FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slobodas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Slobodas » 14 sep 2016, 15:28

tuzlak1987 je napisao/la:Kako cu ga kazniti kada eto vi govorite da treba za Batu glasati ?!

Jedina opcija normalna je Gadzo. Ne mogu nikako kazniti SDP tako sto biram SDA kada su ista sorta samo druge boje. Bato mozda pusti Azmiru Slobodu, ali zato ja i buraz necemo naci ovdje posla do 2046. jer ce prednost imati seljaci.
Pa Bato ti je desna ruka onog vlasnika Zade sto je bio i u Slobodi direktor!!! on je je*o bolesne i stare kad je zabranio na esencijalnu listu sve lijekove osim Zadinih sta vam je ovo je sve izmedju dva zla birati bolje !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 15:29

RollingPaper je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kako cu ga kazniti kada eto vi govorite da treba za Batu glasati ?!

Jedina opcija normalna je Gadzo. Ne mogu nikako kazniti SDP tako sto biram SDA kada su ista sorta samo druge boje. Bato mozda pusti Azmiru Slobodu, ali zato ja i buraz necemo naci ovdje posla do 2046. jer ce prednost imati seljaci.
A sta kao komunjare su kulturniji? De ba..
Necu radi kluba glasati samo, postoji 100 segmenata u zivotu pored sporta. Za SDA necu nikada glasati jer mrze ovaj grad i samo cekaju priliku da ga dovrse.

Ako cu kaznjavati SDP sigurno ga necu kazniti glasom za SDA vec za nekog drugog.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2016, 15:30

smjenivat Faraona samo zato sto je unistio sport u ovom gradu je glupost epskih razmjera

kada glasas, tada biras najbolju opciju za Tuzlu generalno, ne za FK Sloboda ili sport u Tuzli, pa ako u tom slucaju ima bolji od Faraona, onda neka se glasa za tu osobu, nema problema! mi sa Faraonom znamo na cemu smo kada je sport u pitanju, sa nekim drugim kandidatima ne znamo, mozda bi bilo bolje, a mozda i ne bi, to je kocka! al Tuzla na prvom mjestu..

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 14 sep 2016, 15:32

Chinaglia je napisao/la:smjenivat Faraona samo zato sto je unistio sport u ovom gradu je glupost epskih razmjera

kada glasas, tada biras najbolju opciju za Tuzlu generalno, ne za FK Sloboda ili sport u Tuzli, pa ako u tom slucaju ima bolji od Faraona, onda neka se glasa za tu osobu, nema problema! mi sa Faraonom znamo na cemu smo kada je sport u pitanju, sa nekim drugim kandidatima ne znamo, mozda bi bilo bolje, a mozda i ne bi, to je kocka! al Tuzla na prvom mjestu..
+1
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 sep 2016, 15:36

Ma faraon je duša od čovjeka, nema veze sport, necemo o njem, sve druge stvari blistaju. Ja bih mu dao doživotni mandat jer je najbolji čovjek kojeg je Tuzla ikad imala.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 15:37

RollingPaper je napisao/la:Ma faraon je duša od čovjeka, nema veze sport, necemo o njem, sve druge stvari blistaju. Ja bih mu dao doživotni mandat jer je najbolji čovjek kojeg je Tuzla ikad imala.
Samo reci nekog da nije Faraon ili Bato i ima moj glas.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 sep 2016, 15:39

tuzlak1987 je napisao/la:
RollingPaper je napisao/la:Ma faraon je duša od čovjeka, nema veze sport, necemo o njem, sve druge stvari blistaju. Ja bih mu dao doživotni mandat jer je najbolji čovjek kojeg je Tuzla ikad imala.
Karac :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 15:40

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Karac :mrgreen:
Izmedju Karaca i Azmira biram deportovanje Karaca iz galaksije.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 sep 2016, 15:40

Red bi bio da se naprave novi "februarski" protesti pred palatom faraona.
Kad smo se mogli organizovati prije 2 godine možemo i sada.
Garantovano je da se može okupiti makar 2-3 hiljade ljudi.
Evo neće Indir, koji ionako nema veze s vezom, zašto UG ne organizuje proteste.
U smislu da pozove ljude, ali ovoga puta da se ide do kraja.
Pa do kad mislimo da nas vuku za nos. Sve đto treba je event na FB i da se podjeli na forum i pogrupama o slobodi.
sad će izbori, novinari jedva čekaju, a političari bi morali da slušaju barem sad ako nikada
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 14 sep 2016, 15:41

Ide li ko na trening sad

TZ075
Kontakt:

Post Postao/la TZ075 » 14 sep 2016, 15:44

kad je treningg???
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 15:44

Mortus je napisao/la:Red bi bio da se naprave novi "februarski" protesti pred palatom faraona.
Pa do kad mislimo da nas vuku za nos. Sve đto treba je event na FB i da se podjeli na forum i pogrupama o slobodi.
sad će izbori, novinari jedva čekaju, a političari bi morali da slušaju barem sad ako nikada
Nece ni UG jer i UG zadnjih pola godine pljuje Azmira. I na zapadu kada su utakmice, a i u saopstenjima se da namirisati.

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 14 sep 2016, 15:45

Sad u 16:30

Antifriz
Kontakt:

Post Postao/la Antifriz » 14 sep 2016, 15:46

Mortus je napisao/la:Red bi bio da se naprave novi "februarski" protesti pred palatom faraona.

Evo kad i gdje, idealna prilika, kompletna gradska vlast na jednom mjestu

slika

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 14 sep 2016, 15:46

Za sve je kriva SDA

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 sep 2016, 15:50

Evo i brata mog.

Nemoj da bi ko prozivao čovjeka i postavljao antibot pitanja. :mrgreen:

Gospodo Tuzlaci na ovim izborima nemate alternative, zeleni samo mogu dokrajčiti Slobodu ponovnim zavlačenjem u dugove.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 sep 2016, 15:52

kakve se ovo igre igraju oko nase svetinje p.icka im maretina svima redom :!: evo opet Azmir ide i opet on o nekim milionskim investivijama a dok je na celu kluba nit investicija nit informacija o bilo cemu. pa majka mu stara prozovi imenom i prezimenom svakog ko opstruira tvoje iskrene namjere :!: ali mislim da je ovdje dublja pozadina i sve je tacno tempirano 20 dana prije izbora :kafa: ako neko misli da ce nasi glasovi odluciti gradonacelnika nek se prijavi sam u Solinu na psihijatriju :urnebes: klub nam se bori za prvaka nas 2000 na stadionu e bas smo yebena masa :clap: nek se i ovo desilo od cega smo strahovali zadnje 3 godine, makar mi nece narasti jos jedan cir na zelucu, nego se samo prepustiti ovim g.ovnima sto nas zadesise :oops: ne zna covjek dal da se smije ili da place :facepalm: mamu im ispolitiziranu svima redom yebem :salut:
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2016, 15:53

đe drug Franto

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 sep 2016, 15:56

Chinaglia je napisao/la:đe drug Franto
Jel' locksmith? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 sep 2016, 15:58

Antifriz je napisao/la:

Evo kad i gdje, idealna prilika, kompletna gradska vlast na jednom mjestu

slika

OVO SE NE SMIJE FULATI :!: :!: :!:

na koji način da se promovišemo i da se za sutra dogovorimo, naravno ako ima zainteresovanih ljubitelja Slobode naše u koju se kunemo
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.