Mislim 99 posto da nece moci
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Eto vam fajica 
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Nusmir Fajic novi igrac Jedinstva. E sad pricajte kako je slab i nije prosao.pripreme.
-
- Kontakt:
Sad se niko javiti nece jer su sci pisali kako nam ne treba kako mu nogomet nije na prvom mjestu i te gluposti.
Rekao sam da nasi pametno rade jer su cekali da se priblizi sezona a on nema gdje pa.mora prihvatiti sta bilo. Prvi stambi je.govorio kako nam.ne treba i kako je glupost davati pare
-
- Kontakt:
I sta sad sa tim zelis postici!!nebeskasila je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:00
Sad se niko javiti nece jer su sci pisali kako nam ne treba kako mu nogomet nije na prvom mjestu i te gluposti.
Rekao sam da nasi pametno rade jer su cekali da se priblizi sezona a on nema gdje pa.mora prihvatiti sta bilo. Prvi stambi je.govorio kako nam.ne treba i kako je glupost davati pare
Svako ima pravo na svoje misljenje!
Dosao je eto. Nek se dokaze i pokaze da nismo bili u pravu.
Jedini covjek koji je zasluzan za ovo je tigar. On ce ovo izganjao sa svojim imenom i on ce ovo ispostovati.
Lako je pisati i komentarisati.
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Nema se tu šta pričati.. Ljudi iznose mišljenje. Ja sam prvi bio stava da nije dobro sto nije prošao pripreme, da traži previše para i da je upitno da li ćemo dobiti Fajica iz Veleza, ili Fajica problem. Naravno da mu želim dobrodošlicu, a niko sretniji od mene ako me/nas razuvjeri i strpa 20-25 golova za sezonu.nebeskasila je napisao/la: ↑30 jul 2020, 21:50Nusmir Fajic novi igrac Jedinstva. E sad pricajte kako je slab i nije prosao.pripreme.
I prilično sam siguran da će brzo doći do problema u svlačionici. Previše je igrača koji žele i smatraju da moraju igrati da bi se sve to mirno posmatralo.
-
- Kontakt:
Pa jedino zasto.mislim da ce biti mirno u svlacionici je zbog hamde ni zbog kog drugog . Za Fajica mi.je drago.jer takvog napadaca mi nismo.doveli ima 10.godina.Vinavil je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:06Nema se tu šta pričati.. Ljudi iznose mišljenje. Ja sam prvi bio stava da nije dobro sto nije prošao pripreme, da traži previše para i da je upitno da li ćemo dobiti Fajica iz Veleza, ili Fajica problem. Naravno da mu želim dobrodošlicu, a niko sretniji od mene ako me/nas razuvjeri i strpa 20-25 golova za sezonu.nebeskasila je napisao/la: ↑30 jul 2020, 21:50Nusmir Fajic novi igrac Jedinstva. E sad pricajte kako je slab i nije prosao.pripreme.
I prilično sam siguran da će brzo doći do problema u svlačionici. Previše je igrača koji žele i smatraju da moraju igrati da bi se sve to mirno posmatralo.
A i ja mu zelim srecu da zabije sto.vise golova i da igra kako treba. Da izborimo.tu PL napokon
Daj bože da nas sve demantuje i da nas prošeta ovom ligom.
https://sportsport.ba/fudbal/spremite-s ... igu/370231
https://sportsport.ba/fudbal/spremite-s ... igu/370231
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
veseli se crveno-bijela nacijo ne treba se prepirati ko je bio upravu, evo ja prvi nisam radujte se pred praznik i pred praznik u subotu 

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
To Stamby rekao za svog Otočanina ma nevjerujemnebeskasila je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:00

-
- Kontakt:
Cujem da i bi jazvin mogao pojacati odbranu.
Zna li ko sta?
Zna li ko sta?
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Lažeš!! Stamby to nije nikad rekao!! Dalje toliko je glupih komentara ovdje, bezveznih, netačnih itd.... Nickova skrivenih nekih, zato sam se i povukao, a mislio sam da će se voditi zaista konstruktivna rasprava za dobrobit svih nas. Lupajte i dalje neistine, laži, netačne informacije, čast izuzecima ali ih je vrlo malo ovdje.nebeskasila je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:00
LP od Stambija i da Vam ne zaboravim kazati, odnosno napisati, Jedinstvo ove sezone ulazi u PL BiH!! Neka to ostane ovdje zapisano i zapamćeno!!
-
- Kontakt:
Nikad stamby nije pisao da ne treba fajica dovesti. To ja znam sigurno. Nadji to da je pisao imas od mene stojuu..bihac1968 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:34Lažeš!!nebeskasila je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:00
Pusti to stamby!! Ovaj voli puno lupati!
Hoce li biti sta od jazvina? Ima li kakve price?
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
daj Stamby kralju nas uzivaj ne dopusti da te ista nasikira trenutno se treba prepustiti uzivanju, a aBd svi se nadamo da si upravubihac1968 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:34Lažeš!! Stamby to nije nikad rekao!! Dalje toliko je glupih komentara ovdje, bezveznih, netačnih itd.... Nickova skrivenih nekih, zato sam se i povukao, a mislio sam da će se voditi zaista konstruktivna rasprava za dobrobit svih nas. Lupajte i dalje neistine, laži, netačne informacije, čast izuzecima ali ih je vrlo malo ovdje.nebeskasila je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:00
LP od Stambija i da Vam ne zaboravim kazati, odnosno napisati, Jedinstvo ove sezone ulazi u PL BiH!! Neka to ostane ovdje zapisano i zapamćeno!!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nisam siguran da li nam je potreban pored Koprivice, Kladara, Hadrovica i Kremenovica, svakako on bi bio pojacanje jedan od momaka koji svim srcem voli Jedinstvo i koji je bez marke igrao jedno vrijemeBihacit1937 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:29Cujem da i bi jazvin mogao pojacati odbranu.
Zna li ko sta?
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Na koliko li su se dogovorili sad, ako se ne udje a das mu tipa 25 na ruke, potrosio si bezveze pare koje su mogle negdje drugo u infrastrukturu.. I bez njega se moglo ostati u ligi, a bili drugi treci ili osmi isto je. Jedino ako se opet gleda za PL a ne samo suplja obecanja, vidjet cemo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Stamby ostani na forumu zbog nas 99% sto te postuju i sto ti vjeruju.bihac1968 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:34Lažeš!! Stamby to nije nikad rekao!! Dalje toliko je glupih komentara ovdje, bezveznih, netačnih itd.... Nickova skrivenih nekih, zato sam se i povukao, a mislio sam da će se voditi zaista konstruktivna rasprava za dobrobit svih nas. Lupajte i dalje neistine, laži, netačne informacije, čast izuzecima ali ih je vrlo malo ovdje.nebeskasila je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:00
Trebaju nam info iz prve ruke i tvoje iskustvo ili barem naoravi forum na nasoj stranici..pozz brate i ne zamaraj se
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Od ispadanja iz PL pa do danas, nije se ozbiljnije radilo niti dovelo neko provjereno ime! S ovom ekipom cilj je jasan, a to je PL!
Fajic, Haracic, Ani, Besagic, Kremenovic, Tankuljic, Ojeda, Kladar, Koprivica, Borovcanin, Willy, Ibrisimovic, Makic...
Slatke muke za Berbera!
P. S. Jazvin bi dosao kao kec na desetku!
Fajic, Haracic, Ani, Besagic, Kremenovic, Tankuljic, Ojeda, Kladar, Koprivica, Borovcanin, Willy, Ibrisimovic, Makic...
Slatke muke za Berbera!
P. S. Jazvin bi dosao kao kec na desetku!
Zadnja izmjena: Jedinstvo37, dana/u 30 jul 2020, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Jazvin nije potreban kad vec ima toliko stopera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma vecina nas postuje Stambya prvi evo ja kad god sam ga vidio dobio sliku, godinama je u sportu od pred pionira do veterana i jos je plus neko iz kluba .... da ne bude da se ja uvlacim nekom nemam potrebe za tim kazem ono sto mislim
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.