FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Dosadna utakmica pravo...
Ja cekam jugotalijana da se javi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Sevillista<
- Kontakt:
Bayern ko Bayern, skoro uvjek priredi pravu fudbaslku posalsticu. Tako je bilo i protiv Werdera koji se totalno obrukao protiv vas u ovom Kupu. Nemogu da se sjetim, nadam se da ce mi neki Bayernovac reci koga je Werder izbacio u polufinalu. Čestitam na osmoj duploj kruni, ko zna, možda budu čestitke i za trostruku 
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Evo jos jedne u vitrinama naseg kluba, nadam se i onoj trecoj
.
--Pametnij popusta--
- Sevillista<
- Kontakt:
Ja sam već napisao da bi vam se možda i moglo čestitati osvajanje treće krune, negdje tamo oko 23:00, 22-og 
jbg. druze...bistrikboy je napisao/la:Dosadna utakmica pravo...
verder je bio u dilemi:
1. igrati bunker i primiti samo dva gola,
2. otvoriti se i primiti 5 i vise...
u prvom poluvremenu su izabrali prvu opciju i primili samo jedan gol, dok su se pocetkom drugog otvorili i pokusali nadigravati sa bayom...
epilog: 4. primljena gola, dva ne dosudjena penala, bezbroj prilika u korist baye.
cujte, bremenu je i nizerazredna valensija zabila 4. komada, a oni se nadali da ce osvojiti kup protiv najjaceg tima na svijetu..bbbuuuuuuuuuuaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaaaaaa
pitanje pobjednika je bilo rijeseno i prije utakmice, samo sto nismo znali kojom gol-razlikom.
jbg., nisam se ni radovao...
dosta mi je gledati ove zrtve, dajte ravnopravnog protivnika!!
istini za volju, takvih trenutno nema i bayern jedino moze "tuci" sam sebe tako sto ce podcijeniti nekog od ovih nizerazrednih timova ala inter.
ako odigraju kako znaju i umiju onda ce i inter primiti tricu ili cetvorku.
ps
tudej navijamo za ninberg....porad hira u nas nam poglavice.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ceka se potpis ovog covjeka, cije su sanse da odigra finalnu utakmicu protiv Intera porasle, po misljenju KHR.

Slaviti i samo slaviti
poslije triple (aBd) ima zemlja da gori.

Werder je izbacio u polufinalu umalo-zamalo prvoligasa Augsburga.
Seco, sta ima kod tebe?
Stern des Südens 

Slaviti i samo slaviti

Werder je izbacio u polufinalu umalo-zamalo prvoligasa Augsburga.
Seco, sta ima kod tebe?

Stern des Südens 
Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
Moramo,Augsburg je dobro prosao sa onih 1-0,veceras im trica ne ginesecer je napisao/la:tudej navijamo za ninberg....porad hira u nas nam poglavice.bistrikboy je napisao/la:Dosadna utakmica pravo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nis posebno.
kako postavljas smaje
ps
zna li neko gdje mogu naci spanski film torente?
dobro bi blio da bude titlovan, a ak vec ne´mre nas jezik onda cu se zadovoljiti njemackim, engleskim, hrvatskim.
spanski i srpski ne dolaze u obzir...
kako postavljas smaje
ps
zna li neko gdje mogu naci spanski film torente?
dobro bi blio da bude titlovan, a ak vec ne´mre nas jezik onda cu se zadovoljiti njemackim, engleskim, hrvatskim.
spanski i srpski ne dolaze u obzir...
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- Sevillista<
- Kontakt:
Eh, to trica cisto sumnjam , nije Augsburg džaba u ovom baražu , čak eto bili su u polufinalu Kupa, a i gledo sam utakmicu protiv Nurnberga, FCN je igro grubo katastrofa, u nekim trenutcima totalno nesportski, a čudi odkud tolika ljubav Bayernovaca prema Nurnbergu kada je njima najveći rival Bayern 
Seco dobio si poruku, nadam se da ces se snaci. Ima da nas preplavis sa novim smajama.
Ne mora biti trica protiv A'burga, samo da FCN sacuva bundesligaski status i da ostane zweite macht u Bavarskoj.
Ne simpatisu svi Nurnberg, nego meni iz hatera drze im fige.
Ja ih volim zato sto su mi zweite heimat.
Capito, Andaluzijac?
Ne mora biti trica protiv A'burga, samo da FCN sacuva bundesligaski status i da ostane zweite macht u Bavarskoj.
Ne simpatisu svi Nurnberg, nego meni iz hatera drze im fige.
Ja ih volim zato sto su mi zweite heimat.
Vom Jäger zum Gejagten
- bayernovac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
IDEMO ODBROJAVANJE DO MADRIDA. ABD TREĆA TITULA DOLAZI U MINHEN
IDEMO ODBROJAVANJE DO MADRIDA. ABD TREĆA TITULA DOLAZI U MINHEN
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
- Omerbavarac
- Kontakt:
Danas ili sutra bi trebao pasti potpis na novi ugovor od strane Riberya. Osvojio je duplu krunu, mozda ce igrati i finale LP, ne treba mu veci razlog da ostane u najboljem klubu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bayernovac
- Kontakt:
Odakle ti te informacije? Joj kad bih ostao još sa dovođenjem jednog golmana još bih smo bolji bili npr Adler, Nojer, Vise. Odluka o nastupanju u finalu LP je u utorak koliko ja znam jeli tako??omerbavarac je napisao/la:Danas ili sutra bi trebao pasti potpis na novi ugovor od strane Riberya. Osvojio je duplu krunu, mozda ce igrati i finale LP, ne treba mu veci razlog da ostane u najboljem klubu.
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
obe proslave na olimpijskom stadionu u berlinu i ligaska i kup. steta sto se i finale LP ne igra u berlinu :_D_D
Ja mislim da nece doci novi golman posto Butt brani u zadnje vrijeme odlicno, tako da Butt ostaje najvjerovatnije jos koju godinu prvi golman.Sto se tice Riberya hajde vise molim te potpisi
Ako osvojimo i LP ja prestajem navijati za Bayern
Nece vise biti zanimljivo gledati
Nadam se da ce doci Dzekson i neko pojacanje u odbrani, ukoliko Billal ostane vezu ne treba dirati + se vraca Kroos.
Nadam se da ce doci Dzekson i neko pojacanje u odbrani, ukoliko Billal ostane vezu ne treba dirati + se vraca Kroos.
Pregaziše Werdera sinoć.
Još Džekson da dođe, i Bundesliga će postati kao i škotska, Bayern će biti prvi te svjetlosnim godinama udaljen od ostalih.
Još Džekson da dođe, i Bundesliga će postati kao i škotska, Bayern će biti prvi te svjetlosnim godinama udaljen od ostalih.
... mi ne biramo, mi smo izabrani...
Kakve su to sad gluposti? Bundesliga je najneizvjesnija liga u Evropi.
Jok ba, taj se zna samo javit kad remiziramo sa Freiburgom il' popusimo od Mainza.bistrikboy je napisao/la:Dosadna utakmica pravo...
Trenutno je u misijoj rupi, dobro sakriven
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ribery po meni ostaje ,i kada dođe Kroos imamo vezu boli glava . I dovesti umjesto Buytena nekog stopera i odlican tim.
@Gero de mi posalji pp kako stavljas smajlije
@Gero de mi posalji pp kako stavljas smajlije
Ma ides desni klik na smajli i save image(ili spremi sliku) stavis na desktop, onda odes na stranicu http://www.imageshack.us, ides browse nadjes sliku i upload, onda ti izbaci nekoliko linkova a ti kopiras ovaj cetvrti tj. Forum Code, i onda to izgleda ovako.bavarian_bk je napisao/la: @Gero de mi posalji pp kako stavljas smajlije

Mozda ima jednostavni nacin, ali eto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.