hskzmostar je napisao/la:Budimo realni druga situacija je zuti karton Bilbiji za simuliranje!sramota sto se sudi sto nam treba da prave od nas Zelju kad to nismo!
I gori ste, penal za proslogodisnju titulu kao i mnogi drugi to pokazuju...
hskzmostar je napisao/la:Budimo realni druga situacija je zuti karton Bilbiji za simuliranje!sramota sto se sudi sto nam treba da prave od nas Zelju kad to nismo!
Zrinjskisb1996 je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Budimo realni druga situacija je zuti karton Bilbiji za simuliranje!sramota sto se sudi sto nam treba da prave od nas Zelju kad to nismo!
I gori ste, penal za proslogodisnju titulu kao i mnogi drugi to pokazuju...
Evo gaGradonacelnik je napisao/la:Kako su ono Šipci jesenas govorili: "Jer smo tako u mogućnosti!". Odmah se znalo da neće puuno proć, a oni će kmečat. Kme, kme, šmrc, šmrc!
Eisenbahner1921 je napisao/la: Sve cemo suspendovati, jer smo tako u mogucnosti !
Do sad nismo ali ako bude potrebe, sve cemo namjestiti. Najveci smo, najtrofejniji, sa najvecom armijom navijaca.. Moze nam se.
Ma nisu bolan penali u pitanju neko ravnanje utakmice po Zeljinoj utakmici u Krupiskoroalen je napisao/la:Al hajmo bit realni, gdje to u svijetu veliki klubovi nemaju protekciju sudija? Više je ono juče bio kreč nego penal na Suarezu u 91. minuti protiv PSGa. A sudijske krađe se dešavaju u puno većim ligama i takmičenjima. Njima su VAR uveli pa se 95% fanova i navijača žali na to.
Eno sad grad.Virtu4l je napisao/la:U boj!
Kakva himna. Zviždi državnu himnu, pjevaj 'general Praljak' i uklopit ćeš se brzo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Posaljite mi himnu Sirokog da naucim za danas.
skoroalen je napisao/la:Kakva himna. Zviždi državnu himnu, pjevaj 'general Praljak' i uklopit ćeš se brzo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Posaljite mi himnu Sirokog da naucim za danas.
hskzmostar je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Kakva himna. Zviždi državnu himnu, pjevaj 'general Praljak' i uklopit ćeš se brzo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Posaljite mi himnu Sirokog da naucim za danas.
Malo za snalazenje sarajlijama ako negdje stanu na selu
Iđi-Idi
Budne-bude
Poša -pošao
Vrvi nonamo-idi tamo(****...tamo)
NK Siroki-FK Listica Mladost
Rezimski-Sampion
Musliman-bal.ija
Neka ti srce kucaEisenbahner1921 je napisao/la:Posaljite mi himnu Sirokog da naucim za danas.
Jesi ti neki yeben likPantelija je napisao/la:Shzna, ako čitaš, kujem ti se da ćemo te naći i 6 trqmvajskih stanica obrisati tvojim zubima!!!!
U neke se stvari jednostavno NE DIRA!Linija je napisao/la:Jesi ti neki yeben likPantelija je napisao/la:Shzna, ako čitaš, kujem ti se da ćemo te naći i 6 trqmvajskih stanica obrisati tvojim zubima!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.