Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bogami je i Ramos veceras sjajno odigrao protiv Milana. Nekoliko puta je dobru reakciju napravio, samo je ostavio prostor kad je Pepe napravio gresku kod prvog gola
Po meni je Di Maria najbolji bio veceras, momak se stvarno dobro uklopio .Brnjoo je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako je jadan ovaj Goal.com. Daju sesticu Marcelu a nekim mulcima sedmice daju koji nisu uradili nista. Carvalho 6.5 a definitivno najbolji igrac utakmice
Ma svi su bili dobri,ali u zadnje dvije tekme Ramos,Oezil i Pepe sigurno najslabije karike,ali samo u zadnje dvije tekmeBrnjoo je napisao/la:Bogami je i Ramos veceras sjajno odigrao protiv Milana. Nekoliko puta je dobru reakciju napravio, samo je ostavio prostor kad je Pepe napravio gresku kod prvog gola
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@Sanchez - Stvar je u tome sto ljudi primjecuju njegove dobre strane, veceras je izgubio nekoliko vaznih lopti a uz Higuaina je dosta puta usporio napad netacnim dodavanjima
sto se tice Ramosa, Pepea i Ozila, stvar je u tome sto je Ozil bio savrsen prethodnih utakmica a sad igra samo dobro, Ramos je takodjer sjajan a Pepe je odigrao dobru skoro svaku utakmicu, ali svaku utakmicu i napravi vecu gresku
sto se tice Ramosa, Pepea i Ozila, stvar je u tome sto je Ozil bio savrsen prethodnih utakmica a sad igra samo dobro, Ramos je takodjer sjajan a Pepe je odigrao dobru skoro svaku utakmicu, ali svaku utakmicu i napravi vecu gresku
KATASTROFA!!
Ovaj Inzaghi mi iritira
Vrlo los igrac, nema nikakvu tekniku, ali poznat zato sto dadne golove... I Kim Kardashian bi isto zabila ovo sto Inzaghi zabija
Ovaj Inzaghi mi iritira
Vrlo los igrac, nema nikakvu tekniku, ali poznat zato sto dadne golove... I Kim Kardashian bi isto zabila ovo sto Inzaghi zabija
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Pipo je kralj kraljeva, nemas ti njemu sta prigovoriti, on je isti tip igraca kao Raul, evo ga u skoro u cetrdesetoj godini sposoban je uvaliti dva komada. Za vaseg Higuaina Pipo je doktor i danas dan heh.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
Inzaghi rođen u ofsajdu
Drag mi je, čim daje golove Realu
Drag mi je, čim daje golove Realu
Možel' se nač gdje ona slika gdje Inzaghi opet iz offside-a daje gol ?! Inače, puno lošije nego u Madirdu ste odigrali, puno lošije.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Los_Blanos2 je napisao/la:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Hvala. Kako se fino vidi. Inzaghi je baš stano na ovu crtu na stadionu
A imal' gol Pedra, jer ja sam gledao do 85-86' i prebacio
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pipa mozete vidjeti samo na snimcima i fotografijama u ofsajdu, golim okom ga ne mozete registrovati tu heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Inzaghi cim je usao trebao je dobiti crveni , ono je bilo
Ostale greske Webb-a i njegovih pomocnika

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- senad_flamin
- Kontakt:
Los_Blanos2 je napisao/la:
Inzaghi cim je usao trebao je dobiti crveni , ono je bilo![]()
Ostale greske Webb-a i njegovih pomocnika
prva slika zuti karton je trebao biti,ali mu je progledao kroz prste valjda sto mu je to bio prvi dodir!!
ali ovo sa C.R to mi je nesto najsmjesnije sto sam vidio!! mali Pede.rcic dobi po prsima a baci se kao da ga ubi
-RIVALDO-
- Los_Blanos2
- Kontakt:
P.Leon je zabio u 94 m, nakon gola u lice Webb-a
VA POR TI WEBB tako je naslovnica AS osvanula jutros
Ovo je za tebe Webb

Kralj
VA POR TI WEBB tako je naslovnica AS osvanula jutros
Ovo je za tebe Webb

Kralj
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ibrahimović je dobio karton zbog starta na Ramosu, valjda si to vidio. Šta si očekiv'o? Crveni???
Abatte je trebao dobiti žuti za udaranje Ronalda, ali je i Ronaldo trebao dobiti zbog simuliranja(dobio u predjelu grudi, a uhvatio se za lice kao da ga je Tyson pogodio). Naravno, Ronaldo je morao dobiti i žuti kada je Abatteu stao na koljeno(sad ćeš ti reći da je to bilo slučajno).
Inzaghi je trebao dobiti žuti zbog starta na Alonsu, ali ne i crveni.
Gol je iz čistog offsidea, a to nije greška Webba već pomoćnika.
Abatte je trebao dobiti žuti za udaranje Ronalda, ali je i Ronaldo trebao dobiti zbog simuliranja(dobio u predjelu grudi, a uhvatio se za lice kao da ga je Tyson pogodio). Naravno, Ronaldo je morao dobiti i žuti kada je Abatteu stao na koljeno(sad ćeš ti reći da je to bilo slučajno).
Inzaghi je trebao dobiti žuti zbog starta na Alonsu, ali ne i crveni.
Gol je iz čistog offsidea, a to nije greška Webba već pomoćnika.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@monolog to je tvoje misljenje ali ako pola europe misli tako onda
Ibro manje vise, ali imao je on u 1 polvr. 2,3 prekrsaja isto s ledja
Crveni Inzaghi, jest da je usao tek, ali s dvijema rukama u ledja Xabija nakon sto je isfuran, ono je bilo brutalno ..al eto Webb jos nije naucio iz finala SP
Ipak je pravda koliko toliko zadovoljena, Milan nije pobijedio jos jednoc na smijesan nacin a bili su se ponadali
Ibro manje vise, ali imao je on u 1 polvr. 2,3 prekrsaja isto s ledja
Crveni Inzaghi, jest da je usao tek, ali s dvijema rukama u ledja Xabija nakon sto je isfuran, ono je bilo brutalno ..al eto Webb jos nije naucio iz finala SP
Ipak je pravda koliko toliko zadovoljena, Milan nije pobijedio jos jednoc na smijesan nacin a bili su se ponadali
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- senad_flamin
- Kontakt:
niste ni vi pobjedili da ste bili toliko silni uvalili bi nam 3-4 komada ali vidjelo se sta znaci Thiago Silva u odbrani...Los_Blanos2 je napisao/la:@monolog
Ibro manje vise, ali imao je on u 1 polvr. 2,3 prekrsaja isto s ledja![]()
mora se priznati da C.R nije sinoc bio kao u prosloj utakmici...mada je sve to nadoknadio odlicni ali sebicni Di Maria!
-RIVALDO-
Istina da Real nije bio na nivou na kakvom je bio u prvoj tekmi ali opet pokazao je pobjednicki mentalitet. Jbg sudije te zajebu i ti se ne predas i u 94. minuti das gol. Cekao sam trenutak ovakav da vidim moze li se Real izvuci iz nekog soka i to se upravo i desilo. Mislim da ove sezone imamo sanse do finala da dodjemo ali polako, idemo redomsenad_flamin je napisao/la:niste ni vi pobjedili da ste bili toliko silni uvalili bi nam 3-4 komada ali vidjelo se sta znaci Thiago Silva u odbrani...Los_Blanos2 je napisao/la:@monolog
mora se priznati da C.R nije sinoc bio kao u prosloj utakmici...mada je sve to nadoknadio odlicni ali sebicni Di Maria!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bilo je dosta sansi u 1 polv.kad se mogla rijesiti tekma, da Di Mariasenad_flamin je napisao/la:niste ni vi pobjedili da ste bili toliko silni uvalili bi nam 3-4 komada ali vidjelo se sta znaci Thiago Silva u odbrani...Los_Blanos2 je napisao/la:@monolog
Sinoc je RM u nekih 10 m ponovio svoje proklestvo u odbrani.
Thiago Silva mnogo bolji od Neste, koji nije ni blizu onog Neste (povrede, problemi sa ledjima velik trag na njega ostavile) ispao je par put u 1 polvr.
CR je stalno bio udvojen, Ozil sinoc nije bio nesto i tu je Mourinho morao da mijenja ranije P.Leon, ipak 2-2 nije tako lose kad vidis koliko te sudija zajebao, vratili smo se iz soka, veliki +, cak zadnji 10 m igrali formaciju 3-4-3 kad je Pepe izasao, na jednom od najtezi terena na Svijetu.
Milan (5 bodova) mora da znoji sljedeco kolo u Francuskoj, oni imaju 3 boda
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Benzema je fudbalska igracina spram kloca Higuaina!
Sinoc smo vidjeli kolko je samo posla imao Higuain da pospremi gol. I ja bi sa onakvim pasevima i sansama dao minimalno 15 golova.
Sinoc smo vidjeli kolko je samo posla imao Higuain da pospremi gol. I ja bi sa onakvim pasevima i sansama dao minimalno 15 golova.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.