Tako atraktivne protivnike prizeljkuju samo lobotomci i mađariPenaltiky je napisao/la:Šteta što mi igramo protiv onih brđana iz zaseoka.sviunapad1010 je napisao/la:Sutra ima da gori na svetoj temi.

Tako atraktivne protivnike prizeljkuju samo lobotomci i mađariPenaltiky je napisao/la:Šteta što mi igramo protiv onih brđana iz zaseoka.sviunapad1010 je napisao/la:Sutra ima da gori na svetoj temi.
svrakino1921 je napisao/la:Nadam se da sutra ce navijat svako za svoj klub a ne gledat i molit da Zeljo izgubi pa onda sta bude sa svojim klubom
GOWNO SI ZELJO
humor ti i nije bas neka jaca snaga u tvom zivotu ,zar ne - probaj opetttbihuzur je napisao/la:turski investitor u celiku![]()
![]()
Sretno braco!avenija je napisao/la:ZENIČKI ČELIK
Kakav je to avatar sunce ti ****avenija je napisao/la:ZENIČKI ČELIK
Penaltiky je napisao/la:Kakav je to avatar sunce ti ****avenija je napisao/la:ZENIČKI ČELIK
Braco ne navija za celik!Sabinho je napisao/la:Sretno braco!avenija je napisao/la:ZENIČKI ČELIK
Nije valjda da misliš na onu: "Drhte ruke oko Banjaluke...BelminM23 je napisao/la:Zašto sam očekivao da bi Baja mogao poslije svega ovoga zapjevati?
znaci sloboda ostajeCapajebo je napisao/la:ove godine dva bosnjacka kluba moraju ispasti, tako pravila nalazu
Pa logicno yebo ga ti. Kako ce Sloboda ispasti ako ne pise da bar jedan srpski klub ispada?Rigoletto je napisao/la:znaci sloboda ostajeCapajebo je napisao/la:ove godine dva bosnjacka kluba moraju ispasti, tako pravila nalazu
vraćaj leotar ne moze ovo vise ovakoEisenbahner1921 je napisao/la:Pa logicno yebo ga ti. Kako ce Sloboda ispasti ako ne pise da bar jedan srpski klub ispada?Rigoletto je napisao/la:znaci sloboda ostajeCapajebo je napisao/la:ove godine dva bosnjacka kluba moraju ispasti, tako pravila nalazu
Nadajmo se da je dezinformacija.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Pact1921 i 19 gostiju.