NEZALAGANJE je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:floyd je napisao/la:Gdje je investiro? U Brkovica (0 Km) i igracinu iz Goska (0 KM . otpadak Sirokog) i igraca koji je na pozajmici?
Mozda je investiro u svoju kafanu, to ne znam.
Niko Zelji ne garantuje da ce dogodine osvojit prvenstvo. Ne samo dogodine, nego i su sljedecih 3 g. (nismo mi dominantni kao Dinamo u Hrv) i zato ne stoji prica o ozbiljnom radu i potrebnom vremenu. To ce Zola za 3 g. biti u Zelji?!
Nikad mi necemo na zelenu granu. Osim ako nas ne kupi neki katarski naftas.
Boli ovaj poraz...ova propustena sansa za velike stvari...
Kritikujes, ali onako pomalo bezobrazno. E pa kad kritikujes daj nesto i predlozi. Sta je po tvom rješenje, ali imaj u vidu da para jednostavno nema, ne postoje i moli Boga da Amar koga kome uvali kako bi se sezona mogla normalno odigrati. Dakle, tvoj prijedlog je? Nemoj samo kritikovati.
Basten, nema love na ruke, odnosno ima, dogovorio si platu 3 milje maraka, pa uzmes 15 milja na ruke, a 15 kroz plate.
Svaka cast Aco,tako treba.

Daj da cujemo konstruktivne prijedloge,svi smo svjesni da se kiksalo sinoc,ali sta dalje? Mene zanima,da li ti dijelis moje misljenje u pogledu cinjenice da se treba negdje dici kredit od 2mil i kupiti 2 igraca kako bi se napravio neki iskorak?Ocigledno je da ovako vise ne ide...Ebes ba vise i da prodjemo jedno pretkolo kad smo totalni autsajderi u slijedecem...Neko mora negdje "kockati" pa kud puklo....Necemo bankrotirati...Mozda ja i previse mastam,ali mislim da se samo tako moze uspjeti...
Zasto dizati kredit, doveo je Zuju i samo hoce sa njim da radi, a to se vidi na rezultatima. Zujo nije pokrio ni 1% Amarovih uspjeha, znaci nismo imali para prije Amara, sada imamo ovo sto zaradimo od UEFA-e, Zujin udio 0%, covjek ne moze uzeti par jakih sponzora a direktor kluba koji je osvajac duple krune i suvereno je poderao sve u BiH.
Amar jeste krivac sto je insistirao da radi as njim i sa njegovim nehljebovicima u klubu, marketinga opet nema, zvanicne stranice opet nema, Zeljo TV opet nema za sve nema para.
Stadion je veci krs nego dok Zujo i kompanija nije dosla, pa taj isti Zujo u svim godinama svog mandata nije u stanju da organizuje ciscenje tribine, nego ces opet u augustu naci kospice od maja.
Da nije Faruka i postavljanja stolica, zatim se ne sjecam ko je napravio reflektore i Keme Kozarica koji je sanirao zapad i krov na sjeveru, da se Zuje pita, na Grbavici ni trave ne bi imali.
Amar jeste i krivac sto drzi Stanica koji nije odigrao 4 cestite tekme prosle godine i sto ga uvodi u najbitnijoj tekmi u zadnjoj deceniji.
Amar je i krivac sto opet necemo napraviti iskorak kao sto smo mogli prije 10 godina, jer ga ostala struktura u klubu ne prati, znaci nista nije nauceno u odnosu na prije 10 godina.
Amar je kralj, car, sah, mat, voli Zelju vise nego samog sebe, ali nije bezgresan, a onaj ga bahil pljuje li pljuje, opet je namiriso pare i ne daj Boze da ga sutne ko 2003.
Amare predji preko nekih svojih hirova, i promjeni direktora koji nije u stanju naci milion maraka da ulozi u ekipu i stadion a busa se raznoraznim izjavama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921