Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Ponos Torina » 23 dec 2009, 10:24

harishp je napisao/la:Sa desne strane bilo koja ozbiljnija repka bi nas pregazila,a vala ni sa lijeve sa ovakvom postavom tek nebi licilo na dobro.
Ili u prevodu fali joj defanziva ili defanzivna sredina i kvalitetni bekovi koje definitivno nema.
Da... kako rece Bajramovica su povrede prelomile,Rahimic svaki mjesec svoje odbrojava a Medunjanin i defanziva dva razlicita pojma.
Pa ti gledaj.
P.S Sjetice se ponekad pljuvaci i Muratovica,docekali svoje a adekvatne zamijene ni na mapi. :roll:

Vjeciti Kontras,vecita manjina

Harise ja sam se zacudio kad sam vidio da tebe nema u anketama koje pravi ss.ba

Kontras Godine :mrgreen: :mrgreen:

Ako ti ko ne dodjeli nagradu i taj epitet ja cu se licno potruditi da ti urucim plaketu i pehar ako treba!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 23 dec 2009, 11:31

umjesto rahimica ce igrati medunjanin , rahimic kada nam je najvise trebao nije se odazivao i siguran sam da je igrao sa barbarezom ,salihamizicem da bi nesto napravili ovako medunjanin umjesto njega ako bog da !! ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 23 dec 2009, 11:49

harishp je napisao/la:Sa desne strane bilo koja ozbiljnija repka bi nas pregazila,a vala ni sa lijeve sa ovakvom postavom tek nebi licilo na dobro.
Ili u prevodu fali joj defanziva ili defanzivna sredina i kvalitetni bekovi koje definitivno nema.
Da... kako rece Bajramovica su povrede prelomile,Rahimic svaki mjesec svoje odbrojava a Medunjanin i defanziva dva razlicita pojma.
Pa ti gledaj.
P.S Sjetice se ponekad pljuvaci i Muratovica,docekali svoje a adekvatne zamijene ni na mapi. :roll:
Sta bi to falilo Subasica na "tricu",sigurno da je najbolja trojka koju imamo...

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 23 dec 2009, 16:04

Ponos Torina je napisao/la:Ja neznam ovdje je nekim ljudima Ciro ubacio tumor u glavu zvani (Salihovic-lijevi bocni)sta vam je Salihovic na to poziciji 5 puta manje vrijedi nego sto bi igrao kao off lijevo krilo ili vezni igrac,prestanite ga gurati u odbranu jeste ludi .......

-----------------------------------------------Hasagic/Begovic-------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---Berber/Jahic-------Nadarevic/Pandza-------------------Spahic------------Mirvic/Mravac/Vranjes---
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------(Ova ili gore u vezni Rahimic umjesto H.M)---------------------------
-------Pjanic-----------------Medunjanin---------------------Misimovic--------------Salihovic-------------
-----------------------Zec/Ibisevic/Muslimovic------------------Dzeko--------------------------------------

Poziciju lijevog bocnog sa lupao ima tu jos dosta igraca koji bi mogli konkurisati itd.... da ne zamaram..
ma neas ti pojma o formacijama jbt. salihovic je extra na lijevom beku kao i u ofanzivi,lijevi bocni sto si stavio nidje veze ni jedan,nevalja ti postavka nidje zadnjeg veznog svi gor pred golom,ovakav sastav bi dobio i vartikan jbt...xd :D :D
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 16:55

Ponos Torina je napisao/la:
Pa ti gledaj.

Vjeciti Kontras,vecita manjina

Harise ja sam se zacudio kad sam vidio da tebe nema u anketama koje pravi ss.ba

Kontras Godine :mrgreen: :mrgreen:

Ako ti ko ne dodjeli nagradu i taj epitet ja cu se licno potruditi da ti urucim plaketu i pehar ako treba!
Ok ali zato @Ponos Semizovca pardon Torina bez ikakve sumnje moze dobiti nagradu i to glavnu.
Za najneuraucinjivog forumasa godine.
Ovakav sastav ni Tulic nebi postavio. :roll:
P.S Kad judi vide koje si ''zlo''ucinio sa postavom :mrgreen: popricacemo kasnije o manjini :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 23 dec 2009, 17:04

Ponos Torina je napisao/la:Ja neznam ovdje je nekim ljudima Ciro ubacio tumor u glavu zvani (Salihovic-lijevi bocni)sta vam je Salihovic na to poziciji 5 puta manje vrijedi nego sto bi igrao kao off lijevo krilo ili vezni igrac,prestanite ga gurati u odbranu jeste ludi .......

-----------------------------------------------Hasagic/Begovic-------------------------------------------------
---Berber/Jahic-------Nadarevic/Pandza-------------------Spahic------------Mirvic/Mravac/Vranjes---
-------------------------------------(Ova ili gore u vezni Rahimic umjesto H.M)---------------------------
-------Pjanic-----------------Medunjanin---------------------Misimovic--------------Salihovic-------------
-----------------------Zec/Ibisevic/Muslimovic------------------Dzeko--------------------------------------

Poziciju lijevog bocnog sa lupao ima tu jos dosta igraca koji bi mogli konkurisati itd.... da ne zamaram..
:o :shock: sacuvaj me boze :roll: :evil:
ovdje na forumu izgleda ima opasnih po okolinu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 dec 2009, 17:05

harishp je napisao/la:P.S Kad judi vide koje si ''zlo''ucinio sa postavom :mrgreen: popricacemo kasnije o manjini :lol:
Ma dobro nije bas sad toliko......ustvari...kamenujte ga! :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 dec 2009, 21:08

Ja neznam sta fali postavi ??? svi ovi igraci vecinom su iznjeli prosle kvalifikacije,a to sto vi gurate Salihovica u odbranu to samo malouman covjek moze uraditi nista vise!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 21:44

Ponos Torina je napisao/la:Ja neznam sta fali postavi ??? svi ovi igraci vecinom su iznjeli prosle kvalifikacije,a to sto vi gurate Salihovica u odbranu to samo malouman covjek moze uraditi nista vise!
Ko je iznio i gdje.Pa vise od tih navedenih pola ih nije 10 utakmica zajedno djuture odigralo.
Drugo ljudi ti govore da ti uopste nisi defanzivnog veznog stavio u stvari tek naknadno jednog.
A sa ovakvom postavom i relativno prosjecnom odbranom i dvojica u tom dijelu bi ponekad bilo malo.A kamoli ni jednog. :roll:
Salihovic se moze gurnuti naprijed.Ali ovi tvoji navedeni na lijevoj strani morali bi dobro da se oznoje da i klupu zasluze a kamoli u prvu postavu.
Ja sam na pocetku mislio da se ti zaebavas sa ovom postavom,ali sto je najgore ti mrtav ozbiljan :shock: :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 dec 2009, 22:13

Salihovic mora naprijed, pa i da postavimo nekog "slabijeg" pozadi, nismo jaki sto se tice odbrane ali ni sakati, a sa njim pozadi se sakatimo hem pozadi a i naprijed. Ionako sam teski advokat principa o napadu kao najboljoj odbrani, ali to ne pase svima kao bunkerasu harisu. :D :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 22:17

Principatus je napisao/la:Salihovic mora naprijed, pa i da postavimo nekog "slabijeg" pozadi, nismo jaki sto se tice odbrane ali ni sakati, a sa njim pozadi se sakatimo hem pozadi a i naprijed. Ionako sam teski advokat principa o napadu kao najboljoj odbrani, ali to ne pase svima kao bunkerasu harisu. :D :mrgreen:
Bez odbrane nema ni napada kao i obrnuto,sto znaci gledaj sredinu.
imas prosjecne defanzivce i jos na kraju i to teke izostavis da bi kojeg gurnuo naprijed.
Pa vala bas kako neko rece i Vatikan bi se omastio sa dobrom pobjedom protiv ovakvih horor postava. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 23 dec 2009, 22:27

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Salihovic mora naprijed, pa i da postavimo nekog "slabijeg" pozadi, nismo jaki sto se tice odbrane ali ni sakati, a sa njim pozadi se sakatimo hem pozadi a i naprijed. Ionako sam teski advokat principa o napadu kao najboljoj odbrani, ali to ne pase svima kao bunkerasu harisu. :D :mrgreen:
imas prosjecne defanzivce i jos na kraju i to teke izostavis da bi kojeg gurnuo naprijed.
Pa vala bas kako neko rece i Vatikan bi se omastio sa dobrom pobjedom protiv ovakvih horor postava. :roll:
haha harishp,,ja sam to reko..... neki mirvici,vranjesi na lijevom boku,,haha...... ha sve to desnjaci,, ha sve druge pozicije igraju samo ne lijevi bek...ti torino nemas blage vezee.....sa igracima kakve imamo to moze jedino ovako izgledati jbt..

........................................................hasagic................................................................
berberovic.................nadarevic.....................................spahic................................ salihovic
.................................................................................................................................
.......................................................rahimic.................................................................
.................................................................................................................................
..................pjanic.............................misimovic................................ibricic........................
................................muslimovic...........................dzeko..................................................
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 dec 2009, 22:29

Da je rijesiti problem bekovi, onda bi se dalo razgovarati kako igrati...volj' ti bunker, volj' ti hura-sistem.
A njih, onih pravih, ni na vidiku :| Salihovic se ubi na ovoj poziciji sto trenutno igra, kao sto Princi rece, nit' je dovoljno dobar nazad, nit' imas od njega velike fajde u napadu.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 22:33

geronimo je napisao/la:Da je rijesiti problem bekovi, onda bi se dalo razgovarati kako igrati...volj' ti bunker, volj' ti hura-sistem.
A njih, onih pravih, ni na vidiku :| Salihovic se ubi na ovoj poziciji sto trenutno igra, kao sto Princi rece, nit' je dovoljno dobar nazad, nit' imas od njega velike fajde u napadu.
Bekovi-Papac i Braco.I onda bi i Spaniju zaebavo i zadirkivao ko bika toronju sa crvenim gacama :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 23 dec 2009, 22:38

Ako Barba dođe i Papca nagoovori ,onda mozemo igrati fprmaciju 442 ,sa Jahicem i Papcom kao bekovi ,Safet i Spaha stoperi ,Rahimaga/Bajram defanzivni vezni ,Pjana Miske Salih veza ,i naprijed Dzeko i Vedo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 dec 2009, 23:04

bavarian_bk je napisao/la:Ako Barba dođe i Papca nagoovori ,onda mozemo igrati fprmaciju 442 ,sa Jahicem i Papcom kao bekovi ,Safet i Spaha stoperi ,Rahimaga/Bajram defanzivni vezni ,Pjana Miske Salih veza ,i naprijed Dzeko i Vedo
Otkad ja tu postavu spominjem, samo izbacit Vedu umjesto Muslima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 24 dec 2009, 00:21

Cartman je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Ako Barba dođe i Papca nagoovori ,onda mozemo igrati fprmaciju 442 ,sa Jahicem i Papcom kao bekovi ,Safet i Spaha stoperi ,Rahimaga/Bajram defanzivni vezni ,Pjana Miske Salih veza ,i naprijed Dzeko i Vedo
Rahimic nece igrati vise za repku..a to da Jahic igra..gdje bi igrao lijevak na desnom beku :oops: :oops: Papac njega netreba nikad zvati on je svoju guzu pokazao BIH :mrgreen: nije vam dovoljno :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 dec 2009, 00:30

fabio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Rahimic nece igrati vise za repku..a to da Jahic igra..gdje bi igrao lijevak na desnom beku :oops: :oops: Papac njega netreba nikad zvati on je svoju guzu pokazao BIH :mrgreen: nije vam dovoljno :lol:
Otkud ti ove informacije kruha ti!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 dec 2009, 00:34

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
harishp je napisao/la:
haha harishp,,ja sam to reko..... neki mirvici,vranjesi na lijevom boku,,haha...... ha sve to desnjaci,, ha sve druge pozicije igraju samo ne lijevi bek...ti torino nemas blage vezee.....sa igracima kakve imamo to moze jedino ovako izgledati jbt..

........................................................hasagic................................................................
berberovic.................nadarevic.....................................spahic................................ salihovic
.......................................................rahimic.................................................................
..................pjanic.............................misimovic................................ibricic........................
................................muslimovic...........................dzeko..................................................

Pa sta ako su desnjaci mogu opet igrati na lijevoj strani a taj isti Vranjes je i igrao na lijevoj strani zato me nemoj ubjedzivati...

Ti stavljas Ibricica na lijevu(on je desnjak) zato nepetljaj bogati sam sebe demantujes,na tu poziciju ide Salihovic.

A za tebe Harise one igrace sto sam nabrojao nisam ono najbolje izvukao samo sam neke cisto onako nabrojao igrace koje mi imamo ali ne sve i ne najkvaltetnije na toj poziciji itd... nebi da dalje raspravljam

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 dec 2009, 00:43

fabio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Pa jedan od najboljih ljevih bekova na Svijetu, Lahm, je desnjak. Tako da to nije nikakav problem i Jahic moze igrat na svim pozicijama u odbrani i zadnjeg veznog. Zato je i tako vrijedan za repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Mow i 52 gosta.