harishp je napisao/la:Principatus je napisao/la:Salihovic mora naprijed, pa i da postavimo nekog "slabijeg" pozadi, nismo jaki sto se tice odbrane ali ni sakati, a sa njim pozadi se sakatimo hem pozadi a i naprijed. Ionako sam teski advokat principa o napadu kao najboljoj odbrani, ali to ne pase svima kao bunkerasu harisu.

Bez odbrane nema ni napada kao i obrnuto,sto znaci gledaj sredinu.
imas prosjecne defanzivce i jos na kraju i to teke izostavis da bi kojeg gurnuo naprijed.
Pa vala bas kako neko rece i Vatikan bi se omastio sa dobrom pobjedom protiv ovakvih horor postava.

haha harishp,,ja sam to reko..... neki mirvici,vranjesi na lijevom boku,,haha...... ha sve to desnjaci,, ha sve druge pozicije igraju samo ne lijevi bek...ti torino nemas blage vezee.....sa igracima kakve imamo to moze jedino ovako izgledati jbt..
........................................................hasagic................................................................
berberovic.................nadarevic.....................................spahic................................ salihovic
.................................................................................................................................
.......................................................rahimic.................................................................
.................................................................................................................................
..................pjanic.............................misimovic................................ibricic........................
................................muslimovic...........................dzeko..................................................