Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Romariooo
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Romariooo » 03 jun 2011, 11:41

juznjak> je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Koje je gov..no od čovjeka taj Aguero zaklinje se u odanost Atletiku i sad bi prešao u Real..
Upravo , jos pricao prije par mjeseci zelim igrati do 2020 u Atleticu ...ma **** malo ajde od toliko klubova koji se interesuju za njega on hoce bas u onaj kojeg navijaci najvise mrze . Ako predje tamo dabogda slomio obje noge .

Inace Galatasaray nece prodavati Ardu ,Caminero se raspitivao za Thiaga i Keitu , a jos jedan igrac Brage bi mogao doci, Luís Miguel Afonso Fernandes, poznatiji kao Pizzi koji je ove sezone bio ponajbolji igrac Brage i to za 10 mil eura :roll: . Poslata ja ponuda Villarealu golmana za Diega Lopeza od 4 mil eura .
juznjace sta mislis kakve su ove vijesti da barca hoce angazovati aguera, imal istine ovdje ili su samo spekulacije

sto se tice keite zao bi nam bilo da se rastanemo al ako dodje kod vas imat cete fino pojacanje, barem 2 sezone sejo ce dobre odigrati i donijet ce vam mir i sigurnost u sredini terena, ne znam kolika bi bila njegova cijena, nesto oko 10 miliona, sto se tice tiaga on moze vjerovatno samo na posudbu, ili neku prodaju sa klauzulom da ga barca kasniej moze kupiti ponovo za odredjeni iznos, on bi vam isto sjajno dosao, ali sve to samo pod uslovom da dodje cesc u barcu, jer ako en dodje tiago ostaje definitivno kod nas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jun 2011, 11:48

Ima dosta istine ,Aguero je izjavio da mu je zelja ostati u Spaniji (dakle Real ili Barca) stim da ne vjerujem da ce Barca platiti 45 mil eura e posto se Atletico interesuje za Keitu i Thiaga ocekujem da to bude neka prodaja tipa 35 mil Eura + Keita i eventualno Thiago na posudbu . Caminero je bio jucer u Barceloni tako da nisu to obicne spekulacije 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 jun 2011, 13:37

Jesu se ovi ponadali Kunu :D Caminero isao u Barcelonu da "pita" za Thiaga i Keitu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 jun 2011, 13:38

Portillo je napisao/la:Jesu se ovi ponadali Kunu :D Caminero isao u Barcelonu da "pita" za Thiaga i Keitu.

jesmo se nadali nema sta, ako ne dodje ne znam kako cemo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 jun 2011, 14:08

Romariooo je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Jesu se ovi ponadali Kunu :D Caminero isao u Barcelonu da "pita" za Thiaga i Keitu.

jesmo se nadali nema sta, ako ne dodje ne znam kako cemo
Ako ne dođe ja neću moć' oka skLopit' :cry: :(

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jun 2011, 23:29

Izgleda Manzano novi trener Patetica :oops: kako stvari stoje sljedece sezone borba za ocuvanje prvoligaskog statusa . Malaga ima ambicioznije planove ,Sevilla je jaca za klasu , ljudi su odbili ponude juvea i jos par klubova za Perrotia ,Negreda itd dakle ostace na okupu .Valencia jos jaca , Villareal takodjer jedino ce im Rossi otici ali imaju Marca Rubena i Nilmara za napad a vjerovatno ce dovesti neko dobro pojacanje umjesto Rossia . Athletic ce zadrzati sve svoje zvijede . Ovako kada pogledam konkurenciju za Evropu, nema teorije da se nesto uradi ...eventualno dovesti Ardu,Osvalda i Piattia ali sa Manzanom tesko . Lik sa Sevillom nije mogao bolje od 6 mjesta .

Malo sam citao komentare Colchonerosa na Marci i uglavnom svi su protiv toga da Manzano bude trener i vecina hoce da Cholo Simeone zasjedne na klupu .

Inace Salvio ce vjerovatno biti prodan za 15 mil Eura Benfici a od tog novca planira se dovesti Piatti s kojim je klub sve dogovorio .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 jun 2011, 09:01

@juznjak>

Izgleda da je Luis Enrique odbio klupu Atletica zbog Rome, pa su odmah pohitali ka Manzanu...
Što se mene tiče, ja ipak ne bih bio toliko oštar prema Gregoriu. Dobro, nije idealno rješenje, ali je kakvo-takvo u ovom trenutku.

On je počeo graditi neku 'novu' Sevillu, za razliku od dosta današnjih trenera koji kupuju šta stignu.. istina, to je bila jedna vrsta 4-4-2 formacije (tačnije 4-1-3-2, gdje je Medel postao glavni defanzivni vezni, a Rakitić prvi kreator napada), ali formacije koja je djelovala sasvim solidno, i koja bi vjerujem, sa ovim nekim novim dovođenjima, doživjela procvat sljedeće sezone. Poprilično sam ubijeđen da će isto pokušati i u Atleticu. Klub ima finu bazu, a sa prodajom Aguera i De Gee, te sa pametnim ulaganjem tog novca (ako se dobro prodaju, to bi moglo biti i više od 60 miliona eura), klub može popuniti najmanje 4-5 pozicija, uključujući i nekog plejmejkera, kojeg najčešća formacija Manzana i traži, a kojeg Flores nije imao, ako se ne varam..
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 jun 2011, 12:01

Stipu ti ba Manzana, ova me vijest razveselila pravo:
http://www.as.com/futbol/articulo/forla ... ftb_18/Tes

Cini se da ce veliki Diego ipak ostati u Atleticu. 8-) Jos kada bi to Manzano skoro potvrdio bilo bi fantasticno. Inace, Forlan veceras igra prijateljsku utakmicu protiv Nizozemske i ako zabije 2 gola izjednacuje se Scaroneom po broju golova u Urugvajskoj reprezentaciji svih vremena (sada ima 29) dok bi do kraja Copa Americe trebao postati Urugvajac sa najvise nastupa za nacionalni tim. Valjda ce i tu odigrati dobro pa samo jos vise uvjeriti ove vase levate u upravi za ostanak.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 jun 2011, 12:16

Manzano i nije toliko kriv za losu sezonu Seville..
Povrede Navasa,losa forma Capela, godine Kanutea i brazilski mentalitet Fabiana.. Dovoljno za losu sezonu.. Eno doveli su Del Morala i Trochovskog,Capel moze samo bolje odigrat a Navas nece valjda bit tolki peh.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jun 2011, 13:02

Navodno Chelsea nudi 18 mil Eura za Godina (jos u januaru su ga trazili), a Godin izjavio pa ko nebi volio igrati u Chelseu . Ne znam ovakvi igraci na ne trebaju ,treba dati priliku momcima iz Cantere a placenike tipa Godina i Aguera protjerati iz kluba . Sto se tice Manzana nije on toliko los i vjerujem da mu treba pruziti drugu priliku , ipak ja sam vise za to da Simeone zasjedne na klupu . Manzano je osvojio Kup sa Mallorcom i sa istom se borio za LP , valjda sa Atleticom to isto ponovi . Sretno mu !! Inace Esraynol odbio ponudu Atletica za Osvalda tesku 17 mil Eura . :roll: ranije su odbijene ponude od Totanhama i Fulhama teske 15 mil Eura .

Bertrand @ sve si fino napisao 8-)

Btw Selektor Holandije Marvijk izjavio da su Xavi,Iniesta,Mesi i Forlan najbolji igraci na svijetu . :D 8-)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 jun 2011, 13:27

Koliko je zapravo Godin bio dobar u Atleticu,nisam bas gledao puno utakmica Atletica prosle sezone,al ono sto je ranije prikazivao u dresu Villareala te u reprezentaciji u tandemu sa Luganom me ostavilo u uvjerenju da se radi o jednome od najboljih mladih stopera na svijetu :?:
On i Domínguez bi mogli i u Atleticu ciniti neprelazan tandem..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 jun 2011, 15:43

http://www.as.com/encuestas/encuesta/Atletico-15978
U yebote :mrgreen: Samo 80% ispitanika misli da Manzano nije pravi covjek za Atletico.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jun 2011, 19:09

Dylan Dog je napisao/la:Koliko je zapravo Godin bio dobar u Atleticu,nisam bas gledao puno utakmica Atletica prosle sezone,al ono sto je ranije prikazivao u dresu Villareala te u reprezentaciji u tandemu sa Luganom me ostavilo u uvjerenju da se radi o jednome od najboljih mladih stopera na svijetu :?:
On i Domínguez bi mogli i u Atleticu ciniti neprelazan tandem..
Odlican je on igrac (ne trazi ga djabe Chelsea) u Villarealu je bio isto sila ,nije djabe Atletico iskesirao 12 mil eura za njega . Ove sezone jednu tekmu je odigrao cini mi se sa napuklim rebrom :o pravi Lav u odbrani ali nije se bas naigrao u tandemu sa Dominatorom . Taman kada se on oporavio Dominguez se povrijedi. :roll: Ocekujem ove sezone da cine taj bedem u odbrani ,tu je jos Silvio koji je dosao iz Brage , jedan odlican desni bek ...jos samo da se Filipe vrati u onu formu kada je bio ponajbolji ljevi bek Primere. Bice to odlicna zadnja linija a vidjecemo kakav je ovaj Miranda sto dolazi iz Sao Paula .
Portillo je napisao/la:http://www.as.com/encuestas/encuesta/Atletico-15978
U yebote :mrgreen: Samo 80% ispitanika misli da Manzano nije pravi covjek za Atletico.
Rekoh ti ja :D 8-)
Malo sam citao komentare Colchonerosa na Marci i uglavnom svi su protiv toga da Manzano bude trener i vecina hoce da Cholo Simeone zasjedne na klupu .
Vrijeme ce pokazati dali je pravi trener za Atletico . Potpisao je jednogodisnji ugovor .

Inace Udinese hoce Piattia kao zamjenu za Alexisa .

Vidim Ellias odigrao svih 90 min za repku Brazila 8-) to mi se svidja .

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 jun 2011, 01:40

Atletico je izgleda skroz neujednacena ekipa:
Golman i napadaci-World Class

Stoperi-Odlicni

Bekovi,Krila-Respektabilni

Vezni red-Jedva prosjecan
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jun 2011, 16:22

Vezni red je slabiji dio tima vec godinama . 8-)

To zna i Manzano zato je i predlozio upravi da dovedu Borju Valeru ,kojeg je i trenirao u Mallorci . Ipak tesko ce ga biti dovesti obzirom da Villareal igra LP al opet pare su cudo...dati mu vecu platu i eto njega :D . Ako je vjerovati prema AS-u Mandril ce ponuditi 45 mil Eura + Negreda (kojeg moraju otkupiti za 15 mil Eura) i Lassa koji je nedavno izjavio da hoce natrag u Engesku . Ipak ne vjerujem da su ovoliki levati u Realu al ako sve to istina to bi bio posao stoljeca ,Negredo je svakako jedan od najboljih napadaca napadaca Primere . Inace Manzano je izabrao svoje pomocnike a to su bivsi as Atletica Juan Vizcaíno te Ruben Baraja .

Konacno malo optimisticnih vijesti . 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 jun 2011, 02:24

juznjak> je napisao/la:Vezni red je slabiji dio tima vec godinama . 8-)

To zna i Manzano zato je i predlozio upravi da dovedu Borju Valeru ,kojeg je i trenirao u Mallorci . Ipak tesko ce ga biti dovesti obzirom da Villareal igra LP al opet pare su cudo...dati mu vecu platu i eto njega :D . Ako je vjerovati prema AS-u Mandril ce ponuditi 45 mil Eura + Negreda (kojeg moraju otkupiti za 15 mil Eura) i Lassa koji je nedavno izjavio da hoce natrag u Engesku . Ipak ne vjerujem da su ovoliki levati u Realu al ako sve to istina to bi bio posao stoljeca ,Negredo je svakako jedan od najboljih napadaca napadaca Primere . Inace Manzano je izabrao svoje pomocnike a to su bivsi as Atletica Juan Vizcaíno te Ruben Baraja .

Konacno malo optimisticnih vijesti . 8-)
Ček malo 60 miliona+Negredo i Lass :lol: Za igrača koji nam ne treba jbg ne bi me čudilo od Florentina zna uradit glupost.Nikada mi nije bilo jasno što se tolika prašina diže za Aguerom pa imaju Forlana najboljeg napadača na svijetu i Aguero se toliko gura :?
Gledao sam malo ovog Silvia dobar igrač može pomoći Atleticu imaju finu ekipicu treba im jedno pojačanje u sredinu prije svega neko da igra sa Eliasom i Reyesom,a Aguero ako i ode neće se osjetiti toliko a dobiće se i keša za par pojačanja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 10 jun 2011, 16:05

EL KUN DA UN PASO AL FRENTE HACIA EL BERNABÉU
Agüero: "Todo el mundo sabe dónde seguiré mi carrera"
:roll: :)
http://www.marca.com/2011/06/09/futbol/ ... 22747.html
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jun 2011, 17:45

Pepe $ je napisao/la:
EL KUN DA UN PASO AL FRENTE HACIA EL BERNABÉU
Agüero: "Todo el mundo sabe dónde seguiré mi carrera"
:roll: :)
http://www.marca.com/2011/06/09/futbol/ ... 22747.html

Sto se mene tice ako Real ponudi gore navedeno ,to treba objerucke prihvatiti . 8-)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 jun 2011, 10:18

http://www.as.com/futbol/articulo/forla ... ftb_13/Tes
Mogao bi cak i zavoliti Manzana 8-)
[youtube][/youtube]

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 jun 2011, 11:28

Ko je sad ovaj Lamela majke im ga :roll:

Drago mi je zbog Forlana ako ostane ,mislim da bi on i Osvaldo bili idealan napadacki tandem. Samo fali neki kreativac na sredini da ih pita loptama ,pogotovo sada kada nema Aguera koji se morao vracati na svoju polovicu da bi dobio loptu . :roll:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []