FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 15 sep 2016, 20:41

. .javio se i Suljo. Kaže da će biti moralna podrška . .

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 20:42

solinas je napisao/la: Ma ako je vjerovati glasinama bas danas je pao i tender za istok kako je "strucno"receno zbog "proceduralne greske".
Zanimljivo, :urnebes:
Ali nije provjereno ovo.Sacekajmo dan dva.
Ja sam brate cuo nesto drugo al ne bih da sirim neprovjerene glasine.
Previse nam je :urnebes:
Mozemol sad pocet kmecat? kuknjava :urnebes:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 sep 2016, 20:43

tuzlak1987 je napisao/la:Ona vijest be treba glasiti privrednici stali iza Slobode vec "Azmira su prevarili da li ce i navijace Slobode?"
http://www.****/husica-su-slagal ... ce-slobode
kasniš :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 20:43

Sariel je napisao/la:
solinas je napisao/la: Ma ako je vjerovati glasinama bas danas je pao i tender za istok kako je "strucno"receno zbog "proceduralne greske".
Gvozdje se kuje vruce....sada smo vec vruci,sutra nam moze pozliti.
pucaj
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 20:45

Tuzlak04 je napisao/la:. .javio se i Suljo. Kaže da će biti moralna podrška . .
Koji suljo? Suljo privrednik il suljo navijac :urnebes: :urnebes:
Kmeeeee kuknjava

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 20:47

I sta to znaci Solinas za tribinu?

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 sep 2016, 20:47

Sariel je napisao/la:
tomcat pravi zgradu?
& $ ?

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 20:51

Aerials je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ona vijest be treba glasiti privrednici stali iza Slobode vec "Azmira su prevarili da li ce i navijace Slobode?"
Eto, ocigledan primjer koliko je politika upletena u to. Sinan Sinanović lozi raju, a iako ovdje vlada misljenje da je ugledan novinar, u BiH ( a pogotovo u normalnim zemljama) se osoba koja je radila dugo godina kao novinar i urednik u Avazu koji je sinonim za politicki pamflet se nikako ne moze smatrati novinarem, a kamoli respektabilnim. Pa nismo svi slijepci :) I on voli Slobodu više od mene, zar ne?? ;)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 20:52

tuzlak1987 je napisao/la:I sta to znaci Solinas za tribinu?
Ako je istina,znaci da nece se graditi.....sve ponovo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 20:53

Sariel je napisao/la:
Niko ne kmeci, mi Slobodasi smo poznate mazohiste, samo opleti :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2016, 20:56

Santini je napisao/la:
costacurta08 je napisao/la:
Santini je napisao/la:
Pa ne znam Mramore povedi odabranu raju sa foruma na neki vas sastanak sa gradonacelnikom pa se informisite sta i kako dalje a ne da zadnjih 300 stranica da samo laprdate, Husic ako je otisao sretno dovidenja hvala mu za sve nikad bolji covjek nece biti u upravi Slobode ali je otisao i sada ovdje neki pokusavaju da ismijavaju svaki j.... pokusaj za sta i kako dalje. Umjesto podrske ovdje kao kakav predizborni skup ajmo glasat za ove ili za one ko god bude gradonacelnik pucat ce mu k.... za Slobodom realno jedino sto nam preostaje da makar sacuvamo klub pa makar on tavorio i na sredini tabele a ne po pasnjacima nizih liga. Prema tome fino je bilo dok je trajalo otisao covjek nevraca se vise i kraj a sad se vratimo u fudbal a ne u u opstinske izbore 2016 :salut:
Ova tvoja priča mi je isto ono kad je policija uhvatila krivolovce u kradji ribe, ovo ono, mreže pune ribe u čamcu i ovi ih pitaju "malo se krade riba, a?!" A oni odgovaraju "Ma ne, samo smo je izvukli iz vode da je spasimo i sačuvamo od krađe!". If ju no vat aj min :mrgreen:
Ne znam po cemu je ovo dvoje povezano al eto ako ti to tako vidis onda ok.
Sta se to ima vise opeljusiti od Slobode kad je sve ogoljeno bukvalno ?
Paaaaa opeljusit se nema šta više al se može zato ZADUŽITI još više.... Hoćeš primjere da ti navodim,nije mi mrsko
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 sep 2016, 20:57

https://www.youtube.com/watch?v=_UMgrH6nnmM

3.23. Indir na tribini. I daooooo sam ti dušuuuu :)
Niko, niko, samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 21:02

Tuzlak04 je napisao/la:. .javio se i Suljo. Kaže da će biti moralna podrška . .
Koliko kosta da ne dajes moralnu podrsku? :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 21:02

Mi koji idemo na utakmice.
Mazohisti.najvise prilici zivota mi ... :urnebes:
Kmee kuknjava :urnebe
dje je bingo **** i njeg ...oj tom ket :damn: kuknjava :bow:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 sep 2016, 21:03

Čitam ovo danima i sve iz šupljeg u prazno. Gdje su oni koji su bojkotovali ovu sezonu od početka nije im valjalo ništa ni Azmir jer kao pravi privatni tim. Hoće ljudi da se vrati 1977. godina radnički klub radnički savjeti, a svima je jasno da je to vrijeme iako je bilo super prošlost i nema povratka. Pričali su da žele da Sloboda igra kantonalnu ligu samo da nije društvo jednog lica. Gdje su sada takvi??? Eto nije vise društvo jednog lica sad su privrednici sa slike, vjerujem da ćete iduću domaću utakmicu napuniti Tušanj kao nikad.
Nama niko nije dovoljno dobar zato je ovako, a niko pojma nema kako bi. Kako je moguće da prošle sezone onakva euforija Azmir kralj, Azmir yebo Dinu, Azmir Veličanstveni od Tuzle, a krene nova sezona i ne valja nam Azmir qurcu, Husref odron, Zeba k i t a... Svi pametuju niko dvije čiste nema
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 sep 2016, 21:07

sviunapad1010 je napisao/la:Čitam ovo danima i sve iz šupljeg u prazno. Gdje su oni koji su bojkotovali ovu sezonu od početka nije im valjalo ništa ni Azmir jer kao pravi privatni tim. Hoće ljudi da se vrati 1977. godina radnički klub radnički savjeti, a svima je jasno da je to vrijeme iako je bilo super prošlost i nema povratka. Pričali su da žele da Sloboda igra kantonalnu ligu samo da nije društvo jednog lica. Gdje su sada takvi??? Eto nije vise društvo jednog lica sad su privrednici sa slike, vjerujem da ćete iduću domaću utakmicu napuniti Tušanj kao nikad.
Nama niko nije dovoljno dobar zato je ovako, a niko pojma nema kako bi. Kako je moguće da prošle sezone onakva euforija Azmir kralj, Azmir yebo Dinu, Azmir Veličanstveni od Tuzle, a krene nova sezona i ne valja nam Azmir qurcu, Husref odron, Zeba k i t a... Svi pametuju niko dvije čiste nema
punac nije donio pare
& $ ?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 21:09

Komunista je napisao/la:
Aerials je napisao/la:
Eto, ocigledan primjer koliko je politika upletena u to. Sinan Sinanović lozi raju, a iako ovdje vlada misljenje da je ugledan novinar, u BiH ( a pogotovo u normalnim zemljama) se osoba koja je radila dugo godina kao novinar i urednik u Avazu koji je sinonim za politicki pamflet se nikako ne moze smatrati novinarem, a kamoli respektabilnim. Pa nismo svi slijepci :) I on voli Slobodu više od mene, zar ne?? ;)
Isto kao sto Jasmin Faraon Cum Grano Salis misli da je pisac. Isti su oni sljou.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 sep 2016, 21:10

dao sam ti dusu, srce sam ti dao...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Santini
Kontakt:

Post Postao/la Santini » 15 sep 2016, 21:14

staragarda je napisao/la:Paaaaa opeljusit se nema šta više al se može zato ZADUŽITI još više.... Hoćeš primjere da ti navodim,nije mi mrsko
Sve je to ok, razumijem ali mi nije jasno kukanje ovo vise otisao covjek I NE VRACA SE !!! Ajmo spasavati sto se spasit moze.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 21:16

Santini je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Paaaaa opeljusit se nema šta više al se može zato ZADUŽITI još više.... Hoćeš primjere da ti navodim,nije mi mrsko
Sve je to ok, razumijem ali mi nije jasno kukanje ovo vise otisao covjek I NE VRACA SE !!! Ajmo spasavati sto se spasit moze.
Ko ce spasiti? Privrednici sa slike koji nemaju da nasjeku sudzuke melki za meze? :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Mogu jedino po benziskim krasti pastete i nositi igracima da imaju sta nameljati po hljebu, ako im neko i donira hljeb. :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.