Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
imperator10
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
U redu momčiluk, ali ne trebaš toliko negative iz sebe iznositi. Ne možeš govorit da će Vedo završit u Turskoj, nije ti on Ivan Sesar.
Galata, Fener i Besiktas su dovodili i vece igrace od Ibisevica.imperator10 je napisao/la:U redu momčiluk, ali ne trebaš toliko negative iz sebe iznositi. Ne možeš govorit da će Vedo završit u Turskoj, nije ti on Ivan Sesar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
imperator10
- Kontakt:
Ti reče plafon Werder, ne Galata, Fener i Besiktas. Jedino ako misliš da je ovakav Werder bolji od nabrojanih.
sve samo ne Turska..Cartman je napisao/la:Galata, Fener i Besiktas su dovodili i vece igrace od Ibisevica.imperator10 je napisao/la:U redu momčiluk, ali ne trebaš toliko negative iz sebe iznositi. Ne možeš govorit da će Vedo završit u Turskoj, nije ti on Ivan Sesar.
yebena Galata mi se smučila i to tursko kolo
Nisu bolji kao klub, ali je po meni bolje da nasi igraci igraju u srednjim klubovima najjacih liga, nego u jakim klubovima prosjecnih liga poput Turske. A pogotovo ta Turska je vrlo zajebana, sto kolega gore rece.imperator10 je napisao/la:Ti reče plafon Werder, ne Galata, Fener i Besiktas. Jedino ako misliš da je ovakav Werder bolji od nabrojanih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Slazem se, plus sto bi mogao dobaciti do 100 golova u bundesligi ako ostaneCartman je napisao/la:Nisu bolji kao klub, ali je po meni bolje da nasi igraci igraju u srednjim klubovima najjacih liga, nego u jakim klubovima prosjecnih liga poput Turske. A pogotovo ta Turska je vrlo zajebana, sto kolega gore rece.imperator10 je napisao/la:Ti reče plafon Werder, ne Galata, Fener i Besiktas. Jedino ako misliš da je ovakav Werder bolji od nabrojanih.
Trenutno 82
Vedad prozivljava teske trenutke.
Izdrzi Zmaju i pokazi im ko je ubica sesnaesterca.
Izdrzi Zmaju i pokazi im ko je ubica sesnaesterca.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nazalost ga je onaj crveni karton udaljio od one dobre forme a vrlo lako ga moze udaljiti i od udarne postave.
Za nadati se da ce u narednim utakmicama podici formu jer SP je sve blize a najbolji Vedo nam itekako treba.
Za nadati se da ce u narednim utakmicama podici formu jer SP je sve blize a najbolji Vedo nam itekako treba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vedad može igrati u puno boljem klubu od Stutgarta i njemu je možda i bolje da ispadnu iz lige... Vjerovatno ima neku klauzlu koja kaže da može otići u tom slučaju. Da nije imao onu nestretnu povredu u Hoffenheimu ko zna gdje bi sada igrao. Sasjekla ga je na vrhuncu. On može igrati u 90% klubova iz Bunedslige, tako da se ne brinem za njega. Ne vidim zašto je loš odlazak u jedan od vodećih klubova iz Turske?! Sad će mu 30 godina, igrao bi ligu prvaka, zaradio još više para u naredne 2-3 godine i tu je i kraj karijere...
Da nije imao onu tesku povredu u Hoffenhaimu. Zavrsio bi vjerovatno u Bayernu ili Dortmundu. Isto tako Ibricic, da nije imao onu tesku povredu u Zagrebu. Nebi se sad seljakao po Turskoj ligi.febo je napisao/la:Vedad može igrati u puno boljem klubu od Stutgarta i njemu je možda i bolje da ispadnu iz lige... Vjerovatno ima neku klauzlu koja kaže da može otići u tom slučaju. Da nije imao onu nestretnu povredu u Hoffenheimu ko zna gdje bi sada igrao. Sasjekla ga je na vrhuncu. On može igrati u 90% klubova iz Bunedslige, tako da se ne brinem za njega. Ne vidim zašto je loš odlazak u jedan od vodećih klubova iz Turske?! Sad će mu 30 godina, igrao bi ligu prvaka, zaradio još više para u naredne 2-3 godine i tu je i kraj karijere...
Vedo je na zalasku karijere i ja da sam na njegovom mjestu gledao bih da u naredne 3-4 godine uzmem sto vise para i odigram ligu sampiona. Na kraju krajeva, zna Vedo sta radi. Pola Bundeslige ce ga traziti na ljeto ako ispadnu.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Igrač sa 29 godina da bude na zalasku karijere?febo je napisao/la:Vedo je na zalasku karijere i ja da sam na njegovom mjestu gledao bih da u naredne 3-4 godine uzmem sto vise para i odigram ligu sampiona. Na kraju krajeva, zna Vedo sta radi. Pola Bundeslige ce ga traziti na ljeto ako ispadnu.
Ne bih se baš složio. Ima on jos dobrih 4-5 godina igranja na visokom nivou, pogotovo u bundes ligi. Onda neka ide za parama. Sve zavisi od njegovih igara u Brazilu.. Tu bi mu gol zlata vrijedan bio
Vedad moze odigrati jos minimalno citav jedan cetverogodisnji ugovor na vrhunskom nivou.
A onda u MLS po lovu za unuke
A onda u MLS po lovu za unuke
Nakon svjetskog puni 30, u avgustu. I da, to je zalazak karijere. Mozes odigrati jos par vrhunskih sezona i to je to. Osim ako nisi Maldini, Zanetti, Pirlo, Drogba, Inzaghi itd
Ja mu zelim da igra jos 7-8 godina i da bude klasa. Koliko je to moguce, vidjet cemo. Ako moze Sneijder igrati u Galati, moze i Vedo. Duze ce trajati u slabijoj ligi. Mada ono realno, moze ostati jos godinu ili dvije u Njemackoj, pa se ispaliti malo prema istoku i uzeti fine pare. A ne znam sta se poredi Vedo i mrtvi Ibricic koji nigdje nije valjao osim u Hajduku.
- Goalgetter
- Kontakt:
Iniesta takodjer ima 29 godina. Hoces reci da je i on na zalasku karijere?
29 godina ne mora jos znaciti nista, kao sto si u jednom dijelu naveo, sve ovisi od igraca. Neki ce igrati do 32 na profesionalnom nivou, neki do 35, nikad se ne zna, a prognozirati u Vedinom slucaju mislim da nema smisla. U sljedecih par godina on ce i dalje igrati Bundesligu, tako da se za njega ne brinem.
29 godina ne mora jos znaciti nista, kao sto si u jednom dijelu naveo, sve ovisi od igraca. Neki ce igrati do 32 na profesionalnom nivou, neki do 35, nikad se ne zna, a prognozirati u Vedinom slucaju mislim da nema smisla. U sljedecih par godina on ce i dalje igrati Bundesligu, tako da se za njega ne brinem.
I Wes Snajder ima 29 godina.
Pa ne može biti na zalasku karijere pet ili šest godinafebo je napisao/la:Nakon svjetskog puni 30, u avgustu. I da, to je zalazak karijere. Mozes odigrati jos par vrhunskih sezona i to je to. Osim ako nisi Maldini, Zanetti, Pirlo, Drogba, Inzaghi itdJa mu zelim da igra jos 7-8 godina i da bude klasa. Koliko je to moguce, vidjet cemo. Ako moze Sneijder igrati u Galati, moze i Vedo. Duze ce trajati u slabijoj ligi. Mada ono realno, moze ostati jos godinu ili dvije u Njemackoj, pa se ispaliti malo prema istoku i uzeti fine pare. A ne znam sta se poredi Vedo i mrtvi Ibricic koji nigdje nije valjao osim u Hajduku.
Sa tim se slažem da će duže trajati u slabijoj ligi, ali nikako Turska.. radije MLS
Iniesta puni u maju 30 i stari
Dobro ljudi nemojte biti sad bukvalni
Iniesta je world class igrac i kada izgubi 30% kvaliteta bice majstor. Vedo nije world class i kad ofali 30% postat ce prosjecan ili ispodprosjecan igrac. Ja bi volio da on ostane jos 5 godina i u Njemackoj i zabije 75 golova.
Ja bi Vedu najvise volio gledati u S04 ili Ajax(inace njegov omiljeni klub) mada 100% nece tamo .
Daje je Huntelaaru potrajala povreda do kraja sezone mogao bi zavrsiti i u Schalke 04. Za Vedu vazi isto kao i za Hajrovica. Ako bude imao nezaboravno SP moze se prodati cak i u Dortmnund npr.. Mandzukic je imao losu sezonu u Wolfsburgu. Ali transfer u Bayern su mu trasirala 3 gola na EP. Zato ce ovo SP biti jako vazno za transfere nasih najvaznijih igraca. Dzeke, Ibisevica, Hajrovica, Mujdze. I u manjoj mjeri Pjanica, Medunjanina, Bicakcica i ostalih. Jako bitan je prolazak u drugi krug. Jer time se dize rejting cjele repke. Kao i svih igraca u njoj pojedinacno.ibish1995 je napisao/la:Ja bi Vedu najvise volio gledati u S04 ili Ajax(inace njegov omiljeni klub) mada 100% nece tamo .
Znaci mozda bi se cak bolje zavrsilo po Ibisevica da ne pocne sve utakmice od pocetka. Ali da zabije odlucujuci gol u tih 30 min. A prodjemo u drugi krug. Gdje bi mozda opet zabio. Vedo ako zabije 3 gola na SP. Moze birat koji hoce klub u Bundesligi osim Bayerna. Nije toliko bitno dali ce poceti svaku. Kao sto se to ovdje predstavlja.
Trenutno korisnika/ca: al87, alemsa, AshburtonG, BaiMai, Beduin, Blizzard, Brokula, DanijelTZ, darker10, Faraon iz Visokog, GrbavicaHrammm, Gunner4, HalaMadrid, harko35, Iceplayer, J1897, JHam, karajlo, LondonBlues, Maroon1946, MaroonBjelave, miki09, Napapijri, napapijri1987, Pensioner26, Poligon10, Proximic, RaZuti, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, SantiCazorla08, Saurman, Smaja, StevieG8, Tihi, tutankamon1905, ubipara, unavita, UtdBiH21, VibeTribeX, Wilshere10, zikerrz21 i 328 gostiju.