Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Baš mi je žao Vettela koji me nekako podsjeća na Kimiju sa svim ovim pehovima koji ga prate. Drago mi je što su na postolju bili Kubica i Massa, sad kada nema Kimia, 2 moja najdraža vozača
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
sta je tebi bolan, de pripazi malo na rijecnik, nije prvi put da vilenis po ferrariju i alonsu???daffy je napisao/la:fuj.. fuj.. fuj.. kako mrzim Ferrari i onog **** glupog spanskog.. fuj.. stoka, seljacina.. ma u dusi je to odvratno.. seljacina ciganska spanska..
sta bi ja trebao reci za (ne)zasluzenog pobjednika danasnje utrke, koji je uzgred receno unistio alonsu utrku, okrenuvsi ga na samom startu??? ne godi ni meni kamaru vozaca, pa opet pazim na svoj rijecnik!
sto se tice utrke, button zasluzeno ili ne, je pobijedio.. isplatila se kocka sa gumama i to je to... vettel-a mi je zao, iako je naravno odlicno za ferrari sto je ispao... webber izgorio u zelji da napravi nesto pred svojim navijacima, zaista pocetnicke greske... trebao ga je baciti prije trke da se malo opusti..
top of the race!
1. Alonso - sa 18 mjesta na 4, drasticno brzi od timskog kolege, na kraju sjajno parirao hamiltonu sa 2 sec sporijim autom!
2. Hamilton - takodjer sjajna utrka, koja je donekle unistena webberovom gluposcu. no i taktika sa drugim ulaskom i nije bila prava karta, hipoteticki gledano bi mu bolje bilo da je ostao na jednom ulasku u box.
3. Kubica - fenomenalna utrka, ne znam sta da kazem. no i ovo pokazuje da renault ima stvarno fin paket i da nisu daleko od mclarena i mercedesa
flop of the race!
1. Webber - ne znam sta je u par navrata htio da pokaze, no iako je bio jako brz, ubila ga je njegova netakticnost i histericnost u pojam
2. Schumacher - mozda i ne spada u ovu grupu, s obzirom da je ipak krenuo sa zacelja, no jednostavno sam ocekivao vise od njega od toga da se 20tak krugova muci sa jednim Alguesuarijem
3. Massa - 3 mjesto, za to doduse cestitam, ali massa je za moj ukus vozio poprilicno lose... kad pogledam kako je Alonso tjerao svog Ferrarija, Massa mi djeluje kao neki vozac srednje klase... Na kisi jako los (sto i nije novost), poslije na suhom unistio svoje straznje gume... imao srece sto ga alonso nije uhvatio na vrijeme, inace bi sigurno prosao pored njega.. a vjerujem i da tim nije nista "smio" riskirati, inace bi brzi ferrari sigurno prosao i napao kubicu kako to dolikuje crvenom bolidu...
sve u svemu, dobra utrka sa mnogo uzbudjenja... za 7 dana nas cekaju nova uzbudjenja...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma nisam ja pisao, kopirao ovom sa nekog bloga....daffy je napisao/la:@the_game ma cudim se tom textu sto si napisao u vezi Senne..
Utrka je bila interesantna, ne mogu se pozalit ni sto se tice Ferrarijevog rezultata. Ipak imam osjecaj da je Massa puno usporio Alonsa, i da bi ovaj sigurno pretekao i Kubicu, tj. bio iza onog antidrajvera. Opet, u tom slucaju sam isto siguran da bi Massa dobrano pao u poretku, znaci Alonso mu je na kraju trke fino sacuvao ledja. Onaj sudar se mogao pretpostaviti, naravno ne izmedju one dvojice, ali razmaci su bili mali izmedju dosta vozaca i logicno je da se ono desi na preticanju.
kaka je utrka bila sta je ovo sa sumaherom kako 10 ja prespavo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Lose startovao i poslije se nije uspio vratiti na najbolji nacin.tax je napisao/la:kaka je utrka bila sta je ovo sa sumaherom kako 10 ja prespavo
A utrka, najvise zbog kise na pocetku vrlo interesantna
- majestic24
- Kontakt:
Alonso lose startao,na prvom zavoju se dodirnuo s Buttonom i okrenuo se. Na njega je malo zakacio Schumi i otpalo mu prednje krilo. Obadvojica otisla na kraj poredka. Masa startovao odlicno,prestigao je alonsa i webera,hamilton je takodjer dobar bio,dosao je na 4 ili 5 mjesto. Kasnije se Alonso probijao u poredku,dosao je do 7 mjesta,al nije mogao prestici Massu. Zatim,Hamilton,Weber i Rosberg odlaze drugi put u box,a alosno,massa,kubica i button ne. 17 krugova prije kraja hamilton na 5 mjestu je zaostajao za alosnom 20 sekundi. Uspio je to stici,al ne i prestici. 2 kruga prije kraja,napravio se mali vlakic...kubica-massa-alosno-jamilton-webber-rosberg. Ova prva dvojica su se odvojila oko 1 sec,a hamilton i weber su pritiskala alonsa. Ovaj nije popustao. Na jednom zavoju hamilton se "izbacio" da prestigbe fernanda,al ovaj se odlicno postavio. u istom tom napadu i njega je weber napao,zapeo za njegov zadnji kraj i okrenuli su se. Et,to je onako ukratko. A da,zaboravio sam ti reci da je Button rizikovao prvi s gumama za suho,i na kraju mu se to isplatilo. I u 28 krugu Vettelu su otkazale kocnice.tax je napisao/la:kaka je utrka bila sta je ovo sa sumaherom kako 10 ja prespavo
Uglavnom utrka je bila odlicna,preticanja koliko ti srce pozeli.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
hvala ljudi ja usto u 9 to jest 10 :S
kako mrzim onog derpea alosna
i ovog nizerazrednog buttona ali tako je to u najbrzem cirkusu
drago mi sto nisam gledo iznerviro bi se za sumahera ko niko jad jadni
marsej mali tim
marsej mali tim
- majestic24
- Kontakt:
Drug ja za Alonsa navijam i nije uredu da ga vrijedjas. Vidi ovo,tip je najbolji vozac trenutno u F1. On i Schumi su bili na 18 i 20 mjestu,alonso je dosao do 4 mjesta,a ovaj do 10. Pa ti odluci jel zasluzeno ili ne.tax je napisao/la:hvala ljudi ja usto u 9 to jest 10 :S
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
ja nisam reko da je on los naprotiv samo ga ne volim to stojimajestic24 je napisao/la:Drug ja za Alonsa navijam i nije uredu da ga vrijedjas. Vidi ovo,tip je najbolji vozac trenutno u F1. On i Schumi su bili na 18 i 20 mjestu,alonso je dosao do 4 mjesta,a ovaj do 10. Pa ti odluci jel zasluzeno ili ne.tax je napisao/la:hvala ljudi ja usto u 9 to jest 10 :S
pozdrav
marsej mali tim
marsej mali tim
@dreamer ako sam te uvrijedio onda izvini, ali cinjenica da ih organski mrzim.. ne svidja se ni meni Button.. medjutim on sebi tim okretanjem nije donio nista dobro vec je izgubio poziciju.. a kasnije taktika je ucinila svoje.. Alonso jeste napravio dobar rezultat, ali nista specijalno ako se mene pita.. na pocetku se okrenuo i na zadnju.. ali odma usao SC jer ispala 3 bolida.. i onda obleti 6-7 onih novajlija i sporih i eto ga top 10.. Nico, Webber i Hamilton otisli u box, obletio jos Barikela, Liuzia i to je to..
Massa jako lose odvezao.. eto im sada fini Massa, neka su ga zadrzali i dabogda radi njega i ne osvojili nista..
@Ted Mosby, upravu si.. jako nesretan kao i Kimi.. pa i prosle sezone koliko je imao pehova.. jako mi je zao sto ispade jer mi je Red Bull sad najdrazi..
Massa jako lose odvezao.. eto im sada fini Massa, neka su ga zadrzali i dabogda radi njega i ne osvojili nista..
@Ted Mosby, upravu si.. jako nesretan kao i Kimi.. pa i prosle sezone koliko je imao pehova.. jako mi je zao sto ispade jer mi je Red Bull sad najdrazi..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Radi ovakvih situacija kakve je imao Vettel u prve dvije trke se gubi prvenstvodaffy je napisao/la:@dreamer ako sam te uvrijedio onda izvini, ali cinjenica da ih organski mrzim.. ne svidja se ni meni Button.. medjutim on sebi tim okretanjem nije donio nista dobro vec je izgubio poziciju.. a kasnije taktika je ucinila svoje.. Alonso jeste napravio dobar rezultat, ali nista specijalno ako se mene pita.. na pocetku se okrenuo i na zadnju.. ali odma usao SC jer ispala 3 bolida.. i onda obleti 6-7 onih novajlija i sporih i eto ga top 10.. Nico, Webber i Hamilton otisli u box, obletio jos Barikela, Liuzia i to je to..
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Imao sudar na pocetku morao nesto popravljat, izasao na 22 poziciju i onda guro do ove 10tax je napisao/la:kaka je utrka bila sta je ovo sa sumaherom kako 10 ja prespavo
Za većinu McLarenovih navijača, Alonso je zadnje smeće... Možda se ljudima koji njega simpatišu to ne sviđa ali za njegovo ponašanje u onom proganjanju McLarena - NEMA OPROSTA...majestic24 je napisao/la:Drug ja za Alonsa navijam i nije uredu da ga vrijedjas.
http://www.powerplaymanager.com/r219458
Ko je ono pobjedio. Nije li Mclaren
No vjerujte mi, nisam baš toliko sretan, kada znam da nam bolid nije još najbolji. Nadam se uskoro ako Bog da. No, titula sa ovakvim pravilima je smiješna.

No vjerujte mi, nisam baš toliko sretan, kada znam da nam bolid nije još najbolji. Nadam se uskoro ako Bog da. No, titula sa ovakvim pravilima je smiješna.
titula se gubi radi 1 boda, a on je na jako glup nacin vec izgubio 38.. skontat ce i Ferrarijevci kakav je Alonso..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Znam, ali šta ćeš. Nemoj se živcirati, nema od toga ništa. Ja sam plakao u vrijeme Hakkinena i Monze. Kada je izgubio titulu nekad davno, zaboravih, ja plakao, majka mi govorila ma ne plači radi gluposti haha.
Emo typ
Emo typ

- moustapha
- Kontakt:
Ja nisam imao takvih problema. Uvijek navijo za Schumachera. Nije bilo mjesta za tugu.

#divovi
Hehe, nije, ali dok je Mika vozio jeste. Niko ga nije derao kao Mika, što jest, jest . Emotivan uz svaki sport. 

- moustapha
- Kontakt:
Naravno, Mika je bio izvrstan vozac. Jedan mi je od drazih vozaca u Formuli 1, bez obzira sto nisam za njega navijao. Uvijek mi u sjecanju ovo preticanje.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
#divovi
To je epic prestizanje. Sjećam se kao da je tek jučer bilo. Kako su samo to dobri dvoboji bili , ah.
Glas mu je ekstra na Engleski haha.
Glas mu je ekstra na Engleski haha.
Trenutno korisnika/ca: HalaMadrid i 1 gost.