ako cemo tako gledat fer vako nako onda on nije trebao ni biti kapiten nego miskesoccerfan je napisao/la:Slazem se. Mozda je i Spaha jednostavno odlucio da se povuce. Ali ako je Safet samo hinjski odlucio da mu oduzme traku a da je nekom drugom, sta god da je Emir radio nije fer. Mnogo nam je puta i valjao i cupao nas iz g..... i nebi bilo nimalo fer da se covjeku samo tako oduzme traka.DeeWa je napisao/la:Ako je stvarno istina ono sto pisu u avazovom sportu da spahic vise nije kapiten, ja da sam spahic svakako se ne bih odazivao na pozive za repku jer je to direktan udarac bez obzira sta je radio. Jedino u slucaju da je susic odlucio da ga svakako odstrani iz repke onda spaha nece imati ni priliku odbiti i bice bas popišan xd Nema goreg oprosta od ovoga, iznenada i bez ikakvih sigurnih "otkrica" da je sranja pravio.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
Poslije šamaranja ucjenjivanja i sličnih manipulacija šta god se prema njemu uradi je fer, nek ubire plodove svog rada i
Pa ne znamo mi sta je istina. Mozda je lik s*ebo citavu repku i svima se posrao ali dok god savez i susic sute onda nije ni fer da mu se oduzima. Prvo treba otvoreno reci to je i to je cinio pa onda naknadno ako bude potrebno poduzimati se mjere. A to kao navodno je ucinio mnogo losega, ali necemo nista pricati ali cemo zato uzeti traku ili odstraniti ga to je bezobrazno. Cak ga ne smije ni iz repke odstraniti dok javno i konkretno ne kazu sta i kako je cinio a ne da se preko medija raznih nagadja. to samo kod nas ima.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nebi trebali Spahu jos otjerati. Ipak je nas najbolji stoper iako zna us.rat kao niko drugi. A ja nebi imao nista protiv da kapitensku traku ostavi Begovicu.
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nebi trebali Spahu jos otjerati. Ipak je nas najbolji stoper iako zna us.rat kao niko drugi. A ja nebi imao nista protiv da kapitensku traku ostavi Begovicu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako je to istina, onda svaka čast Sušiću, Spahić i treba otić ovako s ozbirom kakva je sranja pravio reprezentaciji, a i jer traka nikada nije trebala biti kod njega već kod Misimovića, Kodro trenerski diletant mu ju je skinuo i dao kabadahijici od 60 kila.DeeWa je napisao/la:Ako je stvarno istina ono sto pisu u avazovom sportu da spahic vise nije kapiten, ja da sam spahic svakako se ne bih odazivao na pozive za repku jer je to direktan udarac bez obzira sta je radio. Jedino u slucaju da je susic odlucio da ga svakako odstrani iz repke onda spaha nece imati ni priliku odbiti i bice bas popišan xd Nema goreg oprosta od ovoga, iznenada i bez ikakvih sigurnih "otkrica" da je sranja pravio.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Džaba forsiraš tu priču, zna se da je istina suprotna od toga što ti pišeš... SINE 
DRUG NEBI TI PUNCA
Svi ti igraci igraju za repku i ne prave sr... po istoj. Kjeliniju ne hoda buraz po hotelima i ne glumi security. Vidic ne pali samare i ne kurci se po svlacionici. Ferdinand daje izjave za drzavnu televiziju i tako dalje i tako dalje................bubreg je napisao/la: ovo je retardirano majke mi. hoces da ti ja nadjem na desetine primjera gdje su chiellini, puyol, ferndinand, vidic i ostali napravili ogromne greske, ili bili krivci za gol?
jbt covjek odigra 80 utakmica perfektno, pogrijesi na 3,4 i nama nevalja. stvarno smo mi cudan narod, pa da se nas pita u odbrani bi igrali igraci iz premijer lige...
covjece, imas hrpu igraca koji su u jednoj utakmici napravili vise gresaka nego spaha za cijelu reprezentativnu karijeru i sada bi mi njega trebali mijenjati ? pa ni jedna italija se nije odrekla chielinija zbog onakve utakmice protiv spanije, da se to nasem igracu desili on bi bio lincovan jbt. A sta mi radimo? vracamo se 11 godina unazad da 'dokazemo' kako je nas najbolji odbrambeni igrac sklon greskama. halo, 11 godina.
Spaha i pored svih svojih grešaka jeste naš najbolji stoper, ali Spahić nije dobar za slačionu i međusobni odnos između igrača. Preciznije, trula jabuka. Problem je što je i selektor isti takav. 'ebena situacija do bola.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nebi trebali Spahu jos otjerati. Ipak je nas najbolji stoper iako zna us.rat kao niko drugi. A ja nebi imao nista protiv da kapitensku traku ostavi Begovicu.
ma dajte ima lik 34 godine, siledžija i klošar i dalje mislte da ne možemo bez njega ccc
To ti sve govori u kakvom nakaradnom društvu živimo!!!!mone je napisao/la:ma dajte ima lik 34 godine, siledžija i klošar i dalje mislte da ne možemo bez njega ccc
Sent from Angelina's bed
Nisam mogao komentarisat kad je bilo aktuelno, jer me banovao aleksandar_osjetljivi, ali moram sada. Odvratni komentari nakon statusa Spahica na facebooka gdje je iskazao podrsku sehidima i njihovim familijama, pokazuje kakav je mentalni sklop u ljudi koji napadaju naseg kapitena, i ocito je da su spremni na sve, pa i na to da preko mrtvih Bosanaca svoje jeftine argumente prodaju.
Ibricic i Dzeko se pojavili u Srebrenici 11. jula, i odma su isli komentari "Gdje je Spahic?" "Gdje je sad taj kapiten veliki?" Naravno zaboravili su koliko je puta Emir pomagao nasim ljudima i da je licno dosao iz Njemacke na dzenazu ljutih Krajisnika. U sred sezone. Onda Emir napise lijepu poruku na facebooku, i idu nevjerovatni komentari, kao da je covjek zlocinac. A sa druge strane Djokovic, koji svakom prilikom dize tri prsta i koji se asocira sa dokazanim Cetnicima, spomene Bosnu tamo negdje i dizu ga u nebesa kao da je zlatni ljiljan. Primjetio sam da su na facebooku bili samo komentari podrske za kapitena, mozda zato sto nemate muda pisat takve gluposti pod punim imenom?
NEKA VAS JE STID. Hvala ti kapitenu.
Ibricic i Dzeko se pojavili u Srebrenici 11. jula, i odma su isli komentari "Gdje je Spahic?" "Gdje je sad taj kapiten veliki?" Naravno zaboravili su koliko je puta Emir pomagao nasim ljudima i da je licno dosao iz Njemacke na dzenazu ljutih Krajisnika. U sred sezone. Onda Emir napise lijepu poruku na facebooku, i idu nevjerovatni komentari, kao da je covjek zlocinac. A sa druge strane Djokovic, koji svakom prilikom dize tri prsta i koji se asocira sa dokazanim Cetnicima, spomene Bosnu tamo negdje i dizu ga u nebesa kao da je zlatni ljiljan. Primjetio sam da su na facebooku bili samo komentari podrske za kapitena, mozda zato sto nemate muda pisat takve gluposti pod punim imenom?
NEKA VAS JE STID. Hvala ti kapitenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pravi dokaz toga su tvoji postovi na ovoj temi.Batko je napisao/la: To ti sve govori u kakvom nakaradnom društvu živimo!!!!
@Cartman
Ne treba on dolaziti u Srebrenicu niti se oglašavati povodom iste ali se MORA oglasiti i izvinuti naciji za katastrofalnu igru u Brazilu i sramno poniženje od nižerazrednih Nigerijaca.... Kao kapiten se morao oglasiti naciji, siti smo njegovih objava i statusa gdje svojim transparentnim patriotizmom kupuje podršku običnih Bosanaca na račun genocida i zločina!!!
On nije političar vec nogometaš i kao takav a posebno sto je kapiten Bh repke mora se dati na raspolaganje medijima i oglasiti narodu.... Jednostavno mora, ali on nije čovjek sto je dokazao i bezbroj puta prije..
Mene a i mnoge Bosance ne može kupiti...
Odlazi smetljaru!!!
Sent from Angelina's bed
On nije političar vec nogometaš i kao takav a posebno sto je kapiten Bh repke mora se dati na raspolaganje medijima i oglasiti narodu.... Jednostavno mora, ali on nije čovjek sto je dokazao i bezbroj puta prije..
Mene a i mnoge Bosance ne može kupiti...
Odlazi smetljaru!!!
Sent from Angelina's bed
Nije je napisao, kopirao je.Cartman je napisao/la:Onda Emir napise lijepu poruku na facebooku
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne mora on nista. Pogotovo ne pomagat novinarima koji ga pljuju godinama i koji primaju pare da bi pisali pozitivne clanke o drugim igracima. Hadzic se evo prodaje u pola klubova Evrope, cudna stvar...Da ne pricamo o tim silnim talentima sirom Evrope koji zavrse u petoj ligi Danske.
A Susic neka stisne pa neka ga izbaci iz repke ili neka mu oduzme kapitensku traku. Nece se fino provest. On za to nema muda, i Emir ce biti nas kapiten i u sljedecim kvalifikacijama. Vase snove zaboravite.
A Susic neka stisne pa neka ga izbaci iz repke ili neka mu oduzme kapitensku traku. Nece se fino provest. On za to nema muda, i Emir ce biti nas kapiten i u sljedecim kvalifikacijama. Vase snove zaboravite.
Nije vazno, vazno je da je covjek pokazao podrsku sehidima i neki su zbog toga imali obraza da ga kritikuju. Imate li vi ikakve granice?Virtu4l je napisao/la:Nije je napisao, kopirao je.Cartman je napisao/la:Onda Emir napise lijepu poruku na facebooku
Neutral je napisao/la:Da se to namještanje dokazalo on ne bi nikad igrao u Bayer Leverkusen-u. Također bi dobio suspenziju, možda i doživotnu.
Nemamo boljeg stopera. Uspoređivati Šunjića i Spahića je besmisleno. Pljuvali ste i na Vranješa nakon Grčke, sada pljujete po kapitenu koji je ginuo uvijek za dres. Svako spominje neke nemire unutar reprezentacije a niko nema niti jedan dokaz o tim istim nemirima. Zovete ga svakakvim imenima, vrijeđate ga bez razloga. Ja sam bio najviše ljut na njega nakon Francuske, stari forumaši to znaju i rekao sam da mu to neću nikad zaboraviti. No sa druge strane, čovjek je više bio bek sa 33 godine protiv brzih Nigerijanaca nego stoper radi taktike pokušaja od selektora Safeta Sušića, ali eto, to je kao nebitno.
Novinari su izmislili nakvu tuču između Vede i Emira, na što je ovaj reagirao sa slikom na facebook-u. Emir Spahić ne diktira sastav Safetu Sušiću, a da jest, Sead Kolašinac bi igrao u prvom timu protiv Nigerije.
Pratim Emira godinama, igrao je na početku desnog beka u reprezentaciji. Uvijek je ginuo i odazivao se na poziv selektora. Ne mogu vjerovati na što je spao ovaj kućni odgoj kod ove djece kada ne mogu izraziti poštivanje naspram legendi bosanskohercegovačkog fudbala, stidite se, vi ste sramota i gadite mi se.
Stidite se
Zar je bitno?Virtu4l je napisao/la:Nije je napisao, kopirao je.Cartman je napisao/la:Onda Emir napise lijepu poruku na facebooku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.