AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Haj ljudi sabura malo,ja sam ovo od Arsenala ocekivao u obje utakmice,ali eto odigrali smo perfetkno prvu utakmicu..
Nisam iskreno ocekivao prolaz kad smo ih tek izvukli,koliko god oni bili losi u Engleskoj ligi oni su u rangu Barce
Nisam iskreno ocekivao prolaz kad smo ih tek izvukli,koliko god oni bili losi u Engleskoj ligi oni su u rangu Barce
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
evo snimka na bht da vidim i to najgore poluvrijeme sezone
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Puma je napisao/la:Nocerino dobio jedan zbog prigovora (opravdanog-sudija pogrijesio), ostala dva se ne sjecam, vjerovatno je jos neki zbog prigovora ili neceg slicnogAdmir_Sa je napisao/la:milan napravio jedan faul za citavu utakmicu, a dobili 3 kartona
bommel faul u 4 minuti i Ibra nakon slobodnjaka kad je lopta OCIGLEDNO pogodila Sagnu i odbila se u korner!!
čestitke milanovci na prolazu
. Ne mogu shvatit da vam je trener takav rahljo da postavi onakvu formaciju
.
rastavili smo vas na sve moguće dijelove večeras al eto prva utakmica se obila o glavu. uglavnom se prolaz piše
rastavili smo vas na sve moguće dijelove večeras al eto prva utakmica se obila o glavu. uglavnom se prolaz piše
Vođa zna.
ev gledam, preko 85min bez faulameskalin je napisao/la:Puma je napisao/la:Nocerino dobio jedan zbog prigovora (opravdanog-sudija pogrijesio), ostala dva se ne sjecam, vjerovatno je jos neki zbog prigovora ili neceg slicnogAdmir_Sa je napisao/la:milan napravio jedan faul za citavu utakmicu, a dobili 3 kartona
bommel faul u 4 minuti i Ibra nakon slobodnjaka kad je lopta OCIGLEDNO pogodila Sagnu i odbila se u korner!!
nema potpisa
Iako sam bio objektivni posmatrač utakmice (navijam za Real) u utakmici sam uživao, ali ipak ne mogu se oteti dojmu da je Milan razočarao, zaista vrlo malo su večeras napravili, dekoncentracija u završnici je blaga riječ za ono što su igrači Milana promašili, da ih je dočekala iskusnija ekipa, ne bi čekala nadoknadu da se gonjaju sa njima u produžecima, nego bi se Milan pakovao kući, objektivno govoreći 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
cestitke na prolazu, arsenal je makar zasluzio produzetke ako nista, al nema veze sreca prati hrabre
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
cestitke na zasluzenom prolazu...
sto se tice igre i igraca,ovaj Robinho treba da ljubi tuki svojim menadzerima koji ga guraju u top klubove,pa on nije za Novare,koliko igra utakmica i od nas bi neko zabio gol,tako da golovi nisu nikakvo mjerilo za ove "igre" koje on prikazuje...
a izmjesana sreda i losa postavka su mogle kostati prolaska,ali drugo poluvrijeme je pokazalo da Milan zasluzeno prolazi dalje...
i naravno,Ibra vam je 90 % napada i kad on hoce da igra,igra i Milan...
sto se tice igre i igraca,ovaj Robinho treba da ljubi tuki svojim menadzerima koji ga guraju u top klubove,pa on nije za Novare,koliko igra utakmica i od nas bi neko zabio gol,tako da golovi nisu nikakvo mjerilo za ove "igre" koje on prikazuje...
a izmjesana sreda i losa postavka su mogle kostati prolaska,ali drugo poluvrijeme je pokazalo da Milan zasluzeno prolazi dalje...
i naravno,Ibra vam je 90 % napada i kad on hoce da igra,igra i Milan...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
nisam gledao utakmicu i sad kad vidim kako je prošlo drago mi je što nisam. ovu sramotu treba zaboraviti što prije. na pol. kad sam čuo rezultat vratio mi se film **** liverpoola i **** istanbula i **** deportiva. koji qrc!!!!! ako ništa lagano prizemljenje. ako milan zapadne real ili barca veoooma teško će milan proći to je jasno. ali jasnije ko dan je da milan nema **** bekove. mesbah je kita, možda je solidan za calcio protiv slabih ekipa. abate kako vidim ko da nije ni igrao. vidim silva opet na 'nivou', nakon što je matri pored njega zabio onaj gol večeras naštimao fino rosickiyu na desnu i ovaj je lagano plasira. šta reći??? galliani opameti se i dovedi 2 beka NAPOKON jer milan bekove izgleda nema od cafua i serginha i povremeno što je maldini igrao. J*** ti mentalitet italijanski, isto ko naš balkanski lako ćemo. lako qrc englezi se uvijek nabriju. sad milan ima negativan skor sa englezima u europi, više poraza od pobjeda trunje im jbm. allegriju se može itekako šta zamjeriti na postavci ali realno nije imao prije svega veznih igrača tako da je mora 4-3-3 ali trebao je bar flaminija registrovati ako već muntari nije...
sreća pa je ona 1. utakmica bila perfektna ovako bila bi katastrofa...
[youtube][/youtube]
idemo pi.čkeeeeeee
sreća pa je ona 1. utakmica bila perfektna ovako bila bi katastrofa...
[youtube][/youtube]
idemo pi.čkeeeeeee
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- crvenocrni
- Kontakt:
Uvijek sam bio realan pa tako i nocas...
Cestitke Arsenalu na momackoj partiji pogotovo u prvom poluvremenu ali i ovdje da kazem kao sto sam rekao i ekipi sa kojom sam gledao tekmu, bolje je bilo za Arsenal da su imali 2-0 na poluvremenu nego 3-0- Kod 3-0 vec je dosao onaj faktor tu smo, blizu smo, sad treba malo opreznije i ne treba srljat. To im se na kraju osvetilo a nasim momcima od sveg srca zelim jednog spanca u cetvrt-finalu zbog ovakve (katastrofalne) partije bez obzira na sve povrede koje imamo. Ono sto sam vidio tokom vecine tekme je nesto sto se rijetko vidja, asistencije za pogodak Arsenala, primanja lopte kojih bi se juniori stidjeli, nezalaganje itd...Jednom rijecju katastrofa i kamo puste srece da nam se vrate igraci tipa Princa, Cassana, Neste itd... jer ovo je bilo sve samo ne fudbal. Jesmo prosli ali ja se tako ne osjecam
Cestitke Arsenalu na momackoj partiji pogotovo u prvom poluvremenu ali i ovdje da kazem kao sto sam rekao i ekipi sa kojom sam gledao tekmu, bolje je bilo za Arsenal da su imali 2-0 na poluvremenu nego 3-0- Kod 3-0 vec je dosao onaj faktor tu smo, blizu smo, sad treba malo opreznije i ne treba srljat. To im se na kraju osvetilo a nasim momcima od sveg srca zelim jednog spanca u cetvrt-finalu zbog ovakve (katastrofalne) partije bez obzira na sve povrede koje imamo. Ono sto sam vidio tokom vecine tekme je nesto sto se rijetko vidja, asistencije za pogodak Arsenala, primanja lopte kojih bi se juniori stidjeli, nezalaganje itd...Jednom rijecju katastrofa i kamo puste srece da nam se vrate igraci tipa Princa, Cassana, Neste itd... jer ovo je bilo sve samo ne fudbal. Jesmo prosli ali ja se tako ne osjecam
- senad_flamin
- Kontakt:
Nek si se izjasnio.crvenocrni je napisao/la:Uvijek sam bio realan pa tako i nocas...
Kao prvo osjecaj se i dalje tako,kao drugo sa Nestom ti ne bi bilo nista bolje jer je Mexes odigrao odlicno sinoc bez greske.
Cassano ti se ne bi sastavio sa loptom,jedino bi se promjena osjetila da je Boateng igrao.
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
ITALIJANSKA LIGA: MULTIPRENOS MILAN - LECCE Catania - Fiorentina Atalanta - Parma Cesena - Siena
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
Mislim da se Allegri nije smio kockati sa Mesbahom kojem je dosad najjaca utakmica bila derbi začelja Lecce-Novara.
Tek sad vidim koliko je Antonini "bolji" za ovakve utakmice,ali ajd dosta ce naucit iz ovog meča.
Sad se okrenuti prvenstvu na papiru lagana utakmica protiv Leccea ali sjetimo se kako nam je bilo na gostovanju 3:0
pa preokret 3:4 ,volio bih ako je ikako moguce da Aquilani zaigra od prve minute, mada nevjerujem da je spreman za to..
FORZA MILAN!
Tek sad vidim koliko je Antonini "bolji" za ovakve utakmice,ali ajd dosta ce naucit iz ovog meča.
Sad se okrenuti prvenstvu na papiru lagana utakmica protiv Leccea ali sjetimo se kako nam je bilo na gostovanju 3:0
pa preokret 3:4 ,volio bih ako je ikako moguce da Aquilani zaigra od prve minute, mada nevjerujem da je spreman za to..
FORZA MILAN!
-RIVALDO-
+1baresi#6 je napisao/la:nisam gledao utakmicu i sad kad vidim kako je prošlo drago mi je što nisam. ovu sramotu treba zaboraviti što prije. na pol. kad sam čuo rezultat vratio mi se film **** liverpoola i **** istanbula i **** deportiva. koji qrc!!!!! ako ništa lagano prizemljenje. ako milan zapadne real ili barca veoooma teško će milan proći to je jasno. ali jasnije ko dan je da milan nema **** bekove. mesbah je kita, možda je solidan za calcio protiv slabih ekipa. abate kako vidim ko da nije ni igrao. vidim silva opet na 'nivou', nakon što je matri pored njega zabio onaj gol večeras naštimao fino rosickiyu na desnu i ovaj je lagano plasira. šta reći??? galliani opameti se i dovedi 2 beka NAPOKON jer milan bekove izgleda nema od cafua i serginha i povremeno što je maldini igrao.
Milan nema krstenog beka, vec same olupine ili limitirane igrace. Taj Abate, koga si toliko ovde hvalio, i zbog koga smo se i verbalno zakacili, je 1 pusagija. Nije dostojan da bude zamena Maggiu, a tek Cafuu. Cafu je bio pretnja i u napadu i znao je da sutne, centrira i u trepavicu pogodi napadace, pokrivao pozadi sve i znao da iznese loptu. Sta od toga moze Abate? 0 je u ofanzivi, a svako malo kiksira pozadi.
Mesbah/Antonini i ostali levati sa leve strane su tek 1 qrac na kvadrat. Od svih top10 timova u Italiji, samo Roma ima losije bekove od Milana.
pa sa Abateom i jeste problem jer je njegova prirodna pozicija desno krilo u dobar je u ofanzivi brz,prodoran,pa su neki posebni treneri radili sa njim kako bi mogao biti dobar i u defanzivi ali evo sta se desava,jednostavno nije mu to prirodna pozicijaMaGiCa je napisao/la:+1baresi#6 je napisao/la:nisam gledao utakmicu i sad kad vidim kako je prošlo drago mi je što nisam. ovu sramotu treba zaboraviti što prije. na pol. kad sam čuo rezultat vratio mi se film **** liverpoola i **** istanbula i **** deportiva. koji qrc!!!!! ako ništa lagano prizemljenje. ako milan zapadne real ili barca veoooma teško će milan proći to je jasno. ali jasnije ko dan je da milan nema **** bekove. mesbah je kita, možda je solidan za calcio protiv slabih ekipa. abate kako vidim ko da nije ni igrao. vidim silva opet na 'nivou', nakon što je matri pored njega zabio onaj gol večeras naštimao fino rosickiyu na desnu i ovaj je lagano plasira. šta reći??? galliani opameti se i dovedi 2 beka NAPOKON jer milan bekove izgleda nema od cafua i serginha i povremeno što je maldini igrao.
Milan nema krstenog beka, vec same olupine ili limitirane igrace. Taj Abate, koga si toliko ovde hvalio, i zbog koga smo se i verbalno zakacili, je 1 pusagija. Nije dostojan da bude zamena Maggiu, a tek Cafuu. Cafu je bio pretnja i u napadu i znao je da sutne, centrira i u trepavicu pogodi napadace, pokrivao pozadi sve i znao da iznese loptu. Sta od toga moze Abate? 0 je u ofanzivi, a svako malo kiksira pozadi.
Mesbah/Antonini i ostali levati sa leve strane su tek 1 qrac na kvadrat. Od svih top10 timova u Italiji, samo Roma ima losije bekove od Milana.
I samo da cujem ko ce se zaliti da Milan ima slabog golmana pa sta je cojk sinoc odbranio mislim da je Van Persieu 2 puta odbranio 100% pogotke i plus sto je mislim rosyckom skino onaj zicer i nakon toga opet Van Persi pokusava ali opet Abbiati
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nocerino, Abate, Urby sve su to polovnjaci i bezveze igraci i Silva se "pokazao". Ma dajte moliv vas. Kad ovi igraci odigraju dobro dize ih se u nebesa, a jedno lose izdanje ih svrstava u rang Leccea itd.
cestitke na prolazu , opustenost i robinho vas zamalo kostase prolaze i sramote , taj igrac me redovno razocara svojim ponasanjem na terenu , trudi se da pokaze da je brazilac u negativnom smislu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Dobar onaj Sharavej,trebo bi doc Oxlade kod njega na instrukcije kako se igra 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
iznervirao me sinoć alegri bez potrebe, ali danas kad se sve malo smirilo situacija je sasvim drugačija.
pa milan je prošao među 8 najboljih u evropi gdje nije bio 4-5 sezona, izbacio je Arsenala koji je bio prvi svojoj grupi, a Milan drugi, prije prve utakmice bi svi bili zadovoljni sa bilo kakvim prolaskom dalje makar dvaput 0-0 pa na penale, ali nas je ona prva utakmica malo zavarala, pa sad ova došla kao razočarenje, a zapravo prvu utakmicu arsenal odigrao katastrofalno, drugu milan, a ova dva tima su tu negdje, milan ukupno bio bolji za ovaj jedan gol i zasluženo prošao. nisam 100% siguran ali mislim da je sa plasmanom u četrtfinale ponovo obezbjeđen prvi šešir za sljedeću sezonu Lp, što isto nije loše
Sad čekati izvlačenje parova, nadati se Apoelu ili lyonu, a okrenuti se seriji A, gdje će biti lakše jer ima max više igrača na raspolaganju, tu su muntari i flamini u veznom redu kao i ambrosini, vraća se pomalo i Aquilani, i KPB će brzo na terene što je za ovu ligu i više nego dovoljno.
LP Milan nema šanse da osvoji, polufinale bi bio pravi podvig, sve više od toga SF, i ovo sad je već napredak u odnosu na predhodne sezone, okosnicu tima imamo, još par pojačanja(bekovi, vezni, jedan golman, ako ode pato jedan napadač i napast i LP
)
pa milan je prošao među 8 najboljih u evropi gdje nije bio 4-5 sezona, izbacio je Arsenala koji je bio prvi svojoj grupi, a Milan drugi, prije prve utakmice bi svi bili zadovoljni sa bilo kakvim prolaskom dalje makar dvaput 0-0 pa na penale, ali nas je ona prva utakmica malo zavarala, pa sad ova došla kao razočarenje, a zapravo prvu utakmicu arsenal odigrao katastrofalno, drugu milan, a ova dva tima su tu negdje, milan ukupno bio bolji za ovaj jedan gol i zasluženo prošao. nisam 100% siguran ali mislim da je sa plasmanom u četrtfinale ponovo obezbjeđen prvi šešir za sljedeću sezonu Lp, što isto nije loše
Sad čekati izvlačenje parova, nadati se Apoelu ili lyonu, a okrenuti se seriji A, gdje će biti lakše jer ima max više igrača na raspolaganju, tu su muntari i flamini u veznom redu kao i ambrosini, vraća se pomalo i Aquilani, i KPB će brzo na terene što je za ovu ligu i više nego dovoljno.
LP Milan nema šanse da osvoji, polufinale bi bio pravi podvig, sve više od toga SF, i ovo sad je već napredak u odnosu na predhodne sezone, okosnicu tima imamo, još par pojačanja(bekovi, vezni, jedan golman, ako ode pato jedan napadač i napast i LP
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Faraon je najveci talenat italijanskog fudbala. Budi siguran da ce od njega postati WC igrac, dok je pitanje sta ce biti sa AOCom. Mozda novi Giggs, a mozda novi Duff. Videcemo i to, mogu li Englezi da naprave 1 top krilo, a da taj ume da trci sa loptom u nogama i da bude poznat po igri, a ne po izgledu i reklamama.Faraon iz Visokog je napisao/la:Dobar onaj Sharavej,trebo bi doc Oxlade kod njega na instrukcije kako se igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.