Edin Husić biivši igrač Orašja Cibalije Karlovca Sarajeva nije dogovorio sa Gradinom nema para u Gradini.emir_dj je napisao/la:o kojem husić se radi
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ne mogo da vjerujem da je napustio gradinu i dosao kod nas
http://www.transfermarkt.de/de/edin-hus ... 28587.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pise da ima jednogodišnji ugovor sa gradinom
http://www.transfermarkt.de/de/edin-hus ... 28587.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pise da ima jednogodišnji ugovor sa gradinom
imas dobar mastuluk ako ovo bude tacno.husic je bio najbolji igrac gradine protiv zvijezde u doboj istoku i kuntic ga licno pohvalio.ako bude tacno za ova dva igraca super stvar nase uprave.kojic je bio na probi u poljskoj i rekao je da ako ne prode da ce doci nama.sad sta se desilo u meduvremenu nemam pojmaZmajjj je napisao/la:Husić i Kojić dogovorili sa Zvijezdom evo zamjena za Hamzu i Đelmića.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Danas su obojica potpisala za Zvijezdu a što se tiče Gradine oni su na transfermarkt ubacivali ko kod je prošo kroz Srebrenik.
ja samo znam da ni jedan skuplji igrac nema ugovor sa gradinom i cak je nas hamza dosao po neke papire od nas i prijavio se na biro.par mladih momaka ima profi ugovor i to su morali potpisati jer tako savez nalaze.tako da je vrlo moguce da je husic presao nama.znao sam da ce doci dva igraca i mislim da svi mozemo biti zadovoljni.savic kojic husic ako to bude realizovano imamo se pravo nadati uspjesnoj sezoni.
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 20 jul 2012, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Ako dodju Husic i Kojic to bi moglo ovako izgledat:
---------------------------PANDŽA-------------------------
E.HALILOVIĆ-------------SAVIĆ--------------------KOJIĆ
--------------------HUSIĆ-------------MAŠIĆ--------------
A.HALILOVIĆ---MORANJKIĆ----JUSIĆ----JAKOVLJEVIĆ
------------------------KOVAČEVIĆ-------------------------
Ovo jako dobro izgleda i po meni dosta jace nego prosle sezone.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa ovo baš izgleda moćno i klupa veoma jaka , mislim da ćemo ipak se boriti za gornji dio tabeleBosanski zmaj je napisao/la:Ako dodju Husic i Kojic to bi moglo ovako izgledat:
Dragon Town
lijep ramazanski poklon
dobra postava skroz,jos sad kad je kuntic izbrusi na pripremama ima da gradinu pobjedimo

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
De vi malo o Gradini piste,nemate o cemu drugom,jesmo vam zadali strah boze dragi...ehehhehe..a koliko je tacna informacija ta za husica,jel potpiso za zvijezdu il su nagadjanja..ma znalo se da gradina neam para da placa sva ta pojacanja.mada bez obzira na sve bolji smo do vas heheh:p
MOdric..MOdric..MOdric..
Luka je napisao/la:De vi malo o Gradini piste,nemate o cemu drugom,jesmo vam zadali strah boze dragi...ehehhehe..a koliko je tacna informacija ta za husica,jel potpiso za zvijezdu il su nagadjanja..ma znalo se da gradina neam para da placa sva ta pojacanja.mada bez obzira na sve bolji smo do vas heheh:p
hahaha sta ima strah, mi smo vam punili stadion kada smo ulazili, mi vam otimali zastave, mi vam punili mrezu po sedam komada po tekmi "sedam alejkum" za komsije da ste imali i treceg golmana mozdani bi dibio... zato usli ste sad i šššššš pravite malo stadion, necemo vas trpit dugo na banji vjerujte, onda ce te tek imati o cemu pisat... pozz
hahhaha jesi smijesan lik..smiri se malo..zaboravio si jednu stvar koja je veca od tih svih tvojih sedam nula i svega toga sto si nabrojo a to je ova " onclick="window.open(this.href);return false; ta pobjeda je jaca do svih pobjeda,mada necemo se raspravljat,ma i ja imam brigu za to kako cete nas trpit jer bgm punit cemo stadion i bit cemo bucni u gradacu,hehe neg jel tacna informacija za husica..svako dobroo..i jos jedna stvar sto se tice ove utakmice sto sam postavio link,da se mene pitalo ja bi ovu utakmicu pustio,jer ja misli da vam je tad trebalo za ulazak..
MOdric..MOdric..MOdric..
Luka je napisao/la:hahhaha jesi smijesan lik..smiri se malo..zaboravio si jednu stvar koja je veca od tih svih tvojih sedam nula i svega toga sto si nabrojo a to je ova " onclick="window.open(this.href);return false; ta pobjeda je jaca do svih pobjeda,mada necemo se raspravljat,ma i ja imam brigu za to kako cete nas trpit jer bgm punit cemo stadion i bit cemo bucni u gradacu,hehe neg jel tacna informacija za husica..svako dobroo..i jos jedna stvar sto se tice ove utakmice sto sam postavio link,da se mene pitalo ja bi ovu utakmicu pustio,jer ja misli da vam je tad trebalo za ulazak..
hahha nemoj ti da se brines ,normalno da mi kod vas nismo mogli punit stadion kad smo u to vrijeme isapdali iz lige,sad je drukcija situacija..pogledaj malo koliko ste vi imali gledanost u prosloj sezoni ak oliko smo mi imali ...aj vozdra i svako dobro...puno uspjeha zvijezdi u narednoj sezoni..
MOdric..MOdric..MOdric..
Luka je napisao/la:hahha nemoj ti da se brines ,normalno da mi kod vas nismo mogli punit stadion kad smo u to vrijeme isapdali iz lige,sad je drukcija situacija..pogledaj malo koliko ste vi imali gledanost u prosloj sezoni ak oliko smo mi imali ...aj vozdra i svako dobro...puno uspjeha zvijezdi u narednoj sezoni..
a znaci raspitivao si se o zvijezdi aj zibje
potpisal ugovor savic napokon ! ...koliko ima istine ovo za Husica i Kojicaemir_dj je napisao/la:
-
kujrohazim
- Kontakt:
vidim stara priča tim sastavljaju dečki sa forumaBosanski zmaj je napisao/la:Ako dodju Husic i Kojic to bi moglo ovako izgledat:
idi ti u pm. covjek je samo iznio kako bi mogo izgledat sastav nije reko ni da ce bit nit da mora bit....malo si preglup za foruma balavce jedan......inače sastav je dobar sa ovim sastavom mogli bi biti medju prvih 5 ekipakujrohazim je napisao/la:vidim stara priča tim sastavljaju dečki sa forumaBosanski zmaj je napisao/la:Ako dodju Husic i Kojic to bi moglo ovako izgledat:
-
kujrohazim
- Kontakt:
Doro jarani smo al ne prdi nego godišnje ulaži u sebe i prvac neki klub u evropi na mjesec pa se edukuj malo tako svake godine narednih 5 minimalno i manje sa forumašima više na teren sa djecom ,10doro10 je napisao/la:to je tvoje mišljenje,u nekim stvarima se slažem s tobom...pošto sam radnik u klubu mogu ti na neke stvari odgovoriti ono što je u mom domenu i u šta sam upućen...ne slažem se s tobom da naša škola nije kvalitetna,ali da nije kvantitativna to se slažem...imamo premali broj djece te se na tom pitanju mora poraditi,ali ono što ima,posjeduje određeni kvalitet koji zadovoljava...što se tiče školovanih trenera trenutno je u procesu mi sad imamo 5 trenera koje klub školuje za nadati je se da ćemo i na tom planu se podići na viši nivo...činjenica je da je mali broj prešao u pionire i ako si u toku 29.jula sam organizovao Zvijezdin besplatni 7-dnevni kamp za pionire i pretpionire kako bi se taj broj povećao iz razloga što ćemo na većem broju djece izabrati najkvalitetnije...a tek onda dolazi problem jer ta djeca moraju dugo da putuju i prebacuju na trening ili im treneri iz njihovih škola fudbala prave opstrukcije...ali i to mi nekako prevaziđemo pa dobijemo tu djecu...ne slažem se s tobom da se djeca razdvajaju po imovnom stanju,ako imaš dokaze za to prezentiraj evo pa nek svi pročitaju pa ćemo provjeriti? i to da neko zatvara vrata nekim trenerima ne nego određeni (znam na koga ciljaš) su sami sebi zatvorili u prošlosti odnosno neki još nemaju ambicija da rade kao treneri u klubu pa se hvataju da rade u školoama...i to za tog "falsifikovanog trenera" reci nam već jednom ja stvarno ne znam takvog...evo ajde konkretno i korektno ja mislim da sam i ja tako nastupio,jedina razlika je što sam ja pod svojim imenom a ti nisi...toliko...zmajevac je napisao/la:Ja mislim da je ovdje tema za razmjenu misljenja navijaca Zvijezde,i da se ima pravo iznijeti i ono sto nevalja.Moje licno misljenje da Zvijezda ima jednu od najlosih skola fudbala u BiH i da je rad sa mladjim kategorijama veoma los zbog nekvalitetnog kadra koji radi sa tom djecom.Nedostatak skolovanih kadrova u pravom smislu koji imaju i sportsko i pedasko obrazovanje.Nek nam Doro odgovori ko takvim kadrovima zatvara vrata u Zvijezdi,a otvara kojekakvim koji nisu nikad igrali,a imaju falsifikovane papire da su igrali fudbal.Zasto Zvijezdina skola ima manje clanova nego neka na selu sa opstine,zasto recimo u pionire iz Zvijezdine skole prelazi sada 5-6 djecaka jer ih nema vise.Zasto se djeca razdvajaju po imovnom stanju,a ne po talentu.Ove cinjenice se mogu provjerit pa o njima ovdje raspravljat,a ne prepucavat se kolko je neko dao za Zvijezdu.Za Zvijezdu i grad su dali najvise oni koji su je branili kad je bilo najteze i ja sam jedan od njih .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.