FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
. .javio se i Suljo. Kaže da će biti moralna podrška . .
Ja sam brate cuo nesto drugo al ne bih da sirim neprovjerene glasine.solinas je napisao/la: Ma ako je vjerovati glasinama bas danas je pao i tender za istok kako je "strucno"receno zbog "proceduralne greske".
Zanimljivo,![]()
Ali nije provjereno ovo.Sacekajmo dan dva.
Previse nam je

Mozemol sad pocet kmecat? kuknjava

http://www.****/husica-su-slagal ... ce-slobodetuzlak1987 je napisao/la:Ona vijest be treba glasiti privrednici stali iza Slobode vec "Azmira su prevarili da li ce i navijace Slobode?"
kasniš

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Gvozdje se kuje vruce....sada smo vec vruci,sutra nam moze pozliti.Sariel je napisao/la:Ja sam brate cuo nesto drugo al ne bih da sirim neprovjerene glasine.solinas je napisao/la: Ma ako je vjerovati glasinama bas danas je pao i tender za istok kako je "strucno"receno zbog "proceduralne greske".
Zanimljivo,![]()
Previse nam je![]()
pucaj
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Koji suljo? Suljo privrednik il suljo navijacTuzlak04 je napisao/la:. .javio se i Suljo. Kaže da će biti moralna podrška . .

Kmeeeee kuknjava
- tuzlak1987
- Kontakt:
I sta to znaci Solinas za tribinu?
tomcat pravi zgradu?Sariel je napisao/la:Ja sam brate cuo nesto drugo al ne bih da sirim neprovjerene glasine.solinas je napisao/la: Ma ako je vjerovati glasinama bas danas je pao i tender za istok kako je "strucno"receno zbog "proceduralne greske".
Zanimljivo,![]()
Previse nam je![]()
& $ ?
Eto, ocigledan primjer koliko je politika upletena u to. Sinan Sinanović lozi raju, a iako ovdje vlada misljenje da je ugledan novinar, u BiH ( a pogotovo u normalnim zemljama) se osoba koja je radila dugo godina kao novinar i urednik u Avazu koji je sinonim za politicki pamflet se nikako ne moze smatrati novinarem, a kamoli respektabilnim. Pa nismo svi slijepciAerials je napisao/la:http://www.****/husica-su-slagal ... ce-slobodetuzlak1987 je napisao/la:Ona vijest be treba glasiti privrednici stali iza Slobode vec "Azmira su prevarili da li ce i navijace Slobode?"
kasniš

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Ako je istina,znaci da nece se graditi.....sve ponovotuzlak1987 je napisao/la:I sta to znaci Solinas za tribinu?
"Modra boja,na bijelome platnu,
Niko ne kmeci, mi Slobodasi smo poznate mazohiste, samo opletiSariel je napisao/la:Ja sam brate cuo nesto drugo al ne bih da sirim neprovjerene glasine.solinas je napisao/la: Ma ako je vjerovati glasinama bas danas je pao i tender za istok kako je "strucno"receno zbog "proceduralne greske".
Zanimljivo,![]()
Previse nam je![]()

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Paaaaa opeljusit se nema šta više al se može zato ZADUŽITI još više.... Hoćeš primjere da ti navodim,nije mi mrskoSantini je napisao/la:Ne znam po cemu je ovo dvoje povezano al eto ako ti to tako vidis onda ok.costacurta08 je napisao/la:Ova tvoja priča mi je isto ono kad je policija uhvatila krivolovce u kradji ribe, ovo ono, mreže pune ribe u čamcu i ovi ih pitaju "malo se krade riba, a?!" A oni odgovaraju "Ma ne, samo smo je izvukli iz vode da je spasimo i sačuvamo od krađe!". If ju no vat aj minSantini je napisao/la:
Pa ne znam Mramore povedi odabranu raju sa foruma na neki vas sastanak sa gradonacelnikom pa se informisite sta i kako dalje a ne da zadnjih 300 stranica da samo laprdate, Husic ako je otisao sretno dovidenja hvala mu za sve nikad bolji covjek nece biti u upravi Slobode ali je otisao i sada ovdje neki pokusavaju da ismijavaju svaki j.... pokusaj za sta i kako dalje. Umjesto podrske ovdje kao kakav predizborni skup ajmo glasat za ove ili za one ko god bude gradonacelnik pucat ce mu k.... za Slobodom realno jedino sto nam preostaje da makar sacuvamo klub pa makar on tavorio i na sredini tabele a ne po pasnjacima nizih liga. Prema tome fino je bilo dok je trajalo otisao covjek nevraca se vise i kraj a sad se vratimo u fudbal a ne u u opstinske izbore 2016
Sta se to ima vise opeljusiti od Slobode kad je sve ogoljeno bukvalno ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Koliko kosta da ne dajes moralnu podrsku?Tuzlak04 je napisao/la:. .javio se i Suljo. Kaže da će biti moralna podrška . .

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mi koji idemo na utakmice.
Mazohisti.najvise prilici zivota mi ...
Kmee kuknjava :urnebe
dje je bingo **** i njeg ...oj tom ket
kuknjava 
Mazohisti.najvise prilici zivota mi ...

Kmee kuknjava :urnebe
dje je bingo **** i njeg ...oj tom ket

-
- Kontakt:
Čitam ovo danima i sve iz šupljeg u prazno. Gdje su oni koji su bojkotovali ovu sezonu od početka nije im valjalo ništa ni Azmir jer kao pravi privatni tim. Hoće ljudi da se vrati 1977. godina radnički klub radnički savjeti, a svima je jasno da je to vrijeme iako je bilo super prošlost i nema povratka. Pričali su da žele da Sloboda igra kantonalnu ligu samo da nije društvo jednog lica. Gdje su sada takvi??? Eto nije vise društvo jednog lica sad su privrednici sa slike, vjerujem da ćete iduću domaću utakmicu napuniti Tušanj kao nikad.
Nama niko nije dovoljno dobar zato je ovako, a niko pojma nema kako bi. Kako je moguće da prošle sezone onakva euforija Azmir kralj, Azmir yebo Dinu, Azmir Veličanstveni od Tuzle, a krene nova sezona i ne valja nam Azmir qurcu, Husref odron, Zeba k i t a... Svi pametuju niko dvije čiste nema
Nama niko nije dovoljno dobar zato je ovako, a niko pojma nema kako bi. Kako je moguće da prošle sezone onakva euforija Azmir kralj, Azmir yebo Dinu, Azmir Veličanstveni od Tuzle, a krene nova sezona i ne valja nam Azmir qurcu, Husref odron, Zeba k i t a... Svi pametuju niko dvije čiste nema
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
punac nije donio paresviunapad1010 je napisao/la:Čitam ovo danima i sve iz šupljeg u prazno. Gdje su oni koji su bojkotovali ovu sezonu od početka nije im valjalo ništa ni Azmir jer kao pravi privatni tim. Hoće ljudi da se vrati 1977. godina radnički klub radnički savjeti, a svima je jasno da je to vrijeme iako je bilo super prošlost i nema povratka. Pričali su da žele da Sloboda igra kantonalnu ligu samo da nije društvo jednog lica. Gdje su sada takvi??? Eto nije vise društvo jednog lica sad su privrednici sa slike, vjerujem da ćete iduću domaću utakmicu napuniti Tušanj kao nikad.
& $ ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Isto kao sto Jasmin Faraon Cum Grano Salis misli da je pisac. Isti su oni sljou.Komunista je napisao/la:Eto, ocigledan primjer koliko je politika upletena u to. Sinan Sinanović lozi raju, a iako ovdje vlada misljenje da je ugledan novinar, u BiH ( a pogotovo u normalnim zemljama) se osoba koja je radila dugo godina kao novinar i urednik u Avazu koji je sinonim za politicki pamflet se nikako ne moze smatrati novinarem, a kamoli respektabilnim. Pa nismo svi slijepciAerials je napisao/la:http://www.****/husica-su-slagal ... ce-slobodetuzlak1987 je napisao/la:Ona vijest be treba glasiti privrednici stali iza Slobode vec "Azmira su prevarili da li ce i navijace Slobode?"
kasnišI on voli Slobodu više od mene, zar ne??
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
dao sam ti dusu, srce sam ti dao...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Sve je to ok, razumijem ali mi nije jasno kukanje ovo vise otisao covjek I NE VRACA SE !!! Ajmo spasavati sto se spasit moze.staragarda je napisao/la:Paaaaa opeljusit se nema šta više al se može zato ZADUŽITI još više.... Hoćeš primjere da ti navodim,nije mi mrsko
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko ce spasiti? Privrednici sa slike koji nemaju da nasjeku sudzuke melki za meze?Santini je napisao/la:Sve je to ok, razumijem ali mi nije jasno kukanje ovo vise otisao covjek I NE VRACA SE !!! Ajmo spasavati sto se spasit moze.staragarda je napisao/la:Paaaaa opeljusit se nema šta više al se može zato ZADUŽITI još više.... Hoćeš primjere da ti navodim,nije mi mrsko

Mogu jedino po benziskim krasti pastete i nositi igracima da imaju sta nameljati po hljebu, ako im neko i donira hljeb.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.