PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
F I L O Z O F I J A
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ako imas kupon mozes brisati tramvajske stanice, ako nemas onda nista. Zatvaraju sad stanice nema vise bez karte kako si naviko 

"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
šljeglo svasta u Capajebo, Srbe i Hrvate zamijenili Čajničani, Bratunčani, Vlaseničani i ostala raja koja se 1996.izuvala prilikom ulaska u tramvaj, to su oni koje je danas stid na fb. napisati odakle su rodom, pa tako im pise mjesto rođenja : Sarajevo, sta ces rat učinio svoje
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Kakva himna. Zviždi državnu himnu, pjevaj 'general Praljak' i uklopit ćeš se brzo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Posaljite mi himnu Sirokog da naucim za danas.
Malo za snalazenje sarajlijama ako negdje stanu na selu
Iđi-Idi
Budne-bude
Poša -pošao
Vrvi nonamo-idi tamo(****...tamo)
NK Siroki-FK Listica Mladost
Rezimski-Sampion
Musliman-bal.ija

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nek pita druga iz jezgra grupe K.F. kako se proveo kad je mrtve psovo i ismijavoPantelija je napisao/la:Shzna, ako čitaš, kujem ti se da ćemo te naći i 6 trqmvajskih stanica obrisati tvojim zubima!!!!
Ne mogu da vjerujem da postoje ovakvi jadovi i sa nase i sa njihove strane, ostavite mrtve na miru imate dovoljno tema za sprdanje , sprdnja nam je drzava pa tako i klubovi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Neandertalac je napisao/la:Neka ti srce kucaEisenbahner1921 je napisao/la:Posaljite mi himnu Sirokog da naucim za danas.
Za naše klupske boje
Široki brijeg smo mi
Pitari su qarina
Neka te pjesma nosi
Naprijed Široki
U boj u boj u boj
Pitaru dojiš moj
Ref
Široki je oduvijek
Qarao pitare
I danas će
Da Bog da se raspali

Igraj Široki ti si najbolji!
Sakrijte zene i djecu eto pantelije letvarosa
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Ti podržavaš ovog indijanca?Linija je napisao/la:Sakrijte zene i djecu eto pantelije letvarosa
Bog nam jednom posl'o 'psihologa' i kompaniju da se opametimo, al džaba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Svaka vam cast "komsije" da niko ni slovom ne osudi ovako nesto....Pantelija je napisao/la:U neke se stvari jednostavno NE DIRA!Linija je napisao/la:Jesi ti neki yeben likPantelija je napisao/la:Shzna, ako čitaš, kujem ti se da ćemo te naći i 6 trqmvajskih stanica obrisati tvojim zubima!!!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Plava filozofija, šta da vam pričam.
Nek se stide ovi forumaši koji ga još brane i Panteliju prozivaju jer je prirodno pop.izdio.
Al nije ovo ogledalo svih Manijaka, hvala Bogu, digli su nebrojeno puta parole i skandirali. Ovo je djelo nekog isprdka kojem stari ne da tri marke da na kafu ode. Da te Allah 'usreći' k'o Vedranovu porodicu, seljačino.
Nek se stide ovi forumaši koji ga još brane i Panteliju prozivaju jer je prirodno pop.izdio.
Al nije ovo ogledalo svih Manijaka, hvala Bogu, digli su nebrojeno puta parole i skandirali. Ovo je djelo nekog isprdka kojem stari ne da tri marke da na kafu ode. Da te Allah 'usreći' k'o Vedranovu porodicu, seljačino.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vi se satraste izvinjavajuci za svoje ispade. Nemoj srat sviju ti. Kad se budete normalno ponasali i postovali tudje, tada ce drugi postovati vas.
Ja ne podrzavam ovakve stvari, nit je to moj nacin.
Razočaran sam, nisam uopće mogao ni pomisliti da će ovo napisati..
Ne treba nam ovo, svaki pokojnik se ne bi trebao spominjati osim u nekim lijepim situacijama..
Nek nam je Bog na pomoći sa ovakvim izletima, kojih ima sa obe strane.
Ne treba nam ovo, svaki pokojnik se ne bi trebao spominjati osim u nekim lijepim situacijama..
Nek nam je Bog na pomoći sa ovakvim izletima, kojih ima sa obe strane.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Bogalju retardirani, yebem mu ja sve ko ikada u bilo kakvom negativnom kontekstu pomene Mirzu, Anera i druge navijace Zelje koji nisu medu zivima. I uvijek sam to radio, za razliku od takvih kao sto si ti. Kojima je isto zajebancija za sudenje i stimanje utakmica i ono sto se desilo Vedranu.Linija je napisao/la:Vi se satraste izvinjavajuci za svoje ispade. Nemoj srat sviju ti. Kad se budete normalno ponasali i postovali tudje, tada ce drugi postovati vas.
Bilo bi lijepo da ne pridajete pažnju pojedincima i da njihovo razmišljanje namećete kao generalno.
Što se ovog konkretnog slučaja tiče, opisaću ga vrlo jednostavno - lobotomac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam bas vidio da si to radio i iko od vas a konkretno high je ismijavao mirzinu smrt.Ado76 je napisao/la:Bogalju retardirani, yebem mu ja sve ko ikada u bilo kakvom negativnom kontekstu pomene Mirzu, Anera i druge navijace Zelje koji nisu medu zivima. I uvijek sam to radio, za razliku od takvih kao sto si ti. Kojima je isto zajebancija za sudenje i stimanje utakmica i ono sto se desilo Vedranu.Linija je napisao/la:Vi se satraste izvinjavajuci za svoje ispade. Nemoj srat sviju ti. Kad se budete normalno ponasali i postovali tudje, tada ce drugi postovati vas.
Na kraju krajeva ja nigdje nisam rekao da podrzavam to sto je napisano. I kuci mozes tako pricati.
Kontaktirajte hrasnog, on uspesno eliminise takve pojave, verujem da nece naplatiti, dosad ih je par usutkao, i dvojicu izvukao iz prometa, ovom ce sa merakom nabiti kapicu šiptarsku
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- kyrieirving
- Kontakt:
Radi ovakvih postova i bolesnih pojedinaca sam i prestao pisati. Pogledaj ako zelis moje postove pa ces vidjeti jesam li. I opet kazem ko ismijava neciju smrt, taj je za lijecenja i nista drugo...
@Rokoko, tebi svaka cast!
@Rokoko, tebi svaka cast!
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 18 feb 2018, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
kyrieirving je napisao/la:Igraj Siroki ti si najbolji

gazi kinesku prćiju
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Degen.Virtu4l je napisao/la:Bilo bi lijepo da ne pridajete pažnju pojedincima i da njihovo razmišljanje namećete kao generalno.
Kao što je i 90% pitara koji pišu ovde. Njih se već može generalizovat uz par izuzetaka, @Ado, @Škoro itd...
Idemo Široki, gazi pitare!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 34 gosta.