Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Imal' gdje dobar BHT stream ... 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar prenose oni?bandit je napisao/la:Imal' gdje dobar BHT stream ...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Prenose evo sad se Vlado javljao iz Skenderije za DnevnikUnofficialpage je napisao/la:Zar prenose oni?bandit je napisao/la:Imal' gdje dobar BHT stream ...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
poslao sam ti u ppbandit je napisao/la:Imal' gdje dobar BHT stream ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
De i meniedo07 je napisao/la:poslao sam ti u ppbandit je napisao/la:Imal' gdje dobar BHT stream ...
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hoce li Bavcic igrati jedno poluvrijeme za trenutnu repku,a jedno poluvrijeme za legende BiH kosarke ? 
Unofficialpage je napisao/la:De i meniedo07 je napisao/la:poslao sam ti u ppbandit je napisao/la:Imal' gdje dobar BHT stream ...
i meni molimte isto !
Mogao bi i Neno malo preci u trenutnu, da s Mirzom reseta s tricearelinho je napisao/la:Hoce li Bavcic igrati jedno poluvrijeme za trenutnu repku,a jedno poluvrijeme za legende BiH kosarke ?
dajte taj link, nema nas ko kineza, pa da se bojite!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
moze li link, hvala!
http://www.bhrt.ba/76.html" onclick="window.open(this.href);return false;edinjo-bih je napisao/la:moze li link, hvala!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
http://www.serbiaplus.com/bht-1-video_655db23b4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
selam!
selam!
-
felix123
- Kontakt:
Hahhahahahhahah ovaj voditelj išao u Bake Sliškovića na instrukcije iz engleskog 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da bi nas ove legende dobile da je takmicarski mec

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
4stringsonly
- Kontakt:
Primorca na prvenstvo, Sinana kući.

Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Malo mi je krivo sto dvorana nije bila puna jer je to ova manifestacija zasluzila ali da su dosli Lukas,Kitic,Miric.... vjerovatno bi bila puna jer to su legende vecini

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Da, da, takvo je drustvo danas.MT3 je napisao/la:Malo mi je krivo sto dvorana nije bila puna jer je to ova manifestacija zasluzila ali da su dosli Lukas,Kitic,Miric.... vjerovatno bi bila puna jer to su legende vecini![]()
Inace, ovo je odlicno organizovano, igraci bili pristupacni svima kada su pjesacili Ferhadijom (Zeko bio okupiran
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Firke i sa 43 godine kosarkas koji je najbolje graden.
Hvala savezu i USAID-u na organizaciji večerašnje utakmice. Zaista je bio poseban osjećaj gledati sve igrače uz koje smo odrastali i čije smo pobjede slavili i u najtežim danima. Lijepo je bilo vidjeti na jednom mjestu i mlade snage predvođene sjajnim selektorima. Budućnost bh. košarke je svijetla, zahvaljujući ljudima u savezu koji odlično slažu ovu slagalicu.
Sretno Zmajevima (odupirem se da ovu riječ koristim, pogotovo za sve sportove i selekcije ove države, ali kad mogu oni, mogu i ja
)!
Svi na stranu, Neno je Neno.

Sretno Zmajevima (odupirem se da ovu riječ koristim, pogotovo za sve sportove i selekcije ove države, ali kad mogu oni, mogu i ja
Svi na stranu, Neno je Neno.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ne znam kolko vama ovaj dres znaci kolko vama ovi ljudi znace. Al kad sam vidio sve ovo pocele su mi teci suze nije to samo zato sto sam ponosan , jako sam tuzan. NIkad nisam razmisljao da je jedan neno junak mog djetinstva vec covjek u godinama... Ovi ljudi su definitivno dio mog zivota koji nikad niko nece moc nadoknadit i zao mi je sto rastem samo radi njih sto nikad vise necu moc da sa onakvim zarom navijam za njih. U ovu generaciju vjerujem vise nego u sebe ali veceras sam bio jako tuzan i nostalgican samo jer sam se prisjetio jako lijepih stvari koji su nam ovi ljudi priredili a i veceras su... Samo se treba rec da je Harun covjek koji treba da dobije neki spomenik ili barem nagradu za licnost desetljeca covjek je uradio toliko dobrih stvari za ovu napacenu drzavu da makar to zasluzuje...Sta god da se desi na EB kosarka je bila prva svijetla tacka ove nase napacene drzave i treba da je se postuje.
I da dodam na ovo sve , sjecam se davno je jako bilo vise i ne znam koja je to utakmica bila . Al sigurno prije 2000 te igrali smo u mejdanu tata je kupio karte da idemo u tuzlu , i dosli smo ulaz za dvoranu krcat ne moze se uci nema boga. Trcimo po kisi koja je hladnija od kocki leda. Ulazimo u neki fast food da gledamo tekmu na tvu , mislim da se sjecam svakog suta od tad a imao sam 8-9 godina maksimalno. I sad kontam 12-13 godina poslije zivim u drzavi u kojoj ama bas nista ne funkionise , i jedino svjetlo vidim u ljudima koji neumorno po trilion puta sutaju loptu samo da bi nama makar malo srece donjeli....
I da dodam na ovo sve , sjecam se davno je jako bilo vise i ne znam koja je to utakmica bila . Al sigurno prije 2000 te igrali smo u mejdanu tata je kupio karte da idemo u tuzlu , i dosli smo ulaz za dvoranu krcat ne moze se uci nema boga. Trcimo po kisi koja je hladnija od kocki leda. Ulazimo u neki fast food da gledamo tekmu na tvu , mislim da se sjecam svakog suta od tad a imao sam 8-9 godina maksimalno. I sad kontam 12-13 godina poslije zivim u drzavi u kojoj ama bas nista ne funkionise , i jedino svjetlo vidim u ljudima koji neumorno po trilion puta sutaju loptu samo da bi nama makar malo srece donjeli....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.