FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 20:03

Sariel je napisao/la:
Sariel je napisao/la:cucemo
sloboda iznad svega
Eto culi ste...
Nisam imo srca.
Ima jos jedna stvar...
Ja je ne mogu prevalit...
Mozes ti to. Samo hrabro i po grobarima! :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 20:05

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Vise necu o politici ovdje, stvarno. Ionako se brisu postovi kao na strumfovskom lobotomija forumu. Vrijeme ce pokazati istinu. Do tada fotelja i kokice :)
A tebi ova slika nista ne pokazuje ?
Otkud da se najveci protivnici od jednom stvore pred Faraona ?
Sramota, to se bar ne treba objasnjavati, ali potpuno ocekivano nakon Azmirovog istupa. Politicari su to.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 15 sep 2016, 20:05

slana_krv je napisao/la:Raja je skontala da moze bolje i drugacije, FK Sloboda sigurno nece pasti sapatom kao KK, ali ako pobjeda SDP znaci da ce ovi profesori i privrednici sa slike voditi Slobodu onda je vrijeme da u startu to presjecemo tj posaljemo Jasmina u penziju.
Ovaj grad je u qrcu i samo penzineri vide svu ljepotu svijeta u Panonskom jezeru i pokošenom parku. Jbe se penzionera za praznim poslovnim prostorima, radnim mjestima, Premijer ligom i Slobodom. A oni su ti i budzetski uhljebi kritična masa koja u Jasminu vidi Mesiju, Isusa i Muhameda.
Šta to može biti gore nego što već jeste?! On jednostavno ne želi jaku i moćnu Slobodu jer ga se pitanje sporta uopšte ne dotiče.
Čak i kad bi Azmir odlučio da kupi negdje lokaciju i iz temelja počne praviti novi stadion ovaj mu to ne bi dozvolio.
Ja sam ubijedjen da je on danas nakon ovog "sastanka" sa spasiocima Slobode sam sebi u bradu rekao "jbte, oko čega se ja zajebavam"

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 sep 2016, 20:09

Ovi naši izgleda žele da se hvale kako su oni jedini nešto uradili, bez investitora i bez ičije pomoći, samo oni, zato je sve ovo i propalo, jer hoće oni da budu "spasioci" ( :lol: ) Slobode.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 20:10

Probisvjet je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
Sariel je napisao/la:cucemo
sloboda iznad svega
Eto culi ste...
Nisam imo srca.
Ima jos jedna stvar...
Ja je ne mogu prevalit...
Mozes ti to. Samo hrabro i po grobarima! :salut:
Ma ako je vjerovati glasinama bas danas je pao i tender za istok kako je "strucno"receno zbog "proceduralne greske".
Zanimljivo, :urnebes:
Ali nije provjereno ovo.Sacekajmo dan dva.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 20:11

Tuga matere mi.
Ovo mi lici na ono drzi vodu dok majstori ne odu..

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 15 sep 2016, 20:13

Komunista je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Vise necu o politici ovdje, stvarno. Ionako se brisu postovi kao na strumfovskom lobotomija forumu. Vrijeme ce pokazati istinu. Do tada fotelja i kokice :)
A tebi ova slika nista ne pokazuje ?
Otkud da se najveci protivnici od jednom stvore pred Faraona ?
Sramota, to se bar ne treba objasnjavati, ali potpuno ocekivano nakon Azmirovog istupa. Politicari su to.
Ovo je pogresan potez, prestavio nam ekipu koja ce voditi Slobodu ako on pobjedi. Gradnja istoka sad nema smisla, izgubio je glavni adut.

Santini
Kontakt:

Post Postao/la Santini » 15 sep 2016, 20:16

NKMramor je napisao/la:
Santini je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Trazim sam sebi objasnjenje sta ce tribina na sastanku kod Imamovica??

Ako ima neko pametan da mi objasni,jer ja izgleda nisam.. :facepalm:
Pa ne znam koga bi drugog trebao ugostiti nakon ove situacije nego one koji su najvise uz klub tj. navijace
Ubij se. :facepalm:
Pa ne znam Mramore povedi odabranu raju sa foruma na neki vas sastanak sa gradonacelnikom pa se informisite sta i kako dalje a ne da zadnjih 300 stranica da samo laprdate, Husic ako je otisao sretno dovidenja hvala mu za sve nikad bolji covjek nece biti u upravi Slobode ali je otisao i sada ovdje neki pokusavaju da ismijavaju svaki j.... pokusaj za sta i kako dalje. Umjesto podrske ovdje kao kakav predizborni skup ajmo glasat za ove ili za one ko god bude gradonacelnik pucat ce mu k.... za Slobodom realno jedino sto nam preostaje da makar sacuvamo klub pa makar on tavorio i na sredini tabele a ne po pasnjacima nizih liga. Prema tome fino je bilo dok je trajalo otisao covjek nevraca se vise i kraj a sad se vratimo u fudbal a ne u u opstinske izbore 2016 :salut:

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 15 sep 2016, 20:18

sta ako je Azmir u dogovoru sa igracima, pa ovi namjerno izgubube sve utakmice do izbora i napravi jos vecu agoniju....cisto razmisljam sobzirom da su razne igre oko nase Slobode.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 15 sep 2016, 20:19

solinas je napisao/la: Ma ako je vjerovati glasinama bas danas je pao i tender za istok kako je "strucno"receno zbog "proceduralne greske".
Zanimljivo, :urnebes:
Ali nije provjereno ovo.Sacekajmo dan dva.
Zar je iko vjerovao u tu ublehašku priču o raspisivanju tendera nakon oog obećanja od decembra prošle godine da ćemo igrati EL na Tušnju?!
Stvarno mi nije jasno zašto je problem dati čovjeku/ljudima da srede onu ruševinu u centru grada, osim što bi vjerovatno tih nekih par ljudi koji rade u upravi stadiona dobilo nogu? Pa jel možeš biti toliki krelac i ne skontati kako Milan Bandić ima koristi od Dinama i njegovih transfera? Ono što je Mamić za Zagreb i Dinamo uradio Azmir bi za Tuzlu sigurno isto toliko, sa svojim vezama, utjecajem i parama. E tugo mojam, džaba ja to tebi pričam, preče je napraviti most za nidje!
Ovih dana priča o radnim mjestima, investicijama i zapošljavanju što nije za 16 godina kako je na vlasti. Usro se on ko grlica.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 sep 2016, 20:22

Ovi "privrednici" svi zajedno ne mogu posoliti Azmiru, tako da je očigledno došlo do raskola između Jasmina i Azmira. Azmir će sačekati izbore, jer mu je SDA obećao privatizaciju Slobode, a znamo kako SDA voli takve stvari raditi. Ukoliko Jasmin ostane na vlasti, Azmir će se pozabaviti Slogom SH, a Sloboda će čekati neka bolja vremena.
Mes Que Un Club

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 15 sep 2016, 20:23

Santini je napisao/la:
Pa ne znam Mramore povedi odabranu raju sa foruma na neki vas sastanak sa gradonacelnikom pa se informisite sta i kako dalje a ne da zadnjih 300 stranica da samo laprdate, Husic ako je otisao sretno dovidenja hvala mu za sve nikad bolji covjek nece biti u upravi Slobode ali je otisao i sada ovdje neki pokusavaju da ismijavaju svaki j.... pokusaj za sta i kako dalje. Umjesto podrske ovdje kao kakav predizborni skup ajmo glasat za ove ili za one ko god bude gradonacelnik pucat ce mu k.... za Slobodom realno jedino sto nam preostaje da makar sacuvamo klub pa makar on tavorio i na sredini tabele a ne po pasnjacima nizih liga. Prema tome fino je bilo dok je trajalo otisao covjek nevraca se vise i kraj a sad se vratimo u fudbal a ne u u opstinske izbore 2016 :salut:
Ova tvoja priča mi je isto ono kad je policija uhvatila krivolovce u kradji ribe, ovo ono, mreže pune ribe u čamcu i ovi ih pitaju "malo se krade riba, a?!" A oni odgovaraju "Ma ne, samo smo je izvukli iz vode da je spasimo i sačuvamo od krađe!". If ju no vat aj min :mrgreen:

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 20:25

[/quote] Sramota, to se bar ne treba objasnjavati, ali potpuno ocekivano nakon Azmirovog istupa. Politicari su to.[/quote]
Ovo je pogresan potez, prestavio nam ekipu koja ce voditi Slobodu ako on pobjedi. Gradnja istoka sad nema smisla, izgubio je glavni adut.[/quote]
Rekoh ja da ce i istok prestati da se gradi jer je to novi 1 700 000 KM za kampanju i obecanja.
Mene još nešto kopka ovo cijelo vrijeme, zasto nikada Bingo nije bio sponzor Slobodi? ako mislite da se bojao da drugi navijaci ne bi kupovali u Bingo. bas bi mu nekoliko hiljada likova iz kopova smanjili promet, sigurno za bijelo visko i bambuce:) A sponzor je recimo rukometnom klubu u Sanskom mostu :) Ima neko odgovor?
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 20:27

Santini je napisao/la:
Abg idemo u kantonalnu da nas sela deru, samo da se ujedamo za guzicu.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 sep 2016, 20:29

hule_barca je napisao/la:Ovi "privrednici" svi zajedno ne mogu posoliti Azmiru, tako da je očigledno došlo do raskola između Jasmina i Azmira. Azmir će sačekati izbore, jer mu je SDA obećao privatizaciju Slobode, a znamo kako SDA voli takve stvari raditi. Ukoliko Jasmin ostane na vlasti, Azmir će se pozabaviti Slogom SH, a Sloboda će čekati neka bolja vremena.
Privatizacija Slobode nije bitna. Bitan je Tusanj koji je trebao uci u vlasnistvo FK Sloboda. Tek onda bi privatizacija bila bitna. Azmir ulaze, malo papirima malo pravim parama, dug prema prethodnim sponzorima se smanjuje a prema Azmiru povecava. Opcina unese Stadion a Azmir na osnovu najveceg ulaganja dobije i stadion i slobodu. Srusi npr pomocni i zapad i napravi zgradu poput mellaina i trzni i tribinu. E sad kontam da bi i Bingo tako uzeo Slobodu ali mu je dodijalo cekat i jeftinije je dobio onaj prostor u Kreki.
Nego kad vec o politici pricate a ciji je Husara covjek?
& $ ?

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 20:31

hule_barca je napisao/la:Ovi "privrednici" svi zajedno ne mogu posoliti Azmiru, tako da je očigledno došlo do raskola između Jasmina i Azmira. Azmir će sačekati izbore, jer mu je SDA obećao privatizaciju Slobode, a znamo kako SDA voli takve stvari raditi. Ukoliko Jasmin ostane na vlasti, Azmir će se pozabaviti Slogom SH, a Sloboda će čekati neka bolja vremena.
Po cemu se ove politicke igre razlikuju od politickih igara oko OKK? Pa molim vas, koje veze Azmir ima, pa Evropu smo igrali bez sponzora, pa na kraju opet na Tuzlanski pilsner spali. Misteriozne Arape koji bi se ulozili u Tuzlu?! Pa Jasmin bi skocio na njih bez obzira sto je, navodno, to Azmir pronasao i svojatao kao sto svojata i Mellain ( ni tu mu ne smeta misteriozni vlasnik Mellaina) Moramo i mi prestati idealizirati i spustiti se na zemlju.

Santini
Kontakt:

Post Postao/la Santini » 15 sep 2016, 20:33

costacurta08 je napisao/la:
Santini je napisao/la:
Ova tvoja priča mi je isto ono kad je policija uhvatila krivolovce u kradji ribe, ovo ono, mreže pune ribe u čamcu i ovi ih pitaju "malo se krade riba, a?!" A oni odgovaraju "Ma ne, samo smo je izvukli iz vode da je spasimo i sačuvamo od krađe!". If ju no vat aj min :mrgreen:
Ne znam po cemu je ovo dvoje povezano al eto ako ti to tako vidis onda ok.
Sta se to ima vise opeljusiti od Slobode kad je sve ogoljeno bukvalno ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 20:34

I Husari je cilj vise boljih klubova u ligi. I on moze uzimati djecu iz Slobode ali uvijek je dobro imati vise ekipa u koje mozes uhljebiti igrace. A mi smo mu pored Sarajeva bili dobra opcija. Ovim odlaskom je Mladost DK primamljiviji od nas i nuditi ce Slobodi igrace koje Mladosr ne treba.

Inace sve internet novine objavljuju ovu vijest za "privrednike". Sta ti je propaganda.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 sep 2016, 20:37

Ajde jos malo o politici. Treba pozvati Batu da javno na predizbornom skupu obeca da ce on i njegova koalicija dati iz budzeta onoliko novaca koliko je Azmir od Jasmina trazio. CIsto da vidimo kako ce se provesti. Nije ni bitno ne mora ih dati . Samo nek obeca da ce na Azmirov ili nekog drugog investitora, na milion ulozenih u Slobodu on i njegovi dati milion iz budzeta opcine Tuzla.
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 20:39

Ona vijest be treba glasiti privrednici stali iza Slobode vec "Azmira su prevarili da li ce i navijace Slobode?"

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.