Pa eto objasnio sam ti sve. Stadion nije Slobodin i nije ulaganje u Slobodu. U Slobodu je ulozeno u tri i pol godine 600 000.Komunista je napisao/la:Pticas odoka cijelo vrijeme i nemas pravo ti nikome da branis da pise. Ako ne mozes razgovarati normalno, ignorisi moje postove. Ajde da saberemo, Azmir je sve sabrao svoje pare, ajde da i mi saberemo svoje. Koga to ne zanima, neka preskoci.tuzlak1987 je napisao/la:Pare koje su uplacene za reprogram 250 000 hiljada su iz bugeta uzete koji je godisnje predvidjen za Slobodu.
Nisu nikakve nove pare i racunaju se u tih 600 hiljada.
Uz tih 250 hiljada ove godine je uplaceno jos 50 hiljada za neke pripreme za Beitar od grada.
Reprogram od maja nisu uplatili. A donatorsku vecer im je Azmir sabrao ljude i drugi ljudi. Od privatnika iz opstine je drugu donatorsku vecer doslo 5 od 80 pozvanih. Propala vecer organizovana od grada.
Stadion nije Slobodin, to nije ulaganje u Slobodu vec Secera. Da je u Slobodinom vlasnistvu racunalo bi se.
A i taj istok nece pomoci uopste klubu i stadionu da doceka Evropu. Pravi se nepotrebna tribina.
Tj dio tribine.
Jel jos treba da gradaski klub placa i koristenje stadiona??
Komunisto povuci se sa foruma bgt.
A pravna sluzba nije ulozila vrijeme da pomogne Azmiru.
Svaki put kada je trazio novac ili pomoc odgadjali su mu i govorili da to uradi sam pa da ce pomoci kasnije.
Znaci nemas sta sabirati, 600 hiljada.
Donatorska vecer prva je Azmirova i ug zasluga. Druga koju je radio grad od opstinskih privatnika je propala i doslo ih je samo 5.
Reprogram su obecali uplacivati, a nisu uplatili nista od maja.
A u tri i pol godine Azmir finansira sve sa 80% i sam skida dugove bez pomoci pravne sluzbe.
Ove godine finansira sa 90% i jos se bori sa dugovima. A grad ne uplacuje dug drzavi da pomogne.