@ GunnerS
razumijem, ali brate, ja potrosim puno manje od tih 200 KM

to je najsmesnije od svegabear grylls je napisao/la: I ako ga uzimas samo poslije treninga moze ti dosta dugo trajat iako u veci prodavnica "preporucuju" tri puta dnevno

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
to je najsmesnije od svegabear grylls je napisao/la: I ako ga uzimas samo poslije treninga moze ti dosta dugo trajat iako u veci prodavnica "preporucuju" tri puta dnevno
body.ba imaš tamo neke vježbe pa pogledajSarajlijc@ je napisao/la:Ima li neko preporuciti neke vjezbe za Biceps i Triceps? Jedne te iste radim vec mjesec, dopizdilo
Ovo je moj prvi i zadnji odgovor tebi jer ga ne zasluzujes zbog hrpe gluposti koje si napisao u zadnjih par stranica, nisi uzimao nikad protein jer kod nas rijetko koji da valja, ali znas da ima stetnih stvari, spominjes aspartam pa ti je mambabalkan ocigledno objasnio neke stvari ? Koji se to proizvodjac ne moze nabaviti u BiH samo mi reci a ti bi zelio ? Pisanje krvi zbog kreatina ne bih ni komentarisao. Pisao sam nekad davno ovdje da je proizvodnja suplementacije nenormalno napredovala, pa uzmes fino i procitas sastav, ima u mnogima i anabolickih dodataka iako je prema proizvodjacu na naslovnici samo veliki natpis "whey" ali valjda svako se moze informisati sta unosi u sebe. I nisam se direktno tebi obratio ali ocigledno si se osjetio prozvanim jer ovo sto ti pises na ovoj temi je sramotno.Bosniacum Lilium je napisao/la:joj frajera. Niko ovdje ne prica o anabolicima niti ih mijesa sa dodacima za prehranu. Da si procitao sta smo pricali sa onaj THE whey protein sve bi ti bilo jasno. Ali ti se frajeru ne razumijes u hemiju ni sekunde. Nemas pojma koliko ona whey ima stetnih stvari u sebi. Znam ja dobro sta su anabolici, sta su hormoni a sta je dodatak prehranimaster44 je napisao/la:Mislim da se ubjedljivo najvece neistine iznose na ovoj temi sto zasigurno nije dobro za ovaj sport bilo da se radi o rekreativcima ili o nekome ko se misli i ozbiljnije baviti. Puno je mladje populacije na ovom forumu pa ih ne usmjeravajte pogresno. Imate mnostvo knjiga, doktorskih analiza, istrazivanja o suplementima pa procitajte i obrazujte se. Zapeli ste oko suplemenata jesu li stetni ili nisu. Na svakoj kutiji pise prije upotrebe se konsultujte sa svojim doktorom - a koji li je razlog ? Pa ne preporucuje si sigurno bolesnoj osobi da uzima npr. kreatin ako ima problema sa bubrezima ili slicno. Sto se tice samog whey - proteina licno bih ga preporucio svim osobama koje treniraju pa makar poslije treninga, jer se tijelo trosi a potrebno je taj gubitak nadoknaditi a ishranom je to veoma tesko posebno kao PWM. Suplementi su dodaci prehrani i ne mjesajte ih sa steroidima !!!
Nadji jedan medicinski ili naucni dokaz da proteini stete koliko i kreatin ili vise.bear grylls je napisao/la:Jedini nacin da sjebes bubrege je da imas prethodno neki problem sa njima a ne znas pa se lagano pocnes pucati. Inace ako je takva situacija mnogo stetniji je unos velikih kolicina proteina nego creatin.lumani je napisao/la:@ gunner,
sve sto si napisao je tacnotko zeli da uzima creatin mora se drzati onoga sto je preporuceno.Jer ne mozes imati u tjelu 15 x vise creatina nego sto je potrebno,pogotovo ako se pije dovoljno tecnosti.Jedina mogucnost da sjebes bubrege jeste 'Dehrydratation'
Znaci voda,Creatin i svake 4 sedmice pauza!!Ja sam se prepirao sa pusacima oko toga,jer misle da je creatin stetan a cigare nisu
Ma radio sve ovoGunnerS je napisao/la:body.ba imaš tamo neke vježbe pa pogledajSarajlijc@ je napisao/la:Ima li neko preporuciti neke vjezbe za Biceps i Triceps? Jedne te iste radim vec mjesec, dopizdilo
i ti si umisljen jer mislis da ja mijesam anabolike i suplementaciju. Ti ne zasluzujes da procitam tvoj post, tako da necu ga ni citat niti cu ti odgovarat. I ja pricam samo na osnovu onoga sto pise na kutiji ! ENDE !master44 je napisao/la:Ovo je moj prvi i zadnji odgovor tebi jer ga ne zasluzujes zbog hrpe gluposti koje si napisao u zadnjih par stranica, nisi uzimao nikad protein jer kod nas rijetko koji da valja, ali znas da ima stetnih stvari, spominjes aspartam pa ti je mambabalkan ocigledno objasnio neke stvari ? Koji se to proizvodjac ne moze nabaviti u BiH samo mi reci a ti bi zelio ? Pisanje krvi zbog kreatina ne bih ni komentarisao. Pisao sam nekad davno ovdje da je proizvodnja suplementacije nenormalno napredovala, pa uzmes fino i procitas sastav, ima u mnogima i anabolickih dodataka iako je prema proizvodjacu na naslovnici samo veliki natpis "whey" ali valjda svako se moze informisati sta unosi u sebe. I nisam se direktno tebi obratio ali ocigledno si se osjetio prozvanim jer ovo sto ti pises na ovoj temi je sramotno.Bosniacum Lilium je napisao/la:joj frajera. Niko ovdje ne prica o anabolicima niti ih mijesa sa dodacima za prehranu. Da si procitao sta smo pricali sa onaj THE whey protein sve bi ti bilo jasno. Ali ti se frajeru ne razumijes u hemiju ni sekunde. Nemas pojma koliko ona whey ima stetnih stvari u sebi. Znam ja dobro sta su anabolici, sta su hormoni a sta je dodatak prehranimaster44 je napisao/la:Mislim da se ubjedljivo najvece neistine iznose na ovoj temi sto zasigurno nije dobro za ovaj sport bilo da se radi o rekreativcima ili o nekome ko se misli i ozbiljnije baviti. Puno je mladje populacije na ovom forumu pa ih ne usmjeravajte pogresno. Imate mnostvo knjiga, doktorskih analiza, istrazivanja o suplementima pa procitajte i obrazujte se. Zapeli ste oko suplemenata jesu li stetni ili nisu. Na svakoj kutiji pise prije upotrebe se konsultujte sa svojim doktorom - a koji li je razlog ? Pa ne preporucuje si sigurno bolesnoj osobi da uzima npr. kreatin ako ima problema sa bubrezima ili slicno. Sto se tice samog whey - proteina licno bih ga preporucio svim osobama koje treniraju pa makar poslije treninga, jer se tijelo trosi a potrebno je taj gubitak nadoknaditi a ishranom je to veoma tesko posebno kao PWM. Suplementi su dodaci prehrani i ne mjesajte ih sa steroidima !!!
Onda ne znam...Sarajlijc@ je napisao/la:Ma radio sve ovoGunnerS je napisao/la:body.ba imaš tamo neke vježbe pa pogledajSarajlijc@ je napisao/la:Ima li neko preporuciti neke vjezbe za Biceps i Triceps? Jedne te iste radim vec mjesec, dopizdilo
Sarajlijc@ je napisao/la:Pa triceps je najveci misic na ruci, veci je od bicepsa i treba mu vise paznje posvetitiJa volim triceps raditi i grudi samo sto grudi sad radim definiciju stavim po 10 kg sa strane i 12 ponavljanja x3
To je toZodiac je napisao/la:Nema velike ruke bez velikog tricepsa,tako vazda bilo.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja sam tek poceo ali kada sam bio na vrhuncu trenrianja prosle godine (moji prvi mjeseci treniranja) onda je to bilo ovako negdje otprilike.
Benc ravni 80 KG - 8x
Lat masina, naprijed 85 KG 10x
Potisak sa sipkom za ramena (ne smit masina) 60 KG 8-10x
Potisak sa cela - triceps 40-45 KG 8-10x
Bosniacum Lilium je napisao/la:Kardio je obavezan, barem meni. Prije ili poslije, nebitnoSad cu probat da izganjam aestetiku. Imam jos malo masnih naslaga
Prsa max izbacio ravni široki 125kg više nisam ni pokušavao. Inače kad sam u formi takodjer ravni široki 100kg mogu izbaciti ko iz picke 15x u seriji al vec druga mozda 12x itd. Sad nisam u top formi al sam zadnje sedmice opet izbacio 12x. Mada to nekad sa jaranom prije treninga nabrijavamo se malolumani je napisao/la:
Ajde da cujem koliko dizete na prsima,tricepsima,bicepsima,ramenima (mislim na kg)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.