Pa Bato ti je desna ruka onog vlasnika Zade sto je bio i u Slobodi direktor!!! on je je*o bolesne i stare kad je zabranio na esencijalnu listu sve lijekove osim Zadinih sta vam je ovo je sve izmedju dva zla birati bolje !!!tuzlak1987 je napisao/la:Kako cu ga kazniti kada eto vi govorite da treba za Batu glasati ?!
Jedina opcija normalna je Gadzo. Ne mogu nikako kazniti SDP tako sto biram SDA kada su ista sorta samo druge boje. Bato mozda pusti Azmiru Slobodu, ali zato ja i buraz necemo naci ovdje posla do 2046. jer ce prednost imati seljaci.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Necu radi kluba glasati samo, postoji 100 segmenata u zivotu pored sporta. Za SDA necu nikada glasati jer mrze ovaj grad i samo cekaju priliku da ga dovrse.RollingPaper je napisao/la:A sta kao komunjare su kulturniji? De ba..tuzlak1987 je napisao/la:Kako cu ga kazniti kada eto vi govorite da treba za Batu glasati ?!
Jedina opcija normalna je Gadzo. Ne mogu nikako kazniti SDP tako sto biram SDA kada su ista sorta samo druge boje. Bato mozda pusti Azmiru Slobodu, ali zato ja i buraz necemo naci ovdje posla do 2046. jer ce prednost imati seljaci.
Ako cu kaznjavati SDP sigurno ga necu kazniti glasom za SDA vec za nekog drugog.
smjenivat Faraona samo zato sto je unistio sport u ovom gradu je glupost epskih razmjera
kada glasas, tada biras najbolju opciju za Tuzlu generalno, ne za FK Sloboda ili sport u Tuzli, pa ako u tom slucaju ima bolji od Faraona, onda neka se glasa za tu osobu, nema problema! mi sa Faraonom znamo na cemu smo kada je sport u pitanju, sa nekim drugim kandidatima ne znamo, mozda bi bilo bolje, a mozda i ne bi, to je kocka! al Tuzla na prvom mjestu..
kada glasas, tada biras najbolju opciju za Tuzlu generalno, ne za FK Sloboda ili sport u Tuzli, pa ako u tom slucaju ima bolji od Faraona, onda neka se glasa za tu osobu, nema problema! mi sa Faraonom znamo na cemu smo kada je sport u pitanju, sa nekim drugim kandidatima ne znamo, mozda bi bilo bolje, a mozda i ne bi, to je kocka! al Tuzla na prvom mjestu..
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
+1Chinaglia je napisao/la:smjenivat Faraona samo zato sto je unistio sport u ovom gradu je glupost epskih razmjera
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma faraon je duša od čovjeka, nema veze sport, necemo o njem, sve druge stvari blistaju. Ja bih mu dao doživotni mandat jer je najbolji čovjek kojeg je Tuzla ikad imala.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo reci nekog da nije Faraon ili Bato i ima moj glas.RollingPaper je napisao/la:Ma faraon je duša od čovjeka, nema veze sport, necemo o njem, sve druge stvari blistaju. Ja bih mu dao doživotni mandat jer je najbolji čovjek kojeg je Tuzla ikad imala.
-
- Kontakt:
Karactuzlak1987 je napisao/la:Samo reci nekog da nije Faraon ili Bato i ima moj glas.RollingPaper je napisao/la:Ma faraon je duša od čovjeka, nema veze sport, necemo o njem, sve druge stvari blistaju. Ja bih mu dao doživotni mandat jer je najbolji čovjek kojeg je Tuzla ikad imala.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Izmedju Karaca i Azmira biram deportovanje Karaca iz galaksije.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Karactuzlak1987 je napisao/la:Samo reci nekog da nije Faraon ili Bato i ima moj glas.RollingPaper je napisao/la:Ma faraon je duša od čovjeka, nema veze sport, necemo o njem, sve druge stvari blistaju. Ja bih mu dao doživotni mandat jer je najbolji čovjek kojeg je Tuzla ikad imala.
Red bi bio da se naprave novi "februarski" protesti pred palatom faraona.
Kad smo se mogli organizovati prije 2 godine možemo i sada.
Garantovano je da se može okupiti makar 2-3 hiljade ljudi.
Evo neće Indir, koji ionako nema veze s vezom, zašto UG ne organizuje proteste.
U smislu da pozove ljude, ali ovoga puta da se ide do kraja.
Pa do kad mislimo da nas vuku za nos. Sve đto treba je event na FB i da se podjeli na forum i pogrupama o slobodi.
sad će izbori, novinari jedva čekaju, a političari bi morali da slušaju barem sad ako nikada
Pa do kad mislimo da nas vuku za nos. Sve đto treba je event na FB i da se podjeli na forum i pogrupama o slobodi.
sad će izbori, novinari jedva čekaju, a političari bi morali da slušaju barem sad ako nikada
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ide li ko na trening sad
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nece ni UG jer i UG zadnjih pola godine pljuje Azmira. I na zapadu kada su utakmice, a i u saopstenjima se da namirisati.Mortus je napisao/la:Red bi bio da se naprave novi "februarski" protesti pred palatom faraona.
Sad u 16:30
Mortus je napisao/la:Red bi bio da se naprave novi "februarski" protesti pred palatom faraona.
Evo kad i gdje, idealna prilika, kompletna gradska vlast na jednom mjestu

Za sve je kriva SDA
Evo i brata mog.RollingPaper je napisao/la:Ma faraon je duša od čovjeka, nema veze sport, necemo o njem, sve druge stvari blistaju. Ja bih mu dao doživotni mandat jer je najbolji čovjek kojeg je Tuzla ikad imala.
Nemoj da bi ko prozivao čovjeka i postavljao antibot pitanja.

Gospodo Tuzlaci na ovim izborima nemate alternative, zeleni samo mogu dokrajčiti Slobodu ponovnim zavlačenjem u dugove.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
kakve se ovo igre igraju oko nase svetinje p.icka im maretina svima redom
evo opet Azmir ide i opet on o nekim milionskim investivijama a dok je na celu kluba nit investicija nit informacija o bilo cemu. pa majka mu stara prozovi imenom i prezimenom svakog ko opstruira tvoje iskrene namjere
ali mislim da je ovdje dublja pozadina i sve je tacno tempirano 20 dana prije izbora
ako neko misli da ce nasi glasovi odluciti gradonacelnika nek se prijavi sam u Solinu na psihijatriju
klub nam se bori za prvaka nas 2000 na stadionu e bas smo yebena masa
nek se i ovo desilo od cega smo strahovali zadnje 3 godine, makar mi nece narasti jos jedan cir na zelucu, nego se samo prepustiti ovim g.ovnima sto nas zadesise
ne zna covjek dal da se smije ili da place
mamu im ispolitiziranu svima redom yebem 

Sloboda Tuzla
đe drug Franto
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' locksmith?Chinaglia je napisao/la:đe drug Franto

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Antifriz je napisao/la:Mortus je napisao/la:Red bi bio da se naprave novi "februarski" protesti pred palatom faraona.
Evo kad i gdje, idealna prilika, kompletna gradska vlast na jednom mjestu
OVO SE NE SMIJE FULATI

na koji način da se promovišemo i da se za sutra dogovorimo, naravno ako ima zainteresovanih ljubitelja Slobode naše u koju se kunemo
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.