Prekrsaji 22-1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Pa jbt valja i to dati. Nzm ja sam njemu zahvalan za te golove, te ono protiv Palerma kad je asistirao Ibri.A_d_0 je napisao/la:Sto je zasluzan? Sto mu je oba gola namjestio Ibra? Sto je izgubio 306 lopti u 2 utakmice? Sto uspori svaki napad? Sto duela ne moze da dobije? Sto vazda nesto zamahuje? Kome je dobar nek ga kuci vodi, da Bog da na ljeto za dzaba otisao negdje. Ma ako treba i mi cemo platit samo goni **** brazilska.ahmad_tz je napisao/la:Nikom ne valja Robinho a on je zasluzan sto idemo dalje. Svasta
Nema drugog nacina zaustavit igraca koji je duplo brzi od tebe.AllGunsBlazing je napisao/la:
Prekrsaji 22-1![]()
![]()
Mislim da ovo u historiji LP nije zabiljezeno.
Arogantni je napisao/la:
Mrmi kako mozes igrati zatvoreno s fromacijom 4-3-3 ??
Ma pusti ga vidis da se covjek isprosipa ziv... Milan koristio 4-3-3 formaciju i veceras lafo igrao zatvoreno... Vidio bi ti sta znaci zatvoriti utakmicu kao u Barceloni kada su odigrali 2:2... Znaci samo Ibru staviti isturenog a Sarafa i Binho u vezni red, pa onda nek Arsenal navali, pa ne bi do gola dosli, a ne imali neku sansu za prolaz...
Pogledaj malo prvu utakmicuskyisthelimit je napisao/la:Arogantni je napisao/la:
Mrmi kako mozes igrati zatvoreno s fromacijom 4-3-3 ??
Ma pusti ga vidis da se covjek isprosipa ziv... Milan koristio 4-3-3 formaciju i veceras lafo igrao zatvoreno... Vidio bi ti sta znaci zatvoriti utakmicu kao u Barceloni kada su odigrali 2:2... Znaci samo Ibru staviti isturenog a Sarafa i Binho u vezni red, pa onda nek Arsenal navali, pa ne bi do gola dosli, a ne imali neku sansu za prolaz...
na papiru 4-3-3 u praksi svi u odbrani..Sta je to Milan napravio u prvom poluvremenu pa da opravda tu ofanzivnu formaciju ?????..Odgovor je NISTA.. Samo umor Arsenala ih je spasio ispadanja a vi kako god..
Ovakav Milan ce biti prvi nabusen od bilo koje ekipe
Prvo nije moja logika, drugo nisam ni rekao da Milan nije bio bolji u prvoj. Naravno da je bio, i Arsenal je katastrofalno odigrao prvu, medjutim pobjeda od 2-0 je trebala biti a ne od 4-0(jer ipak prilike se ne racunaju vec samo golovi, a ja sam racunao ove regularne) e tu je razlika koju ja spominjem.ahmad_tz je napisao/la:logikom ovog AGB ni Arsenal nije izdominirao Milan danas jer su imali samo 7 suteva u okvir gola.
AllGunsBlazing je napisao/la:Prvo nije moja logika, drugo nisam ni rekao da Milan nije bio bolji u prvoj. Naravno da je bio, i Arsenal je katastrofalno odigrao prvu, medjutim pobjeda od 2-0 je trebala biti a ne od 4-0(jer ipak prilike se ne racunaju vec samo golovi, a ja sam racunao ove regularne) e tu je razlika koju ja spominjem.ahmad_tz je napisao/la:logikom ovog AGB ni Arsenal nije izdominirao Milan danas jer su imali samo 7 suteva u okvir gola.
Nocerino dobio jedan zbog prigovora (opravdanog-sudija pogrijesio), ostala dva se ne sjecam, vjerovatno je jos neki zbog prigovora ili neceg slicnogAdmir_Sa je napisao/la:milan napravio jedan faul za citavu utakmicu, a dobili 3 kartona
Puma je napisao/la:Nocerino dobio jedan zbog prigovora (opravdanog-sudija pogrijesio), ostala dva se ne sjecam, vjerovatno je jos neki zbog prigovora ili neceg slicnogAdmir_Sa je napisao/la:milan napravio jedan faul za citavu utakmicu, a dobili 3 kartona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.