . . ko je davao ove izjave a pojedini se pitaju ko je odgovoran. Grad je odgovoran za gašenje KK a sad i za FK . . . a vi se i dalje pitate. Ne bi vi da li glas ovome ili onome jer su svi isti. Neka je. Glasove će im dati uhljebljena familija i taman 4 godine da još što-šta sahranimo. Vrijeme je da promijenite. Ovog ili onog .. a trenutnog se treba kazniti. Dosta ga je više. Vidite da je gladan moći . ..

Ja se pitam ko ga je opstruirao jer je u intervjuu faktoru rekao da je vlada odbila potpisati za tu navodnu investiciju od 210 miliona KM. Jedina vlada ovdje je vlada TK. Ostalo nabrojano stoji, ali cekam jos vise podataka za svaku stavku pa da optuzujem nekog. Azmir koji sve zna suti, ajde da sutim i ja.
Ja samo znam da je Jasmin Imamovic Faraon sve sto je obecao slagao. Samo slijepac i gluh to ne vidi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 14 sep 2016, 15:02

tuzlak1987 je napisao/la:Kako ce ti vlada kantona potpisati nesto sto je u opstinskom vlasnistvu. Stadion je opstinski, a opcina nece da ga se odrekne i zato nece nikada potpisati nesto vec zele da ga sami grade 30-40 godina. Ugovorom bi predali zemljiste i to nece da urade. Krivo im je sto ima neko jaci od njih i samo gledaju kako da ga otjeraju.
Pa citiram Azmira iz faktora danas, rekao je vlada. Provjeri ponovo. A sto se tice stadiona, kome je Grad trebao da da stadion? Jel za dzaba? Zasto je odbijena koncesija? Zna li neko vrijednost zemljista na Tusnju? Neka se ista procijeni kao vrijedno građevinsko zemljiste, spoji sa Klubom, a Sloboda onda na bubanj. Neka se tada iskesira puna cijena za klub i stadion, namire dugovi i onda neka se grade trzni centri. Nije to jasminov stadion da ga supak moze dijeliti kome hoce, vec naš. I ne zelim da se gradska imovina krcmi kako ko zeli. Niko ne odgovara na takva pitanja, svi nesto uvijeno, i supak faraon i Azmir. Zato kazem, ima tu previse nepoznanica da bi mogao jasno uzeti stranu. A vi kako hocete.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 sep 2016, 15:03

Poslije 3 godine, vraća se osjećaj kad ti je klub u qrcu i iz dana u dan ces citati pizdarije

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 14 sep 2016, 15:03

Probisvjet je napisao/la:
Komunista je napisao/la:

Ja samo znam da je Jasmin Imamovic Faraon sve sto je obecao slagao. Samo slijepac i gluh to ne vidi!
Potuno se slazem sa tobom, ali on je politicar, to mu je posao. Laze i mulja.
A poucen svojim iskustvom, kao i svi vi, ne ocekujte nista ni od drugih. Asfaltiranje puta u selu donese glasova nego **** oko sportakog kluba.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 15:05

Komunista je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kako ce ti vlada kantona potpisati nesto sto je u opstinskom vlasnistvu. Stadion je opstinski, a opcina nece da ga se odrekne i zato nece nikada potpisati nesto vec zele da ga sami grade 30-40 godina. Ugovorom bi predali zemljiste i to nece da urade. Krivo im je sto ima neko jaci od njih i samo gledaju kako da ga otjeraju.
Pa citiram Azmira iz faktora danas, rekao je vlada. Provjeri ponovo. A sto se tice stadiona, kome je Grad trebao da da stadion? Jel za dzaba? Zasto je odbijena koncesija? Zna li neko vrijednost zemljista na Tusnju? Neka se ista procijeni kao vrijedno građevinsko zemljiste, spoji sa Klubom, a Sloboda onda na bubanj. Neka se tada iskesira puna cijena za klub i stadion, namire dugovi i onda neka se grade trzni centri. Nije to jasminov stadion da ga supak moze dijeliti kome hoce, vec naš. I ne zelim da se gradska imovina krcmi kako ko zeli. Niko ne odgovara na takva pitanja, svi nesto uvijeno, i supak faraon i Azmir. Zato kazem, ima tu previse nepoznanica da bi mogao jasno uzeti stranu. A vi kako hocete.
Koliko zemljista i koliko para je pokrano u BIH onda me vise i ne boli briga hocel dati stadion besplatno. Ako ce neko tu napraviti nesto dobro i veliko onda neka ga daje besplatno. Ja kao gradjanin Tuzle cu tu samo profitirati. Ako moze dati 500 hiljada KM za most onda moze dati i stadion besplatno kako bi konacno imali nesto kvalitetno u gradu.

Ko ce ti bolan kesirati nesto za Slobodu? Sloboda vrijedi 0 KM.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 sep 2016, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 sep 2016, 15:06

Polako i UNTZ unistavaju, sport je evo poceo padati. Ma samo da se ne zapuca.. :puke:
ečeras u 18:50 sati vašoj pažnji preporučujemo Sport plus TV Slon.

Ugostit ćemo Azmira Husića – bivšeg predsjednika UO FK Sloboda Tuzla.

U Sport plusu Husić govori o razlozima ostavke na mjesto predsjednika UO, relaciji sa čelnicima grada i hoće li nakon Slobode ostati u svijetu bh. nogometa.

Budite uz program TV Slon večeras u 18:50 sati.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 sep 2016, 15:06

slika
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 sep 2016, 15:09

– Niko nam ništa nije javio. Ostalo je da će se igračima danas u 16.30 sati, kada je planiran trening, obratiti neko iz klupskog rukovodstva. Vjerujte, ni mi ništa ne znamo niti nam iko išta javlja. Situacija nikako nije dobra zbog potpune neizvjesnosti koja vlada među igračima – izjavio je za Fenu Amir Spahić, član stručnog štaba Slobode.

Pokušaji da stupimo u kontakt sa direktorom kluba Sašom Vugdalićem ili predsjednikom Skupštine Kemalom Kurevićem nisu urodili plodom, jer se nijedan nije javljao na više telefonskih poziva.S druge strane, predsjednik Husić ponavlja da je podnio neopozivu pismenu ostavku i da su neispunjena obećanja Gradske uprave Tuzla o pomoći Slobodi glavni razlog njegovog odlaska.

Husić je u izjavi za “Avaz” prvi put spomenuo da je u Slobodu uložio između 2,5 i 3 miliona maraka, ali da te novce neće tražiti sve dok se klub ne privatizira. Međutim, zvaničnog izvještaja o Husićevim ulaganjima u Slobodu još nema, a traženi su na dvije posljednje Skupštine. Istina, posljednja Skupština je održana u junu prošle godine, kada je za predsjednika izabran Kemal Kurević, aktuelni pomoćnik gradonačelnika Tuzle. Od tada, nije održan nijedan sastanak najvišeg klupskog tijela.

Član Skupštine Nermin Čolić kaže kako je šteta što Husić neće ostati u klubu, jer je uradio dosta dobrih stvari, mada mu zamjera što do sada nije u rad Upravnog odbora uključio veći broj osoba od kojih su neke bile spremne ulagati značajna materijalna sredstva u Klub iz Rudarske 2. Ovako, uglavnom je ulagao sam svoje novce.

– Ne mogu shvatiti ni odlazak Husrefa Musemića kome su, navodno, zasmetale kritike iz gledališta. Toga ima na svim stadionima i treneri ne odlaze tek tako. Mislim da je u pozadini nešto drugo. Musemića je Sloboda vratila u život kada je bio bez angažmana. Ispunjeni su mu svi zahtjevi oko dovođenja igrača koji su mu sada, navodno, stvorili negativnu atmosferu u ekipi – kaže Čolić za Fenu.

U klupskoj administraciji Feni je rečeno da niko nije vidio pismenu ostavku predsjednika Husića, ali da se vjeruje da je uručio predsjedniku Skupštine Kureviću.Oglasilo se i Udruženje građana “Prijatelji Slobode” sa zahtjevom da se problemi u klubu riješe na način da ekipa nastavi što normalnije funkcionirati i da se posljedice ne odraze na njene rezultate.

Fena nezvanično doznaje da su se jutros sastali Husić i Kurević, te da je sastanku prisustvovao i dopredsjednik Slobode Amer Karabegović. Husić je ostao pri odluci o ostavci, a upravljanje klubom, kako smo jučer najavili, preuzeo je petočlani Odbor za hitnost na čelu sa Kurevićem.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 sep 2016, 15:10

Nadam se da će Azmir včrs na Slonu biti dosta otvoreniji i konkretniji i jasniji. Eto otišao si iz Slobode i neće ti niko podapinjati nogu više, sad bujrum reci javno imenom i prezimenom ko je opstruirao ko nije htio da potpiše, ko obeća pa slaže, ko potura noge itd. sve ovo javno iznijeti, imenom i prezimenom.

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 14 sep 2016, 15:10

tuzlak1987 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
Koliko zemljista i koliko para je pokrano u BIH onda me vise i ne boli briga hocel dati stadion besplatno. Ako ce neko tu napraviti nesto dobro i veliko onda neka ga daje besplatno. Ja kao gradjanin Tuzle cu tu samo profitirati. Ako moze dati 500 hiljada KM za most onda moze dati i stadion besplatno kako bi konacno imali nesto kvalitetno u gradu.

Ko ce ti bolan kesirati nesto za Slobodu? Sloboda vrijedi 0 KM.
Mene nije. Kao sto ne mogu prezaliti bacanje para za spomenik Tvrtku i taj sugavi most, jos bi teze podnio bacanje mnogostruko vece kolicine imovine/novca niz rijeku. Jer nama trebaju i rasvjeta, kanta za smece, vodovod, ceste dom zdravlja, vrtici za djecu koji ce valjda doci na red kada neko pametan doci na vlast. Ali, svako ima pravo ma misljenje :)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 sep 2016, 15:15

Coraco je napisao/la:Nadam se da će Azmir včrs na Slonu biti dosta otvoreniji i konkretniji i jasniji. Eto otišao si iz Slobode i neće ti niko podapinjati nogu više, sad bujrum reci javno imenom i prezimenom ko je opstruirao ko nije htio da potpiše, ko obeća pa slaže, ko potura noge itd. sve ovo javno iznijeti, imenom i prezimenom.
Jasmin Imamovic ! Taj vam je pustio korjene ipod drenaze stadiona !
Max Allegri

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 sep 2016, 15:16

Objasnio čovjek
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 15:22

Kako cu ga kazniti kada eto vi govorite da treba za Batu glasati ?!

Jedina opcija normalna je Gadzo. Ne mogu nikako kazniti SDP tako sto biram SDA kada su ista sorta samo druge boje. Bato mozda pusti Azmiru Slobodu, ali zato ja i buraz necemo naci ovdje posla do 2046. jer ce prednost imati seljaci.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 sep 2016, 15:27

tuzlak1987 je napisao/la:Kako cu ga kazniti kada eto vi govorite da treba za Batu glasati ?!

Jedina opcija normalna je Gadzo. Ne mogu nikako kazniti SDP tako sto biram SDA kada su ista sorta samo druge boje. Bato mozda pusti Azmiru Slobodu, ali zato ja i buraz necemo naci ovdje posla do 2046. jer ce prednost imati seljaci.
A sta kao komunjare su kulturniji? De ba..

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 14 sep 2016, 15:28

Probisvjet je napisao/la:Jajima na novi most! Nek se cijedi!
Ovo je nas gradjane Tuzle kostalo preko 600.000KM. :urnebes:
slika
Čemu ovo služi odnosno gdje vodi tamo kao da je gradiliste neko.
Grad Zagreb dinamu daje dzaba zemljiste u odlicnom dijelu grada za stadion.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 14 sep 2016, 15:28

solinas je napisao/la:slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.