FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kadeti: Sloboda - Modrica 5:1
Juniori: Sloboda - Modrica 1:0
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Sir Matt
- Kontakt:
Jesi gledao možda ? Koje mrtve šanse smo uspjeli promašit .harry_90 je napisao/la:Kadeti: Sloboda - Modrica 5:1

U srijedu kup utakmica sa Zrinjskim , dođite nas podržati ...

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidim trazi se stadion za Europu.
Ja kazem Ugljevik.
Ja kazem Ugljevik.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nisam bio,vec sam procitao na jednom portalu,mozda naletim u srijedu na mec sa zrinjskim,makar vi da osvojite kup protiv ovog protivnika,kada stariji nisu uspjeli.Svaka pobjeda bez primljenog gola je odlicna za revans.Sretno vam !Sir Matt je napisao/la:Jesi gledao možda ? Koje mrtve šanse smo uspjeli promašit .harry_90 je napisao/la:Kadeti: Sloboda - Modrica 5:1
Juniori: Sloboda - Modrica 1:0Najbitnije da smo pobijedili jer smo sa nekoliko rezervnih igrača krenuli od početka utakmice . Kasnije se stalo na loptu ali kako god , trebali smo zabiti još barem dva gola .
U srijedu kup utakmica sa Zrinjskim , dođite nas podržati ...
- neutralan__
- Kontakt:
Ako bude trebao stadion,evo nas i ako treba rekonstrukcija nema veze,uglavnom otvorena su vam vrata naseg stadiona. 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- kuman_@mel
- Kontakt:
daj nebali allahati...ti ces im otvorit vrata bgt??? to je sve do supaka iz uprave...a sta ti mislis da ce sloboda igrat na onoj oranici???neutralan__ je napisao/la:Ako bude trebao stadion,evo nas i ako treba rekonstrukcija nema veze,uglavnom otvorena su vam vrata naseg stadiona.

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- slani grad
- Kontakt:
ne kontam sto napads momkakuman_@mel je napisao/la:daj nebali allahati...ti ces im otvorit vrata bgt??? to je sve do supaka iz uprave...a sta ti mislis da ce sloboda igrat na onoj oranici???neutralan__ je napisao/la:Ako bude trebao stadion,evo nas i ako treba rekonstrukcija nema veze,uglavnom otvorena su vam vrata naseg stadiona.![]()

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- neutralan__
- Kontakt:
Ti si ocigledno corav,sto im ne bi otvorili vrata,i oni bi nama vjerovatno isto ucinili.Vidis da sam rekao ako treba i rekonstrukcija.kuman_@mel je napisao/la:daj nebali allahati...ti ces im otvorit vrata bgt??? to je sve do supaka iz uprave...a sta ti mislis da ce sloboda igrat na onoj oranici???neutralan__ je napisao/la:Ako bude trebao stadion,evo nas i ako treba rekonstrukcija nema veze,uglavnom otvorena su vam vrata naseg stadiona.![]()

- neutralan__
- Kontakt:
I ja cisto sumnjam,ali ako ispunjava uslove i ako vi zelite da igrate sto da ne??slani grad je napisao/la:ne kontam sto napads momkakuman_@mel je napisao/la:daj nebali allahati...ti ces im otvorit vrata bgt??? to je sve do supaka iz uprave...a sta ti mislis da ce sloboda igrat na onoj oranici???neutralan__ je napisao/la:Ako bude trebao stadion,evo nas i ako treba rekonstrukcija nema veze,uglavnom otvorena su vam vrata naseg stadiona.![]()
...mislim da je htio rec da ako Sloboda izbori UL moze racunat na pomoc Banovicana za organizaciju iste...mada sumnjam da stadion Buducnosti zadovoljava NOVE standarde UEFA
...

- Giallorossi
- Kontakt:
Jel igrala poslijeratna sloboda u evropskim takmicenjima ikako ? 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jest, dva puta u Intertoto kupu.Giallorossi je napisao/la:Jel igrala poslijeratna sloboda u evropskim takmicenjima ikako ?
I treci put nam je ukraden Europa, ali ovaj put Cup Uefa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Crnogorac postao kapiten u kazahstanskom klubu Kaisara.Kako se moze procitati pruza veoma dobre igre u ovom klubu,i zato ga je trener ovog kluba postavio za kapitena.Klub za koji igra nalazi se na 9 poziciji kazahstanske lige.
Biće Grado Rio Ferdinand, Rio Ferdinandharry_90 je napisao/la:Crnogorac postao kapiten u kazahstanskom klubu Kaisara.Kako se moze procitati pruza veoma dobre igre u ovom klubu,i zato ga je trener ovog kluba postavio za kapitena.Klub za koji igra nalazi se na 9 poziciji kazahstanske lige.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Koji je to samo igrač bio,ali sigurno da je bio ove pameti neznam gdje bi mu bio kraj.
SVE ČESTITKE GRADO!
SVE ČESTITKE GRADO!
Slazem se,mogao je imati dobru karijeru,ali sam je sebi kriv.Sta je sa Husejinovicem jel on igra za Werder ili su ga poslali na pozajmicu,niko vise slova da napise o njemu ?
U Werderu je, 78 min ove sezone i 1 asistencijaharry_90 je napisao/la:Slazem se,mogao je imati dobru karijeru,ali sam je sebi kriv.Sta je sa Husejinovicem jel on igra za Werder ili su ga poslali na pozajmicu,niko vise slova da napise o njemu ?

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
NapredujeFrutek je napisao/la:U Werderu je, 78 min ove sezone i 1 asistencijaharry_90 je napisao/la:Slazem se,mogao je imati dobru karijeru,ali sam je sebi kriv.Sta je sa Husejinovicem jel on igra za Werder ili su ga poslali na pozajmicu,niko vise slova da napise o njemu ?

- Probisvjet
- Kontakt:
Bolje da je otisao u Rusiju na obuku!Frutek je napisao/la:U Werderu je, 78 min ove sezone i 1 asistencijaharry_90 je napisao/la:Slazem se,mogao je imati dobru karijeru,ali sam je sebi kriv.Sta je sa Husejinovicem jel on igra za Werder ili su ga poslali na pozajmicu,niko vise slova da napise o njemu ?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Stadion Tusanj dobio licencu za premijer ligu i kup BiH za narednu godinu !
Meni kako je poznato Husejnović je u nemilosti trenera ,a momak radi i trudi se na svakom treningu.
Po meni mislim da problem leži u tome što su ga iako je bio veliki talenat preuranjeno Mešanović i menadžer Šabović uzdigli i napravili od njega zvijezdu.a sad je ostavljen na milost i nemilost sam sebi.
Po meni mislim da problem leži u tome što su ga iako je bio veliki talenat preuranjeno Mešanović i menadžer Šabović uzdigli i napravili od njega zvijezdu.a sad je ostavljen na milost i nemilost sam sebi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.