nije Granada vise u vlasnistvu Pozza, prodao ih je KinezimaLillard je napisao/la:I u stilu Granade, Udina i Watfordaakisarajevo92 je napisao/la:klub koji dovede 11 igraca na pozajmicu, za mene nikako ne nikako ne moze biti pobjednik transfer roka
ali to je u stilu Paca Jemeza![]()
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: La Liga
Don't believe the hype.
Valjda ove godine ispadnu. Oni, Valencia i Sporting.messilla je napisao/la:Klasicna Granada. Zato i svake sezone grcevita borba za opstanak do zadnjeg kola.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Leganes, Espanyol i ja zadovoljanKawhi je napisao/la:Valjda ove godine ispadnu. Oni, Valencia i Sporting.messilla je napisao/la:Klasicna Granada. Zato i svake sezone grcevita borba za opstanak do zadnjeg kola.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako Espanyol loše krene šaljemo im Isca, Nacha i Jamesa u januaru.Lillard je napisao/la:Leganes, Espanyol i ja zadovoljanKawhi je napisao/la:Valjda ove godine ispadnu. Oni, Valencia i Sporting.messilla je napisao/la:Klasicna Granada. Zato i svake sezone grcevita borba za opstanak do zadnjeg kola.
Villar to nece dozvoliti.Kawhi je napisao/la:Valjda ove godine ispadnu. Oni, Valencia i Sporting.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Eto te ko @messilla on je prosle sezone bio ubjedjen da Espanyol ispada,iako sam mu govorio
neznalice.
Prosle sezone sam navijao da Rayo ispadne (zbog **** dresova),ove godine zelim ekspresni povratak Osasune u segundu.
Prosle sezone sam navijao da Rayo ispadne (zbog **** dresova),ove godine zelim ekspresni povratak Osasune u segundu.
Ove sezone vam jedino to može srediti. Titula se vraća gdje joj je i mjesto.messilla je napisao/la:Villar to nece dozvoliti.Kawhi je napisao/la:Valjda ove godine ispadnu. Oni, Valencia i Sporting.
http://www.laliga.es/en/album/the-highe ... ory/140883
Chicharito.
- akisarajevo92
- Kontakt:
pored toliko bolesti u svijetu, oni se nasli da promoviraju p3derlukDzoni je napisao/la: Prosle sezone sam navijao da Rayo ispadne (zbog **** dresova),
Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
gotivim Rayo, zelim da se vrate sto prije, ali im ono nije trebaloLillard je napisao/la:
![]()
[video] za sve video klipove, ukljucujuci i youtubeLillard je napisao/la:
(di je nestao yt link na forumu?)
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 31 avg 2016, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Video.Lillard je napisao/la:
Nadam se brzom povratku Raya svakako. Još od Bole su mi simpatični.
Tolerancija.akisarajevo92 je napisao/la:gotivim Rayo, zelim da se vrate sto prije, ali im ono nije trebaloLillard je napisao/la:
[video] za sve video klipove
Dobro je, produzio si tradiciju. Bio sam zabrinut.Kawhi je napisao/la:Ove sezone vam jedino to može srediti. Titula se vraća gdje joj je i mjesto.![]()
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Previse su se uzdali u gay lobi.akisarajevo92 je napisao/la:pored toliko bolesti u svijetu, oni se nasli da promoviraju p3derlukDzoni je napisao/la: Prosle sezone sam navijao da Rayo ispadne (zbog **** dresova),![]()
Nije ih spasio ni velecjenjeni Paco "kazu da je dobro drkat loptu" Jemez.
Nece pomoc ni Granadi ove godine.
Ovo je naša godina?messilla je napisao/la:Dobro je, produzio si tradiciju. Bio sam zabrinut.Kawhi je napisao/la:Ove sezone vam jedino to može srediti. Titula se vraća gdje joj je i mjesto.![]()
Kawhi je napisao/la:Ovo je naša godina?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sve tri fuleKawhi je napisao/la:Valjda ove godine ispadnu. Oni, Valencia i Sporting.messilla je napisao/la:Klasicna Granada. Zato i svake sezone grcevita borba za opstanak do zadnjeg kola.
Naravno, ispadaju zalutale ojebine poput Leganesa, Osasune i Eibara - jasno, ovo su želje
Kako mrzim ove **** reprezentativne pauze. 
Znaci nema mi nista mrze.
Od barem 10 odlicnih utakmica koje imas svakog vikenda,izbor ti se svede na biranje manjeg zla izmedju tekmi tipa Njemacka-Skotska,Italija-Finska,Spanija-Moldavija itd.
Znaci nema mi nista mrze.
Od barem 10 odlicnih utakmica koje imas svakog vikenda,izbor ti se svede na biranje manjeg zla izmedju tekmi tipa Njemacka-Skotska,Italija-Finska,Spanija-Moldavija itd.
Hoćeš u avatar? Ti za Barcu ja za nas.messilla je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Ovo je naša godina?![]()
Slažem se za Leganes i Eibar, al prvo ove Barce B.let3 je napisao/la: Naravno, ispadaju zalutale ojebine poput Leganesa, Osasune i Eibara - naravno ovo su želje...šta ce neki Eibar u jednoj casnoj Pimeri
odbij od ograde.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Espanyol doveo Diega Reyesa iz Porta, deveto pojacanje ovog ljeta (Roberto, Baptistao, Demichelis, Piatti, Javi Fuego, J.A. Reyes, Jurado, David Lopez) ekipica za top 10
Ruben Vezo presao iz Valencie u Granadu, ovo vjerovatno znaci dolazak Garaya na Mestallu
Ruben Vezo presao iz Valencie u Granadu, ovo vjerovatno znaci dolazak Garaya na Mestallu
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 31 avg 2016, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Kawhi je napisao/la: Slažem se za Leganes i Eibar, al prvo ove Barce B.Gostovanje Osasuni je pegla, al je pegla svima, ne samo nama. Tako da oni mogu ostati.
jedno od gorih gostovanja svakako je El Sadar, uz Anoetu normalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.