FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Koktrijeb
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Koktrijeb » 15 sep 2016, 18:55

Ma dobija ljudi Jasmin opet, 90% ljudi u ovom gradu boli **** za Slobodom.
a 70% koji ce glasat su penzioneri koji su navikli na Jasskuuu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 18:57

Azmire kada budes potrazivao pare ukljuci i pozajmicu Sulji. Neka naradi kod Jasmina na vikendici, sta je to, petnaest dana teskog fizickog posla. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

stadiontusanj
Kontakt:

Post Postao/la stadiontusanj » 15 sep 2016, 19:01

Probisvjet je napisao/la:Azmire kada budes potrazivao pare ukljuci i pozajmicu Sulji. Neka naradi kod Jasmina na vikendici, sta je to, petnaest dana teskog fizickog posla. :urnebes:
Morat će prodat skuter :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 19:03

stadiontusanj je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Azmire kada budes potrazivao pare ukljuci i pozajmicu Sulji. Neka naradi kod Jasmina na vikendici, sta je to, petnaest dana teskog fizickog posla. :urnebes:
Morat će prodat skuter :lol: :lol:
To ce kareli srediti da dobije i vise nego sto vrijedi! Ostace mu za polovnog laptopa. :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2016, 19:06

Beduin je napisao/la:Ja sam uvijek bio na Jasminovoj strani po pitanju infrastrukture grada, zna covjek i slagati kvalitetno, zna hvaliti Tuzlu i slatkorjecivo najaviti buduce projekte, jednostavno zna taj posao raditi. Tu se dokazao i oko Slobode i nekolicine istupa i lazi u mandatu Azmira, a da skoro pa nista nije uradio sto je obecao.
Karac putem medija, clanaka i FB statusa pisao na sav glas kako odlazi u Njemacku i ceka ga tamo posao i sportska karijera, kako grad i drzava ne ulazu u sportiste poput njega koji osvajaju medalje, bla bla, i netom poslije toga isti Karac u uredu kod Jasmina, zatim i na tribini zajedno, fakultet zavrsio, otvara skolu Jiu Jitsu, kandiduje se kao nezavisni kandidat za Gradsko vijece... ko koga ovdje ba j3be?

Kad vec o Jasminu pricamo, onako na prvu naumpadne mi: ko je ikada dobio fiskalni racun za lezaljku ili suncobran na Panonskom? Da ne idemo dublje i dublje...

Dakle, neke promjene trebaju ovom gradu i sportu, dal' je Bato na celu sa Kukom i Guticem pametna opcija ili Berbic, ne mogu pametan biti. Gadzo nema nikakvih izgleda za pobjedu, pricao sam sa mnogim ljudima i nazalost niko ne vjeruje u taj scenarij, on bi daleko korisniji bio na nekoj drugoj funkciji, a ne kao gradonacelnik. Jedno je sigurno, Jasmin nikad blize porazu nije bio, nikad vise ljudi nije bilo kivno na njega, mnogo je lagao i obecavao u posljednje vrijeme, zakrpiti par ulica i podici najgluplji most u vasioni nije dovoljno da bi se izvarao narom po milioniti put. Pece mu se kolac, a vidicemo kako cemo sa Slobodom mi ostali.
Al stare mi most je nesto najjače sto je ovaj UBLEHAS ikad odradio a Tom Cat sproveo u djelo :urnebes: :rol:... Sto se tice glasova Bato je jedini OZBILJAN konkurent faraonu... Ostalo je sve rasipanje glasova i za faraona je idealna situacija da na svake izbore se kandiduje sto vise ljudi za mjesto gradonacelnika
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 19:09

Probisvjet je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
P. S. Proleter ima bolje navijace od nas, svakako :)
Ajde u zdravlje i ne sikirajte mi se plaho.
Biri ba. Ti svo vrijeme vuces za Jasmina i hladis. Providno. Idi i sikiraj se za Faraona, jer nece dugo ni on ni njegovi.
Nigdje ja necu, a imam pravo na misljenje i nisam sklon biti ovca i pratiti galamu. Ko god ovo oko Slobode gleda crno bijelo, ili je naivan ili glup. Ti i svi ostali kojima smeta moje misljenje kontajte jel ovo moje misljenje providno ili jasno. Glup i naivan je ko sto god u BiH gleda crno - bijelo. Ali razumijem ja, puni mjesec, pjena u ustima, galama....:)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 19:18

Znaci ugasili su KK ti nemas nista protiv toga da to urade i FK? Ti bi navijao za "to" OFK.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 15 sep 2016, 19:22

Pale su mske u 2-3 dana, nasa Sloboda je postala predizborna igracka, siguran sam koja nije samo na lokalnom nivou. Jasmin se okruzio pogresnim ljudima danas, samo tone sve dublje, da je doveo privrednike mozda bi i imalo nekog efekta. Propao mu je glavni adult a to je pocetak gradnje istoka.
Da li je Azmir dio ove price? Po meni postoje dvije opcije a to da je u dogovoru sa jednom politickom strujom ili je htio da zakuca Jasmina i na taj nacin mu vrati za sve prevare, slucajnost sigurno nije. Nadam se, da ce se vratiti kao vlasnik FK Sloboda

Sto se tice izbora i bez ovog mislim da Jasmin treba da ode, dosta je vladao, vidno se zasitio, sad nam treba neko kao sto je on bio prije 10 godina- ambiciozan. Sa druge strane ako SDA preuzme Tuzlu to ce biti noz u srce gradjanskoj BiH. Tako da sam ja protiv obje opcije.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 15 sep 2016, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2016, 19:22

tuzlak1987 je napisao/la:Znaci ugasili su KK ti nemas nista protiv toga da to urade i FK? Ti bi navijao za "to" OFK.
Nisu ugasili.... Zaledili, bar tako zvanično kažu :rol: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 19:24

Komunista je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Sada je sve jasnije, Azmir je uzeo stranu sto se vidjelo po medijima u kojima je davao izjave i koga je jasno optuzio. Jasmin sada radi otvoreno kontra Azmira, pocece spinovanje oko svega. Sloboda je ispolitizirana od strane obojice i obojica su krivi za sve ovo i to im obojici necu oprostiti. A sada, sto se mene tice, neka bude sa Slobodom sta ce biti, naslusao sam se doata lazi, ja cu i dalje hodati po utakmicama i navijati, pa bile to i oranice.
P. S. Proleter ima bolje navijace od nas, svakako :)
Ajde u zdravlje i ne sikirajte mi se plaho.
Biri ba. Ti svo vrijeme vuces za Jasmina i hladis. Providno. Idi i sikiraj se za Faraona, jer nece dugo ni on ni njegovi.
Nigdje ja necu, a imam pravo na misljenje i nisam sklon biti ovca i pratiti galamu. Ko god ovo oko Slobode gleda crno bijelo, ili je naivan ili glup. Ti i svi ostali kojima smeta moje misljenje kontajte jel ovo moje misljenje providno ili jasno. Glup i naivan je ko sto god u BiH gleda crno - bijelo. Ali razumijem ja, puni mjesec, pjena u ustima, galama....:)
Prokuzen si. Mozes pisati do mile volje, al' koliko vidim nemas istomisljenike. Vrijeme je da se gleda crno ili bijelo, a ne sve ruzicasto kako nam faraon i njegovi istomisljenici prikazuju.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 19:28

Privrednici! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 19:28

tuzlak1987 je napisao/la:Znaci ugasili su KK ti nemas nista protiv toga da to urade i FK? Ti bi navijao za "to" OFK.
Ne znam. Ne bih navijao ni za ovu ako postane politička igracka kao OKK.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 19:29

Komunista je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Biri ba. Ti svo vrijeme vuces za Jasmina i hladis. Providno. Idi i sikiraj se za Faraona, jer nece dugo ni on ni njegovi.
Prokuzen si. Mozes pisati do mile volje, al' koliko vidim nemas istomisljenike. Vrijeme je da se gleda crno ili bijelo, a ne sve ruzicasto kako nam faraon i njegovi istomisljenici prikazuju.
Onda si glup ili naivan, biraj :)

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 15 sep 2016, 19:30

Crveno i zeleno je isto sranje samo druge boje :!: Jedni su kriminalci drugi su kriminalci i nacionalsti! Ne treba nam to više, zar nije dosta što su nas ziguli 20g.

Što se tiče spasitelja sa slike :cry:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 19:31

komunista je Fucko!

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 19:31

Drugo, ovdje ljudi nikako da razdvoje izbore od Slobode i upravljanjem gradom pa i licnom ideologijom. Ovo nije politicki forum pa necu vise o tome, ali me iskreno zabavlja ironija da se zbog Slobode, koja se dicila radničkom i lijevicarskom supstancom priziva Kukic i unuk ponosan na nacistu :) :)

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 sep 2016, 19:33

Pa čovječe dragi KK ti je ugašen i postao politička igračka u vidu OKK baš zato što smo mi šutili k'o budale i trpili, bukvalno to isto će da urade sa FK, a mi opet šutimo i gledamo! Isti ljudi su na vlasti bili i tada, a i sada su, znači ista garnitura ljudi ugasila KK gasi i FK. Pitala bih dokle, ali nemaju više šta ispolitizirati od klubova svakako. Imamoviću svaka čast za sve do sad što je uradio u gradu ali dosta je i njega, nema čovjek više ni ideja samo mostove i fontane reda.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 19:34

Probisvjet je napisao/la:komunista je Fucko!
Kako god, lijep pozdrav :)

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 sep 2016, 19:35

Probisvjet je napisao/la:Privrednici! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
Nije ni čudo sto nam je privreda u qurzu
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 sep 2016, 19:36

Probisvjet je napisao/la:Privrednici! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
Sve ljudi koji znaju napraviti pare. :urnebes:

Nebo se otvara iznad Tusnja od silne muke i zalosti na ovu fotografiju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.