FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 17 apr 2011, 19:18

Kadeti: Sloboda - Modrica 5:1
Juniori: Sloboda - Modrica 1:0
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 17 apr 2011, 21:26

harry_90 je napisao/la:Kadeti: Sloboda - Modrica 5:1
Jesi gledao možda ? Koje mrtve šanse smo uspjeli promašit . :lol: Najbitnije da smo pobijedili jer smo sa nekoliko rezervnih igrača krenuli od početka utakmice . Kasnije se stalo na loptu ali kako god , trebali smo zabiti još barem dva gola .

U srijedu kup utakmica sa Zrinjskim , dođite nas podržati ... 8-)
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2011, 21:33

Vidim trazi se stadion za Europu.

Ja kazem Ugljevik. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 apr 2011, 21:37

Sir Matt je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Kadeti: Sloboda - Modrica 5:1
Jesi gledao možda ? Koje mrtve šanse smo uspjeli promašit . :lol: Najbitnije da smo pobijedili jer smo sa nekoliko rezervnih igrača krenuli od početka utakmice . Kasnije se stalo na loptu ali kako god , trebali smo zabiti još barem dva gola .

U srijedu kup utakmica sa Zrinjskim , dođite nas podržati ... 8-)
Nisam bio,vec sam procitao na jednom portalu,mozda naletim u srijedu na mec sa zrinjskim,makar vi da osvojite kup protiv ovog protivnika,kada stariji nisu uspjeli.Svaka pobjeda bez primljenog gola je odlicna za revans.Sretno vam !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 apr 2011, 21:39

Ako bude trebao stadion,evo nas i ako treba rekonstrukcija nema veze,uglavnom otvorena su vam vrata naseg stadiona. ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 17 apr 2011, 22:26

neutralan__ je napisao/la:Ako bude trebao stadion,evo nas i ako treba rekonstrukcija nema veze,uglavnom otvorena su vam vrata naseg stadiona. ;)
daj nebali allahati...ti ces im otvorit vrata bgt??? to je sve do supaka iz uprave...a sta ti mislis da ce sloboda igrat na onoj oranici??? :evil: :evil:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 17 apr 2011, 22:49

kuman_@mel je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Ako bude trebao stadion,evo nas i ako treba rekonstrukcija nema veze,uglavnom otvorena su vam vrata naseg stadiona. ;)
daj nebali allahati...ti ces im otvorit vrata bgt??? to je sve do supaka iz uprave...a sta ti mislis da ce sloboda igrat na onoj oranici??? :evil: :evil:
ne kontam sto napads momka :? ...mislim da je htio rec da ako Sloboda izbori UL moze racunat na pomoc Banovicana za organizaciju iste...mada sumnjam da stadion Buducnosti zadovoljava NOVE standarde UEFA :? ...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 apr 2011, 22:57

Ti si ocigledno corav,sto im ne bi otvorili vrata,i oni bi nama vjerovatno isto ucinili.Vidis da sam rekao ako treba i rekonstrukcija. ;) Ko da je teren u Zenici Bog zna sta bolji.I ne vidim razlog zasto ako bi u kom slucaju doslo do toga ne bi dozvolili da igraju??Ako ne mozemo mi neka igra ko moze. ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 apr 2011, 22:59

slani grad je napisao/la:
ne kontam sto napads momka :? ...mislim da je htio rec da ako Sloboda izbori UL moze racunat na pomoc Banovicana za organizaciju iste...mada sumnjam da stadion Buducnosti zadovoljava NOVE standarde UEFA :? ...
I ja cisto sumnjam,ali ako ispunjava uslove i ako vi zelite da igrate sto da ne?? ;)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 17 apr 2011, 23:06

Jel igrala poslijeratna sloboda u evropskim takmicenjima ikako ? :?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2011, 23:08

Giallorossi je napisao/la:Jel igrala poslijeratna sloboda u evropskim takmicenjima ikako ? :?
Jest, dva puta u Intertoto kupu.
I treci put nam je ukraden Europa, ali ovaj put Cup Uefa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 apr 2011, 12:08

Crnogorac postao kapiten u kazahstanskom klubu Kaisara.Kako se moze procitati pruza veoma dobre igre u ovom klubu,i zato ga je trener ovog kluba postavio za kapitena.Klub za koji igra nalazi se na 9 poziciji kazahstanske lige.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 18 apr 2011, 12:35

harry_90 je napisao/la:Crnogorac postao kapiten u kazahstanskom klubu Kaisara.Kako se moze procitati pruza veoma dobre igre u ovom klubu,i zato ga je trener ovog kluba postavio za kapitena.Klub za koji igra nalazi se na 9 poziciji kazahstanske lige.
Biće Grado Rio Ferdinand, Rio Ferdinand :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 18 apr 2011, 13:56

Koji je to samo igrač bio,ali sigurno da je bio ove pameti neznam gdje bi mu bio kraj.
SVE ČESTITKE GRADO!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 apr 2011, 13:59

Slazem se,mogao je imati dobru karijeru,ali sam je sebi kriv.Sta je sa Husejinovicem jel on igra za Werder ili su ga poslali na pozajmicu,niko vise slova da napise o njemu ?

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 18 apr 2011, 14:27

harry_90 je napisao/la:Slazem se,mogao je imati dobru karijeru,ali sam je sebi kriv.Sta je sa Husejinovicem jel on igra za Werder ili su ga poslali na pozajmicu,niko vise slova da napise o njemu ?
U Werderu je, 78 min ove sezone i 1 asistencija :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 apr 2011, 14:31

Frutek je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Slazem se,mogao je imati dobru karijeru,ali sam je sebi kriv.Sta je sa Husejinovicem jel on igra za Werder ili su ga poslali na pozajmicu,niko vise slova da napise o njemu ?
Napreduje :D ja sam mislio da ce on uspjeti,al eto pogrijesio sam zasad,valjda me demantuje :?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2011, 14:32

Frutek je napisao/la:
Bolje da je otisao u Rusiju na obuku! :lol: :lol: U KGB
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 apr 2011, 19:58

Stadion Tusanj dobio licencu za premijer ligu i kup BiH za narednu godinu !

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 18 apr 2011, 20:36

Meni kako je poznato Husejnović je u nemilosti trenera ,a momak radi i trudi se na svakom treningu.
Po meni mislim da problem leži u tome što su ga iako je bio veliki talenat preuranjeno Mešanović i menadžer Šabović uzdigli i napravili od njega zvijezdu.a sad je ostavljen na milost i nemilost sam sebi.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.