Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 16:28

Pasodzigera je napisao/la:Ovo sad je i mene iznenadilo,izgleda da su ga nasi kontaktirali,pa sad mu se u slikama mogu naci i zastave nase BIH,gdje se on ubacuje,te nasi igraci,te ove poruke da mozda i zaigra za nas.
Interesantno, interesantno. 8-) :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 nov 2011, 16:32

Principatus je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Ovo sad je i mene iznenadilo,izgleda da su ga nasi kontaktirali,pa sad mu se u slikama mogu naci i zastave nase BIH,gdje se on ubacuje,te nasi igraci,te ove poruke da mozda i zaigra za nas.
Interesantno, interesantno. 8-) :D
Bogami,pravo sam se iznenadio.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 20 nov 2011, 16:41

Pasodzigera je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:Nisam iz Sakndinavije druže iz Bosne sam. Al' studiram u Mariboru u Sloveniji :)
Al si onaj momak sa youtubea,sto je Platinija odero?

Uglavnom,navalimo na Harisa,da ga dovedemo u nasu repku i sad cu ja lajkati tvoju poruku hahahahahha

Dobijas prvi put pice od mene u "Betmenu","Netu",gdje god u Lukavcu ako se vidimo :mrgreen:
U Aqui :D ako me prepoznaš javi se :D

Baš ti iz okolice Lukavca?

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 nov 2011, 16:53

vOluMme je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:Nisam iz Sakndinavije druže iz Bosne sam. Al' studiram u Mariboru u Sloveniji :)
Al si onaj momak sa youtubea,sto je Platinija odero?

Uglavnom,navalimo na Harisa,da ga dovedemo u nasu repku i sad cu ja lajkati tvoju poruku hahahahahha

Dobijas prvi put pice od mene u "Betmenu","Netu",gdje god u Lukavcu ako se vidimo :mrgreen:
U Aqui :D ako me prepoznaš javi se :D

Baš ti iz okolice Lukavca?
Moze i Aqua :mrgreen: ,nisam iz Lukavca,ali imam tam stan i svake godine sam 2-3 puta dole. A poznajem ja i okolicu,Prokosovice,Devetak,Modrac,Dobosnjicu ,svasta nesto :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 20 nov 2011, 16:59

Ja sam ti iz Modraca :D

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 20 nov 2011, 17:02

vOluMme je napisao/la:Ja sam ti iz Modraca :D
Jesi ti onaj sa YouTube? :D
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 20 nov 2011, 17:02

Ma sta't je Dzeko bari ko veliki :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 17:07

Evo sad jedan Slovenac na TMu rece, da Vuckic nije odigrao oficijelnu utakmicu takmicarskog tipa (kvalifikacije etc.) i da nije zauzet sa strane Slovenije. Kada je bio pozvan zadnji put da igra prijateljsku utakmicu, imao je duzu povredu. Dakle nije jos odigrao nikako za A repku Slovenije!

To znaci, da bi bio nas igrac ako bi ga mi pozvali za februar ili sljedecu prijateljsku utakmicu u A repku. Jer samo mijenjanje saveza znaci zadnja odluka, nema veze dali se to desava za prijateljsku utakmicu ili neku drugu. A Slovenci ga nemogu kaparisati sve do SP kvalifikacija.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 20 nov 2011, 17:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 20 nov 2011, 17:07

Jasmin Sudić,igra u Svedskoj,vrlo je talentovan,defanzivac,nepunih 21 godinu. Susic ga je kontaktirao na pocetku svog mandata,ali je dozivio tesku povredu,mislim da se tek vratio na teren.
http://www.transfermarkt.de/de/jasmin-s ... 80068.html" onclick="window.open(this.href);return false;
12.9.2009.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 20 nov 2011, 17:11

Principatus je napisao/la:Evo sad jedan Slovenac na TMu rece, da Vuckic nije odigrao oficijelnu utakmicu takmicarskog tipa (kvalifikacije etc.) i da nije zauzet sa strane Slovenije. Kada je bio pozvan zadnji put da igra prijateljsku utakmicu, imao je duzu povredu. Dakle nije jos odigrao nikako za A repku Slovenije!

To znaci, da bi bio nas igrac ako bi ga mi pozvali za februar ili sljedecu prijateljsku utakmicu u A repku. Jer samo mijenjanje saveza znaci zadnja odluka, nema veze dali se to desava za prijateljsku utakmicu ili neku drugu. A Slovenci ga nemogu kaparisati sve do SP kvalifikacija.
pa ja on je odigrao samo za u21 slovenacku, i to je najmladji ikad koji je igrao za njihovu u21.

e sad, hoce li nasi bit sposobni dovoljno da se sjete i da ga pozovu u februaru? pitanje je sad.
previse smo talenata pustili da odu igrat za druge.
...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 17:14

Pa nas savez/strucni stab morao bi vec biti veoma glup i nesposoban, ustvari debilan, da ga ne pozove vec u februaru.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 17:52

Sad taj isti Slovenac (koji je inace uvjek veoma dobro informisan) pise, da ga ovo i ne zacudjava toliko, jer je Vuckic vec prije davao znakove, da bas nije 100% siguran u to, da zeli igrati za Sloveniju. Dres Dzeke je bio za njegovog brata.

Kad ovako slobodno daje izjave na FB onda je tu nesto, ili on ocekiva da se nesto desi.

http://imageshack.us/f/839/slovenacbosanac.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 nov 2011, 22:48

Savez mora tu sto prija reagovati,ako je zaista ovo tacno sto pise po fb onda on duboku u srcu zeli da igra za BiH.Zato Pape ili k'o vec narednu ga prijateljsku tekmu bi trebao uvrstiti na spisak.
PS Eldin Hazdic nastavio zabijati u dresu drugog tima Valencije ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 20 nov 2011, 23:02

Kako bi valjalo da se Haris odluci za BiH, imali bi jos jednog igraca u PL :mrgreen: al' na stranu to dobili bi jednog mladog i odlicnog igraca na duze vrijeme.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 23:05

Ok, kako stvari stoje, ovako: Ako bude pozvan za nasu repku, igrace za nas.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 20 nov 2011, 23:06

Principatus je napisao/la:Ok, kako stvari stoje, ovako: Ako bude pozvan za nasu repku, igrace za nas.
kako znas 100%?
...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 nov 2011, 23:08

Principatus je napisao/la:Ok, kako stvari stoje, ovako: Ako bude pozvan za nasu repku, igrace za nas.
To je zaista super vijest,eh sada treba nas savez (komitet) da reaguje.Cak bi i novinari trebali izvrsiti pritisak na njih,da ne izgubimo jos jednog dragulja.
Boga mi Slovenci su nam u posljednje vrijeme dosta igraca "oteli" :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 23:09

Bomo videli, kaj se bo zgodilo panties. :P :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 nov 2011, 23:10

Muhamed Besic nema ga ni na mapi u HSV-u ,a igra utakmicu baraza ,a eto taj Vukcic mozda ga nikad nije niko ni kontaktirao..mi smo drzava apsurda i nemojmo krivit samo Srbe ili Hrvate za opstrukcije sta fali Susicu,Bakovicu i ostalim otic raspitat se za ljude,popit kafu snjima...sami smo krivi sto nam u 18 igraca igra Mravac,Muslimovic

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 20 nov 2011, 23:11

Principatus je napisao/la:Bomo videli, kaj se bo zgodilo panties. :P :D
ajde ajde :)

sad treba na sve odreda nek vrse pritisak i na njeg ina savez i na sve na sta se moze vrsit pritisak, i nek cojk dodje odigrat za nas protiv (mescini sve sigurnije) venecuele u februaru :)
...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Kapetan i 27 gostiju.