sto se penala tice, tu je miske nas najbolji..pocinje ona nervoza, idem popit koju...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Gdje nadje to 12 posto?Number1 je napisao/la:nikad buraz!SamoZeljo je napisao/la:Ako bude penal za nas, Dzeko 99% jer njemu je gol najvise potreban a i najjaci smo kad on proradi.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Misliš da će njemu dati da šuta penal ????![]()
![]()
![]()
Zivi bili pa vidjeli.
vazna je ovo tekma, šuta il miske il pjanic ako penala bude![]()
dzekin prosjek iz penala je 12 posto
Takodjer,ne znam sto al' nemam uopste nekih emocija.Emir_ZENICA je napisao/la:Nista me ne trese,dodje mi kao i obicna utakmica ...valjda jer sam navikao ili![]()
Jesi provjerio dal si zivMegamon je napisao/la:Takodjer,ne znam sto al' nemam uopste nekih emocija.Emir_ZENICA je napisao/la:Nista me ne trese,dodje mi kao i obicna utakmica ...valjda jer sam navikao ili![]()
Samo ti sluti brate !AYAN je napisao/la:Vidim, niko Rumunima ne daje ni minimalne šanse...![]()
A ako zijanimo, tražit ćemo krivca u svakom igraču, svakom pojedincu stručnog štaba, svakom sportskom web portalu, svakom novinaru, članu FIFA-e, UEFA-e, svakoj sumnjivoj situaciji na terenu, svakom navijaču, forumašu, možda i mjestu odigravanja....i t.d. i sl.
SABUR!
mislim da mu je igrac odbranio kad su igralo protiv portsmoutha al nisam siguran. nije ni vazno. samo da dobijemo veceras. volio bih vise neg guzitt.Goalgetter je napisao/la:Kakv Dzeko i penal ne budite smjesni.
Dzeko od 4 penala kojih se dosad sjecam, promasio je 3 (Protiv Armenije, pa onaj protiv Werdera i onaj Hannoveru, koji mu je igrac odbranio)
Ne slutim, samo se prisjećam stanja na forumu prije one druge utakmice sa Portugalom, a i poslije...Bosnier je napisao/la:Samo ti sluti brate !AYAN je napisao/la:Vidim, niko Rumunima ne daje ni minimalne šanse...![]()
A ako zijanimo, tražit ćemo krivca u svakom igraču, svakom pojedincu stručnog štaba, svakom sportskom web portalu, svakom novinaru, članu FIFA-e, UEFA-e, svakoj sumnjivoj situaciji na terenu, svakom navijaču, forumašu, možda i mjestu odigravanja....i t.d. i sl.
SABUR!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.