PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
MIRIS PROLJECA
Ajzea ciji cemo tabut nosat ovuda na kraju sezone, celikov ili slobodin?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Jedne i druge sutamo nogama u raku, kakav tabut. Kad se stoka stavljala u tabut?Rigoletto je napisao/la:Ajzea ciji cemo tabut nosat ovuda na kraju sezone, celikov ili slobodin?
Životni saputnik! 1921
Kazu strumfovi : zakaric krilo dao 13 golova. Jeste ali vise od pola penali bili. Kaze danas zanimljiv penal, naravno kad se lomi rezultat. Penaleljo , svako kolo.

fks74 je napisao/la:Kazu strumfovi : zakaric krilo dao 13 golova. Jeste ali vise od pola penali bili. Kaze danas zanimljiv penal, naravno kad se lomi rezultat. Penaleljo , svako kolo.![]()
![]()
![]()
![]()

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Jel ti krivofks74 je napisao/la:Kazu strumfovi : zakaric krilo dao 13 golova. Jeste ali vise od pola penali bili. Kaze danas zanimljiv penal, naravno kad se lomi rezultat. Penaleljo , svako kolo.![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ziva istina..fks74 je napisao/la:Kazu strumfovi : zakaric krilo dao 13 golova. Jeste ali vise od pola penali bili. Kaze danas zanimljiv penal, naravno kad se lomi rezultat. Penaleljo , svako kolo.![]()
![]()
![]()
![]()

Životni saputnik! 1921
Joj vi Djipcu dajete pažnju, kod njega tek sad završile utakmice
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
bordoprijateljiEisenbahner1921 je napisao/la:Ziva istina..fks74 je napisao/la:Kazu strumfovi : zakaric krilo dao 13 golova. Jeste ali vise od pola penali bili. Kaze danas zanimljiv penal, naravno kad se lomi rezultat. Penaleljo , svako kolo.![]()
![]()
![]()
![]()

cuj vise od pola golova penali

istine radi, 3 od 13 golova penali...
45515
-
- Kontakt:
Bez sudija i penala ne možete ni jedni ni drugi pobjediti Klis ni Pofalićki.Eisenbahner1921 je napisao/la:Jedne i druge sutamo nogama u raku, kakav tabut. Kad se stoka stavljala u tabut?Rigoletto je napisao/la:Ajzea ciji cemo tabut nosat ovuda na kraju sezone, celikov ili slobodin?
Strumfovi podmazite guzove, iduću ćemo da vas qaramo dok ne klonete.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
pazite da ne dobijete slavinu u glavusviunapad1010 je napisao/la:Bez sudija i penala ne možete ni jedni ni drugi pobjediti Klis ni Pofalićki.Eisenbahner1921 je napisao/la:Jedne i druge sutamo nogama u raku, kakav tabut. Kad se stoka stavljala u tabut?Rigoletto je napisao/la:Ajzea ciji cemo tabut nosat ovuda na kraju sezone, celikov ili slobodin?

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ako je 3 pola od 13, onda si upravufks74 je napisao/la:Kazu strumfovi : zakaric krilo dao 13 golova. Jeste ali vise od pola penali bili. Kaze danas zanimljiv penal, naravno kad se lomi rezultat. Penaleljo , svako kolo.![]()
![]()
![]()
![]()
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- svrakino1921
- Kontakt:
Hocete li poslije utakmice dolaziti u nas VIP da spremimo janjesviunapad1010 je napisao/la:Bez sudija i penala ne možete ni jedni ni drugi pobjediti Klis ni Pofalićki.Eisenbahner1921 je napisao/la:Jedne i druge sutamo nogama u raku, kakav tabut. Kad se stoka stavljala u tabut?Rigoletto je napisao/la:Ajzea ciji cemo tabut nosat ovuda na kraju sezone, celikov ili slobodin?
-
- Kontakt:
To se pita sampras pa proslijedi upit službeno. Vjerovatno cete morati spremiti klempu za Ćelu pa prije ulaska u vip kod seje satare oduzimajte mobitele da ne pukne bruka u šeheru.svrakino1921 je napisao/la:Hocete li poslije utakmice dolaziti u nas VIP da spremimo janjesviunapad1010 je napisao/la: Strumfovi podmazite guzove, iduću ćemo da vas qaramo dok ne klonete.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
pripremićemo i lanč pakete za gladne navijače i igrače slobodanke
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
- svrakino1921
- Kontakt:
Zaboravih na njega vise puta je on bio kod Seje u restoranu na Ilidzi i Ustikolini i voli da jede sa menia Hanumin pupak i Snahin kolac tako da klempo nije problem nema gasviunapad1010 je napisao/la:To se pita sampras pa proslijedi upit službeno. Vjerovatno cete morati spremiti klempu za Ćelu pa prije ulaska u vip kod seje satare oduzimajte mobitele da ne pukne bruka u šeheru.svrakino1921 je napisao/la:Hocete li poslije utakmice dolaziti u nas VIP da spremimo janjesviunapad1010 je napisao/la: Strumfovi podmazite guzove, iduću ćemo da vas qaramo dok ne klonete.
Čuvajte da vam se Dialiba ne ponovi.Linija je napisao/la:pripremićemo i lanč pakete za gladne navijače i igrače slobodanke
Šit bi loš, a sudžuk žilav...