Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Adinjo
-
Kontakt:
Unforgotten je napisao/la:T-MAC je napisao/la:odbrana milana opet poklonila gol realu...

Sudija opet poklonio gol Milanu.
@Adinjo, ja sam samo potvrdio misao svog kolege vuvu_zzz il' kako se vec zove. Ne kontam sto sam smijesan de mi obrazlozi :ugeek:
Ne bitno. Imas sve napisao na predhodnim postovima pa ako te zanima, citaj. I pusti se suplje kako cemo mi sa nasom "stalnom pricom da je Inter kriv"..niko nije ni A rekao sto se toga tice, zato molim te postedi nas. Ovi postovi mog kolege i mene se isljucivo ticu Casillasovog vjestog branjenja

Pozz
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
juznjak>
-
Kontakt:
Koliko je samo Pipo zabio takvih golova iz offsajda

po meni Real bio bolji i trebao slaviti al eto na kraju spasavali 1 bod sto i nije lose kada se sve uzme u obzir

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Benzema opet asistent.
Čestitam na prolazu u osminufinala.
Ma hvala očekujem vas u finalu protiv nas
Džaba mu loše je odigrao,a protiv starkelja iz Milana i ja bi uspio ono uradit malo nas zeznu sudija,ali još nemamo poraza
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Los_Blanos2
-
Kontakt:
Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 22:55
Ovo je dobra lekcija za Real Madrid i Mourinha

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
boom.dll
-
Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:Benzema opet asistent.
Čestitam na prolazu u osminufinala.
Ma hvala očekujem vas u finalu protiv nas
Džaba mu loše je odigrao,a protiv starkelja iz Milana i ja bi uspio ono uradit malo nas zeznu sudija,ali još nemamo poraza
benzema sledecu prvih 11 i dat covjeku da utrpa koji go ... ne mozes ocekivat od nekog da razvaljuje a igra 10 min po tekmi...
-
Toxicity
-
Kontakt:
Došli na forum pisat kako je Casillas loše obranio prvu loptu, pa to je baš jadno da jadnije ne može biti.. Pa pišite paćenici nešto kad obrani 5 zicera ili tako nešto..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
Raul_64
-
Kontakt:
Uz Ikera Ozil je bio dosta loš...djelovao je nezainteresovano i stalno je išao do lopte...a Ronaldo previše je carinio loptom bez da je nešto konkretno uradio....nije bilo uobičajnih prodora...odbrana dobra osim jednog karate kid poteza Pepea...dobro je izgledao ali ipak nemožeš protiv Pipove schuame
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Los_Blanos2
-
Kontakt:
Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 23:00
Toxicity je napisao/la:Došli na forum pisat kako je Casillas loše obranio prvu loptu, pa to je baš jadno da jadnije ne može biti.. Pa pišite paćenici nešto kad obrani 5 zicera ili tako nešto..

FK Željezničar
Podrška Papetu
-
Raul7
-
Kontakt:
Sta krivite Pepea odmah, lik je stavio Ibru u dzep a ondje kod gola se okliznuo, nije masina jbt, covjek je. Mourinho opet pogodio sa izmjenom, zabari kontali da ce se izvuci ali neka ih je pravda stigla. Idemo dalje, to je najbitnije, mozemo se fokusirati na ligu, a Milan ce dobro da se preznoji oko Ajaxa. Da Bog ne prosli dalje kad ovako pickasto igraju, fuj
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
-
Brnjoo
-
Kontakt:
Ja jos ne mogu doci sebi. Hajde sto su ovo napisali: "Webb no aprende: tres rojas perdonadas y un gol ilegal"
Ebe mi se za crvenim, ali dati gol dva metra iz ofsajda je smijesno. Cuj Webb i njegovi pomocnici dorasli ovakvom derbiju.
-
Toxicity
-
Kontakt:
Los_Blanos2 je napisao/la:Toxicity je napisao/la:Došli na forum pisat kako je Casillas loše obranio prvu loptu, pa to je baš jadno da jadnije ne može biti.. Pa pišite paćenici nešto kad obrani 5 zicera ili tako nešto..

Jašta jašta

Real Madrid
-
Los_Blanos2
-
Kontakt:
Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 23:02
Milan ce da se znoji protiv Auxerra sljedece kolo u gostima, nama bod dosta u Ajaxu.
Dinho koje to

bolji je grenero od njega sada
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
Nail for Real
-
Kontakt:
Postao/la Nail for Real » 03 nov 2010, 23:05
Ljigavo dali oba gola. Pa onaj ofsajd bi i moja nana vidjela, ali doci ce neko od ovih Italijana i pocet provocirat. Bolje smo igrali, nismo dobili, sad se treba okrenuti pravom derbiju protiv Atletica, oni ne igraju ovako ljigavo bice to milina za gledat.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
Toxicity je napisao/la:Došli na forum pisat kako je Casillas loše obranio prvu loptu, pa to je baš jadno da jadnije ne može biti.. Pa pišite paćenici nešto kad obrani 5 zicera ili tako nešto..
A sto bi trebali pisati kada nesta odbrani.Za mene je on trenutno najbolji golman sveta,i odlicne odbrane se od njega i ocekuju.
A sto vi niste napisali da je indirektno kriv za dva gola,sto vi niste napisali da mu je ovo jedna od najlosih utakmica u karijeri?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Toxicity
-
Kontakt:
Nema veze. dali smo ciganima gol u 94 minuti.. To ih je najviše zabolilo, hahahahahahahaha
Real Madrid
-
Brnjoo
-
Kontakt:
Ma taj Ronaldinho je jadan to je nenormalno. Onaj Ronaldinho koji je ponizio Real vise ne postoji, a onaj Milanovac ADO neka prica sta hoce

Kako smo veceras lijepo igrali, dvije greske su nas kostale - Pepeova i CAsillasova, dvije greske na utakmici samo napraviti pa to rijetko kad vidim kad igra Real.
@Devil - o cemu covjece pricas? Nije Casillas kriv za drugi gol uopste, Inzaghi mu ne bi ni prisao da nije bilo sudija, za prvi jes jer je imao preranu reakciju. Covjek je odbranio 100% sansu kad je Ibra izlazio na njega. Brani sjajno - njegova najlosija u karijeri datira jos od onda kada ga je Del Piero ubio na Bernabeu
-
Toxicity
-
Kontakt:
Devil je napisao/la:Toxicity je napisao/la:Došli na forum pisat kako je Casillas loše obranio prvu loptu, pa to je baš jadno da jadnije ne može biti.. Pa pišite paćenici nešto kad obrani 5 zicera ili tako nešto..
A sto bi trebali pisati kada nesta odbrani.Za mene je on trenutno najbolji golman sveta,i odlicne odbrane se od njega i ocekuju.
A sto vi niste napisali da je indirektno kriv za dva gola,sto vi niste napisali da mu je ovo jedna od najlosih utakmica u karijeri?
Evo sve al što je kriv za drugi gol koji je dat iz ofsajda čistog ko suza? Pa govorim ti, jest pogriješio je u procjeni kod prvog gola al mi ne pišemo svako malo kad dobro obrani ili tako nešto

Real Madrid
-
senad_flamin
-
Kontakt:
Postao/la senad_flamin » 03 nov 2010, 23:10
Toxicity je napisao/la:Nema veze. dali smo ciganima gol u 94 minuti.. To ih je najviše zabolilo, hahahahahahahaha
ja nisam vidio boljeg igraca i VECEG PED.ERCINE od Cristiana Ronalada!
Zadnja izmjena:
senad_flamin, dana/u 03 nov 2010, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
Brnjoo je napisao/la:Ma taj Ronaldinho je jadan to je nenormalno. Onaj Ronaldinho koji je ponizio Real vise ne postoji, a onaj Milanovac ADO neka prica sta hoce

Kako smo veceras lijepo igrali, dvije greske su nas kostale - Pepeova i CAsillasova, dvije greske na utakmici samo napraviti pa to rijetko kad vidim kad igra Real.
@Devil - o cemu covjece pricas? Nije Casillas kriv za drugi gol uopste, Inzaghi mu ne bi ni prisao da nije bilo sudija, za prvi jes jer je imao preranu reakciju. Covjek je odbranio 100% sansu kad je Ibra izlazio na njega. Brani sjajno - njegova najlosija u karijeri datira jos od onda kada ga je Del Piero ubio na Bernabeu
Rekao sam indirektno,direktno je kriv sudija,ali pogledaj mu reakciju,nesta je samo poskocio nije ni pokusao da odbrani,onde se ulece na loptu pa makar i bio ti siguran da je ofsajd moras da uletis,ovako je samo ispala reakcija na nivou rekreativnog fudbala.
Al' ustvari ko sam ja da pricam kada vi Realovci najbolje vidite.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Raul7
-
Kontakt:
Ma ja Casillas je masina, robot, kroz njega tece ulje a ne krv, on nikada ne moze pogrijesiti, on je svetac, nepogrijesivi. Koji vam je vrag. Ja znam da je nekima krivo sto Milan nije uspio da odrzi pobjedu iako su se u zadnjih 15 minuta 13 minuta valjali po terenu ali Pedro je zadovoljio pravdu. Special One ne gubi kuci nikada
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []