FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma dobija ljudi Jasmin opet, 90% ljudi u ovom gradu boli **** za Slobodom.
a 70% koji ce glasat su penzioneri koji su navikli na Jasskuuu
a 70% koji ce glasat su penzioneri koji su navikli na Jasskuuu
- Probisvjet
- Kontakt:
Azmire kada budes potrazivao pare ukljuci i pozajmicu Sulji. Neka naradi kod Jasmina na vikendici, sta je to, petnaest dana teskog fizickog posla. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Morat će prodat skuterProbisvjet je napisao/la:Azmire kada budes potrazivao pare ukljuci i pozajmicu Sulji. Neka naradi kod Jasmina na vikendici, sta je to, petnaest dana teskog fizickog posla.

- Probisvjet
- Kontakt:
To ce kareli srediti da dobije i vise nego sto vrijedi! Ostace mu za polovnog laptopa.stadiontusanj je napisao/la:Morat će prodat skuterProbisvjet je napisao/la:Azmire kada budes potrazivao pare ukljuci i pozajmicu Sulji. Neka naradi kod Jasmina na vikendici, sta je to, petnaest dana teskog fizickog posla.![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al stare mi most je nesto najjače sto je ovaj UBLEHAS ikad odradio a Tom Cat sproveo u djeloBeduin je napisao/la:Ja sam uvijek bio na Jasminovoj strani po pitanju infrastrukture grada, zna covjek i slagati kvalitetno, zna hvaliti Tuzlu i slatkorjecivo najaviti buduce projekte, jednostavno zna taj posao raditi. Tu se dokazao i oko Slobode i nekolicine istupa i lazi u mandatu Azmira, a da skoro pa nista nije uradio sto je obecao.
Karac putem medija, clanaka i FB statusa pisao na sav glas kako odlazi u Njemacku i ceka ga tamo posao i sportska karijera, kako grad i drzava ne ulazu u sportiste poput njega koji osvajaju medalje, bla bla, i netom poslije toga isti Karac u uredu kod Jasmina, zatim i na tribini zajedno, fakultet zavrsio, otvara skolu Jiu Jitsu, kandiduje se kao nezavisni kandidat za Gradsko vijece... ko koga ovdje ba j3be?
Kad vec o Jasminu pricamo, onako na prvu naumpadne mi: ko je ikada dobio fiskalni racun za lezaljku ili suncobran na Panonskom? Da ne idemo dublje i dublje...
Dakle, neke promjene trebaju ovom gradu i sportu, dal' je Bato na celu sa Kukom i Guticem pametna opcija ili Berbic, ne mogu pametan biti. Gadzo nema nikakvih izgleda za pobjedu, pricao sam sa mnogim ljudima i nazalost niko ne vjeruje u taj scenarij, on bi daleko korisniji bio na nekoj drugoj funkciji, a ne kao gradonacelnik. Jedno je sigurno, Jasmin nikad blize porazu nije bio, nikad vise ljudi nije bilo kivno na njega, mnogo je lagao i obecavao u posljednje vrijeme, zakrpiti par ulica i podici najgluplji most u vasioni nije dovoljno da bi se izvarao narom po milioniti put. Pece mu se kolac, a vidicemo kako cemo sa Slobodom mi ostali.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nigdje ja necu, a imam pravo na misljenje i nisam sklon biti ovca i pratiti galamu. Ko god ovo oko Slobode gleda crno bijelo, ili je naivan ili glup. Ti i svi ostali kojima smeta moje misljenje kontajte jel ovo moje misljenje providno ili jasno. Glup i naivan je ko sto god u BiH gleda crno - bijelo. Ali razumijem ja, puni mjesec, pjena u ustima, galama....Probisvjet je napisao/la:Biri ba. Ti svo vrijeme vuces za Jasmina i hladis. Providno. Idi i sikiraj se za Faraona, jer nece dugo ni on ni njegovi.Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
P. S. Proleter ima bolje navijace od nas, svakako![]()
Ajde u zdravlje i ne sikirajte mi se plaho.

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci ugasili su KK ti nemas nista protiv toga da to urade i FK? Ti bi navijao za "to" OFK.
Pale su mske u 2-3 dana, nasa Sloboda je postala predizborna igracka, siguran sam koja nije samo na lokalnom nivou. Jasmin se okruzio pogresnim ljudima danas, samo tone sve dublje, da je doveo privrednike mozda bi i imalo nekog efekta. Propao mu je glavni adult a to je pocetak gradnje istoka.
Da li je Azmir dio ove price? Po meni postoje dvije opcije a to da je u dogovoru sa jednom politickom strujom ili je htio da zakuca Jasmina i na taj nacin mu vrati za sve prevare, slucajnost sigurno nije. Nadam se, da ce se vratiti kao vlasnik FK Sloboda
Sto se tice izbora i bez ovog mislim da Jasmin treba da ode, dosta je vladao, vidno se zasitio, sad nam treba neko kao sto je on bio prije 10 godina- ambiciozan. Sa druge strane ako SDA preuzme Tuzlu to ce biti noz u srce gradjanskoj BiH. Tako da sam ja protiv obje opcije.
Da li je Azmir dio ove price? Po meni postoje dvije opcije a to da je u dogovoru sa jednom politickom strujom ili je htio da zakuca Jasmina i na taj nacin mu vrati za sve prevare, slucajnost sigurno nije. Nadam se, da ce se vratiti kao vlasnik FK Sloboda
Sto se tice izbora i bez ovog mislim da Jasmin treba da ode, dosta je vladao, vidno se zasitio, sad nam treba neko kao sto je on bio prije 10 godina- ambiciozan. Sa druge strane ako SDA preuzme Tuzlu to ce biti noz u srce gradjanskoj BiH. Tako da sam ja protiv obje opcije.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 15 sep 2016, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu ugasili.... Zaledili, bar tako zvanično kažutuzlak1987 je napisao/la:Znaci ugasili su KK ti nemas nista protiv toga da to urade i FK? Ti bi navijao za "to" OFK.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Komunista je napisao/la:Nigdje ja necu, a imam pravo na misljenje i nisam sklon biti ovca i pratiti galamu. Ko god ovo oko Slobode gleda crno bijelo, ili je naivan ili glup. Ti i svi ostali kojima smeta moje misljenje kontajte jel ovo moje misljenje providno ili jasno. Glup i naivan je ko sto god u BiH gleda crno - bijelo. Ali razumijem ja, puni mjesec, pjena u ustima, galama....Probisvjet je napisao/la:Biri ba. Ti svo vrijeme vuces za Jasmina i hladis. Providno. Idi i sikiraj se za Faraona, jer nece dugo ni on ni njegovi.Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
P. S. Proleter ima bolje navijace od nas, svakako![]()
Ajde u zdravlje i ne sikirajte mi se plaho.
Prokuzen si. Mozes pisati do mile volje, al' koliko vidim nemas istomisljenike. Vrijeme je da se gleda crno ili bijelo, a ne sve ruzicasto kako nam faraon i njegovi istomisljenici prikazuju.
- Probisvjet
- Kontakt:
Privrednici!

Ne znam. Ne bih navijao ni za ovu ako postane politička igracka kao OKK.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci ugasili su KK ti nemas nista protiv toga da to urade i FK? Ti bi navijao za "to" OFK.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Onda si glup ili naivan, birajProbisvjet je napisao/la:Komunista je napisao/la:Nigdje ja necu, a imam pravo na misljenje i nisam sklon biti ovca i pratiti galamu. Ko god ovo oko Slobode gleda crno bijelo, ili je naivan ili glup. Ti i svi ostali kojima smeta moje misljenje kontajte jel ovo moje misljenje providno ili jasno. Glup i naivan je ko sto god u BiH gleda crno - bijelo. Ali razumijem ja, puni mjesec, pjena u ustima, galama....Probisvjet je napisao/la: Biri ba. Ti svo vrijeme vuces za Jasmina i hladis. Providno. Idi i sikiraj se za Faraona, jer nece dugo ni on ni njegovi.Prokuzen si. Mozes pisati do mile volje, al' koliko vidim nemas istomisljenike. Vrijeme je da se gleda crno ili bijelo, a ne sve ruzicasto kako nam faraon i njegovi istomisljenici prikazuju.

Crveno i zeleno je isto sranje samo druge boje
Jedni su kriminalci drugi su kriminalci i nacionalsti! Ne treba nam to više, zar nije dosta što su nas ziguli 20g.
Što se tiče spasitelja sa slike

Što se tiče spasitelja sa slike

- Probisvjet
- Kontakt:
komunista je Fucko!
Drugo, ovdje ljudi nikako da razdvoje izbore od Slobode i upravljanjem gradom pa i licnom ideologijom. Ovo nije politicki forum pa necu vise o tome, ali me iskreno zabavlja ironija da se zbog Slobode, koja se dicila radničkom i lijevicarskom supstancom priziva Kukic i unuk ponosan na nacistu

Pa čovječe dragi KK ti je ugašen i postao politička igračka u vidu OKK baš zato što smo mi šutili k'o budale i trpili, bukvalno to isto će da urade sa FK, a mi opet šutimo i gledamo! Isti ljudi su na vlasti bili i tada, a i sada su, znači ista garnitura ljudi ugasila KK gasi i FK. Pitala bih dokle, ali nemaju više šta ispolitizirati od klubova svakako. Imamoviću svaka čast za sve do sad što je uradio u gradu ali dosta je i njega, nema čovjek više ni ideja samo mostove i fontane reda.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kako god, lijep pozdravProbisvjet je napisao/la:komunista je Fucko!

Nije ni čudo sto nam je privreda u qurzuProbisvjet je napisao/la:Privrednici!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DRŽAVA TUZLA!!
- Beduin
- Kontakt:
Sve ljudi koji znaju napraviti pare.Probisvjet je napisao/la:Privrednici!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nebo se otvara iznad Tusnja od silne muke i zalosti na ovu fotografiju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.