U kojoj kladionici ovo doigrashnjim je napisao/la:shnjim je napisao/la:F1, VN SINGAPURA
pole position duel:
hamilton - svi ostali 2 @ 2.3
---
rosberg - vettel 2 @ 2.95
mercedes ipak ne dominira na ovoj stazi
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
09:00 Verdy - V-Varen Nagasaki 4+ @5.10, 5+ @12 i 7+ @95, 2/1 @38
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
17:00 Liverpool - Norwich 1 @1.60 Liverpul nema vise prava na kiks..Dozivjeli su dva teska poraza u potekla dva kola i danas pred svojim navijacima moraju slaviti..Na megdan im dolazi Norwich kojeg su pobjedili 7 puta u dosadasnjih 8 meceva..
18:00 Keflavik - Akranes 3+ @1.55 Poklon kvota za ovakav mec..Mogu slobodno reci ekstremno efikasni medjusobni i cudi me ovako visoka kvota..U posljednjih 7 meceva ova dva kluba palo je cak 41 gol..Prvi duel ove sezone zavrisio 4:2 pobjedom Akranesa dok je zadnji kod Keflavika zavrsio pobjedom domacina 5:4
18:00 Bodo/Glimt - Sandefjord 1 @1.60 Bodo kuci dobro igra u posljednje vrijeme,uvezali su 4 pobjede cak su i dobili prvoplasirani Rosenborg kuci sa 1:0..U goste im dolazi najgora ekipa u ligi koja sudeci po trenutnoj igri i bodovnom saldu moze pakovati kofere za drugu ligu
20:00 Mjondalen - Valerenga 3+ @1.60 Jos jedna dobra kvota za golove..Utakmice Mjondalena kod kuce obicno donose dosta golova..Dosad su odigrali 3 medjusona i sva tri zavrsila 3+
17:00 St Etienne - Nantes 1 @1.75 St Etienne u seriji od tri pobjede dok je Nantes sa druge strane u seriji od 2 poraza..Zadnjih 5 medjusobnih kuci St.Etienne rijesio u svoju korist.
Kvota:11.11
18:00 Keflavik - Akranes 3+ @1.55 Poklon kvota za ovakav mec..Mogu slobodno reci ekstremno efikasni medjusobni i cudi me ovako visoka kvota..U posljednjih 7 meceva ova dva kluba palo je cak 41 gol..Prvi duel ove sezone zavrisio 4:2 pobjedom Akranesa dok je zadnji kod Keflavika zavrsio pobjedom domacina 5:4
18:00 Bodo/Glimt - Sandefjord 1 @1.60 Bodo kuci dobro igra u posljednje vrijeme,uvezali su 4 pobjede cak su i dobili prvoplasirani Rosenborg kuci sa 1:0..U goste im dolazi najgora ekipa u ligi koja sudeci po trenutnoj igri i bodovnom saldu moze pakovati kofere za drugu ligu
20:00 Mjondalen - Valerenga 3+ @1.60 Jos jedna dobra kvota za golove..Utakmice Mjondalena kod kuce obicno donose dosta golova..Dosad su odigrali 3 medjusona i sva tri zavrsila 3+
17:00 St Etienne - Nantes 1 @1.75 St Etienne u seriji od tri pobjede dok je Nantes sa druge strane u seriji od 2 poraza..Zadnjih 5 medjusobnih kuci St.Etienne rijesio u svoju korist.
Kvota:11.11
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Citizen-X
- Kontakt:
Tutgart-Šapke - Šapke 1,5+ kv 2.0, 3+ , kv 4,0 da se proba....
Dortmund daje 3+ kv 2,8
gudlakiram
Dortmund daje 3+ kv 2,8
gudlakiram
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 20 sep 2015, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Keflavik - Akranes 3+ prepisano
Genoa - Juve 2 red je da i juve upise prvu pobjedu ovaj niz u ligi t
predugo traje
Bodo glimt - Sandefjord kp1 prepisano
Dortmund - Lever X2 neki moj osjecaj
Spanija - Litva 1 ovo igram u super ponudi po 1,55 sto je odlicna kvota po meni
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
Genoa - Juve 2 red je da i juve upise prvu pobjedu ovaj niz u ligi t
predugo traje
Bodo glimt - Sandefjord kp1 prepisano
Dortmund - Lever X2 neki moj osjecaj
Spanija - Litva 1 ovo igram u super ponudi po 1,55 sto je odlicna kvota po meni
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
Opet u lov
12:00 Shinnik Yaroslavl - Volgar-Gazprom
Tip: X @3,20
17:00 SD Huesca - Elche
Tip: X @3,10
GL
12:00 Shinnik Yaroslavl - Volgar-Gazprom
Tip: X @3,20
17:00 SD Huesca - Elche
Tip: X @3,10
GL
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Chievo - Inter sta vi mislite o ovom duelu danas
Željo - Drina HC1 po meni danas sasvim sigurno
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Oba daju Chievo Inter...SafetSajo je napisao/la:Chievo - Inter sta vi mislite o ovom duelu danas
Zeljo ne bi moju ekipu na terminu dobio u hendikepu
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Mektic
Struff
De Schepper
Golubev
Kv 2.15
Inter gg1 gost daje gol
Sevila dg1 domacin daje gol
Roda zx2 3 ili vise golova na utakmici
2.36
Ako prodje prodje
Struff
De Schepper
Golubev
Kv 2.15
Inter gg1 gost daje gol
Sevila dg1 domacin daje gol
Roda zx2 3 ili vise golova na utakmici
2.36
Ako prodje prodje
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
17:00 Sparta Prague - Sigma Olomouc 1i3+ @1.62 Sparta najjaca ekipa u ligi i trenutno su prvi,bjeze dva boda drugoplasiranom Liberecu..Kod kuce obicno pobjedjuju protivnike sa 3 i vise golove..
20:00 Club Brugge - Waasland-Beveren gg3+ @2.15 Dueli ova dva kluba uvijek obiluju golovima pa tako u 6 dosadasnjih meceva samo jedno nije doslo gg3+..Dosad su 3 puta igrali kod Briza i sva tri puta je doslo gg3+..Takodjer vrijedi napomenuti i da na dosadasnjih 7 utakmica Beverena u ligi samo jednom nije doslo gg3+..
17:00 Monaco - Lorient 1 @1.65 Monaco kuci jo nema pobjedu,istina odigrali su samo dvije utakmice ali su protivnici bili tezi od danasnjeg (Psg i LIl)..Mislim da je danas vrijeme za prvu pobjedu kuci..
18:00 Fredrikstad - Bryne 3+ @1.55 Osam medjusobnih dosad sve zavrsavalo 3+,hocemo nastavak serije i danas..
17:00 Numancia - Valladolid 3+ @2.05 Medjusobni ova dva kluba obicno donose dosta golove..Sa ovako dobrom kvotom vrijedi probati 3+..
Kvota:18
20:00 Club Brugge - Waasland-Beveren gg3+ @2.15 Dueli ova dva kluba uvijek obiluju golovima pa tako u 6 dosadasnjih meceva samo jedno nije doslo gg3+..Dosad su 3 puta igrali kod Briza i sva tri puta je doslo gg3+..Takodjer vrijedi napomenuti i da na dosadasnjih 7 utakmica Beverena u ligi samo jednom nije doslo gg3+..
17:00 Monaco - Lorient 1 @1.65 Monaco kuci jo nema pobjedu,istina odigrali su samo dvije utakmice ali su protivnici bili tezi od danasnjeg (Psg i LIl)..Mislim da je danas vrijeme za prvu pobjedu kuci..
18:00 Fredrikstad - Bryne 3+ @1.55 Osam medjusobnih dosad sve zavrsavalo 3+,hocemo nastavak serije i danas..
17:00 Numancia - Valladolid 3+ @2.05 Medjusobni ova dva kluba obicno donose dosta golove..Sa ovako dobrom kvotom vrijedi probati 3+..
Kvota:18
- IlPrincipino
- Kontakt:
Tvrd Chievo, neefikasan inter. Remi najizgledniji.SafetSajo je napisao/la:Chievo - Inter sta vi mislite o ovom duelu danas
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
I danas ćemo pokušat sa jednim sistemom

Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja sam odigrao domacin daje gol pa valjda bude:|IlPrincipino je napisao/la:Tvrd Chievo, neefikasan inter. Remi najizgledniji.SafetSajo je napisao/la:Chievo - Inter sta vi mislite o ovom duelu danas
Kolko imas ako 5 pogodis.gonzales je napisao/la:I danas ćemo pokušat sa jednim sistemom![]()
[img]http://www.dodaj.rs/f/w/Yd/FcACaVw/xx.png[/img]
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Otprilike ulog vraćen, 4-5km.KopLfc je napisao/la:Kolko imas ako 5 pogodis.gonzales je napisao/la:I danas ćemo pokušat sa jednim sistemom![]()
[img]http://www.dodaj.rs/f/w/Yd/FcACaVw/xx.png[/img]
Po meni najbolji sistemski listic je pet u fiksu, u razradi 2 od 4. Mozda da probate?
-
vivaILchelik
- Kontakt:
poznavajuci sebe pogodio bi sve u setalici a pao sve u fiksudzoni3 je napisao/la:Po meni najbolji sistemski listic je pet u fiksu, u razradi 2 od 4. Mozda da probate?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Tako i ja cesto padnem u fiksu gdje mi kvote budu od 1.5 do 1.8, u razradi preko 2,5. Vrijedi pokusati, ljudi dobijaju tako.vivaILchelik je napisao/la:poznavajuci sebe pogodio bi sve u setalici a pao sve u fiksudzoni3 je napisao/la:Po meni najbolji sistemski listic je pet u fiksu, u razradi 2 od 4. Mozda da probate?
Kakvih 5 fixeva, bolje ti je tih 5 parova uplatiti kao obični tiket. Do 3 fixna para maximalno, a najbolji je bez fixnih jer onda nemaš brige.
Ma moras fiks imati ako hoces veci dobitak. Jer u razradi igras malo parova. Zato u fiksi stavljam na golove 3+ pa sta bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.