PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Virtu4l
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2018, 12:06

Ado76 je napisao/la:Radi ovakvih postova i bolesnih pojedinaca sam i prestao pisati. Pogledaj ako zelis moje postove pa ces vidjeti jesam li. I opet kazem ko ismijava neciju smrt, taj je za lijecenja i nista drugo...
Radilo se to sa obje strane i radiće se (nažalost), ismijavao se svaki od momaka koji je dao život za klub koji voli. Takvi ljudi su smeće, društveni otpad i savršeno me boli **** za koga navija, jer taj navijač nije. Kao što neko iznad reče, iskompleksirani **** koji ne znaju kako da budu primjećeni pa moraju koristiti najgnusnije stvari da bi neko obratio pažnju na njih.

Nemojte se zamarati sa tim, imamo mi danas mnogo važnije stvari na dnevnom redu, kao npr. odučavanje kineske prćije od fudbala.

U boj!
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 18 feb 2018, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 feb 2018, 12:08

Virtu4l je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Radi ovakvih postova i bolesnih pojedinaca sam i prestao pisati. Pogledaj ako zelis moje postove pa ces vidjeti jesam li. I opet kazem ko ismijava neciju smrt, taj je za lijecenja i nista drugo...
Radilo se to sa obje strane i radiće se (nažalost), ismijavao se svaki od momaka koji je dao život za klub koji voli. Takvi ljudi su smeće, društveni otpad i savršeno me boli **** za koga navija, jer taj navijač nije. Kao što neko iznad reče, iskompleksirani **** koji ne znaju kako da budu primjećeni pa moraju koristiti najgnusnije stvari da bi neko obratio pažnju na njih.

Nemojte se zamarati sa tim, imamo mi danas mnogo važnije stvari na dnevnom redu, kao npr. odučavanje kineske prćije od fudbala.
Vi il' vaši športski? :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2018, 12:10

skoroalen je napisao/la:Vi il' vaši športski? :lol:
Mi smo vas već odučili, dva puta ove sezone, sad je red na športske :bih: :bih:
Voli te tvoje Sarajevo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 feb 2018, 12:10

Virtu4l je napisao/la:

U boj!
Za narod svoj :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 18 feb 2018, 12:11

Ado76 je napisao/la:
Linija je napisao/la:Vi se satraste izvinjavajuci za svoje ispade. Nemoj srat sviju ti. Kad se budete normalno ponasali i postovali tudje, tada ce drugi postovati vas.
Ja ne podrzavam ovakve stvari, nit je to moj nacin.
Bogalju retardirani, yebem mu ja sve ko ikada u bilo kakvom negativnom kontekstu pomene Mirzu, Anera i druge navijace Zelje koji nisu medu zivima. I uvijek sam to radio, za razliku od takvih kao sto si ti. Kojima je isto zajebancija za sudenje i stimanje utakmica i ono sto se desilo Vedranu.
Maloumici su to moj Ado ne mogu oni to skontati
VOLIM TE SARAJEVO!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2018, 12:12

Ado76 je napisao/la:
Za narod svoj :lol: :lol:
To, to :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 feb 2018, 12:12

skoroalen je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Vi il' vaši športski? :lol:
To je isto. Jedna dusa dva tijela :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 feb 2018, 12:14

@Ado ma haj', ima pravo navijat ko za koga hoće. :mrgreen:
@Virto dvica na Pecari, poslušaj me i uzmi pare. :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2018, 12:15

skoroalen je napisao/la:@Virto dvica na Pecari, poslušaj me i uzmi pare. :kafa:
Bolan pa da me Luka Menalo lično nazove i kaže izgubićemo, ja bih opet keca opalio.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 18 feb 2018, 12:17

Bar ima hrabrosti priznati da je ispao idiot i izvinuti se kao insan. Za razliku od kona koje se takmiče u uvredama.
shzna
ned feb 18, 2018 11:50 am

Izvinjavam se zbog mog jutrasnjeg nebuloznog posta, tako nesto se desi kad se spoje neki problemi i ulazak na "drustvenu" mrezu.
Izvinjavam se svima onima koji su ucestvovali u nemilom dogadjaju, koji su izgubili svog druga i kojima je tesko. Izvinjavam se mojima jer sam bacio crnilo na ugled navijaca Zeljeznicara. Pokojnom lahka zemlja.
Idemo Široki, gazi prodane!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2018, 12:17

Pošteno.
Voli te tvoje Sarajevo.

Capajebo
Kontakt:

Post Postao/la Capajebo » 18 feb 2018, 12:19

:lol:

lijepi strah, papčić mali
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 feb 2018, 12:21

Saznalo se ko je, pa se usr.o da ne bude nađen u gradu. :kafa:
Al hajd, nek mu bude. Imam i ja raznih problema u životu pa me to nikad nije natjeralo da uđem na forum gdje me niko ne zna i počnem mrtve vrijeđat.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 feb 2018, 12:21

Neandertalac je napisao/la:Bar ima hrabrosti priznati da je ispao idiot i izvinuti se kao insan. Za razliku od kona koje se takmiče u uvredama.
shzna
ned feb 18, 2018 11:50 am

Izvinjavam se zbog mog jutrasnjeg nebuloznog posta, tako nesto se desi kad se spoje neki problemi i ulazak na "drustvenu" mrezu.
Izvinjavam se svima onima koji su ucestvovali u nemilom dogadjaju, koji su izgubili svog druga i kojima je tesko. Izvinjavam se mojima jer sam bacio crnilo na ugled navijaca Zeljeznicara. Pokojnom lahka zemlja.
Idemo Široki, gazi prodane!
Ljudski je i oprostiti neciju glupost i brzopletost. I nadati se da je to u velikom afektu napisao. A ljudska vrlina je priznati svoju gresku!
Ali @ Nea ti kakvu si gresku napravio pa navijas za NK Megamix, to je strasno :tralala: :tralala:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 18 feb 2018, 12:26

Nije "Megamix" niti će ikada biti. Uostalom kod nas je takva situacija da i pored svega dobrog što je urađeno smatramo da može bolje za razliku od vas koji ste htjeli instant uspjeh, prodali klub pa sada gledate kud sunce hoda.

Naprijed Široki!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Linija
Kontakt:

Post Postao/la Linija » 18 feb 2018, 12:30

Samo je pitanje sa koliko razlike :kafa:
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 feb 2018, 12:34

skoroalen je napisao/la:Plava filozofija, šta da vam pričam.
Nek se stide ovi forumaši koji ga još brane i Panteliju prozivaju jer je prirodno pop.izdio.
Al nije ovo ogledalo svih Manijaka, hvala Bogu, digli su nebrojeno puta parole i skandirali. Ovo je djelo nekog isprdka kojem stari ne da tri marke da na kafu ode. Da te Allah 'usreći' k'o Vedranovu porodicu, seljačino.
Malo si kontradiktoran u ovom postu bio. Spominjes Plavu filozofiju i tako nas trpas sve u isti kos sa ovim moronom. Mislim, razumijem sta zelis reci, al bezze ti je to etiketirati globalno sve.

I inace se na ovoj temi svasta desavalo i svasta očekuje. U pocetku kada sam se tek registrovao na forum uzivao sam citati zajebancije jednih i drugih, cak i na Zeljin racun su neke fore bile dobre. Medjutim, kada se pocelo sa Slagiranim Osimom, Hasetom, Vedranom ovim onim jednostavno te otjeraju sa teme. Uzas.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 feb 2018, 12:35

Neandertalac je napisao/la:Nije "Megamix" niti će ikada biti. Uostalom kod nas je takva situacija da i pored svega dobrog što je urađeno smatramo da može bolje za razliku od vas koji ste htjeli instant uspjeh, prodali klub pa sada gledate kud sunce hoda.

Naprijed Široki!
Nismo mi nista prodali, kako? Pa vi kazete da nemamo nista svoje, sta cemo prodati?
Mi smo mangupi, bez icega (osim imena) nasli cikicu koji je nemilice davao pare, e sada sto su klosari pokrali lovu, to je druga stvar.
Uglavnom, realno, vise ste se vi dali misketu nego mi Tanu. Od stadiona, poslovnih prostora, i puno drugih stvari :mrgreen:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 18 feb 2018, 12:36

Naprijed bordobijeli
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 18 feb 2018, 12:37

Rigo ko ispada Sloboda ili Celik jesi li odlucio ?
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.