perkovic i u sirokom i u bosni je igrao 100% angazovano i time pokazao da je veliki profesionalac...sto u konacnici i treba da bude... druga je stvar sto mu je neko zamjerio na prelasku u bosnu...al gledajuci cisto profesionalno i za dobrobit sirokog mislim da bi vam eventualno dovodjenje perkovica bio izuzetan potez....ja bi ga licno volio vidjeti opet u bosni u tandemu sa ivanovicem...šb_pecara je napisao/la:ma dosadne su vam te price ovakav onakav sa 22 godine bolji je puno nego nas naletilic koji ima 21 ja mislim ili 20ali opet usporedite njih dvojicu pa ce te vidjeti kolika je razlika... vidim gore je netko spomenio perkovica, odlican igrac ali je odlaskom u bosnu umjesto u siroki pokazao je kakav je da igra za pare i ne vjerujem da bi se nesto borio niti bi mu bilo stalo da igra za siroki... a ja osobno bi vise volio vidjetii u sirokom losijeg igraca koji igra sa srcem i koji se bori nego boljeg kojega boli qrac za siroki... zna li netko sto u sirokom jos rade thomas i mason
![]()
![]()
![]()
svi igraci normalno igraju za pare...e sad je pitanje koliki su profesionalci prilikom igranja za pojedine klubove...a to je ono sto je najbitnije po meni...ima tu i odredjena doza ljubavi prema odredjenom klubu al u konacnici svim igracima je najbitnija karijera i egzistencija...