Jesi neiskusan. Cuj stavljao sprijeda pa nije htjelo.Ramsey16 je napisao/la:Nek ga stavi odzada (gdje tastatura, mis itd), tako sam ja sprijeda stavljo ali nije htjelo naravno msm na usb hahahahMirsoNi je napisao/la:Ma jeste brate, ubačen je u centralnu ako na to mislišJoseMourinho je napisao/la:Jestel uključili USB?
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re:
Re: Re:
Mladost ludost hahaha, ovo kad sam prvi put radio sta ces neiskustvoarelinho je napisao/la: Jesi neiskusan. Cuj stavljao sprijeda pa nije htjelo.![]()
![]()
morao sam ovo citirati
![]()
a nazad kad stavis sve fercera kako treba ?
![]()
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Jeste, preko onog programa "win 7 usb dvd download tool"R32 je napisao/la:Jel on napravio butabilan usb?
Ovako mu izgleda USB kad ga ubaci u komp:

Haj baš ću mu reći to da proba sada, vala ako je do toga bilo..Ramsey16 je napisao/la:Nek ga stavi odzada (gdje tastatura, mis itd), tako sam ja sprijeda stavljo ali nije htjelo naravno msm na usb hahahah
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ja dižem sistem preko usb-a, kada se pali komp pritisnem F12(tako je kod mene), onda odaberem Hard dics i unutar njega mi pokaže USB i na njega kliknem normalno, pa ako mu ne pokazuje usb na početku neka proba tako.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
imam neku integrisanu graficku i sad hocu da uzmem GTX 750Ti, pa me interesuje sta mislite, hoce li moci proci kraj ovog RAM-a :;D jer toliko je dugacka da def mora proci kraj njega par CM, e sad GTX 750ti je malo dignuta pa mozda moze i iznad njega proci...soo.....sta mislite ?

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- JoseMourinho
- Kontakt:
Uzmi dimenzije grafivke pa izrezi papir tih dimenzija i premjeri, tako si najsigurniji 
@delko moze stati kod mene isto ram je blizu graficke asus HD6850.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Hehe super onda, mada malo mi je i nelogicno da ne moze stati - ne bi pravili to tako da udara jedno u drugo. A opet u drugu ruku - haman ce udariti xD Ali listao sam sada internet i ubacuju ljudi na slicne maticne, upadne tamanBvB09 je napisao/la:@delko moze stati kod mene isto ram je blizu graficke asus HD6850.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- alan_kardec
- Kontakt:
Može li neko da mi objasni kako da na onom facebook login-u izbrišem email i pass tako da ih uvijek moram iznova tipkati 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Skines Ccleaner,alan_kardec je napisao/la:Može li neko da mi objasni kako da na onom facebook login-u izbrišem email i pass tako da ih uvijek moram iznova tipkati
cekiraj sve do Compact Databases (ovo site preferences, saved...) i onda ides analyze nakon toga run cleaner.Ovo sam stavio posto koristim mozzilu, ti ak koristis chrome, onda cekiras pod tim browserom.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 30 jan 2016, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Idi ako na history i clear history i oznaci sve i to je toalan_kardec je napisao/la:Može li neko da mi objasni kako da na onom facebook login-u izbrišem email i pass tako da ih uvijek moram iznova tipkati
- JoseMourinho
- Kontakt:
za chrome idi u setting pa ono advance da ti pokaze jos ispod dole i vidjet ces "manage passwords" izbrisi pass i stavi fb na listu da ti ne pamti pass
a ako ostane mail sam bez passa nadji negdje mislim da je to oko autofilla ili autoforme
edit:
ovo je moje samo da za fb, ovo gore da sve
i jesmo brzi svi
a ako ostane mail sam bez passa nadji negdje mislim da je to oko autofilla ili autoforme
edit:
i jesmo brzi svi
- alan_kardec
- Kontakt:
Asteriks je napisao/la:Skines Ccleaner,alan_kardec je napisao/la:Može li neko da mi objasni kako da na onom facebook login-u izbrišem email i pass tako da ih uvijek moram iznova tipkaticekiraj sve do Compact Databases (ovo site preferences, saved...) i onda ides analyze nakon toga run cleaner.
Ovo sam stavio posto koristim mozzilu, ti ak koristis chrome, onda cekiras pod tim browserom.
ne fercera.
Ramsey16 je napisao/la:Idi ako na history i clear history i oznaci sve i to je toalan_kardec je napisao/la:Može li neko da mi objasni kako da na onom facebook login-u izbrišem email i pass tako da ih uvijek moram iznova tipkati
ne fercera.
JoseMourinho je napisao/la:za chrome idi u setting pa ono advance da ti pokaze jos ispod dole i vidjet ces "manage passwords" izbrisi pass i stavi fb na listu da ti ne pamti pass
edit:
i jesmo brzi svi
to je to.
Hvala svima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne mogu neke video snimke normalno da pokrenem sa stranica, tj čujem zvuk ali nema slike

Zna neko u čemu je problem?

Zna neko u čemu je problem?
Zadnja izmjena: Ibizevic, dana/u 04 feb 2016, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kod mene je temp grafičke konstantno oko 67°C a nisam nikad mijenjao ni pastu ni kuler a računar je kod mene već oko 5-6 a možda i 7 godina. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Grafa moze izdrzati i 75 stepeni (cak i vise), ali se bolje koristi max kapacitet do nekih 60 stepeni.
Dok su npr procesori podeseni na nesto nize vrijednosti, sto ne znaci da vece ne mogu podnjeti, ali im se skracuje snaga i vijek trajanja u konacici. Zato su stucnjaci ugradili restart/automatsko iskljucivanje na odredjenim temeperaturama da bi se sacuvalo pomenuto.
Dok su npr procesori podeseni na nesto nize vrijednosti, sto ne znaci da vece ne mogu podnjeti, ali im se skracuje snaga i vijek trajanja u konacici. Zato su stucnjaci ugradili restart/automatsko iskljucivanje na odredjenim temeperaturama da bi se sacuvalo pomenuto.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma ako ne moze stati, imas ovu stvar

Ovako to cudo izgleda, naravno ne treba biti isti kao na slici.
Gdje u Sarajevu mogu da kupim ovaj kabal (component cable) treba mi da povezem DVD sa TV.
Ne bi trebalo biti skupo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Joj ja ih imam
zlatni cincevi, bas extra, ima mi na Pik-u
Novi su.
Novi su.
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Elektronic centar tamo imaju svi moguci i sve moguce duzine 
I u robotu ih ima jeftino ali po 2, al uzmes dva paketa i dobijes 4 pa jedan otkines ili nek stoji ne ukljucen
I u robotu ih ima jeftino ali po 2, al uzmes dva paketa i dobijes 4 pa jedan otkines ili nek stoji ne ukljucen