Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
@Neutral
svaka cast za komentar, nesto slicno sam i ja htio napisati...al' kad skontam da to ne pije vode, odustao sam...nit sam od SP-a ulazio nesto na temu nit komentarisao,jer sam znao kakav me "slajm" ceka na ovoj temi.
Vecina forumasa su "bukvalisti", sto je zalosno.
svaka cast za komentar, nesto slicno sam i ja htio napisati...al' kad skontam da to ne pije vode, odustao sam...nit sam od SP-a ulazio nesto na temu nit komentarisao,jer sam znao kakav me "slajm" ceka na ovoj temi.
Vecina forumasa su "bukvalisti", sto je zalosno.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Hvala ti kapitenu. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- RockyMaivia
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Hvala ti kapitenu.
mog'o bi kabadahija na klupu 
Papadopolous stigao u Bayer Leverkusen. Kakva sjajna vijest!
Kabadahijico od 60 kila, ovo ti je početak kraja!!!
Kabadahijico od 60 kila, ovo ti je početak kraja!!!
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Spahic nikad nije sjedio na klupi, niti ce sjedit. Vratite se u rupe.
Valjda je jasno što je momak otišao.GangstaX je napisao/la:Papadopolous stigao u Bayer Leverkusen.
Evo i slika koja to dokazuje:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
hahahahahahahahahahhaahCartman je napisao/la:Spahic nikad nije sjedio na klupi, niti ce sjedit. Vratite se u rupe.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Spaha može da bude profesor igre ovoj grčkoj telećoj glavi.
Ovi iz Bayer-a su konačno shvatili da Kapiten ne može da se nosi s tako ozbiljnim zadatkom u Bundesligi
A.F.C. Bournemouth!
Kad ne namješta utakmice, da.mandraX je napisao/la:Spaha može da bude profesor igre ovoj grčkoj telećoj glavi.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Takođe se nikad i nije zadržao dulje od godnu dana u nekom klubu.Cartman je napisao/la:Spahic nikad nije sjedio na klupi, niti ce sjedit. Vratite se u rupe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Matematika ti nije jaca strana momcino.Saurman je napisao/la:Takođe se nikad i nije zadržao dulje od godnu dana u nekom klubu.Cartman je napisao/la:Spahic nikad nije sjedio na klupi, niti ce sjedit. Vratite se u rupe.
A vidi ih sto su se okotili, kakve komplekse Emir nabija majko mila.
Papadopoulos (valjda je tako
) je baš dobar igrač, sjećam ga se prije povrede bio je znači beton u Schalkea, ali se povrijedio malo prije one naše tekme u Grčkoj znači u oktobru 2012-te a oporavio se tek nekad čini mi se krajem jesenjeg dijela prošle sezone ili možda čak sad nekad u proljetnom dijelu. Znači kako god imao je dugu pauzu od godinu dana minimum, i gledao sam ga proljetos je igrao neku utakmicu za Schalke nije mi se baš dojmio siguran, vidi se da je povreda ostavila traga.
Kako god, Spahi bi se trebala tresti guzzica jer ovaj mali ima potencijala da bude jedan od najboljih stopera na svijetu.
Kako god, Spahi bi se trebala tresti guzzica jer ovaj mali ima potencijala da bude jedan od najboljih stopera na svijetu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Papadopoulos će bez problema izbaciti iz prvih 11 ovog našeg kiksera i kabadahiju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hoće ako bude zdrav i ako vrati samopouzdanje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
K'o da je to neki problem za Grka xdSaurman je napisao/la:Papadopoulos će bez problema izbaciti iz prvih 11 ovog našeg kiksera i kabadahiju.
A.F.C. Bournemouth!