kakve 3 godine...potpisao neki ugovor na registraciju ili tako nesto..vi više ne računate na njega i ne bih se čudio da se u nas pojavi..Marin je napisao/la:Nešto mi je to teško vjerojatno, pa došao je kod nas tek prije par mjeseci,a koliko se sjećam potpisao je ugovor na 3 godine. Doduše naši puštaju svakog besplatno pa me nebi ništa čudilo.Barney Stinson je napisao/la: vas tabi, kung fu tabi![]()
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma negjde sam bi opročitao to za 3 godine ali je neki dan i sam Jovića rekoa da su potpisali samo do kraja polusezone da pokrpa rupe,a pošto nije zadovoljio neće mu ni nuditi produženje ugovora.
ma šta ce i nama..prošlo mu vrijeme...ja bi rađe da ostane ovaj Martinez u nasMarin je napisao/la:Ma negjde sam bi opročitao to za 3 godine ali je neki dan i sam Jovića rekoa da su potpisali samo do kraja polusezone da pokrpa rupe,a pošto nije zadovoljio neće mu ni nuditi produženje ugovora.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma kakav on sad, sta ce nam, ali eto. Onaj nekadasnji bi itekako dobro dosao, al sad je suvisan. Nek igraju Martinez i Dane radije, a nek mi uzmemo pravih obrambenih igraca i jednog pravog napadaca i milina.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sa Zurakom raskinut ugovor
Nakon Tiaga NK Široki Brijeg je i sa Antom Zurakom sporazumno raskinuo ugovor. U klub dolaze ponude za pojedine igrače ali glavnu riječ oko mogućih pojačanja imat će trener Toni Karačić sa stručnim stožerom.
Ne znam sta im Zurak smeta, ponavljam se svakako, al bolji je od Topica 15 puta.
Glavno da Karacic bude imao zadnju rijec, a da mu ne budu dovodili igrace. Obrambeni igrac im sada vise nije opcija, nego apsolutna nuznost, kao i napadac.
Nakon Tiaga NK Široki Brijeg je i sa Antom Zurakom sporazumno raskinuo ugovor. U klub dolaze ponude za pojedine igrače ali glavnu riječ oko mogućih pojačanja imat će trener Toni Karačić sa stručnim stožerom.
Ne znam sta im Zurak smeta, ponavljam se svakako, al bolji je od Topica 15 puta.
Glavno da Karacic bude imao zadnju rijec, a da mu ne budu dovodili igrace. Obrambeni igrac im sada vise nije opcija, nego apsolutna nuznost, kao i napadac.
...Život za Široki...
ma ja bi ubacio brekala da bude standardan u prvih 11 pa sta bude bude. znam momka 100% ima potencijala za biti igrac,i trudi se...samo ga treba malo gurat,sjedenjem na klupi sigurno nece postat igrac.
- Barney Stinson
- Kontakt:
sa zurakom nije trebao biti raskinut ugovor ali eto valjda imaju nekoga u planu...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa Brekalo i treba igrati, umjesto Topica, sa Zurakom, to sam jedno 15 puta kroz sezonu rekao. A oni otpuste Zuraka, Topic ce im igrati, i dovesti ce jednog da ne igra Brekalo. Smijesno.
Osim ako nemaju u planu Pandzu ili nekog slicnog, logike potez nema.
Osim ako nemaju u planu Pandzu ili nekog slicnog, logike potez nema.
...Život za Široki...
-
Steve Urkel
- Kontakt:
zurak je ove sezone odigrao samo 1 utakmicu,protiv travnika(1-0)i po meni je tu bio najbolji otpuštaju se igraci a nisu niti prilike dobili,a neznam što se čeka s topićem i peraicom,a mislim da ne triba svake sezone zatravat po 5-6 igraca,ipak su oni jesenski prvaci,zna li iko potencijalna pojačanja?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ama ne znam kome je u interesu da su tu Topic i Peraica, al nekome sigurno jest jer nitko ne moze toliko imun biti na njihovu neucinkovitost. Ta ostavio bi i Tiaga i Zuraka a njih dvojicu otjerao, da se mene pita, i vjerujem da bi definitivno bio u pravu. Prije ces od te dvojice napraviti igrace i vidjeti koristi nego od gore navedenih neznalica.
Hocemo Celsona, Baiana i Pandzu.
Hocemo Celsona, Baiana i Pandzu.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
@ŠB_Fidelis
uuu kako bi nam dobro Bajano dosao
netko mi neki dan rece da je potpisao za rubin kazan malo sam gledao i nema ga tamo, mora da me zajebavao 
uuu kako bi nam dobro Bajano dosao
19 - ђ - 11
igrao je ove sezone za Spartak Nalchik..Barney Stinson je napisao/la:@ŠB_Fidelis
uuu kako bi nam dobro Bajano dosao![]()
netko mi neki dan rece da je potpisao za rubin kazan malo sam gledao i nema ga tamo, mora da me zajebavao
sad da li je otisao negdje u prijalznom roku ovom sad sto slijedi neznam
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma na posudbi iz Krasnodara, a ima ugovor do kraja godine. Pa eto, ima da se isprsimo. 
...Život za Široki...
koi bi bio gust jos ga jednom vidit na pecari 
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemoj majke tiImp je napisao/la:koi bi bio gust jos ga jednom vidit na pecari
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
dok jednom ne smrke,drugom ne svanebistrikboy je napisao/la:Nemoj majke tiImp je napisao/la:koi bi bio gust jos ga jednom vidit na pecari
-
Steve Urkel
- Kontakt:
zašto su križanovića potrali,uopće nije bio loš
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Imaju neku svoju racunicu koju svatko bas i ne konta. Ja bi ostavio i njega i Zuraka, al cuj. Dobar je Krizanovic bio sto je odigrao, cvrst je, visok. Ali eto, kad kazu da pregovaraju s odredjenim igracima i da ce prva pojacanja stici ubrzo, dobro.
...Život za Široki...
-
Steve Urkel
- Kontakt:
križanović je i u hnl bio poznat igrac a kamoli u našoj ligi u cibaliji je bio kapetan 170 nastupa skupio za njih u 7 godina igranja i evo u nas ne može da igri,ali i to dokazuje da smo dobar klub,da napomenem džafić iz veleža je lani bio u cibaliji i postigao svega 1 gol
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Stvar je jednostavno da je trebao ostati jer je dobra opcija, no mozda nije bio zadovoljan minutazom. Ne igra mu ime, ali ne mogu nagadjati iz kojeg razloga je prekinuta suradnja, po meni jos jedan igrac koji je trebao ostati. Treba vidjeti s kim racunaju i koja su imena s kojim pregovaraju, a to moraju biti obrambeni igraci jer su se dvojice vec rijesili.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, akobasmoram13, AvantiBL, Bejker, Fudo, Hamagara, held9, ristagrad, ronaldo99, Rule_hz, sakahuligana, Shategabri i 123 gosta.