FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
meni je lakse nego vama,ja ne pratim kosarku samo fudbal 

Hajmo se mi sa foruma dogovorit za koga ćemo glasat.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Hvala na odg, ali stvarno me zanima ukupna cifra za uplate. Rekose mi da tender vrijedi 1,5 miliona KM. I ja se slazem da je sada bez potrebe, vec sam prije napisao, ali me zanimaju kumulativne uplate grada klubu iz raznih razlog jer pokusavam da sastavim kompletnu sliku. Jel u tih 600k usle i ove dvije ili koliko rata reprograma?solinas je napisao/la:Klub je za tri i pol godine dobio 600 000 km.Komunista je napisao/la:Koliko je grad izdvojio u ove 3 godine za funkcionisanje plus koliko rata za reprogram i koliko vrijedi vazeci tender za istok?
Istok je bacanje para u vjetar,jer nece biti zavrsen za 10-15 godina.Bolje da zavrse sjever i adaptiraju zapad barem wc i prilaz zasminkaju malo.To bi sve izaslo oko 500 000 i ustedilo bi se 1.5 mil.
Istok je bespotreban trenutno.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Neki ovdje govore bojimo se promjene kao kako može bit gore od ovoga.Ja vjerujem da može gore od ovoga na čelu sa SDA.Možda bi SBB u početku nešto i napravio ali na kraju bi to opet ličilo na faraonovu vladavinu.Da bi mi imali za koga da glasamo i da se nadamo nekoj promjeni moramo iskorjenit sve lopove sa vrha a to je neeemoguće jer nismo mi takav narod da smo sposobni da ih skinemo sa vlasti.Probisvjet je napisao/la:Znaci treba glasati za nekoga ko nije ni SDA ni SDP opcija. Kazna treba da bude jaka i nemilosrdna!SaLL/ihovic je napisao/la:Eh upravo to možda bi on uradio nešto za Slobodu ali šta je sa drugim prioritetima u Tuzli.Aerials je napisao/la:Bato možda i nije loš, možda bi nešto i oko Slobode uradio, samo ga zeza što je i ispred SDA.. oni će nas ukopati.
Pa vidimo šta nam Gutić radi sa obrazovanja.
Kako god teško je izabrati ja znam da neću glasati ni za SDA ni za SDP eh sad za koga drugog da glasam kad nemaju svoje ljude u gradskom vijeću.I teško da će sprovest nešto ako i zamisle za bolju Tuzlu za bolju Slobodu kad nemaju većinsku podršku vijećnika.Uglavnom bolje da mi glas ide " u prazno"
nekom Gadži ili Berbi nego crvenim i zelenim.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
joj sad kad Mramor dođe i sve pobriše

ima i ovo, dosta bitnoemirzlaTu je napisao/la: Bato ako pobijedi i bude imo svoje vijecnike iz SBB(vecinu)sta ti moze SDA,nista...

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
nema nista gore za klub nego se vezt za neku politicku opciju.djulba je napisao/la:Hajmo se mi sa foruma dogovorit za koga ćemo glasat.
sta ako oni ne prodju,sta ako cucnu?
treba to malo pametnije odradit, ostavit prostora za dogovore...
nek glasa svako onako kako misli da treba i nek pobijedi najbolji

samo sloboda.

I Harun Avdagic je carsija mrtva, pa Kuki rekao da se skloni i da Bato ide. To govori koliko ce biti samostalan i ko ce konce vuciAerials je napisao/la:Bato možda i nije loš, možda bi nešto i oko Slobode uradio, samo ga zeza što je i ispred SDA.. oni će nas ukopati.

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Familija iz dzehenemawobly92 je napisao/la:Baš su nam dobra iskustva s tim Berbama

Obezbijedjeno je 900 000 (ako je i to),onaj dodatni milion sto je spominjan od zemljista jos nije aktivan.Komunista je napisao/la:Hvala na odg, ali stvarno me zanima ukupna cifra za uplate. Rekose mi da tender vrijedi 1,5 miliona KM. I ja se slazem da je sada bez potrebe, vec sam prije napisao, ali me zanimaju kumulativne uplate grada klubu iz raznih razlog jer pokusavam da sastavim kompletnu sliku. Jel u tih 600k usle i ove dvije ili koliko rata reprograma?solinas je napisao/la:Klub je za tri i pol godine dobio 600 000 km.Komunista je napisao/la:Koliko je grad izdvojio u ove 3 godine za funkcionisanje plus koliko rata za reprogram i koliko vrijedi vazeci tender za istok?
Istok je bacanje para u vjetar,jer nece biti zavrsen za 10-15 godina.Bolje da zavrse sjever i adaptiraju zapad barem wc i prilaz zasminkaju malo.To bi sve izaslo oko 500 000 i ustedilo bi se 1.5 mil.
Ukupno je Sloboda za 3.5 godine dobila oko 600 000 maraka.Zar nisi slusao sta govori covjek.
Nemam mogucnost da ti prezentujem uplatnice.Ali one postoje,jer budzetski novac je prikazan isto tako i Azmir je za svaku transu podnosio pismeni izvjestaj gdje je utrosen budzetski novac.
Vjerujem da ce sada biti neki finansijski izvjestaj na zimskoj skupstini.
Mislim da je tu uslo u taj iznos oko 200 i nesto hiljada za reprogram (prva rata)nisam siguran.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
OK, znaci 600k bez dvije rate reprograma. A sto se tice istoka, 700k je obezbijedjeno time sto se nece graditi most iza stupina i 700k od građevinske rente za plac iza hotela. Znaci ukupno u 3 godine odvojeno za stadion i Slobodu 2 400 000 miliona maraka za koje znam kao laik. Zanima me da li je Sloboda stadionu placala koristenje? Mogu li se sredstva od 130k sa donacijske vecere koju je organizovala opstina pripisati njima? Ajde da saberemo malo lovu. Ova strana finansiranja me zanima jer bi trebala biti puno transparentnija obzirom da se radi o budžetu grada.solinas je napisao/la:Obezbijedjeno je 900 000 (ako je i to),onaj dodatni milion sto je spominjan od zemljista jos nije aktivan.Komunista je napisao/la:Hvala na odg, ali stvarno me zanima ukupna cifra za uplate. Rekose mi da tender vrijedi 1,5 miliona KM. I ja se slazem da je sada bez potrebe, vec sam prije napisao, ali me zanimaju kumulativne uplate grada klubu iz raznih razlog jer pokusavam da sastavim kompletnu sliku. Jel u tih 600k usle i ove dvije ili koliko rata reprograma?solinas je napisao/la: Klub je za tri i pol godine dobio 600 000 km.
Ukupno je Sloboda za 3.5 godine dobila oko 600 000 maraka.Zar nisi slusao sta govori covjek.
Nemam mogucnost da ti prezentujem uplatnice.
Ispravka, od rente je jedan milion, znaci kumulativna svota do sada je 2 700 000 miliona KM za stadion i klub, link :
http://bhplus... ba/grad-tuzla-milion-km-od-prodatih-parcela-bit-ce-usmjeren-za-gradnju-istocne-tribine-stadiona-tusanj/
Zadnja izmjena: Komunista, dana/u 15 sep 2016, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
jel iko snimio fatica na onom treningu sinoc??
znaci nije otiso
znaci nije otiso

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pare koje su uplacene za reprogram 250 000 hiljada su iz bugeta uzete koji je godisnje predvidjen za Slobodu.
Nisu nikakve nove pare i racunaju se u tih 600 hiljada.
Uz tih 250 hiljada ove godine je uplaceno jos 50 hiljada za neke pripreme za Beitar od grada.
Reprogram od maja nisu uplatili. A donatorsku vecer im je Azmir sabrao ljude i drugi ljudi. Od privatnika iz opstine je drugu donatorsku vecer doslo 5 od 80 pozvanih. Propala vecer organizovana od grada.
Stadion nije Slobodin, to nije ulaganje u Slobodu vec Secera. Da je u Slobodinom vlasnistvu racunalo bi se.
A i taj istok nece pomoci uopste klubu i stadionu da doceka Evropu. Pravi se nepotrebna tribina.
Tj dio tribine.
Jel jos treba da gradaski klub placa i koristenje stadiona??
Komunisto povuci se sa foruma bgt.
Uz tih 250 hiljada ove godine je uplaceno jos 50 hiljada za neke pripreme za Beitar od grada.
Reprogram od maja nisu uplatili. A donatorsku vecer im je Azmir sabrao ljude i drugi ljudi. Od privatnika iz opstine je drugu donatorsku vecer doslo 5 od 80 pozvanih. Propala vecer organizovana od grada.
Stadion nije Slobodin, to nije ulaganje u Slobodu vec Secera. Da je u Slobodinom vlasnistvu racunalo bi se.
A i taj istok nece pomoci uopste klubu i stadionu da doceka Evropu. Pravi se nepotrebna tribina.
Tj dio tribine.
Ide li Bato na utakmice,navija li uopste za Slobodu,za Berbu znam da dolazi cesto na utakmice.Alen Gadzo je igrao samnom u pionirima i kadetima znam da voli Slobodu.Berba ili Alen ako pobijede na izborima nece sigurno imati potrebnu podrsku u Gradskom vijecu ali ako iznesu nesto u korist Slobode i to odbiju vijecnici onda tu mi mozemo izvrsiti veliki pritisak da se to realizuje.
Nemozes reci u tri godine jer nije.
Cak ni stadion nije vidio taj novac,pa jos ni papirologija nije zavrsena.
Nama je sjever nedovrsen a ti kazes izdvojeno je u tri godine.
Ne,rekli su izdvojiti,kao i sto su rekli da cemo evropu igrat na Tusnju.
Znas li ti buraz sta se moze sa tim parama,napraviti sjever nanovo,a ne da pisamo ko lesi.
Rata prva za reprogram ulazi u tih 600 000 ukupno znaci.
Druga rata je uplacena donacijom privrednika,ali nije skupljeno dovoljno pa je opet Azmir "uletio".
Nemozes taj novac njima pripisati,gradu jer je UG prijatelji i Bony odradili tu 70 posto posla.
Znaci Budzetska sretstva=600 000.
I to je to.Ne racunam stadion jer sta je uradjeno ni dokumentacija nije gotova.
Stadion niti zapocet niti uradjen,pa bili su poceli sjever unutrasnje radove i sta bi.....stadose. ...
Lazu,zavlace nas. .....I uostalom stadion nije Slobodin sta racunas to uopste,ovako smo mogli igrati kao podstanari i u simin hanu.
Uzeli nam nas stadion i treba im zahvaliti sto neplacamo je li.haha
Znas li ti buraz sta se moze sa tim parama,napraviti sjever nanovo,a ne da pisamo ko lesi.
Druga rata je uplacena donacijom privrednika,ali nije skupljeno dovoljno pa je opet Azmir "uletio".
Nemozes taj novac njima pripisati,gradu jer je UG prijatelji i Bony odradili tu 70 posto posla.
Stadion niti zapocet niti uradjen,pa bili su poceli sjever unutrasnje radove i sta bi.....stadose. ...
Lazu,zavlace nas. .....I uostalom stadion nije Slobodin sta racunas to uopste,ovako smo mogli igrati kao podstanari i u simin hanu.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 15 sep 2016, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
tu je i puklo.
taj dan.tako pricaju
taj dan.tako pricaju

Udjem, vidim postove kako nam je spas u Bati i izadjem. Cak i da spasi Slobodu pokopati ce Tuzlu. U sustini prekinite s pricom o politici osim ako neki kandidat ne kaze nesto jasno za Slobodu
Nad tobom sunce najljepše sja
na svijetu mi je sveeepinoglavi je napisao/la:Udjem, vidim postove kako nam je spas u Bati i izadjem. Cak i da spasi Slobodu pokopati ce Tuzlu. U sustini prekinite s pricom o politici osim ako neki kandidat ne kaze nesto jasno za Slobodu
sloboda iz tuzleee
ajde pinoglaviii 'povedi nas u nove pobjede

Pticas odoka cijelo vrijeme i nemas pravo ti nikome da branis da pise. Ako ne mozes razgovarati normalno, ignorisi moje postove. Ajde da saberemo, Azmir je sve sabrao svoje pare, ajde da i mi saberemo svoje. Koga to ne zanima, neka preskoci.tuzlak1987 je napisao/la:Pare koje su uplacene za reprogram 250 000 hiljada su iz bugeta uzete koji je godisnje predvidjen za Slobodu.
Tj dio tribine.
Voljet cu je ja do kraja zivotaSariel je napisao/la:na svijetu mi je sveeepinoglavi je napisao/la:Udjem, vidim postove kako nam je spas u Bati i izadjem. Cak i da spasi Slobodu pokopati ce Tuzlu. U sustini prekinite s pricom o politici osim ako neki kandidat ne kaze nesto jasno za Slobodu
sloboda iz tuzleee
ajde pinoglaviii 'povedi nas u nove pobjede
A jebga bezveze ovako sve pretpostavke, lobira svako svoje... Daj mozemo upit poslati svakome sta bi sa Slobode uradili pa da vidimo a nije ovako bezveze lupetati sta bi ko mogao uraditi
Nad tobom sunce najljepše sja
Ok hvala. Pokušaću jos da nadjem sve cifre na drugim izvorima pa da ako nadjem nesto sto se ovdje ne zna,, rado cu ovdjw podijeliti. Hvala jos jednom na odgovorimasolinas je napisao/la:Nemozes reci u tri godine jer nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.