FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slana_krv
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slana_krv » 15 sep 2016, 21:18

solinas je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:I sta to znaci Solinas za tribinu?
Ako je istina,znaci da nece se graditi.....sve ponovo
Ma notorna je glupost da se stadion gradi novcem iz budjeta , takve grdosije od kojih ne mozes povratiti ulozen novac treba da idu na koncesiju ili preko privatnog kapitala, svi u svijetu tako rade to je samo dokaz koliko su Jasko i njegovi savjetnici opusteni.

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 21:19

Probisvjet je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
Aerials je napisao/la: [url]http://www.****/husica-su-slagali-hoce-li-prevariti-i-navijace-slobode[/url]
kasniš :mrgreen:
Eto, ocigledan primjer koliko je politika upletena u to. Sinan Sinanović lozi raju, a iako ovdje vlada misljenje da je ugledan novinar, u BiH ( a pogotovo u normalnim zemljama) se osoba koja je radila dugo godina kao novinar i urednik u Avazu koji je sinonim za politicki pamflet se nikako ne moze smatrati novinarem, a kamoli respektabilnim. Pa nismo svi slijepci :) I on voli Slobodu više od mene, zar ne?? ;)
Isto kao sto Jasmin Faraon Cum Grano Salis misli da je pisac. Isti su oni sljou.
Stvarno pun mjesec utice na tvoje pisanje :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

NKMramor
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 15 sep 2016, 21:21

Komunista je napisao/la:Stvarno pun mjesec utice na tvoje pisanje :)
A na tvoje novac iz džepa gradonačelnika...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2016, 21:21

Santini je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Paaaaa opeljusit se nema šta više al se može zato ZADUŽITI još više.... Hoćeš primjere da ti navodim,nije mi mrsko
Sve je to ok, razumijem ali mi nije jasno kukanje ovo vise otisao covjek I NE VRACA SE !!! Ajmo spasavati sto se spasit moze.
Sa ovom ekipom fintasa nemamo mi sta spasavat jarugo moja... Nenadoknadiva šteta je vec nanesena... Moje neko mišljenje je da je jedino sto nam je ostalo a u našim je rukama kažnjavanje ovih grobara kluba...nismo ih kaznili za KK i tu nismo nikakvu pouku izvukli pa su se oni okružili jer im je jednom prošlo... AKO bi grad preuzeli neki novi ljudi MOZDA bi se moglo probat namolit Husica da jos jednom proba da nas iščupa i to sa velikim MOŽDA.... jer se onakava budala neće ni rodit ni naći u narednih 100 godina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 21:21

Santini je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Paaaaa opeljusit se nema šta više al se može zato ZADUŽITI još više.... Hoćeš primjere da ti navodim,nije mi mrsko
Sve je to ok, razumijem ali mi nije jasno kukanje ovo vise otisao covjek I NE VRACA SE !!! Ajmo spasavati sto se spasit moze.
Ama sta ce te spasiti,moj ku.rac cete spasiti :!:
ok,rastjeracemo igrace na polusezoni,lecice nesto i od evrope.....a znas li ne uplatimo li do decembra rate za reprogram da ce nam zaplijeniti te pare,necemo centa vidjeti,sta onda....ko ce to da placa....ako ne platimo da nemamo licence.....da se zapad raspada i da ima privremenu dozvolu samo....biti na zapadu je opasno po zivot,temelji su katastrofa.....sjever nezavrsen......i sta ces spasiti.....da taborimo sezonu dvije i ispadnemo jeli,to da spasimo....igramo samo da bi opstali kao i prije.....da ocevi sa tribina yebu treneru majku sto nema njegovog dijeta u igri......da se nastup placa 100-200 km....sta.....gdje su ti privrednici koje spominju....ko ce dat pare,tom cat je li,pa dajdza mi radi u tom cat,ja ga znam licno,pa taj covjek i firma mu disu na skrge ko i Jasmin covjece.......
Mozemo se sprdati ovdje,ali ovo je katastrofa....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2016, 21:24

Al TOM CAT da spasi Slobodu... Ahahahahahahahahahahahahahahahahha

Santini
Kontakt:

Post Postao/la Santini » 15 sep 2016, 21:24

Santini je napisao/la:
Ko ce spasiti? Privrednici sa slike koji nemaju da nasjeku sudzuke melki za meze? :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Mogu jedino po benziskim krasti pastete i nositi igracima da imaju sta nameljati po hljebu, ako im neko i donira hljeb.
I sad je problem sto se "sirotinja" sastala da nesto ucini za opstanak Slobode kakav takav, Nevalja sad gospodi nema vise obecanja o evropa ligama, ligama prvaka, extra pojacanjima, milionskim stadionima i sponzorima je..es sredinu tabele i borbu za opstanak daj nam borbu za prvo mjesto, finale kupa ako nema svega toga gasi klub i ne treba nam :puke:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 21:26

Klub kakav oni hoce pratim vise nego sto ti imas godina,takav klub netreba nikome a ne samo Tuzli......

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 sep 2016, 21:27

Santini je napisao/la:
Santini je napisao/la:
Ko ce spasiti? Privrednici sa slike koji nemaju da nasjeku sudzuke melki za meze? :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Mogu jedino po benziskim krasti pastete i nositi igracima da imaju sta nameljati po hljebu, ako im neko i donira hljeb.
I sad je problem sto se "sirotinja" sastala da nesto ucini za opstanak Slobode kakav takav, Nevalja sad gospodi nema vise obecanja o evropa ligama, ligama prvaka, extra pojacanjima, milionskim stadionima i sponzorima je..es sredinu tabele i borbu za opstanak daj nam borbu za prvo mjesto, finale kupa ako nema svega toga gasi klub i ne treba nam :puke:
Problem je što je ta "sirotinja" što otvoreno, što tajno govorila i radila protiv predsjednika. Ako je do takvih stao opstanak Slobode, gasite je odmah.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 sep 2016, 21:27

ovaj Santini je retard nesvakidasnji

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2016, 21:28

Delegacija privrednika se najavila kod nacelnika Jasmina Imamovica. Dace moralnu podrsku FK Slobodi sa garancijama, da dok FK Sloboda bude udrzenje gradjana nece traziti istu za sebe, u slucaju privatizacije trazice moralnu podrsku nazad. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2016, 21:30

solinas je napisao/la:Klub kakav oni hoce pratim vise nego sto ti imas godina,takav klub netreba nikome a ne samo Tuzli......
Ma vidiš da nije dobro sto smo imali odlične igrače, igrali evropu kandzijali sve redom.. ..imali pa nam ovaj sa pročelje stola sve uzeo, zovnuo par likova koji MRZE Husica a još su bez marke u džepu i kao......IDEMO DALJE, MOZEMO BEZ HUSICA... Ahahaha.... Ovo je neka obrnuta psihologija, jbt.. Ahahaha

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 15 sep 2016, 21:31

Probisvjet je napisao/la:Delegacija privrednika se najavila kod nacelnika Jasmina Imamovica. Dace moralnu podrsku FK Slobodi sa garancijama, da dok FK Sloboda bude udrzenje gradjana nece traziti istu za sebe, u slucaju privatizacije trazice moralnu podrsku nazad. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
. .na konju smo !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 21:32

Chinaglia je napisao/la:ovaj Santini je retard nesvakidasnji
grijesis...
Brani neodbranjivo sto implicira...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2016, 21:35

staragarda je napisao/la:
solinas je napisao/la:Klub kakav oni hoce pratim vise nego sto ti imas godina,takav klub netreba nikome a ne samo Tuzli......
Ma vidiš da nije dobro sto smo imali odlične igrače, igrali evropu kandzijali sve redom.. ..imali pa nam ovaj sa pročelje stola sve uzeo, zovnuo par likova koji MRZE Husica a još su bez marke u džepu i kao......IDEMO DALJE, MOZEMO BEZ HUSICA... Ahahaha.... Ovo je neka obrnuta psihologija, jbt.. Ahahaha
Ostace zapisani kao neko ko je zakucao zadnji ekser u kovceg Slobode....
Jeftino su se prodali,a Jasminu zelim sve najgore sto jednog insana moze snaci.......pa sve ste nam uzeli u ovom gradu i drzavi,nema posla nema nista jedino nam fudbal ostao pa sta je problem daj ljudima klub i stadion neka grade i corav vidi da nemozete i neznate to bi vlastitu mater sprcilo da mu neko ponudi jos jedan mandat....iskopo bi je iz mezara i oprcio bi je yebo pleme svoje......muka mi je stara garda bogami......

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 15 sep 2016, 21:35

Probisvjet je napisao/la:Privrednici! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
Al pazi Indira kako se samo smješka :oops: :puke:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 21:37

SaLL/ihovic je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Privrednici! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
Podjih napisat w.grigs on fire our defences are terrified :urnebes:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 sep 2016, 21:37

Probisvjet je napisao/la:Delegacija privrednika se najavila kod nacelnika Jasmina Imamovica. Dace moralnu podrsku FK Slobodi sa garancijama, da dok FK Sloboda bude udrzenje gradjana nece traziti istu za sebe, u slucaju privatizacije trazice moralnu podrsku nazad. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :damn:
slika
:puke: :puke:

@solinas lijepo receno :thumbup: :(
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2016, 21:39

slika
Pa smiješno čovjeku... On je jedini skonto o čemu se radi pa mu ofirno neke zabrinute face pravit :D

Santini
Kontakt:

Post Postao/la Santini » 15 sep 2016, 21:40

A nista ugasite klub sta ce vam onda kad ste navikli na milione ili pocnite za Slogu da navijate ja cu i dalje navijati za svoju Slobodu ma kakva god ona bila dok postoji.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.