FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Borjan večeras u prvoj postavi Ludogoretsa. 
-
bordobijeli
- Kontakt:
zato i imamo 1 kup i 1 prvenstvo u posljednji 10 godina zato sto smo svako malo mjenjali i upravu i trenera i igrace .ja ovoj upravi neizmjerno vjerujem i ako oni ne naprave pomak i donesu rezultate ja ne znam ko ce ,tako da sta god ova uprava uradi ja ih podrzavam kao i hilmo .fcsforever je napisao/la:Ima uprava neki čudan trip kada je Dženo u pitanju. Prije je skroz drugačije bilo sa akcentom na pedalu za 24 h. Ok razumijem, ovaj je imao uspjeha u evropi ali sve je to popljuvo sa ovih minus 7 u našoj ligi. A imo je : extra pripreme, extra igrače sa boli glava platama, 2x su dobili premije, ....pa pored svega sa svojom mahala koncepcijom uprska , skoro sve. Jbg, opet kažem, sve je ok...ali mora otići i to vrlo brzo...može nas još koštati ne daj Bože
-
bordobijeli
- Kontakt:
prvi golman im dobio crveni karton u 120 min protiv steaue kad je onaj igrac odbanio 2 penala ,i kaznjen 3 utakmice tako da ce ovaj našBelminM23 je napisao/la:Borjan večeras u prvoj postavi Ludogoretsa.
I ja to gledam..Borjan u prvoj postavi
Realno..male sanse da dodje kod nas, al definitivno nam treba golman..Ibrakadabra obraduj nas ovo koji dan
Realno..male sanse da dodje kod nas, al definitivno nam treba golman..Ibrakadabra obraduj nas ovo koji dan
-
fcsforever
- Kontakt:
Legenda kaže da su Mitrevski, Kallasi, Kostić igrači FKS...koje nikad i niko nije vidio
Ne mora možda koji dan, ali januarski prelazni rok ne smijemo propustiti a da ne dovedemo kvalitetnog golama.
-
drakensang
- Kontakt:
Ima teren i trening, ne mozes ti znat nikako bolje od Dzene jel Kallasi zasluzuje da igra. mozda se ne trudi, njemu je dobro ovdje igrao ne igrao ..fcsforever je napisao/la:Legenda kaže da su Mitrevski, Kallasi, Kostić igrači FKS...koje nikad i niko nije vidio
-
fcsforever
- Kontakt:
čuj to..aaa, nisam to znao..pa ni na nijednoj prijateljskoj a uprava ga onako dovela da im bude trošak..??!!
Re: Odg: FK Sarajevo
A kako onda ubleha ne vidi da Dzemo i Bandovic na terenu prikazuju da ne zasluzuju da igraju? Njih ne gleda?drakensang je napisao/la:Ima teren i trening, ne mozes ti znat nikako bolje od Dzene jel Kallasi zasluzuje da igra. mozda se ne trudi, njemu je dobro ovdje igrao ne igrao ..fcsforever je napisao/la:Legenda kaže da su Mitrevski, Kallasi, Kostić igrači FKS...koje nikad i niko nije vidio
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
fcsforever
- Kontakt:
Znači, Džemo uprska 4 tekme, Dejo isto tako...ali to se ne vidi na terenu od strane šsš. Samo mi ,Dino, Kusta i Ibrak to vidimo. Aferim..
jos gospodin izjavljuje da ne cita forume jer vecinom djeca tu pisu...
a djeca coravaa i luda znaci jer vide da "Velicanstvena trojka" ne moze igrati u 2 ligi Centar, al zato su Mitrevski Kallasi Bekic Kostic na tribinama, a vjerovatno i Benkuu ce poslati na tribine...
a djeca coravaa i luda znaci jer vide da "Velicanstvena trojka" ne moze igrati u 2 ligi Centar, al zato su Mitrevski Kallasi Bekic Kostic na tribinama, a vjerovatno i Benkuu ce poslati na tribine...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Re: Odg: FK Sarajevo
Budimo realni, kakav god da je Baric, bolji je od Berbervica i trebao bi igrati prije njega.HzCZ je napisao/la:Kallasi gori od Džeme NE MOŽE biti. To je nemoguće.
Dzemo da je valjao, jos bi za Litex igrao, budimo realni. On sad moze samo rekreativno na male igrati.NIKAD VISE NE VRATITI BIVSEG IGRACA!!!
Ali najvise me frustrira sto ubleha nije zelila novog golmana da bi onaj levat bio bez konkurencije.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
fcsforever
- Kontakt:
Nije mi jasno kako pojedini pored ovih odron rezultata mogu reči nešto u zaštitu našeg šsš. Da je imo lijevu ekipu..pa haj, da je imo "podmlađenu" ekipu...pa haj...da je imo problema u timu radi plata tj dugova prema igračima ..pa haj.
Ovako nema izgovora. Vi ga branite a kad nas totalno shebe...sami se banujte
Ovako nema izgovora. Vi ga branite a kad nas totalno shebe...sami se banujte
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ne ulazim cesto ovdje i ne komentarisem vase stvari al moram vam prenijeti da sam cuo u nedelju ujutro da ce Dzeno biti smjenjen 100%,opet kazem nije provjereno al momak je u BP pa ne vidim razloga da bi me lagao...pozzz i izvinite jos jednom na ubacivanju na vasu temu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ako je istina za mustuluka si, a ako ne dobije nogu ne idi nam na oci visesuper je napisao/la:ne ulazim cesto ovdje i ne komentarisem vase stvari al moram vam prenijeti da sam cuo u nedelju ujutro da ce Dzeno biti smjenjen 100%,opet kazem nije provjereno al momak je u BP pa ne vidim razloga da bi me lagao...pozzz i izvinite jos jednom na ubacivanju na vasu temu
Salim se naranvo, ti si poznat ko insajder sa Zeljine teme pa cemo ti vjerovati
1946
Nema potrebe da se izvinjavas, ovo je otvorena tema i svako moze pisati.super je napisao/la:ne ulazim cesto ovdje i ne komentarisem vase stvari al moram vam prenijeti da sam cuo u nedelju ujutro da ce Dzeno biti smjenjen 100%,opet kazem nije provjereno al momak je u BP pa ne vidim razloga da bi me lagao...pozzz i izvinite jos jednom na ubacivanju na vasu temu
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jao nesrece, kakav nam golman izmace u sekundi 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
fcsforever
- Kontakt:
Ja mislim a tako mi i neke info iz kluba govore da za sada ostaje na klupi. Koliko je to "za sada" niko ne može sa sigurnosću reči. Neki tvrde još 2 kola a neki do zimske pauze..!!??
- pticatrkacica
- Kontakt:
Pa Ušćuplić ostaje trener do polusezone jedino ako baš izgubi dvije-tri utakmice pa da dobije nogu u šta ćisto sumnjam da će izgubiti od Olimpica i Drine. Tako da ostaje 
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.