FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Miha vise nije trener Catanie,ali je vrlo moguce da je njegova buducnost u Fiorentini...za klupu Intera najveci kandidati su Capello i Hiddink ali su obojica vezani ugovorom.Capello je valjda nacelno dao pristanak da preuzme Inter nakon SP ali se Inter mora dogovorit sa FA pogotovo u slucaju dobrog nastupa Engleza....od igraca se u zadnje vrijeme spominju Benzema i Mascherano,iako nam ni jedan ni drugi nisu potrebni...CAMPIONI D'EUROPA SIAMO NOI !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
- Kontakt:
cisto sumnjam da ce kapelo sjesti na interovu klupu,covjek je vezan ugovorom za englesku a i zna se da je izgubio volju za rad u klubskom nogometu,otezavajuca stvar je to i sto je bio trener juventusa,milana i rome pa ga zbog toga rjetko koji nas navijac postuje i zeli na klupi,hidink je tek potpisao sa turskom,znaci i on otpada,koliko god ja i vecina navijaca bili protiv dolaska sinise mihajlovica on ce po svemu sudeci ipak postati trener intera,morati ga iz nekog samo njemu znanog razloga zeli i postuje te ce on uprkos svom kratkom stazu i neiskusnosti sjesti na klupu i tako vjerujem srusiti sve ovo sto je mukom izgradzeno i osvojeno,po meni najgori izbor koji se mogao odabrati,takav trener da sjedne na klupu sampiona evrope,ma ludo,samo se nadam da se to moratiu nece odbiti o glavu i da je makar nesto naucio iz rada sa mourinhom,kako god ostaje da cekamo rasplet i u najgorem slucaju ako se ovo i potvrdi covjeku ipak moramo dati sansu,pa da vidimo sta moze i koliko vredi,iako u primjeru juventusa i bayerna znamo da potezi uprave sa takvim trenerima rijetko donose rezultate 

fc Internazionale Milano
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ova je pjesma stvarno dobra
Ova je pjesma stvarno dobra
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Evo pogledajte video kako Mourinho place i pozdravlja se s Materazzijem. Emotivno
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovo bi bilo: Places ckapi places?? Ma nije, to od kise 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
mozda materazi predje u real.
- majestic24
- Kontakt:
Dodjoh,vidjoh,osvojim. Tako to Murinho radiCasillas je napisao/la:Evo pogledajte video kako Mourinho place i pozdravlja se s Materazzijem. Emotivno
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Za jednog arogantnog gada, jako je emotivan. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ma naravno i ne samo on vec i Milito,Maicon,JC,Cambiasso svi oni su izrazili zelju da idu u Real jer im je dosadno u Interu i jer Inter nije postojao nit ce postojat bez Mourinha...ciste novinarske gluposti i izmisljotine u koje ne vjeruje ni onaj koji ih pise

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Bas tako, po novinarima, cijeli Inter ce u RealInterista di cuore je napisao/la:Ma naravno i ne samo on vec i Milito,Maicon,JC,Cambiasso svi oni su izrazili zelju da idu u Real jer im je dosadno u Interu i jer Inter nije postojao nit ce postojat bez Mourinha...ciste novinarske gluposti i izmisljotine u koje ne vjeruje ni onaj koji ih piseCAMPIONI D'EUROPA SIAMO NOI ! a Mourinho nek je sa srecom,najbolji trener na svijetu,Realovci trebaju bit jako sretni sto ce ga dobit a na Sneijdera,Maicona i ostale mogu zaboravit...btw Capello je najblizi klupi

-
- Kontakt:
INTER TAJNO KUPIO FABREGASA!!!! vjest je prosirila osiguravajuca kuca kod koje su osigurani interovi igraci a na spisku osiguranih se pojavilo i ime CESC FABREGAS 

fc Internazionale Milano
Hehe, wao, šta ćemo sad ?! To je isto ono sa Džekom, izvor blizak igraču rekao da je prešao u Real

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
5x je arogantnije skotsko g...o na klupi scuma i preziva onu zvaku ko kravaTrasimaco je napisao/la:Za jednog arogantnog gada, jako je emotivan.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
Inter ce uvijek biti veliki klub i zelim im uspijeh i dalje. Svim srcem sam bio uz njih kad su igrali finale. Drago mi sto Inter osvoji u Madridu jer su to svojom zeljom i korektnoscu i zasluzili. A ne ko onaj klub koji je sve osmislio i poslozio nebili ove godine uzeo titulu na svom terenu u Madridu. Svake godine unistavaju ideju i fudbal svojom pohlepom pa mi je drago kad ovi "mali" a veliki timovi trijumfuju u finalu.
p.s. zaboravi rec - dodatni motiv mi je bio u tome sto imam sina 13 g. koji od rodzenja navija za Inter i uskoro vam postavljam njegovu sliku da vidite.
Iako neznam zasto - cinimise da je prije reko INTEE nego MAMMMA.

p.s. zaboravi rec - dodatni motiv mi je bio u tome sto imam sina 13 g. koji od rodzenja navija za Inter i uskoro vam postavljam njegovu sliku da vidite.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
apsolutna istina - murinjo je mjesavina arogancije i emocije. ustvari on samo na taj nacin velica trijumf i kako ga upoznajem sve mi je drazi i drazi. Da nije takav gledali bi ove krave sto zvacu i slicne a ne ovakve ljude...kurdt je napisao/la:5x je arogantnije skotsko g...o na klupi scuma i preziva onu zvaku ko kravaTrasimaco je napisao/la:Za jednog arogantnog gada, jako je emotivan.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@Gunners - Vidi se da nisi upućen. Jedan moj poznanik ima prijatelja koji je dobar sa jetvrom od snahe Fabregasovog menadžera žene. Sve je to ekskluziva ... 

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
aham, a vjerujem ti sad... Izvinjavam se...Genghis je napisao/la:@Gunners - Vidi se da nisi upućen. Jedan moj poznanik ima prijatelja koji je dobar sa jetvrom od snahe Fabregasovog menadžera žene. Sve je to ekskluziva ...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ITALY/ SHOCKING, Leonardo new Inter coach?
According to Sportmediaset.it., former AC Milan coach Leonardo has overtaken Fabio Capello and Guus Hiddink in Inter Milan shortlist for Mourinho's replacement.
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61129

According to Sportmediaset.it., former AC Milan coach Leonardo has overtaken Fabio Capello and Guus Hiddink in Inter Milan shortlist for Mourinho's replacement.
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61129

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sva nagadjanja oko novog trenera Intera su novinarske predpostavke , tako da svaki slobodan trener kao i svaki vrhunski talijanski trener su po njima kandidati za klupu, a sto se tice ovih najava i prelazaka igraca Intera u real su sve spekulacije , mozda jedan igrac i predje ali sigurno ne 3-4 kako se pise , inter zeli da mourinho sa sobom povede quaresmu jer je na njegov zahtjev i dosao a ima istog menadjera kao i mourinho , militto ima ugovor i moratti ga sigurno nece pustiti cak i ako bi htio ici mada ne vjerujem da on to i zeli , snijeder je demantovao natpise po kojim je rekao da se zeli vratiti u madrid zajedno sa mourinhom , i izjavio je da zeli ostati u Interu.
sve price oko trenera , oko dolaska ili odlaska igraca su predpostavke a siguran sam da ce biti jos puno raznih nagadjanja sve dok se ne zatvori prelazni rok za ovu sezonu , takodje vjerujem da ce biti iznenadjujucih transfera
sve price oko trenera , oko dolaska ili odlaska igraca su predpostavke a siguran sam da ce biti jos puno raznih nagadjanja sve dok se ne zatvori prelazni rok za ovu sezonu , takodje vjerujem da ce biti iznenadjujucih transfera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.