HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

ipsa
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ipsa » 03 jun 2009, 22:23

šb_pecara je napisao/la:ma dosadne su vam te price ovakav onakav sa 22 godine bolji je puno nego nas naletilic koji ima 21 ja mislim ili 20 :?: ali opet usporedite njih dvojicu pa ce te vidjeti kolika je razlika... vidim gore je netko spomenio perkovica, odlican igrac ali je odlaskom u bosnu umjesto u siroki pokazao je kakav je da igra za pare i ne vjerujem da bi se nesto borio niti bi mu bilo stalo da igra za siroki... a ja osobno bi vise volio vidjetii u sirokom losijeg igraca koji igra sa srcem i koji se bori nego boljeg kojega boli qrac za siroki... zna li netko sto u sirokom jos rade thomas i mason :?: :?: :?: :?:
perkovic i u sirokom i u bosni je igrao 100% angazovano i time pokazao da je veliki profesionalac...sto u konacnici i treba da bude... druga je stvar sto mu je neko zamjerio na prelasku u bosnu...al gledajuci cisto profesionalno i za dobrobit sirokog mislim da bi vam eventualno dovodjenje perkovica bio izuzetan potez....ja bi ga licno volio vidjeti opet u bosni u tandemu sa ivanovicem...
svi igraci normalno igraju za pare...e sad je pitanje koliki su profesionalci prilikom igranja za pojedine klubove...a to je ono sto je najbitnije po meni...ima tu i odredjena doza ljubavi prema odredjenom klubu al u konacnici svim igracima je najbitnija karijera i egzistencija...
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 03 jun 2009, 22:31

ipsa je napisao/la:
šb_pecara je napisao/la:ma dosadne su vam te price ovakav onakav sa 22 godine bolji je puno nego nas naletilic koji ima 21 ja mislim ili 20 :?: ali opet usporedite njih dvojicu pa ce te vidjeti kolika je razlika... vidim gore je netko spomenio perkovica, odlican igrac ali je odlaskom u bosnu umjesto u siroki pokazao je kakav je da igra za pare i ne vjerujem da bi se nesto borio niti bi mu bilo stalo da igra za siroki... a ja osobno bi vise volio vidjetii u sirokom losijeg igraca koji igra sa srcem i koji se bori nego boljeg kojega boli qrac za siroki... zna li netko sto u sirokom jos rade thomas i mason :?: :?: :?: :?:
perkovic i u sirokom i u bosni je igrao 100% angazovano i time pokazao da je veliki profesionalac...sto u konacnici i treba da bude... druga je stvar sto mu je neko zamjerio na prelasku u bosnu...al gledajuci cisto profesionalno i za dobrobit sirokog mislim da bi vam eventualno dovodjenje perkovica bio izuzetan potez....ja bi ga licno volio vidjeti opet u bosni u tandemu sa ivanovicem...
svi igraci normalno igraju za pare...e sad je pitanje koliki su profesionalci prilikom igranja za pojedine klubove...a to je ono sto je najbitnije po meni...ima tu i odredjena doza ljubavi prema odredjenom klubu al u konacnici svim igracima je najbitnija karijera i egzistencija...
to je ali je pokazao da mu nije stalo do klubova gdje igra nego samo gleda pare... da se razumijemo svi oni gledaju pare ali opet ima tu i ljubavi prema klubu... po meni nam on ne treba ako ce traziti igraca tipa perkovica evo ima li su ga sada ovu sezonu a to je JURE RUZIC...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 jun 2009, 09:17

svi igraci su otisli samo oni nisu..čekaju isplatu :mrgreen:
vjerojatno čekaju pa će razgovarat sa upravom, čujem da MAson ima ponuda dosta i bit će ga teško zadržat..a za Thomasa sumnjam, a ionako nije on kapacitet za NLB,jedino da ga je sad malo stisnuti pa da ga se forsira 1-1 i leđnu tehniku, jer mlad je još, pa ga eventualno u NLB ligi sa dobrim centrom(ako i Grgat ostane) unaprijediti pa eventualno prodati..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 jun 2009, 10:52

Zna li neko od ovih navijača Širokog šta bi sa onim Martinom Vanjkom. Kakvu je samo on mekanu ruku imao i koliko je utakmica rješio sa svojim tricama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

daxa
Kontakt:

Post Postao/la daxa » 04 jun 2009, 12:03

vanjak pravnik u zadru dobio 10ak kilograma i tako,a vraca se stemberger vjerojatno

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 04 jun 2009, 13:18

daxa je napisao/la:vanjak pravnik u zadru dobio 10ak kilograma i tako,a vraca se stemberger vjerojatno
sad bi se svi vratili kad igramo u nlb a kad smo ispali svi su otisli ukljucujuci i njega... jedan je ŠIME ŠPRALJA
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 jun 2009, 15:32

Stemberger je odlican igrac,ali sumnjam da bi on iz Splita bas dosao u Siroki!
Nadam se da ce i Siroki u NLB ligu uci sa jakim igracima i da ce zajendo sa Bosnom izboriti 3 bh prestavnika,zasto da ne!

Jack Killian
Kontakt:

Post Postao/la Jack Killian » 04 jun 2009, 15:41

bosnas_ je napisao/la:Stemberger je odlican igrac,ali sumnjam da bi on iz Splita bas dosao u Siroki!
Nadam se da ce i Siroki u NLB ligu uci sa jakim igracima i da ce zajendo sa Bosnom izboriti 3 bh prestavnika,zasto da ne!
Mislim da tri predstavnika iduce sezone necemo imati jer mi se to cini prilicno nerealno.

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 04 jun 2009, 15:50

zašto štemberger ne bi došao u široki prvo on je sam bio na finalu široki-bosna i pričao sa sutonom da dođe u široki jer u splitu nije 3 mjeseca dobio plaću,a naši nisu htjeli jer na toj pozic. imamo siriščevića,puiljku.a kao drugo split nije ništa bolji od širokog.ljudi pojačavajte se eno bosna skoro pa ima cjeli roster za iduću sezonu,samljet će nas ako ne počnete ništa.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 jun 2009, 16:01

bosnas_ je napisao/la:Stemberger je odlican igrac,ali sumnjam da bi on iz Splita bas dosao u Siroki!
Sto ne bi dosao iz Splita u Široki, po cemu je Split bolji ili organiziraniji u ovom momentu? Stemberger je vec ovdje bio, nista mu nije falilo, vjerujem da ima motiva i zelje ponovno zaigrati za Široki, ali eto ne volim ja bas previse te povratke ovih koji su otisli kad bi njihova pomoc dobro dosla.
...Život za Široki...

Basket ŠB
Kontakt:

Post Postao/la Basket ŠB » 04 jun 2009, 16:08

Ja sam napiso u prošlom postu da se poso radi tokom sezone a posebno u 6 i 7 mjesecu a koliko čujem kod nas se nezna još ništa. Nezna se trenar a pogotovo ključni igrači ( kostur ekipe) . Bosna je 80% napravila posla , imaju trenera, pleya ( Jovanovića) i četvorku ( Ivanovića )i trojku ( Šehovića). Boim se da ćemo mi opt kao i svake godine u 8 mjesecu sastaviti ekipu od onoga što ostane na tržištu. Možda sam u krivu ali je tako već godinama. Što se tiče Perkovića i njegovog odlaska u Bosnu nije potrebno raspravljati jer znam prave razloge od njegovog menadžera. Kad su mu bili propali svi angažmani ( Grčka i Francuska) a Široki nije mogo dati tu lovu u zadnji čas mu je uletila Bosna sa dobrom lovom . Otišo čovik a šta bi trebo ?! Bosna je našla neđe pare ili im je neko obećo :lol: a nisu ni ovu godinu očistili. Mogli bi puknuti pa bi im igrači vrcali po cijelom Balkanu i Europi :lol:

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 04 jun 2009, 18:18

ako se štembo vrati možemo opet očekivati mimimalno po utakmicama 1/8 šut za tri :lol: :lol:
ali meni štembo osobno nije loš igrač, meni je on dobar zato što se ne boji ničega, taj će pucati i kad je puška u njega "uprta" :lol: :lol: ali štembo je siguran pri prijenosu lopte, ne gubi lako lopte i igra obranu ekstra-što je za pohvalu...
ali mi se nije svidilo to što je napustio široki prošle godine kad ga je široki trebao....a split nema šanse sa širokim, pošto split neće u nlb ligu(slovenci dobivaju divljakušu), tako da ako široki zaželi štembu on sigurno dolazi....ja osobno bi volio njihovog delaša uzeti....a što se tiče perkovića, ja njega ne bih doveo i da dolazi džabe....u najljućeg rivala se ne ide i kad dobije i 50% veću plaću od ove sad što ima, to se ne radi navijačima, zato fuck off perkoviću!!!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 04 jun 2009, 18:32

ne znam sto bih rekao mozda je malo prerano ali opet bosna je docela jovanovica produzuje ugovore sa pojedinim igracima a mi zasad NISTA NISTA... koji qrac cekaju da ovi sto su bili ove sezone tu pa su sad slobodni potpisu negdje ugovore ili sta??? :?: :?: ne znam nije ovo dobro treba sad potpisati okosnicu momcadi a poslije stogod ako naleti

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 04 jun 2009, 18:35

šb_pecara je napisao/la:ne znam sto bih rekao mozda je malo prerano ali opet bosna je docela jovanovica produzuje ugovore sa pojedinim igracima a mi zasad NISTA NISTA... koji qrac cekaju da ovi sto su bili ove sezone tu pa su sad slobodni potpisu negdje ugovore ili sta??? :?: :?: ne znam nije ovo dobro treba sad potpisati okosnicu momcadi a poslije stogod ako naleti
ma ajde strpi se zna uprava šta radi, vjerpjatno se ima nešto već u vidu samo se ne izlazi još u javnost ;)

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 04 jun 2009, 18:54

košarkaš je napisao/la:
šb_pecara je napisao/la:ne znam sto bih rekao mozda je malo prerano ali opet bosna je docela jovanovica produzuje ugovore sa pojedinim igracima a mi zasad NISTA NISTA... koji qrac cekaju da ovi sto su bili ove sezone tu pa su sad slobodni potpisu negdje ugovore ili sta??? :?: :?: ne znam nije ovo dobro treba sad potpisati okosnicu momcadi a poslije stogod ako naleti
ma ajde strpi se zna uprava šta radi, vjerpjatno se ima nešto već u vidu samo se ne izlazi još u javnost ;)
ma znaju oni nego kad vec bosna ovako na sav glas (imaju i razloga) govori zasto nasi cekaju... barem trenera ali ja mislim da se to zna, ostati ce vlašic i to je to i po meni treba da ostane da mu se pruzi sansa zasluzio je to...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 jun 2009, 08:46

ja bi volio vidjeti onog Peterkina ili Crispa sto su igrali u Borcu kod nas...meni uopce nisu bili losi, a Peterkin je najbolji skakac lige..a zna i pod kosem igrati..

daxa
Kontakt:

Post Postao/la daxa » 05 jun 2009, 09:32

Žorića iz Zagreba treba dovest , nije skup igrač a bolji je od svih koji su ove godine bili tu

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 jun 2009, 09:34

daxa je napisao/la:Žorića iz Zagreba treba dovest , nije skup igrač a bolji je od svih koji su ove godine bili tu
je dobar je..slazem se s tim..

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 05 jun 2009, 11:03

nije sad da vrijeđam nekoga ali u vasim postovima se moze procitati da su ovi sto su osvoji prvrenstvo losi a da su svi drugi bolji od njih... sta je vama pa ovi igraci su nam donijeli prvenstvo i po meni bi red bio prvo sa njima prosuziti ugovore ako se ikako moze sa sto vise njih pa onda dovoditi pojacanja gdje bude falilo... prvo vam siriscevic nije dobar a momak ima sut po meni najbolji u bih samo malo jos da obranu popravi... onda vam thomas nije dobar za nlb :?: :?: vidim spominje se tu sut, sjetite se da je i trica on ubacivao sad u sezoni, sto se tice ledjne tehnike tu bi se jos dalo raditi... ali gledate li njegovu borbenost, obranu, skokove ????... a onaj crni centar u borca ne znam kako se zove ne moze vode dodati thomasu...

daxa
Kontakt:

Post Postao/la daxa » 05 jun 2009, 11:26

sve to stoji samo sam rekao da u sirokom ima dosta skuplji igraca od Žorica a neznam bas jesu li bolji,a kakav suter siriscevic daj malo se saberi sjeti se Mire Jurica, Edija Vulića,Denisa Mujagica,Samira Zuze nisu svi iz sirokog ali to su suteri

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.