Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
$ ' & наравно, " " пут $ је " " $ $, " $ $ пут, ? " ? $ " он % за првог ?...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
Koliko je tacna ova informacija koju danas citam da je Chase blizu prelaska u Cibonu? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vrlo moguca. Cak je bilo i u Sportskim novostima. Rekli su prije jedno 20 - tak dana da traze tri Amera, a i dalje hoce Frana Pilepica iz Sirokog.Devil je napisao/la:Koliko je tacna ova informacija koju danas citam da je Chase blizu prelaska u Cibonu?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- MilosObilic
- Kontakt:
daleko mu lijepa kuća.........neno#4 je napisao/la:Vrlo moguca. Cak je bilo i u Sportskim novostima. Rekli su prije jedno 20 - tak dana da traze tri Amera, a i dalje hoce Frana Pilepica iz Sirokog.Devil je napisao/la:Koliko je tacna ova informacija koju danas citam da je Chase blizu prelaska u Cibonu?
samo da ga moje oči više ne gledaju ovde
Sa pravim trenerom, koji ce mu dati prave ovlasti, da kaznjava greske protivnika, Chase itekako moze biti opasan. Samo ga treba obuzdati. Ne sjeca se niko kada sam na pocetku sezone rekao da je Igokea dovela poentera, a ne pravog playmakera. I to se na kraju ispostavilo tacnim. Ali u organizovanom sistemu, Chase itekako moze biti dobar.MilosObilic je napisao/la:daleko mu lijepa kuća.........neno#4 je napisao/la:Vrlo moguca. Cak je bilo i u Sportskim novostima. Rekli su prije jedno 20 - tak dana da traze tri Amera, a i dalje hoce Frana Pilepica iz Sirokog.Devil je napisao/la:Koliko je tacna ova informacija koju danas citam da je Chase blizu prelaska u Cibonu?
samo da ga moje oči više ne gledaju ovde
Ali taj sistem ni u Ciboni nece postojati, mada ce on uzeti solidnu lovu (naravno pod uslovom da Cibona krene ove godine kako treba, a ne kao prethodne 2 - 3 godine).
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- MilosObilic
- Kontakt:
danas pročitao u nezavisnim novinama da dozet ostaje
Milan Dozet,Filip Adamović, Milijan Bocka,Vedran Vučenović ,Đorđe Tresač,Stefan Matić,Miloš Komatina,Bojan Đurica za sada u rosteru Igokee !!!
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
-
- Kontakt:
Da se i ja trgnem iz malo duzeg sna, danas je objavljeno da je za Igokeu potpisao Nenad Sulovic.
Oni koji su pratili NLB ligu ce se prisjetiti da je ovaj igrac krajem prosle sezone NLB lige igrao za Radnicki iz Kragujevca, nakon sto je u prvom dijelu sezone u kosarkaskoj ligi Srbije bio MVP u dresu Napretka iz Krusevca. Ucinak u Napretku mu je bio 16.9 poena, 3.8 skokova i 2.3 asistencija uz prosjecan indeks 21,4, a u Radnickom 10.4 poena, 4.3 skoka i 1.2 asistencije.
Inace, radi se o igracu koji je visok svega 201 cm, a igra u reketu, uglavnom krilnog centra, mada ponekad uskoci i na peticu, a cesto se izvlaci van 6.75 i sutne trojku. Sto se mene licno tice, nije nesto lijep za gledanje (ne mislim fizicki
, malog je odraza, a kad suta trojku, maltene ne skace, a jedno stopalo mu je uvijek ispred drugog, kao sto to neke kosarkasice ili djeca cine. Medjutim, ima ga fizicki, pa se izgura i izbori za dosta lopti, sto i ove njegove cifre pokazuju. Prije Napretka, u dvije tri godine smucao se u manjim klubovima u Srbiji (OKK Beograd, Beovuk), Rumuniji (Otopeni), Slovackoj (Komarno) i Poljskoj (Polpak Swiecie).
Mimo ovog, lijepo je cuti da su neki od igraca iz prosle sezone potpisali za jake klubove, Vitkovac u Buducnost, Chase u Cibonu, a cak se prica da Joksimovic trenira sa Sienom (sta god to znacilo, ako je istina). Pa eto, nek je bar neko novi pristigao, nek se bar nesto desava.
Oni koji su pratili NLB ligu ce se prisjetiti da je ovaj igrac krajem prosle sezone NLB lige igrao za Radnicki iz Kragujevca, nakon sto je u prvom dijelu sezone u kosarkaskoj ligi Srbije bio MVP u dresu Napretka iz Krusevca. Ucinak u Napretku mu je bio 16.9 poena, 3.8 skokova i 2.3 asistencija uz prosjecan indeks 21,4, a u Radnickom 10.4 poena, 4.3 skoka i 1.2 asistencije.
Inace, radi se o igracu koji je visok svega 201 cm, a igra u reketu, uglavnom krilnog centra, mada ponekad uskoci i na peticu, a cesto se izvlaci van 6.75 i sutne trojku. Sto se mene licno tice, nije nesto lijep za gledanje (ne mislim fizicki

Mimo ovog, lijepo je cuti da su neki od igraca iz prosle sezone potpisali za jake klubove, Vitkovac u Buducnost, Chase u Cibonu, a cak se prica da Joksimovic trenira sa Sienom (sta god to znacilo, ako je istina). Pa eto, nek je bar neko novi pristigao, nek se bar nesto desava.
-
- Kontakt:
Jos jedan frisak potpis za Igokeu, ili bolje receno povratak nakon par godina. Naime, sljedece sezone dres Igokee nosice Marko Brkic, koji je tu vec bio u sezoni 2006-07.
Brkic ima 28 godina, visok je 206, a igra krilnog centra, po potrebi i centra. Proslu sezonu odigrao je u Poljskoj, za Turow (vicesampion Poljske), gdje je u 36 utakmica imao prosjek of 9.4 koseva, 3.6 skokova, uz 49 % suta iz igre. Prije Poljske, bio je u Radnickom iz Kragujevca, a prije toga jos dvije sezone u Poljskoj, uvijek sa solidnim statistikama.
Znaci, u par dana dva nova igraca, dvije cetvorke, i to oba iz poljske lige. Mada mislim da ce ih trener koristiti i u paru, kao cetvorku i peticu, vidjecemo. Mogla bi nasa liga biti zanimljiva ove sezone. Na papiru su svi losiji nego lani, tako da je svasta moguce. Naravno, kapa dole Sirokom, oni kao sampioni i dalje treba da budu smatrani favoritima.
Brkic ima 28 godina, visok je 206, a igra krilnog centra, po potrebi i centra. Proslu sezonu odigrao je u Poljskoj, za Turow (vicesampion Poljske), gdje je u 36 utakmica imao prosjek of 9.4 koseva, 3.6 skokova, uz 49 % suta iz igre. Prije Poljske, bio je u Radnickom iz Kragujevca, a prije toga jos dvije sezone u Poljskoj, uvijek sa solidnim statistikama.
Znaci, u par dana dva nova igraca, dvije cetvorke, i to oba iz poljske lige. Mada mislim da ce ih trener koristiti i u paru, kao cetvorku i peticu, vidjecemo. Mogla bi nasa liga biti zanimljiva ove sezone. Na papiru su svi losiji nego lani, tako da je svasta moguce. Naravno, kapa dole Sirokom, oni kao sampioni i dalje treba da budu smatrani favoritima.
Brkic je veliko pojacanje za nasu ligu. On je bolja opcija i od Nadfejia.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- MilosObilic
- Kontakt:
ne da je bolji, već je izmislio košarku za njega (mislim na nadjefia iz prošle sezone, ne nekih ranijih)neno#4 je napisao/la:Brkic je veliko pojacanje za nasu ligu. On je bolja opcija i od Nadfejia.
DEFINITIVNO BRKIC JE VELIKO POJACANJE,MOZDA CE BITI I NAJZVUCNIJE IME U NASOJ LIGI.IGRAC ZADATKA.U PRVOM NAVRATU U IGOSIMA CINIO JE UBOJIT TANDEM S TOSICEM PA SE NADAM DA CE IH OPET VEZATI UGOVORIMAneno#4 je napisao/la:Brkic je veliko pojacanje za nasu ligu. On je bolja opcija i od Nadfejia.
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Brkic ima problema s odbranom.
Prakticno je ne igra.
Prakticno je ne igra.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Miljan je napisao/la:Panic otisao,valjda ce dovesti Albijanica
Albijanic u Rumuniji tako da od toga nema nista...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
ZNA LI NEKO KAD IM TREBAJU POCETI PRIPREME?
Pripreme za naredni šampionat tim iz Laktaša počet će 1. septembra !!! Provjereno 

*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
- MilosObilic
- Kontakt:
sinoć na utakmici nešto pričaju da bi se Joksimović trebao vratiti
-
- Kontakt:
zaboravio si 2013Miljan je napisao/la:Pripreme za naredni šampionat tim iz Laktaša počet će 1. septembra !!! Provjereno

- Probisvjet
- Kontakt:
Večeras je ugašena KK Sloboda
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.