FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Malo skuplja zamjena za Rocu.
25 mil., malo li je.
Tabletas ga je molio mjesecima da dodje, da mu ovaj moze hoblat klupu.
Union B.glavni “konkurent” za titulu, jos jedan dokaz u kolikom je qurcu ova liga.
25 mil., malo li je.
Tabletas ga je molio mjesecima da dodje, da mu ovaj moze hoblat klupu.
Union B.glavni “konkurent” za titulu, jos jedan dokaz u kolikom je qurcu ova liga.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Od do, sve si rekao
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Dobra utakmica danas, stabilno i naprijed i nazad svih 90 min. Kao da su se igraci zazelili mantinele u obliku prave devetke pa se razigrali. Saneu je danas prolazilo sve sto je zamislio, Chupo se neobicno brzo prilagodio iako jako malo igra. I Gnabry je danas dosta dobar bio, raduje napredak.
A sto se tice Gravenbercha, tko nije shvatio dosad, Jo i Leon igraju kad su zdravi, sljedeci pick je Sabitzer, pa tek onda holandjanin, nema tu velike filozofije, to se zna od prvog dana. Pa i kad je dolazio nije sigurno mislio da ce biti izbor prije navedenih. U rosteru je, dobija prilike i dobivat ce ih, mozda manje nego sto je mislio, ali to ovisi i od povreda, zgusnutosti rasporeda i drugih stvari.
A sto se tice Gravenbercha, tko nije shvatio dosad, Jo i Leon igraju kad su zdravi, sljedeci pick je Sabitzer, pa tek onda holandjanin, nema tu velike filozofije, to se zna od prvog dana. Pa i kad je dolazio nije sigurno mislio da ce biti izbor prije navedenih. U rosteru je, dobija prilike i dobivat ce ih, mozda manje nego sto je mislio, ali to ovisi i od povreda, zgusnutosti rasporeda i drugih stvari.
Leroy Sané went straight to Säbener Straße to undergo an MRI scan. He's suspected to have suffered a hamstring injury
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije ni cudo, forsira se svaku utakmicu, ne stedi ga trener uopste.
Za nadati se da nije nista ozbiljno.
Mazraoui je izasao zbog povrede ali je s njim sve u redu.
Upa je iz utakmice u utakmicu sve bolji, greske je sveo na minimum sto mu je bio najveci problem.
Za nadati se da nije nista ozbiljno.
Mazraoui je izasao zbog povrede ali je s njim sve u redu.
Upa je iz utakmice u utakmicu sve bolji, greske je sveo na minimum sto mu je bio najveci problem.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
3 tjedna out.Omerbavarac je napisao/la: ↑16 okt 2022, 23:11Nije ni cudo, forsira se svaku utakmicu, ne stedi ga trener uopste.
Trener je za svašta kriv, ali za derišta i njihovo moram stalno igrati teško da je, da ima jaja umjesto vagine možda bi ih povremeno klupirao ali...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Najmanje 3 sedmice a to znaci da postoji mogućnost pauziranja jos jednu sedmicu te propustanje 5,6 utakmica.
Nimalo bezazleno s obzirom da je napokon poceo igrati.
No, ovo moze znaciti eventualno vise minuta za Gnabrya i Comana kao i za igrace sa klupe koji manje igraju.
Nimalo bezazleno s obzirom da je napokon poceo igrati.
No, ovo moze znaciti eventualno vise minuta za Gnabrya i Comana kao i za igrace sa klupe koji manje igraju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Velika steta, Leroy i Jamal su medju najboljim igracima u Evropi ove sezone.
Eto prilike za Comana i Gnabrya, pogotovo za ovog drugog koji je izuzev 2 utakmice dosad igrao ko da je na kakvim drogama.
Eto prilike za Comana i Gnabrya, pogotovo za ovog drugog koji je izuzev 2 utakmice dosad igrao ko da je na kakvim drogama.
Znate da ne pratim ove dodjele nagrada još od ere Riberya i krađe stoljeća. Evo pogledah imena pobjednika ove godine. Po čemu je Gavi ispred Musiale i Engleza iz BvBa? Statistički parametri ne ulazu u obzir? Koja smijurija, iz godine u godinu.
Nastavi nepratiti- bolji krvni tlak
Mada si samim upisom priznao da pratiš
Mi koji pratimo znamo isto kao i ti, jedino možda ime Engleza pogodimo odmah
Mada si samim upisom priznao da pratiš
Mi koji pratimo znamo isto kao i ti, jedino možda ime Engleza pogodimo odmah
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Dzemal ce biti Bdor, te djecije nagrade njemu nista ne znace 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Eto neka Sabitzer ima defanzivne kvalitete.Bayern's coaching staff believes that Ryan Gravenberch has defensive deficiencies. Against Plzen, Bayern conceded two goals after he came on and the midfield lost its stability. Gravenberch has to work a lot on ball recoveries, tactical discipline and his defensive workrate. Even though he has shown very good performances in training.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sabitzerov najveci problem je što uvijek brzo pokupi karton pa mora igrati kao po jajima 
Ova Arena raspala dabogda se ugasila, šta koji qrac otkupljuješ takmičenje, ako puštaš samo englesku ligu
- Omerbavarac
- Kontakt:
https://dzeko11.net/match/football/10664216
Ubjedljivo najjaca stranica, nema reklama, nema stekanja slike...
Ma znam, neki dan sam gledo Bayern Freiburg tu, prejak stream bio DAZN bez problema piči HD, al večeras mi ni ova stranica ne prikazuje nikakve linkove.
- Centre forward
- Kontakt:
Neće Džeko ni kod mene.
Dajte neki drugi ako ima.
Dajte neki drugi ako ima.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pas mater tabletasku
I am not yet born; O hear me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nikako mi ne ide u glavu kako nemaju rjesenje za visok presing protivnika na startu meca.
Cesto se desavaju ove stvari i uvijek gol visi u zraku.
Evo sada valja ganjati rezultat.
Cesto se desavaju ove stvari i uvijek gol visi u zraku.
Evo sada valja ganjati rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.