FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 14 sep 2016, 21:10

Tuzlak04 je napisao/la:. . što se tiče "predsjedničkog mandata", Azmir je bio pod suspenzijom. Znači, "predsjedavao" je par dana (ove godine) i dao ostavku. Da li smo išta primijetili da je drugačije radio. Ne. Sve je funkcionisalo normalno . . .ja danas uopšte nisam bio sjeeban. Bio sam na treningu i vidio sam opuštena lica kao da se ništa ne dešava. Slično sam vidio u januaru/februaru i tad sam pomislio da igrači nešto znaju i da nema nervoze . . . . vjerujem da se neće ništa dešavati. Neko će biti predsjednik, a on će iz pozadine vući poteze koje su i interesu Slobode . .
Pa opustena lica su zato su ovi igrači uglavnom profesionalci, imaju dobre plate i sigurno ih Husic neće ostavit bez zarađenih para pa taman kad bi ih iz svog džepa dao jer ne želi da kalja obraz pa da ga jedan Zeba ili Dzidic sutra peru po novinama. .plus sto ce većina lagano naći angažman makar u PL... Oni ne brinu ko mi za Slobodu, puca im tuki i da se ugasimo... Bar velikoj većini... Zato nema zabrinutosti... Ja vam kažem.. Ova sezona čak i nije neki problem... Izgurat će se to nekako sto se tice rezultata... Al sta je sa reprogramom, tužbama,igrackim kadrom za sljedeću sezonu.... Tu će već nastupit totalni raspad sistema
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2016, 21:10

ma ja sam opusten, nije on tip covjeka koji ce otici dok to sam ne bude htio, dok mu ne dosadi ili nesto

pa covjek je milioner, zivi u Tuzli, Bosni i Hercegovini, a moze zivjeti gdje pozeli, kao sto sam rece, jedem i ja konzerviranu hranu, covjek iz naroda! ide u Podrinje i pomaze tamo ljude, kao sto neko napisa, covjek zeli da da nesto svom narodu, jer ima mogucnosti za to, a sto se tice Slobode, covjek voli Slobodu, pa valjda smo svi vidjeli tog covjeka na tekmama i njegove emocije! ulozio je do sada dosta i sada da se povuce, kako da ne.. ne ide on nigdje dok ne ostvari ono sto je zacrtao, a i kada to ostvari, ostat ce dok mu ne dosadi.. covjek je bio u ratu kao dijete, nije se plasio i nije dao da ga slome, kada je otisao u Ameriku, njegov prvi pokusaj da nesto napravi je propao i opet se nije predao, nastavio je dalje i uspio, a da ga otjeraju Faraon i slicni :lol: covjek je inatdzija koji ide do kraja, budite sigurni u to.. sve su ovo igre bez granica

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 sep 2016, 21:15

Bogami svaka vama čast na ovom optimizmu...kakva se slika šalje sad kad su uspjeli multimilionera otjerat... Ko ce doći na čelo kluba a da nije UHLJUP koji će nas jos vise zavaliti... Ko ce ti i od kojih para dovesti igrace a da nisu neke krnje koje se nisu mogle nigdje udomit pa daj u Slobodu.... Grad nema šanse teoretske da vodi klub
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 14 sep 2016, 21:18, ukupno mijenjano 2 puta.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 sep 2016, 21:17

staragarda je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. . što se tiče "predsjedničkog mandata", Azmir je bio pod suspenzijom. Znači, "predsjedavao" je par dana (ove godine) i dao ostavku. Da li smo išta primijetili da je drugačije radio. Ne. Sve je funkcionisalo normalno . . .ja danas uopšte nisam bio sjeeban. Bio sam na treningu i vidio sam opuštena lica kao da se ništa ne dešava. Slično sam vidio u januaru/februaru i tad sam pomislio da igrači nešto znaju i da nema nervoze . . . . vjerujem da se neće ništa dešavati. Neko će biti predsjednik, a on će iz pozadine vući poteze koje su i interesu Slobode . .
Pa opustena lica su zato su ovi igrači uglavnom profesionalci, imaju dobre plate i sigurno ih Husic neće ostavit bez zarađenih para pa taman kad bi ih iz svog džepa dao jer ne želi da kalja obraz pa da ga jedan Zeba ili Dzidic sutra peru po novinama. .plus sto ce većina lagano naći angažman makar u PL... Oni ne brinu ko mi za Slobodu, puca im tuki i da se ugasimo... Bar velikoj većini... Zato nema zabrinutosti... Ja vam kažem.. Ova sezona čak i nije neki problem... Izgurat će se to nekako sto se tice rezultata... Al sta je sa reprogramom, tužbama,igrackim kadrom za sljedeću sezonu.... Tu će već nastupit totalni raspad sistema
. . ne možeš biti veći pesimista od mene, ali za ovo nemam brige. . . .gurat će se kao i do sada. Ništa glatko, ali ide . . .

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 sep 2016, 21:25

Nema Vugde u studio ili ???

Sad ga cujem,slabo komentarise..
Zlatan Nalić sin tuzlanski

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 sep 2016, 21:50

Svi odose,niko nista ne rece za Vugdalica da li ide ili ostaje!?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 sep 2016, 21:59

emirzlaTu je napisao/la:Svi odose,niko nista ne rece za Vugdalica da li ide ili ostaje!?
Htio sam i ja to pitat al reče čika Qure danas "Što se Vugdalića tiče, lično vjerujem u njegove kapacitete i njegovo znanje u fudbalu, ali on će sam donijeti odluku hoće li ostati u klubu"

Usput, evo malo poduži intervju

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 sep 2016, 22:02

wobly92 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Svi odose,niko nista ne rece za Vugdalica da li ide ili ostaje!?
Htio sam i ja to pitat al reče čika Qure danas "Što se Vugdalića tiče, lično vjerujem u njegove kapacitete i njegovo znanje u fudbalu, ali on će sam donijeti odluku hoće li ostati u klubu"

Nisam gledo,neda mi se.Al logicno ako ga je Azmir doveo,a sad on ode,da bi i on trebo otici...

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 14 sep 2016, 22:08

Pošto se spominje glasanje... Svi koji glasaju za SDP i Imamovića mogu se komotno pomokriti na svoju ljubav prema Slobodi, na svoje članske kartice Fukara, UG Prijatelji FK Sloboda i eventualno na sezonsku ako je imaju... Glasanje za trenutnu vladajuću strukturu je metak u čelo voljenom klubu...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 sep 2016, 22:10

Al na 7:00 opra joksimovića i "našu djecu" :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 14 sep 2016, 22:13

emirzlaTu je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

Nisam gledo,neda mi se.Al logicno ako ga je Azmir doveo,a sad on ode,da bi i on trebo otici...
Kako ce mi faliti ovaj covjek
samo Sloboda

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 sep 2016, 22:43

wobly92 je napisao/la:Al na 7:00 opra joksimovića i "našu djecu" :lol:
Sve rekao, i 100% je upravu.
Sa igracima za sredine tabele u prvoj federalnoj ligi se nije moglo uci u Premijer ligu, sa igracima s kojima se uslo se nije mogo sigurno ni ostati, a kamoli boriti se za vrh, jednostavno nije bilo kvaliteta i moralo se dovoditi igrace sa strane, a igracima koji nemaju kvalitet zahvaliti se i neka traze klubove po federalnoj ligi, spram svojih kvaliteta.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 sep 2016, 23:01

Bas tako. A covjek ljepo rece a nekadasnje legende slobode( lica, meske) su tuzili svoj klub. A sad će nam doći ostali grobari meske, sića i karić. Sram ih bilo. Treba im zabranut uć u krug stadiona. Onaj stihoklepac plaći od transe za slobodu reprogram. Pa kad cuju ljudi kaki su uhljupi ko će vise uć u kluv

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 sep 2016, 23:05

Eto sve je covjek rekao.
Nisu dali stadion i arapi odustali.
Dabogda im se sjeme zatrlo.
I prozva ih za istok i sve.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 14 sep 2016, 23:14

FK Leotar je postao dionicko drustvo. Koji to zakon u RS-u imaju pa mogu, a FBiH ne moze?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 sep 2016, 23:17

Glupan, mog'o je stat uz Azmira i izdominirat izbore bez ikakvih problema, a ovako...ajd što nije pomogao, već je lagao i zavlačio, varao...u 3 godine 600k dato Slobodi.
Šta bi on izgubio time kad bi pustio Azmiru da vodi klub, nek se ne miješa i svoju pravnu službu stavi na raspolaganje Azmiru zbog svih ovih tužbi, jel to teško toliko.
S ovim ulagačima iz UAE bi i dobili i tržni centar i stadion, pa koji bolid moraš bit da opstruiraš tako nešto. Trebali su ovi haman jednu oazu il umjetni otočić ponudit.

Uglavnom, milina je bilo slušati čovjeka i u ovom intervjuu, kao i uvijek, i gledati kako se bori i koliko voli Slobodu, što je djelima više nego i potvrdio.

P.S. na kraju je sve lijepo objašnjeno za marketing službu, web stranicu, fan shop itd.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 sep 2016, 23:18

nemam.nick je napisao/la:FK Leotar je postao dionicko drustvo. Koji to zakon u RS-u imaju pa mogu, a FBiH ne moze?
Kakav zakon.Promjenis statut kluba,ne bude UG nego dionicko drustvo.
To izglasava skupstina kluba.
To je kod nas odbijeno u startu.Azmir nije htio privatizovat potpuno,ali nesto poput upravljackih prava nije bio protiv i da se stadion vrati klubu.
Gradski oci su to odbili kao neprihvatljivo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 sep 2016, 23:24

Auuuuu, šta ovo bi... :urnebes: :urnebes:
Kralj mrtav ozbiljan. :D :D
26:05

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 14 sep 2016, 23:26

može i u federaciji klub postati D.0.0 nije zabranjeno. U Zrinjskom se odavno razmišlja o toj soluciji barem tako se govork. Trebaš imati il jednog većeg dioničara ili skupinu manjih recimo deset do dvadeset koji bi kupili dioničarske obveznice koje bi klub plasirao. Ako bi bilo više dioničara pretpostavka je da bi svi imali ista prava i obveze. U stvarnosti to znači konzorcijum privatnih firma koji bi upravljali klubom preko svojih predstavnika zajedno sa osobama ili osobom koju klub izabere u svoje ime. Komplikovano ali izvodljivo ako se to stvarno želi.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 14 sep 2016, 23:28

NKMramor je napisao/la:Auuuuu, šta ovo bi... :urnebes: :urnebes:
Kralj mrtav ozbiljan. :D :D
26:05
:eh:
Sad kad se Bakir i Dodik dogovore :mrgreen: Zajedno za jaču Slobodu
#SamoSloboda
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.