Po meni Bjelica ako Srbi dobiju a trebali bi,preuzet ce on danas odgovornosti dosta vjerujem. Takodjer i Valanciuanas bi u reketu trebao izdominirati,no ako vec hoces nekog Litvanca stavi Maciulisa koji igra odlicnu knock out fazu.gonzales je napisao/la:Momci koji prate košarku šta mislite koji je od ove trojice najizgledniji za overa: Vesely, Bjelica ili Valanciunas? Da ga stavim kao fix u sistemu sa onim iksevima.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Po meni Valanciunas.. nije Raduljica neki defanzivac, a polufinale je.. kako će se držat sa Srbima ako im glavni igrač ne bude ubacio preko ove granice.. ako bude odigrao kao i prošlu utakmicu, gdje nije ušao u probleme sa faulovima, prelazi to lagano..
I Vesely je po meni over, samo nekako mi je ovo opet malo visoka granica za nekoga ko slabo izvodi slobodna bacanja, ali vjerujem da i on ide preko..
Sačekaj još neko mišljenje, pa ti odluči, ispratit ću ti ikseve što si predložio
I Vesely je po meni over, samo nekako mi je ovo opet malo visoka granica za nekoga ko slabo izvodi slobodna bacanja, ali vjerujem da i on ide preko..
Sačekaj još neko mišljenje, pa ti odluči, ispratit ću ti ikseve što si predložio

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
19:15 Al Jaish - Al Sailiya 1 @1.40 Domacin bolja i kvalitetnija momcad. U sest medjusobnih imaju 5 pobjeda i jedan remi..
18:30 FAC Wien - LASK Linz 2 @1.55 Ako danas LASK ne pobjedi raspali FAC koji u 9 dosadasnjih kola ima isto toliko poraza definitivno zavrsavaju sa mojim tiketima..
20:30 Genk - KV Mechelen 1 @1.90 Genk kuci zasad neumoljiv 3 utakmice 3 pobjede,Mechelen u gostima 3 poraza i jedan remi..Sto se tice medjusobnih Mechelen zadnji put uzeo bodove u Genku 2011 godine kad je bilo 0:0 od tada sve pobjede Genka.
20:00 Nijmegen - Heerenveen GG @1.50 Medjusobni kod Nijmegena obicno zavrsavaju sa dosta golova i pritome oba kluba postizu bar jedan gol..Zadnji put GG nije doslo 2007 godine..
20:00 Almere City - Maastricht 3+ @1.50 Almere 5/5 3+ dosad u ligi valjda nisam peh toliki da se bas veceras to prekine..Medjusobni takodjer efikasni..
19:00 Angelholms - Jonkopings 3+ @1.70 Okrsaji ova dva kluba obicno donose dosta golova pa tako u 15 medjusobnih samo 2 puta nije doslo 3+..
Kvota:15.77
18:30 FAC Wien - LASK Linz 2 @1.55 Ako danas LASK ne pobjedi raspali FAC koji u 9 dosadasnjih kola ima isto toliko poraza definitivno zavrsavaju sa mojim tiketima..
20:30 Genk - KV Mechelen 1 @1.90 Genk kuci zasad neumoljiv 3 utakmice 3 pobjede,Mechelen u gostima 3 poraza i jedan remi..Sto se tice medjusobnih Mechelen zadnji put uzeo bodove u Genku 2011 godine kad je bilo 0:0 od tada sve pobjede Genka.
20:00 Nijmegen - Heerenveen GG @1.50 Medjusobni kod Nijmegena obicno zavrsavaju sa dosta golova i pritome oba kluba postizu bar jedan gol..Zadnji put GG nije doslo 2007 godine..
20:00 Almere City - Maastricht 3+ @1.50 Almere 5/5 3+ dosad u ligi valjda nisam peh toliki da se bas veceras to prekine..Medjusobni takodjer efikasni..
19:00 Angelholms - Jonkopings 3+ @1.70 Okrsaji ova dva kluba obicno donose dosta golova pa tako u 15 medjusobnih samo 2 puta nije doslo 3+..
Kvota:15.77
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Veselygonzales je napisao/la:Momci koji prate košarku šta mislite koji je od ove trojice najizgledniji za overa: Vesely, Bjelica ili Valanciunas? Da ga stavim kao fix u sistemu sa onim iksevima.
- Terminator2
- Kontakt:
gonzales je napisao/la:Momci koji prate košarku šta mislite koji je od ove trojice najizgledniji za overa: Vesely, Bjelica ili Valanciunas? Da ga stavim kao fix u sistemu sa onim iksevima.
Po meni valanciunas ide over tesko da ga raduljica moze zaustavit
Igram ih u razradi sve over, našao sam nekih fixeva. Hvala svima.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Evo, za ovo se na kraju odlučih.

Za danas nesto:
Almere-zx2
Genk-1
Lask-2
Grasshoppers-2
AL Ahli-1
Kv 6.31
Drugi listic kosarka nisam neki poznavalac ali da ispratim:
Bogdanovic manje
Satoransky vise
Erceg vise
Teodosic asistencije vise
Valanciunas vise skokova
KV 21
Ako prodje prodje
I na jednom jos cekam Grasshopperse za 58 igrao Sarajevo i Hapoel Pt.
Almere-zx2
Genk-1
Lask-2
Grasshoppers-2
AL Ahli-1
Kv 6.31
Drugi listic kosarka nisam neki poznavalac ali da ispratim:
Bogdanovic manje
Satoransky vise
Erceg vise
Teodosic asistencije vise
Valanciunas vise skokova
KV 21
Ako prodje prodje

I na jednom jos cekam Grasshopperse za 58 igrao Sarajevo i Hapoel Pt.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
latvija-češka 2 1.75
18,5/Vesely Y. over 1.70
18,5/Vesely Y. over 1.70
koniz-grasshoppers 6+ 3.35, 7+ 5.50
Srbija-Litvanija 2/1 @ 6,5
Mislim da ce u poceku utakmica biti izjednacena i da bi prednost na poluvremenu mogla biti u korist Litvanije, Srbija je ovih zadnjih nekoliko utakmica slabije otvarala i protivnike lomila u drugom poluvremenu. Litvanija svakako mora od pocetka igrati maksimalno i ne dozoliti da se Srbija odlijepi jer bi to na kraju moglo otici i preko 10-15, ako ih krene trica od pocetka mislim da ce imati prednost na poluvremenu a isto tako mislim da je Srbija svaku njihovu prednost do 10 razlike sposobna okrenut.
Mislim da ce u poceku utakmica biti izjednacena i da bi prednost na poluvremenu mogla biti u korist Litvanije, Srbija je ovih zadnjih nekoliko utakmica slabije otvarala i protivnike lomila u drugom poluvremenu. Litvanija svakako mora od pocetka igrati maksimalno i ne dozoliti da se Srbija odlijepi jer bi to na kraju moglo otici i preko 10-15, ako ih krene trica od pocetka mislim da ce imati prednost na poluvremenu a isto tako mislim da je Srbija svaku njihovu prednost do 10 razlike sposobna okrenut.
This time next year we'll be millionaires.
švicarci ništa, ovo prođe ko iz p... bravo česi bravo veselyzgmiky je napisao/la:latvija-češka 2 1.75
18,5/Vesely Y. over 1.70

da probamo i za ovu večernju utakmicu
Srbija-Litva 2 prvi do 10 poena 2.05
16,5/Valanciunas J. over 1.85
Uh nije moglo bolje na poluvremenu, sad samo da dobije ovo srbijaMomciluk je napisao/la:Srbija-Litvanija 2/1 @ 6,5

This time next year we'll be millionaires.
mislim da imamo novi produžetak, na liveu X je 13.75Momciluk je napisao/la:Uh nije moglo bolje na poluvremenu, sad samo da dobije ovo srbijaMomciluk je napisao/la:Srbija-Litvanija 2/1 @ 6,5
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ispratio Xzgmiky je napisao/la:mislim da imamo novi produžetak, na liveu X je 13.75Momciluk je napisao/la:Uh nije moglo bolje na poluvremenu, sad samo da dobije ovo srbijaMomciluk je napisao/la:Srbija-Litvanija 2/1 @ 6,5

Sent from my LG-H500 using Tapatalk
mdeebosna je napisao/la:Genk - Mechelen 1
Osijek - Zagreb 1
Livorno - Brescia 1
Giana - Cuneo 1
Parna - Tulevik 1
Kvota 24 Ulog 10eu
"Ako prodje prodje"
Loše!gonzales je napisao/la:Lovimo i danas![]()
20:30 Tubize - Lommel United
Tip: X @3,25
18:30 Denizlispor - Goztepespor
Tip: X @3,20
20:30 Rennes - Lille
Tip: X @3,20
20:00 Metz - Nancy
Tip: X @2,85
19:00Modena - Ternana
Tip: X @3,05
Idealno za one koji igraju singlove ili sisteme.
Ako neko ima nešto za fixa da predloži, kvota oko 2 a da ne počinje prije 18:30h. Sistem 2/5 da se odigra.
da se probamo izvući
Douglas Haig - Ferro 2 2.80, h 1:0 2 6.50

Douglas Haig - Ferro 2 2.80, h 1:0 2 6.50
Evo za sutra od mene jedan par:
AIK Stockholm - Hacken 1 1,65
Nakon 23 odigrana kola AIK je drugi sa 2 boda manje od prvoplasiranog, blizi se finis sezone i nikako ne bi smjeli kiksati kuci. Hacken na sredini tabeli, ne mogu ni gore ni dole.
AIK ove sezone na domacem terenu ima nevjerovatan skor 11-1-0 uz gol razliku 32:12.
Hacken u gostima 3-2-6 uz gol razliku 9:15.
Aik u zadnjih 10 ligaskih utakmica ima 8 pobjeda, 1 remi i 1 poraz.
A ako gledamo medjusobne duele kad je AIK bio domacin, od 12 utakmica 9 puta je AIK bio bolji a 3 puta nerijeseno.
______________________________________________________________________________________________________
A evo i listic:
AIK - Hacken 1 1,65(vec sam gore sve napisao)
AEL - Ermis 1 1,80 (Domacin daleko kvalitetnija ekipa s tim da su lsoe otvorili sezonu i imaju 3 boda iz 3 utakmice ali treba uzeti u obzir da su igrali u gostiam protiv prvoplasiranog Anorthozisa i treceplasiranog Apollona, Ermis u prvom kolu kuci primio 5 komada od Apoela, u finisu prosle sezone 7:1 izgubili od Omonie. Po meni ova kvota 1,8 je poklon i ja uzimam, hvala.)
Achnas - Ayia Napa 1 1,5 (Gosti bez boda u prva 3 kola, zadnjih 5 medjusobnih kad je Achnas domacin svih 5 dobio Achnas)
Zwolle - Den Haag 3+ 1,65( Ove 2 ekipe kad se sastaju uvijek bude puno golova, a i ove sezone oba tima dosta i primaju i zabijaju. Takodjer odlicna kvota na pobjedu domacina 1,9 mislim da ce i ovo lako da dodje)
Bray - Limerick 3+ 1,65(Ovo obavezno probati 2 po 2,9 kvoti i 4+, Limerick je zadnji ali u zadnjih 5 utakmica imaju 4 pobjede i jedan remi i to su pobjedili sve ekipe iz vrha irskog fudbala. Tako da su se sada priblizili izlasku iz te opasne zone. Zanimljivo da je svih tih 5 zadnjih utakmica zavrseno 4+, cak jedna sa 7 golova i dvije po 6)
Vojvodina - Rad 1 1,5 ( Vojvodina jaca za klasu, Rad dosta los u gostima. Pobjeda Vose ne bi trebala doci u pitanje)
Uk. kvota: 19,32
E dobro sam se potrudio, ako sutra ne prodjem ubit cu se
AIK Stockholm - Hacken 1 1,65
Nakon 23 odigrana kola AIK je drugi sa 2 boda manje od prvoplasiranog, blizi se finis sezone i nikako ne bi smjeli kiksati kuci. Hacken na sredini tabeli, ne mogu ni gore ni dole.
AIK ove sezone na domacem terenu ima nevjerovatan skor 11-1-0 uz gol razliku 32:12.
Hacken u gostima 3-2-6 uz gol razliku 9:15.
Aik u zadnjih 10 ligaskih utakmica ima 8 pobjeda, 1 remi i 1 poraz.
A ako gledamo medjusobne duele kad je AIK bio domacin, od 12 utakmica 9 puta je AIK bio bolji a 3 puta nerijeseno.
______________________________________________________________________________________________________
A evo i listic:
AIK - Hacken 1 1,65(vec sam gore sve napisao)
AEL - Ermis 1 1,80 (Domacin daleko kvalitetnija ekipa s tim da su lsoe otvorili sezonu i imaju 3 boda iz 3 utakmice ali treba uzeti u obzir da su igrali u gostiam protiv prvoplasiranog Anorthozisa i treceplasiranog Apollona, Ermis u prvom kolu kuci primio 5 komada od Apoela, u finisu prosle sezone 7:1 izgubili od Omonie. Po meni ova kvota 1,8 je poklon i ja uzimam, hvala.)
Achnas - Ayia Napa 1 1,5 (Gosti bez boda u prva 3 kola, zadnjih 5 medjusobnih kad je Achnas domacin svih 5 dobio Achnas)
Zwolle - Den Haag 3+ 1,65( Ove 2 ekipe kad se sastaju uvijek bude puno golova, a i ove sezone oba tima dosta i primaju i zabijaju. Takodjer odlicna kvota na pobjedu domacina 1,9 mislim da ce i ovo lako da dodje)
Bray - Limerick 3+ 1,65(Ovo obavezno probati 2 po 2,9 kvoti i 4+, Limerick je zadnji ali u zadnjih 5 utakmica imaju 4 pobjede i jedan remi i to su pobjedili sve ekipe iz vrha irskog fudbala. Tako da su se sada priblizili izlasku iz te opasne zone. Zanimljivo da je svih tih 5 zadnjih utakmica zavrseno 4+, cak jedna sa 7 golova i dvije po 6)
Vojvodina - Rad 1 1,5 ( Vojvodina jaca za klasu, Rad dosta los u gostima. Pobjeda Vose ne bi trebala doci u pitanje)
Uk. kvota: 19,32
E dobro sam se potrudio, ako sutra ne prodjem ubit cu se

- Evolution87
- Kontakt:
Sutra bi ovaj Spartak iz Subotice trebao da dobije Borac. Kvota sa 2.4 pala na 1.9, gosti nisu primili platu pet mjeseci, a ove sedmice su imali strajk i nisu uopste trenirali.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.