FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 21 maj 2010, 00:47

Na koliko si ti Zeljinih utakmica bio pa tvrdis da nam je navuceno??
Gledao sam izvjestaje,neiskljucenje Sehica protiv Zvijezde,nama dva zuta u prvih pet minuta i izmisljen faul kod prvog gola,protiv Veleza jesenas cirkus,protiv Rudara isto (iako je bilo 1-1),protiv Zrinjskog...

Ali,ne ljutim se ja na vas,bili ste deset godina marginalizovani i potkradani kao i mi,na svakom gostovanju,nisu ni vama ni nama dali da predjemo centar,tako da je mozda bilo i vrijeme da malo vratite dugove...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 maj 2010, 00:49

vjeran1987 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Sljedeci put kad tako budete sjedili, nazovi i mene da cujem ishod utakmice pa da uplatim imanje na tekmu, imas od mene 25% majkemi ;). Ovo nije sala.
evo ti javno,zadnje kolo sarajevo-borac,prvo poluvrijeme x drugo 1 od ljudi sa kafe ;)
Upamticemo ovaj post, ako pogodis ovo znaci da nije suplja prica.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 21 maj 2010, 00:51

Genghis je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Sljedeci put kad tako budete sjedili, nazovi i mene da cujem ishod utakmice pa da uplatim imanje na tekmu, imas od mene 25% majkemi ;). Ovo nije sala.
evo ti javno,zadnje kolo sarajevo-borac,prvo poluvrijeme x drugo 1 od ljudi sa kafe ;)
Upamticemo ovaj post, ako pogodis ovo znaci da nije suplja prica.
То " " " ? $, " то је " ? $. ;)
"" ПУТ ""

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 21 maj 2010, 00:58

Schlager je napisao/la:
Na koliko si ti Zeljinih utakmica bio pa tvrdis da nam je navuceno??
Gledao sam izvjestaje,neiskljucenje Sehica protiv Zvijezde,nama dva zuta u prvih pet minuta i izmisljen faul kod prvog gola,protiv Veleza jesenas cirkus,protiv Rudara isto (iako je bilo 1-1),protiv Zrinjskog...

Ali,ne ljutim se ja na vas,bili ste deset godina marginalizovani i potkradani kao i mi,na svakom gostovanju,nisu ni vama ni nama dali da predjemo centar,tako da je mozda bilo i vrijeme da malo vratite dugove...
Izvjestaje kazes..hmmm..gledao sam i ja izvjestaje kad je Borac ( ti reci koliko puta ) dobio u sudijskoj nadoknadi, 90+, ali ako ti mozes zakljuciti da je navuceno na osnovu izvjestaja od cirka 2 minute onda respect ;)

Ti imas svoje....da ti ja ne "pametujem"
P.S. Navuko nam sudija remi protiv Rudara, Sve si mi reko ;)
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 21 maj 2010, 00:58

" се ? % те % ", па ? ? $ " & тог & & с & а ? $ ? & & ". А " ? су " $. " % " % " тај &, ' " " $, / $ " 2. ? за своју $. - & ? у Европу а $ ' " $, " $ " $ ' ? се.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 21 maj 2010, 01:04

? 2 - ? je napisao/la:& " ? &, " $ & - ". Ова $ се - $ у ? " $ оно отрежњење, " $ & $ у 5. $, $ се $ су ? ? -. За $ & " " $ " $ 10 $ ", % су " ОХР ? $ ? $. & не ' се & ", ? " " ? не " " ? ?, " ? & ¥. & је & & је " ?, 4 ? на " ? " су ? & $ ? " преносе, $ " ? ?. $ ТВ & " & $ " $ " " ", $ " $
Celik-Zeljeznicar 0-1
Slavija-Zeljeznicar 1-1
Travnik-Zeljeznicar 0-0
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Laktasi-Zeljeznicar 0-1
Siroki Brijeg-Zeljeznicar 0-2
Zrinjski-Zeljeznicar 1-1
Rudar-Zeljeznicar 0-2
Velez-Zeljenicar 0-2
Sarajevo-Zeljeznicar 0-0
14 utakmica 6pob 4 ner 4 por
Laktasi-borac 0-2
Celik-Borac 0-1
Zvijezda-Borac 1-1
Slavija-Borac 0-1
Olimpik-Borac 1-2
Siroki Brijeg-Borac 0-0
14 utakmica 4pob 2 ner 8 por
je li sve ove utakmice Zeljo kupio?Daj molim te,malo realnosti ne bi bilo naodmet.Krenes da pises solidno i onda u najmnaju ruku krenes da kao neki ucenik drugog razreda osnovne skole nastavljas.Nastavi kako si zapoceo i "odrastaj" sa svakim novim postom a ne suprotno.
BosnaE

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 maj 2010, 01:05

vjeran1987 je napisao/la: sta je tu cudno,i tu ima svasta ne bjezim od toga,ali jeli samo zeljo namjestao???borac,sarajevo(vjeruj da samo znas sta su sve namjestali,da ti bude muka,ne pobjede u svoju korist),zrinjski,itd samo mi reci jedan klub koji nije namjestio utakmicu bar jednu ;) i nemojte biti sad smijesni da neznate nista oko namjestanja utakmica u banjaluci,realan uvijek treba biti...
Majstore, nemoj nas u isti kos sa vama. mislim, nekon mnogih smijesnih sudijskih odluka u vasu korist, stele u Mostaru i Prijedoru i milion odluka protiv Sarajeva u ovoj sezoni ti nasao nas spominjati.... pa stvarno.... :P :lol: :lol:
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 21 maj 2010, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 21 maj 2010, 01:06

EastStand je napisao/la: То " " " ? $, " то је " ? $. ;)
Ko kaze da treba biti nelogican, bitno je da bude sigurno tako i da se uzme lova... istina, na nasu ligu se ne moze okladit x/1, samo ono obicno i to jedan par po tiketu... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 21 maj 2010, 01:10

Isnar je napisao/la:
EastStand je napisao/la: То " " " ? $, " то је " ? $. ;)
Ko kaze da treba biti nelogican, bitno je da bude sigurno tako i da se uzme lova... istina, na nasu ligu se ne moze okladit x/1, samo ono obicno i to jedan par po tiketu... ;)
Ima b-win ;)
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 21 maj 2010, 01:12

& зна $ " " ? " $ на ' & " ? ?
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 maj 2010, 01:39

AC Milan čestitao Borcu

Čestitamo vam na velikom uspjehu i osvajanju nacionalnog Kupa. Primite iskrene čestitke od fudbalske porodice iz Milana, piše u telegramu pristiglom na adresu FK Borac, a kojeg je potpisao Adrijano Galijani, potpredsjednik rosonera

Slavni Milan čestitao je FK Borac na osvojenom Kupu BiH, što je iznenadilo, ali i posebno obradovalo sve u ovom bh. premijerligašu.

„Čestitamo vam na velikom uspjehu i osvajanju nacionalnog Kupa. Primite iskrene čestitke od fudbalske porodice iz Milana“, piše u telegramu pristiglom iz AC Milana na adresu FK Borac, a kojeg je potpisao Adrijano Galijani, potpredsjednik „rosonera“.

Radmilo Šipovac, direktor FK Borac o iznenadnom telegramu, istakao je:

„Neopisivo nam je drago što je naš uspjeh prepoznat i van granica naše države. Velika je čast primiti čestitke od velikog Milana", rekao je Šipovac.

Nema labavo :mrgreen: ovo se ulizuje hoce Vuleta da vam mazne :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 maj 2010, 01:45

Hoće da mazne Marića :mrgreen: , treba mu novi trener.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 maj 2010, 01:48

Nije nego Jandrića. Da ga vodi u juniore :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 maj 2010, 02:07

tanzla je napisao/la:Nije nego Jandrića. Da ga vodi u juniore :D
:lol:
Dobra.

Borcevci, kakve su prognoze za Grahovca, kad bi mogao biti spreman? Pocetak nove sezone?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Lesinar1987FKB
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987FKB » 21 maj 2010, 02:11

"Premijer Italije i vlasnik AC Milana Silvio Berluskoni danas je izjavio da je uzivao gledajuci utakmicu izmedju Banjaluckog Borca i Sarajevskog Zeljeznicara,a posebno mu je za oko zapao mladi fudbaler Borca Miroslav Stevanovic.SIlvio je istakao da je taj igrac posbno zanimljiv za njega jer u njemu vidi pravo rijesenje za zamjenu njegovog jockera Pippa Inzagija."

prenosi gazzeta dello sport

Evo jedna stvar za nas party

AJ BORAC!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 maj 2010, 02:33

Daj link za to tita ti,ovo si ti izmislio :D

Nemoj da trazim po gazzeti los sam sa Talijanskim :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 21 maj 2010, 02:52

AHAHAHAHAHAHA koji pacenici ovi Zeljovci sto govore da je utakmica prodana.
Prodali ljudi utakmicu na Grbavici, znajuci da nemaju sanse sa rezultatom iz prve utakmice :D :D :D
Da su dobili u BL, nebi prodavali na Grbavici :D :D :D :D
Imamo bolji skor i u prvenstvu...
Samo se vi tjesite, znam da vam nije lako ovih dana, treba opravdati one majice i euforiju prije utakmice nebulozama koje sad plasirate, :D :D :D :D
Pitaj te Amara jeli prodana, pogresno postavio taktiku, mozda je i namjerno, pa ga zato nadmudrio Maric :D :D
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 maj 2010, 02:54

nasborik je napisao/la:AHAHAHAHAHAHA koji pacenici ovi Zeljovci sto govore da je utakmica prodana.
Prodali ljudi utakmicu na Grbavici, znajuci da nemaju sanse sa rezultatom iz prve utakmice :D :D :D
Samo se vi tjesite, znam da vam nije lako ovih dana, treba opravdati one majice i euforiju prije utakmice nebulozama koje sad plasirate, :D :D :D :D
Pitaj te Amara jeli prodana, pogresno postavio taktiku, mozda je i namjerno, pa ga zato nadmudrio Maric :D :D
Hajmo mu se nasmijati da mu ne propadnu ovi retardirani folovi....dajte da malo utipkamo smijeha hahaha grohotom se smijem :lol: :lol:
Nesretnik se ponavlja sa majicama vec 2 dana konstantno...baš ko mutav navalio.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 21 maj 2010, 03:01

drop je napisao/la:
nasborik je napisao/la:AHAHAHAHAHAHA koji pacenici ovi Zeljovci sto govore da je utakmica prodana.
Hajmo mu se nasmijati da mu ne propadnu ovi retardirani folovi....dajte da malo utipkamo smijeha hahaha grohotom se smijem :lol: :lol:
Nesretnik se ponavlja sa majicama vec 2 dana konstantno...baš ko mutav navalio.

Ali ajde da ja samo govorim o majcama, pa i neki od vas su se salili na vas racun...
A za pitare da ne pricam :D
Ne, stvarno je glupo potencirati neko namjestanje, pogotovo poslije prve utakmice, gdje ste imali i rezultat, i sad se vaditi na NAMJESTANJU U FINALU KUPA, pa ako imate dokaze ili sumnjate, napravite istragu u klubu, pa dodjite sa dokazima, a ne sa ovakvim nebulozama rekla-kazala.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 maj 2010, 03:05

Hajde ba ,uzeli ste kup i udarajte se nogum u guzici, pitanje je kad cete opet doci u priliku za tako nešto.
Umjesto da proslaviš to ko covjek, ti ovdje prozivaš,ismijavaš i provociraš željovce.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.