FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Petak subota i nedelja se prodavalo bolje ne mozes ni ocekivati osim kao sto kaze @Sviuodbranu ako nemas kakvog buđu da kupi milju da pogura pa se kvalitetno reklamira....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ma utakmicu pratio u putu, vazdan je bilo takvih i bit ce. Mene i ne iznenađuje ta cifra od skoro 600 prodanih znalo se odmah da ce tako biti. Kod veleza su ljudi kupovali po 500-1000-2000 cak upravo zbog tih marketinga i sranja.antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 19:47Ma bilo je jasta care. Ko god je bio na brdu, mogo je cut. Par senilnih alkoholicara od samog pocetka utakmice nisu birali sta ce psovat. Sto je najgore na meti su najvise bila nasa djeca. Da stvar bude gora, tu je bio i mladi junior koji je skoro potpisao ugovor i slusao je alkoholicare koji Amaru, Osmicu i ostalim ne izostavljaju nista dok psuju. Onakvim treba zabranit prilazak stadionu na kilometarPashoni je napisao/la: ↑21 sep 2020, 19:34Ma samo juniore pustit i neka igraju,kakav god rez bio ne bi se niko trebao bunit. Malo me syebalo kad sam vidio da nema psovanja milih,mrtvih itd igracima nakon poraza od Sarajeva.Beduin je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:46I da prodjemo Gorazde narednu rundu nas zapadne ponovo u gostima i to je samo dodatni trosak na klupski budzet. Ja bih volio odmah da ispadnemo iako svi znamo da ce opet gurati koiiko mognu.
Sa ovako kratkim rosterom samo rizikujemo povrede, umor i bacanje para.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Sviuodbranu je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:17A sta je cudno, sto se fudbala tice mi smo mentalitet nula.sviunapad1010 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:03Prodane 552 karte![]()
O čemu mi pričamo uopšte. Ustvari mnogi ovdje i u gradu, hoće rezultat ne može se odvojiti 5 KM za klub. Jesmo jaki aferim.
Sve bi ali da neko drugi, mi samo da palamudimo po netu i carsiji.
Nisam uopste iznenadjen, evo ako ce ti biti lakse kaze mi jaran da je 1000 karti kupio Hasic za Velez, preko svojih ljudi. Marketing i lafina su cudo...Ali mi nemamo ni takvih ljudi koji ce tako nesto uraditi, ispratiti marketingom, traziti ponuditi nesto i td. Imucne boli ki ta a mi smo u Tuzli svakako mentalitet nula. I ovako kada kazes da se plati ulaznica oci bi izvadili a da uplati donaciju.
Takvi smo kakvi smo bolje nemamo![]()
Niko se od nasih nije sjetio da ode od firme do firme, ili nazove ove naše privatnike i zamoli da se kupi koja karta, pa oni naprave velike zahvalnice u okvire i ljudima koji vole Slobodu (a ima ih dosta) to neće biti problem da kupe. Tako rade u svim klubovima (Veležu i Želji pogotovo) znam ljude čije firme kupuju karte tih timova iz Živinica i Tuzle (kažu niko se nikada nije obratio iz Slobode a dali bi) trebaju nam ljudi koji imaju priču za taj dio marketinga...
Off topic
Nalic je veceras prekucao i one nebulozne izjave dok je i nas vodio pa mozda cak i onu iz Sirokog. Ima onakvu ekipu i non stop alibiji. Boze sacuvaj.
On topic
550 je fina brojka obzirom da se prodavalo 2 dana bez ikakve najave,promocije i plana prodaje. Bit ce vise drugi put
Nalic je veceras prekucao i one nebulozne izjave dok je i nas vodio pa mozda cak i onu iz Sirokog. Ima onakvu ekipu i non stop alibiji. Boze sacuvaj.
On topic
550 je fina brojka obzirom da se prodavalo 2 dana bez ikakve najave,promocije i plana prodaje. Bit ce vise drugi put
tuzlanska Sloboda
Sta kaze TIGROVI MOJI, a mi 4:0 zijanili.zlajci je napisao/la: ↑21 sep 2020, 22:17Off topic
On topic
550 je fina brojka obzirom da se prodavalo 2 dana bez ikakve najave,promocije i plana prodaje. Bit ce vise drugi put![]()
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
desperados
- Kontakt:
-
strujasamo
- Kontakt:
Zvučna ekipa sisoje siti doveli jednog Argentinca eno ga u hotelu Tuzla sa ženom Pored njega tu je bađi i nala a konobari im dali nadimak ORANGUTANIdesperados je napisao/la: ↑22 sep 2020, 01:50Najjace mi je kad rece "mi gdje god dodjemo smo zvucna ekipa"
- Beduin
- Kontakt:
Neki dan na Stupinama sjedi sa par igraca i prica o Sevilji i valjda svom sinu, kako nije siguran hoce li preci sad kod njih i dobijati dovoljno sanse ali ima jos vremena, parafraziram. Izgleda voli bauljat kvalitetno.Skojevska je napisao/la: ↑22 sep 2020, 00:12Sta kaze TIGROVI MOJI, a mi 4:0 zijanili.zlajci je napisao/la: ↑21 sep 2020, 22:17Off topic
On topic
550 je fina brojka obzirom da se prodavalo 2 dana bez ikakve najave,promocije i plana prodaje. Bit ce vise drugi put![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sin ni u Malmu nije redovan lik prica ko da je 92. godina pa niko ne moze provjeriti jel igraci igra ili ne.Beduin je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:05Neki dan na Stupinama sjedi sa par igraca i prica o Sevilji i valjda svom sinu, kako nije siguran hoce li preci sad kod njih i dobijati dovoljno sanse ali ima jos vremena, parafraziram. Izgleda voli bauljat kvalitetno.Skojevska je napisao/la: ↑22 sep 2020, 00:12Sta kaze TIGROVI MOJI, a mi 4:0 zijanili.zlajci je napisao/la: ↑21 sep 2020, 22:17Off topic
On topic
![]()
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
548 clanskih prodano do sada, raste polahko, ali sigurno. Sigurno da se ce dostici nekih 750-800 sto nije los broj za prvi put.
16.500KM od clanskih i ove jedne utakmice od navijaca, nadam se da ce se shop sto prije otvoriti.
Jel se ono pravi kao neka tribina i na pomocnom terenu?
16.500KM od clanskih i ove jedne utakmice od navijaca, nadam se da ce se shop sto prije otvoriti.
Jel se ono pravi kao neka tribina i na pomocnom terenu?
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ne trebaju se momci obeshrabrit nego treba nastavit s akcijom. Ko god ne zeli ucestvovat iz ovog ili onog razloga samo nek se makne u stranu i ne smeta. Negative je svakako i previse..
Vremenom se valjda i poveca. Ako budu radili iskreno i posteno ljudi ce podrzat.
Vremenom se valjda i poveca. Ako budu radili iskreno i posteno ljudi ce podrzat.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Realno gledajuci ako zeljo koji je najtrofejniji klub ne moze naci sigurnog investitora i dodje u ovakvu situqciju sta mi da ocekujemo. Na stranu sve struje i strane.
Ako sami sebi necemo pomoci pa kako i koliko god ko ce? jer sta je alternativa? Sudbina celika?
P.s na pobjede svakako nismo ni navikli pa da kazemo kad pocnu pobjedjivat onda.cemo i mi kupovat jelte dakle to ne moze biti izgovor za nekupovinu karti
Ako sami sebi necemo pomoci pa kako i koliko god ko ce? jer sta je alternativa? Sudbina celika?
P.s na pobjede svakako nismo ni navikli pa da kazemo kad pocnu pobjedjivat onda.cemo i mi kupovat jelte dakle to ne moze biti izgovor za nekupovinu karti
Ne zagadjuj nam temu sa svakakvim kuyavama.Sariel1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:51Realno gledajuci ako zeljo koji je najtrofejniji klub ne moze naci sigurnog investitora i dodje u ovakvu situqciju sta mi da ocekujemo.
Nek ih poguraju braca iz Trebinja
tuzlanska Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma to je skroz nebitno za sustinski problem pronalaska stalnog i sigurnog izvora prihoda. Da ne strahujes svaki mjesec da li ce igraci strcat na teren. Da li ce klub biti kaznjen izbacen iz lige i sl..
Imali smo i mi svojih itekako crnih momenata.
Imali smo i mi svojih itekako crnih momenata.
-
Sariel1987
- Kontakt:
I ta neka generisana mrznja nazor.
Ko nam je kriv sto smo se doveli u tu situaciju.
Pravi krivci za ispadanje su u nasim redovima.
Nikad ne naucimo na vlastitim greskama i samo ih ponavljamom tako smo i s azmirom zajebali.
Kad se sjetim sloboda je sviiih nas

Ko nam je kriv sto smo se doveli u tu situaciju.
Pravi krivci za ispadanje su u nasim redovima.
Nikad ne naucimo na vlastitim greskama i samo ih ponavljamom tako smo i s azmirom zajebali.
Kad se sjetim sloboda je sviiih nas
-
Sariel1987
- Kontakt:
Zato i kazem jbo tu pricu od te price se ne zivi.mnogo jace firme opasno vise s prihodima ..
E sad mogu zamislit kako je u klubu. Zato i treba momcima dat podrsku i nastavit akciju valjda povuce i druge kad vide da se prica kotrlja..
Bez obzira na sve struje i strane...
E sad mogu zamislit kako je u klubu. Zato i treba momcima dat podrsku i nastavit akciju valjda povuce i druge kad vide da se prica kotrlja..
Bez obzira na sve struje i strane...
Zadnji put kad smo igrali protiv Gorazda,dogurali smo do finala kupa.Mozda i sad tako bude 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bolje odmah ispasti nego izgubiti 7-8 finale
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Pa i kad smo pobjeđivali bilo je kmečanje oko karata i cijene. Bilo je daj sezonske, čovjek sezonske. Eh puno para, eh jedva ostali, ja da mu plaćam, ima penzionera, ima studenata. Možel po 5 da ulazi na jednu. Onda drugi na tabeli + finale Kupa, čovjek stavi i penzionersku i studentsku i izviđačku i ne znam kakav sve popust nije bio i opet ne znam da li je milju prebačeno. I opet je bila priča jbo majku svoju neki bogatas a uzima, što nas ne pusti da gledamo fudbal.Sariel1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:51...
P.s na pobjede svakako nismo ni navikli pa da kazemo kad pocnu pobjedjivat onda.cemo i mi kupovat jelte dakle to ne moze biti izgovor za nekupovinu karti![]()
Nema logike da cijena karte ili ove donacije bude manja od kafe u gradu. Ma i da je ko kafa čini mi se da se ne bi skupilo više od ovoga
& $ ?
Kad bi sad ove pare sto su dobili od donacija ulozili u marketing (kad bi verifikovali onu stranicu na FB) i da deru oglase da se po gradu na svakom cosku pojavljuje Sloboda to bi bio pravi potez jer ce uz bolju promociju rasti broj clanskih i ova akcija oko donacija ce se malo pojacati
PS: Kupite djeci sprejeva neka urade par grafita za Slobodu po gradu
PS: Kupite djeci sprejeva neka urade par grafita za Slobodu po gradu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.