Eto ovaj derbi s Interom je sasvim dobar pocetak, rokajte!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ko vodi?bavarian_bk je napisao/la:Vodite 1 0!
Kad je neko tukmaz vazda ce biti tukmaz.forza je napisao/la:vodi juve 2:1 ..... a Hasan umro neki dan usljed teskih povreda nastalih sjedenjem na klupi ...![]()
sarajlija89 je napisao/la:ne zaboravite da je marchisio igracina al bukvalno...mogo bi uporavo on biti kljuc veceras i to je iznenadjenje koje je ferara spremio mourinhu...nadam se uspjesno
daffy je napisao/la:Marchisio dijete Juventusa.. ma sve je Marchisio.. **** nece biti kapiten Juventusa, jer tu ce ulogu imati Chiellini kada ode Alex pa onda Buffon.. jer Chiellini nije puno stariji od Marche..
Forza Juve!! neka si sarajlija dobio.. bas mi je drago sto te Juve nije oborio![]()
![]()
uzivaj onda..ako mislis tako onda treba da ti je drago..bice ti zanimljivoSaurman je napisao/la:pa zar ne vidite da su vam internisti pustili tekmu nebi valjalo za Seriu A da je inter pobjedio i tako nakon samo 15 kola rijesio pitanje prvaka...imali su ljudi srca pa vam ostavili nadu da tinja
Saurman je napisao/la:pa zar ne vidite da su vam internisti pustili tekmu nebi valjalo za Seriu A da je inter pobjedio i tako nakon samo 15 kola rijesio pitanje prvaka...imali su ljudi srca pa vam ostavili nadu da tinja
Mah, znam da je velika važnost, doduše i nije, jbg 15 kolo je tek... Ima još 23 kola do kraja, svašta može bit. Zato mi nije jasno da nisu igrali "lijepo" koliko već mogu talijani lijepo igrat. Zbog toga i ne volim talijane, jbg.nema ljepote, njihov moto je, može jedno proć, ili lopta i igrać, oboje nikakosarajlija89 je napisao/la:uzivaj onda..ako mislis tako onda treba da ti je drago..bice ti zanimljivoSaurman je napisao/la:pa zar ne vidite da su vam internisti pustili tekmu nebi valjalo za Seriu A da je inter pobjedio i tako nakon samo 15 kola rijesio pitanje prvaka...imali su ljudi srca pa vam ostavili nadu da tinja![]()
na tribinama sve udure...bez ispada..na terenu nije tolko slabo bilo...jarane vaznost tekme i prevelika nervoza..dva crvena..bilo je svega..klasican talijanski dreby
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.