Kvota 2 na njih protiv Moldavije u gostima a treba im za ganjanje baraza
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Narode moj radni šta mislite za Crnogorce sutra ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Svedska 1
Zlatan daje
Engleska 1
Rooney daje
Zlatan daje
Engleska 1
Rooney daje
FORZA MARŠAL !!!
@Okolele kakvi su izgledi da Minsk - Mozyr dodje ponovo iz 2/1 @22 ?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sve tekme (osim Mak-Esp)
Slovacka- Ukrajina 1x - odlucujuca za direktan plasman, ne vjerujem da ce sebi dopustiti luksuz poraza
Bjelorusija- Luksemburg 1 - bolja su ekipa, a i dosta igraca Luksa imalo neko trovanje jucer
Engleska- Svicarska odg - trebala bi Svicarska do jednog gola, ne vjerujem da ce bunkerati
Litavnija- San Marino 3+ - mogu ovdje domacini do tri komada bez problema
Slovenija- Estonija 1 - duel za baraz, sve je na strani domacina
Lihtenstajn- Rusija 3+ - Rusija se vratila u zivot, ocekujem da lete po terenu
Moldavija- Crna Gora 2 - dok postoje i teoretske sanse crnogorci ce igrati, Jovetic sam vrijedi k'o cijel tim domacina
Svedska- Austrija ddg - Svedima vrlo bitna utakmica, Austrijanci igraju sto moraju
Kvota 38
Slovacka- Ukrajina 1x - odlucujuca za direktan plasman, ne vjerujem da ce sebi dopustiti luksuz poraza
Bjelorusija- Luksemburg 1 - bolja su ekipa, a i dosta igraca Luksa imalo neko trovanje jucer
Engleska- Svicarska odg - trebala bi Svicarska do jednog gola, ne vjerujem da ce bunkerati
Litavnija- San Marino 3+ - mogu ovdje domacini do tri komada bez problema
Slovenija- Estonija 1 - duel za baraz, sve je na strani domacina
Lihtenstajn- Rusija 3+ - Rusija se vratila u zivot, ocekujem da lete po terenu
Moldavija- Crna Gora 2 - dok postoje i teoretske sanse crnogorci ce igrati, Jovetic sam vrijedi k'o cijel tim domacina
Svedska- Austrija ddg - Svedima vrlo bitna utakmica, Austrijanci igraju sto moraju
Kvota 38
Hrvatska-Makedonija / Ante Tomić 9.5 over 1.85
Kod nas u Hrvatskoj kvota oborena na 1.35, wwin povisio granicu na 10.5, u premieru i dalje drže 9.5 i po 1.85 kvoti, Ante bi trebao to lako prebaciti jer Makedonija prima sa pozicije centra: protiv Grčke Yannis Bouroussis 16 koševa za 16 minuta i Kostas Koufos 11 koševa za 24 minute, protiv Nizozemske Nicolas de Jong momak koji igra u Choletu 19 koševa za 19 minute i Henk Norel 10 koševa za 19 minuta, stoga nema razloga da i Ante ne ubaci barem 10 koševa
Kod nas u Hrvatskoj kvota oborena na 1.35, wwin povisio granicu na 10.5, u premieru i dalje drže 9.5 i po 1.85 kvoti, Ante bi trebao to lako prebaciti jer Makedonija prima sa pozicije centra: protiv Grčke Yannis Bouroussis 16 koševa za 16 minuta i Kostas Koufos 11 koševa za 24 minute, protiv Nizozemske Nicolas de Jong momak koji igra u Choletu 19 koševa za 19 minute i Henk Norel 10 koševa za 19 minuta, stoga nema razloga da i Ante ne ubaci barem 10 koševa
20:30 Penybont - Haverfordwest 5+ @4 i 7+ @19
20:30 Aberystwyth - Goytre Utd 5+ @3.15 i 7+ @12.5
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mogao bi Costa pogoditi veceras za Spaniju... Vrijeme mu je.
Engleska-Švicarska penal DA 3.45
Englezima nije bio dugo dosuđen penal do utakmice sa San Marinom u gostima prošlo kolo, mogli bi vezati dva uzastopna jer večeras sudi gospodin Rocchi a moguće da vidimo i crveni karton na ovoj utakmici
Englezima nije bio dugo dosuđen penal do utakmice sa San Marinom u gostima prošlo kolo, mogli bi vezati dva uzastopna jer večeras sudi gospodin Rocchi a moguće da vidimo i crveni karton na ovoj utakmici
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ispratio sam za Tomica, nadam se da prolazi 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
LIVE:Alemannia Aachen - Schalke II 1 @4
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Slovačka-Ukrajina X 3.10, X/X 4.70, točan rezultat 1:1 5.00
Mrzim te kvote kod njih kad su u pitanju igracizgmiky je napisao/la:Kod nas u Hrvatskoj kvota oborena na 1.35
Znamo o kojoj se kladi govori
Ja sam izabrao ove dvije tekme za "pokolj" pa cemo vidjeti
Engleska Svicarska
pobjeda Engleske @1,90
Penal DA @3,60
Crveni DA @3,20
3,5 zuta VISE @1,70
Svedka Ukrajina
Crveni DA @ 3,20
4,5 zuta VISE @2,10
Prvi fino idu. Drugi jos nisu poceli ???Okolele je napisao/la:20:30 Penybont - Haverfordwest 5+ @4 i 7+ @19
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Vjerovatno ce biti SKRbrile je napisao/la:Prvi fino idu. Drugi jos nisu poceli ???Okolele je napisao/la:20:30 Penybont - Haverfordwest 5+ @4 i 7+ @19
E nema mi nista mrze.Okolele je napisao/la:Vjerovatno ce biti SKRbrile je napisao/la:Prvi fino idu. Drugi jos nisu poceli ???Okolele je napisao/la:20:30 Penybont - Haverfordwest 5+ @4 i 7+ @19
Hvala u svakom slucaju, ja sam te ispratio sa po 3+ pa cemo da vidimo.
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Slabo zasad sa golovima,ocekivao sam puno vise.. 
Ide Pneybont, a kod ovih drugih je izgleda bilo dva gola na poluvremenu, barem meni tako na premieru izbacuje kad udjem na listicOkolele je napisao/la:Slabo zasad sa golovima,ocekivao sam puno vise..
Hocel jos biti sta za veceras da znam ?
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Vidicemo,ima ova Brazilska druga liga i nekih prijateljskih reprezentativnih kod latinoamerikanaca iza 12..Uglavnom ako budem sta postavio bice prije 12brile je napisao/la:Ide Pneybont, a kod ovih drugih je izgleda bilo dva gola na poluvremenu, barem meni tako na premieru izbacuje kad udjem na listicOkolele je napisao/la:Slabo zasad sa golovima,ocekivao sam puno vise..![]()
Hocel jos biti sta za veceras da znam ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.