imas ht 75 kuna beskonacno interneta u 7 dana nakon toga 60kuna doplata za jos 7 dana itd. tu sam varijantu vidio neki dan moguce da ima i jeftinije al eto par vas uzme ovu i hotsopt i to je to

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imas ht 75 kuna beskonacno interneta u 7 dana nakon toga 60kuna doplata za jos 7 dana itd. tu sam varijantu vidio neki dan moguce da ima i jeftinije al eto par vas uzme ovu i hotsopt i to je to
Vrijedi li ovo za čitavu EU ili je ograničeno samo za korištenje u Hrvatskoj?
za citavu nemaju oni roming unutar euAdo1922 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 13:16Vrijedi li ovo za čitavu EU ili je ograničeno samo za korištenje u Hrvatskoj?
Probaj sa centrom. Ili Kosmopolit turistička agencija.
Ima i po 19e letova al dzaba kad je viza preskupa.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑14 jul 2022, 15:56Zna li neko koji su uslovi odlaska u Britaniju na 3 dana? Vidim ima let za London u oktobru, povratna 30€
Amsterdam i Berlin sto se tice partija U Evropi top. Prag mi nekako nije legao sto se tice partija iako ima i tamo dobrih mjesta.redbull93 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 14:30Bio 2 puta u Amsterdamu, grad bluda i nemorala![]()
Doduse oba puta bio samo na jedan dan, aBd planiram ici na vikend. Da se vidi sta nudi u nocnim satima.
Kako god, ima se sta vidjeti. Brisel isto nije los na jedan dan otici ovako. Ima se sta vidjeti u belgiji i holandiji definitivno. Den haag npr nije los, ali je malo i skup.
Ja bio prije podne tamo, i kada smo završili sa muzejom, ja se tako naroko, da sam nakon muzeja otišao direkt u hotel odspavati...napapijri1987 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:17Amsterdam i Berlin sto se tice partija U Evropi top. Prag mi nekako nije legao sto se tice partija iako ima i tamo dobrih mjesta.redbull93 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 14:30Bio 2 puta u Amsterdamu, grad bluda i nemorala![]()
Doduse oba puta bio samo na jedan dan, aBd planiram ici na vikend. Da se vidi sta nudi u nocnim satima.
Kako god, ima se sta vidjeti. Brisel isto nije los na jedan dan otici ovako. Ima se sta vidjeti u belgiji i holandiji definitivno. Den haag npr nije los, ali je malo i skup.
Ako budes isao u Amsterdam ponovo preporucio bih Heineken Muzej. Meni je bila fora piti to njihovo pivo direktno iz pivare.
Jednostavno nema Ukrajinaca i Rusa , ne znam čemu toliki šokkontrasviju je napisao/la: ↑19 jul 2022, 02:47Šta se to dešava u CG?
Vidim svi pišu katastrofalna sezona do sada, Budva 30% manje gostiju nego prošle godine![]()
SubhanAllahBlejzer10 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 18:02Zar si ti čuo za ove niskobudžetne, da ne kažem, vozio seFabioMiretti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:38upravo suprotno, niskobudzetne su manje otpustale tokom corone i sada nemaju toliko izrazen problem sa nedostatkom personala![]()
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro, VivaLaStella i 4 gosta.