Mozes ti to. Samo hrabro i po grobarima!Sariel je napisao/la:Eto culi ste...Sariel je napisao/la:cucemo
sloboda iznad svega
Nisam imo srca.
Ima jos jedna stvar...
Ja je ne mogu prevalit...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mozes ti to. Samo hrabro i po grobarima!Sariel je napisao/la:Eto culi ste...Sariel je napisao/la:cucemo
sloboda iznad svega
Nisam imo srca.
Ima jos jedna stvar...
Sramota, to se bar ne treba objasnjavati, ali potpuno ocekivano nakon Azmirovog istupa. Politicari su to.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A tebi ova slika nista ne pokazuje ?Komunista je napisao/la:Vise necu o politici ovdje, stvarno. Ionako se brisu postovi kao na strumfovskom lobotomija forumu. Vrijeme ce pokazati istinu. Do tada fotelja i kokice
Otkud da se najveci protivnici od jednom stvore pred Faraona ?
Ovaj grad je u qrcu i samo penzineri vide svu ljepotu svijeta u Panonskom jezeru i pokošenom parku. Jbe se penzionera za praznim poslovnim prostorima, radnim mjestima, Premijer ligom i Slobodom. A oni su ti i budzetski uhljebi kritična masa koja u Jasminu vidi Mesiju, Isusa i Muhameda.slana_krv je napisao/la:Raja je skontala da moze bolje i drugacije, FK Sloboda sigurno nece pasti sapatom kao KK, ali ako pobjeda SDP znaci da ce ovi profesori i privrednici sa slike voditi Slobodu onda je vrijeme da u startu to presjecemo tj posaljemo Jasmina u penziju.
Ma ako je vjerovati glasinama bas danas je pao i tender za istok kako je "strucno"receno zbog "proceduralne greske".Probisvjet je napisao/la:Mozes ti to. Samo hrabro i po grobarima!Sariel je napisao/la:Eto culi ste...Sariel je napisao/la:cucemo
sloboda iznad svega
Nisam imo srca.
Ima jos jedna stvar...
Ovo je pogresan potez, prestavio nam ekipu koja ce voditi Slobodu ako on pobjedi. Gradnja istoka sad nema smisla, izgubio je glavni adut.Komunista je napisao/la:Sramota, to se bar ne treba objasnjavati, ali potpuno ocekivano nakon Azmirovog istupa. Politicari su to.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A tebi ova slika nista ne pokazuje ?Komunista je napisao/la:Vise necu o politici ovdje, stvarno. Ionako se brisu postovi kao na strumfovskom lobotomija forumu. Vrijeme ce pokazati istinu. Do tada fotelja i kokice
Otkud da se najveci protivnici od jednom stvore pred Faraona ?
Pa ne znam Mramore povedi odabranu raju sa foruma na neki vas sastanak sa gradonacelnikom pa se informisite sta i kako dalje a ne da zadnjih 300 stranica da samo laprdate, Husic ako je otisao sretno dovidenja hvala mu za sve nikad bolji covjek nece biti u upravi Slobode ali je otisao i sada ovdje neki pokusavaju da ismijavaju svaki j.... pokusaj za sta i kako dalje. Umjesto podrske ovdje kao kakav predizborni skup ajmo glasat za ove ili za one ko god bude gradonacelnik pucat ce mu k.... za Slobodom realno jedino sto nam preostaje da makar sacuvamo klub pa makar on tavorio i na sredini tabele a ne po pasnjacima nizih liga. Prema tome fino je bilo dok je trajalo otisao covjek nevraca se vise i kraj a sad se vratimo u fudbal a ne u u opstinske izbore 2016NKMramor je napisao/la:Ubij se.Santini je napisao/la:Pa ne znam koga bi drugog trebao ugostiti nakon ove situacije nego one koji su najvise uz klub tj. navijaceharry_90 je napisao/la:Trazim sam sebi objasnjenje sta ce tribina na sastanku kod Imamovica??
Ako ima neko pametan da mi objasni,jer ja izgleda nisam..
Zar je iko vjerovao u tu ublehašku priču o raspisivanju tendera nakon oog obećanja od decembra prošle godine da ćemo igrati EL na Tušnju?!solinas je napisao/la: Ma ako je vjerovati glasinama bas danas je pao i tender za istok kako je "strucno"receno zbog "proceduralne greske".
Zanimljivo,![]()
Ali nije provjereno ovo.Sacekajmo dan dva.
Ova tvoja priča mi je isto ono kad je policija uhvatila krivolovce u kradji ribe, ovo ono, mreže pune ribe u čamcu i ovi ih pitaju "malo se krade riba, a?!" A oni odgovaraju "Ma ne, samo smo je izvukli iz vode da je spasimo i sačuvamo od krađe!". If ju no vat aj minSantini je napisao/la:
Pa ne znam Mramore povedi odabranu raju sa foruma na neki vas sastanak sa gradonacelnikom pa se informisite sta i kako dalje a ne da zadnjih 300 stranica da samo laprdate, Husic ako je otisao sretno dovidenja hvala mu za sve nikad bolji covjek nece biti u upravi Slobode ali je otisao i sada ovdje neki pokusavaju da ismijavaju svaki j.... pokusaj za sta i kako dalje. Umjesto podrske ovdje kao kakav predizborni skup ajmo glasat za ove ili za one ko god bude gradonacelnik pucat ce mu k.... za Slobodom realno jedino sto nam preostaje da makar sacuvamo klub pa makar on tavorio i na sredini tabele a ne po pasnjacima nizih liga. Prema tome fino je bilo dok je trajalo otisao covjek nevraca se vise i kraj a sad se vratimo u fudbal a ne u u opstinske izbore 2016
Abg idemo u kantonalnu da nas sela deru, samo da se ujedamo za guzicu.Santini je napisao/la:
Pa ne znam Mramore povedi odabranu raju sa foruma na neki vas sastanak sa gradonacelnikom pa se informisite sta i kako dalje a ne da zadnjih 300 stranica da samo laprdate, Husic ako je otisao sretno dovidenja hvala mu za sve nikad bolji covjek nece biti u upravi Slobode ali je otisao i sada ovdje neki pokusavaju da ismijavaju svaki j.... pokusaj za sta i kako dalje. Umjesto podrske ovdje kao kakav predizborni skup ajmo glasat za ove ili za one ko god bude gradonacelnik pucat ce mu k.... za Slobodom realno jedino sto nam preostaje da makar sacuvamo klub pa makar on tavorio i na sredini tabele a ne po pasnjacima nizih liga. Prema tome fino je bilo dok je trajalo otisao covjek nevraca se vise i kraj a sad se vratimo u fudbal a ne u u opstinske izbore 2016
Privatizacija Slobode nije bitna. Bitan je Tusanj koji je trebao uci u vlasnistvo FK Sloboda. Tek onda bi privatizacija bila bitna. Azmir ulaze, malo papirima malo pravim parama, dug prema prethodnim sponzorima se smanjuje a prema Azmiru povecava. Opcina unese Stadion a Azmir na osnovu najveceg ulaganja dobije i stadion i slobodu. Srusi npr pomocni i zapad i napravi zgradu poput mellaina i trzni i tribinu. E sad kontam da bi i Bingo tako uzeo Slobodu ali mu je dodijalo cekat i jeftinije je dobio onaj prostor u Kreki.hule_barca je napisao/la:Ovi "privrednici" svi zajedno ne mogu posoliti Azmiru, tako da je očigledno došlo do raskola između Jasmina i Azmira. Azmir će sačekati izbore, jer mu je SDA obećao privatizaciju Slobode, a znamo kako SDA voli takve stvari raditi. Ukoliko Jasmin ostane na vlasti, Azmir će se pozabaviti Slogom SH, a Sloboda će čekati neka bolja vremena.
Po cemu se ove politicke igre razlikuju od politickih igara oko OKK? Pa molim vas, koje veze Azmir ima, pa Evropu smo igrali bez sponzora, pa na kraju opet na Tuzlanski pilsner spali. Misteriozne Arape koji bi se ulozili u Tuzlu?! Pa Jasmin bi skocio na njih bez obzira sto je, navodno, to Azmir pronasao i svojatao kao sto svojata i Mellain ( ni tu mu ne smeta misteriozni vlasnik Mellaina) Moramo i mi prestati idealizirati i spustiti se na zemlju.hule_barca je napisao/la:Ovi "privrednici" svi zajedno ne mogu posoliti Azmiru, tako da je očigledno došlo do raskola između Jasmina i Azmira. Azmir će sačekati izbore, jer mu je SDA obećao privatizaciju Slobode, a znamo kako SDA voli takve stvari raditi. Ukoliko Jasmin ostane na vlasti, Azmir će se pozabaviti Slogom SH, a Sloboda će čekati neka bolja vremena.
Ne znam po cemu je ovo dvoje povezano al eto ako ti to tako vidis onda ok.costacurta08 je napisao/la:Ova tvoja priča mi je isto ono kad je policija uhvatila krivolovce u kradji ribe, ovo ono, mreže pune ribe u čamcu i ovi ih pitaju "malo se krade riba, a?!" A oni odgovaraju "Ma ne, samo smo je izvukli iz vode da je spasimo i sačuvamo od krađe!". If ju no vat aj minSantini je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.