Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Nerko_Juventino
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la Nerko_Juventino » 05 dec 2009, 20:27

Dajte ljudi da se malo organizujemo,i da ovdje k'o na JB, postavljamo streamove za pracenje utakmica naseg kluba,tako cemo se međusobno pomagati, jer sto vise streamova to bolje,posto znaju pucat linkovi i dok ponovo ne učita, Del Piero već zabio hat-trick 8-),a ovako samo klikni sljedeci i svi problemi rijeseni.
Eto ovaj derbi s Interom je sasvim dobar pocetak, rokajte!
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 dec 2009, 20:46

sarajlija imas na http://www.atdhe.net onaj prvi.. dobar je ja mislim jos na eng. komentator :D
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 dec 2009, 20:47

Ako ko ima dobar link da postavi...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 05 dec 2009, 21:09

Vodite 1 0!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 dec 2009, 21:20

bavarian_bk je napisao/la:Vodite 1 0!
Ko vodi? :?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 dec 2009, 22:02

Moze mi ko reci kad se Salihamidzic vraca na teren?? :?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 05 dec 2009, 22:10

vodi juve 2:1 ..... a Hasan umro neki dan usljed teskih povreda nastalih sjedenjem na klupi ... :D :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 05 dec 2009, 22:59

bravo momci..ponosan san sto sam JUVENTINO..vjerujem u ovu ekipu..Caceres igrac utakmice,po meni...momak nevjerovatno spreman fizicki..ni jednom nije ispao..Diego me neprijatno iznenadio,nema snage ni za sat vremena..bravo Chiellini,Canna hvala ti za sve,al vrijeme je da ides,Grosso solidan,Melo previse nervozan,Sissoka sam dvaput vidio u citavoj utakmici,kod gola i na pocetku kad ukliza,Marc odlican,Del Piero solidan,zna mjastor svasta,Amauri prejak u duelu,ko stijena jak,al nema lopti,Camoranesi neprimijetan..Forza Juve
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 dec 2009, 23:11

forza je napisao/la:vodi juve 2:1 ..... a Hasan umro neki dan usljed teskih povreda nastalih sjedenjem na klupi ... :D :D
Kad je neko tukmaz vazda ce biti tukmaz. :roll:
Niti je umro niti sjedi na klupi.Prema tome ne talaharaj ako neznas pametnije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 dec 2009, 23:15

.mada ne zaboravite da je marchisio igracina al bukvalno...mogo bi uporavo on biti kljuc veceras i to je iznenadjenje koje je ferara spremio mourinhu...nadam se uspjesno

sarajlija pogodio si.. btw. nerko moglo bi se nesto uraditi kao na JB.. ja sam tamo na portalu i ponekad na forumu, vidio sam da si i ti na forumu.. ;).. ja mogu postaviti link uvijek, samo sam kasnio danas imao neki obaveza... ali ovaj link sa atdhe je bio odlican!..

Marchisio.. Marchisio.. ma legenda.. uvijek sam ga najvise hvalio, stavljao ispred Giovinca jer svi samo vide da mi imamo jednog talentovanog momka a to obicno bude Giovinco.. meni je Marcha drag tj. posle Trezeguet najdrazi mi je.. nevjerovatan momak.. novi Gerrard 100%.. kakav potez.. uhh!

dobra tekma, inter se manje vise branio i ponekad napadao.. Caceres legendo.. Barca se nevjerovatno zajebala sto su ga tek tako dali.. Melo beton.. Sissoko isto beton.. Alex slabo ali nema veze.. Amauri jos gori.. Grosso dobar u ofanzivi, ali u defanzivi ko moja nana.. prvo poluvrijeme stalno je sjevalo sa te njegove desne strane.. kada Milito dobije loptu obicno bude sam.. Buffon.. pa brate ti povrijedjen branis 2 mjeseca i kako branis.. ja nemam rijeci za tebe! Canna i Chiellini odlicni!

Ciro me razocarao.. pa onom djetetu je trebalo dati barem 20 minuta.. ali nema veze.. ja hocu da vidim njega i Trezgola protiv Bayerna!!!!

Forza Juve.. btw. Brazzo je povrijedjen, tj. prije par dana se vratio sa povrede.. u pripremnim tekmama Brazzo je bio u prvom planu.. dosta je Ciro racunao na njega jer moze igrati 4 pozicije tj. 4 pozicije mu mogu biti prirodne.. ali povreda na samom pocetku ga je udaljila.. samo da nije tako sklon povredama dobro bi igrao!

Forza Juve.. Balotelli smece od igraca!

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 dec 2009, 23:20

btw. moze li vama Juvebalkan? meni nesto nece da udje..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 dec 2009, 00:11

sarajlija89 je napisao/la:ne zaboravite da je marchisio igracina al bukvalno...mogo bi uporavo on biti kljuc veceras i to je iznenadjenje koje je ferara spremio mourinhu...nadam se uspjesno

izvinjavam se sto se citiram :lol: nije to zbog mene...i sto sam pogodio...nego zbog claudia...to je nase dijete,kapiten primavere,koji voli juve i koji srcem igra pa mi je neizmjerno drago sto ga je zabio...srce mi ko dzamija,kakvu je samo golcinu dao..majstorija..gledam poslije tekme izjeve na rai-u on jedva da prica...momak sve od sebe dao...al kakva je ono golcina...uhh...

Sta reci za samu igru..bilo je ocigledno da smo u grcu i da mnogo zelimo tu pobjedu i pod takvim okolnostima tesko je ocekivat blistavu igru...ali ovoga puta Bog nas je pogledao i dao nam veliku pobjedu nad[b] Interom[/b]....presretan sam jbg..sta drugo...reko sam vam da vjerujem u pobjedu,imo sam dobar osjecaj sve vrijeme..i nisam pogrijesio.

Momci su poginuli na terenu...al ja cu istaci jednog fudbalera...Martin Caceres...daleko najbolji igrac bio veceras....svaka mu cast....vazna pobjeda,malo me strah da se nismo previse potroslili i da protiv bayerna ne budemo na nivou..al imamo para dana da se osvjezimoa i ova pobjeda ce nam dici moral dodatno.....aBd samo da nastavimo,da nas povrede zaobidju...i nadat se...ipak smo mi JUVE

STORIA DI UN GRANDE AMORE

P.s. ceko sam juve na kladionici i dobio sam 12o kerma hahah....dvostruko slavlje ;) i za daffya ne moze se otvorit JB..ma preoptereceno sigurno...znas da smo najaca str na balaknu tog tipa a jos kad u obzir uzmemo kolko navijaca imamo :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 06 dec 2009, 00:16

Marchisio dijete Juventusa.. ma sve je Marchisio.. **** nece biti kapiten Juventusa, jer tu ce ulogu imati Chiellini kada ode Alex pa onda Buffon.. jer Chiellini nije puno stariji od Marche..

Forza Juve!! neka si sarajlija dobio.. bas mi je drago sto te Juve nije oborio :lol: :lol: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 dec 2009, 00:29

daffy je napisao/la:Marchisio dijete Juventusa.. ma sve je Marchisio.. **** nece biti kapiten Juventusa, jer tu ce ulogu imati Chiellini kada ode Alex pa onda Buffon.. jer Chiellini nije puno stariji od Marche..

Forza Juve!! neka si sarajlija dobio.. bas mi je drago sto te Juve nije oborio :lol: :lol: :lol:

ma burazeru ja sam bolesnik juventusa...jbo pare ako je juve izgubio......Allaha mi ne bi zalio sve dat za neke pobjede...a to mi je usput svakao...posto volim juve odigram na njih i gledam....ako dobiju meni je dvostruko zadovoljtvo :) ...........

ma i giorgio ce bit pravi kapiten..nema veze...to su takvi igraci da je jednostavno zadovoljtvo imat u jednom timu....znam kritikuje se amauri i sve to...vjerovatno opravdano...ali jesi molim te vidio kod onog kornera...kad trazi od publike podrsku,i sta da mu ja zamjerim kad vidim kolko voli juve...jbg...neke se stvari ne mogu kupit novcem..za sve ostalo potrebno je srce ;) u ovom slucaju srce juventina :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 dec 2009, 00:51

Jao ovi interovaca, pa ni da cestitaju na pobjedi. :D

Nek je Merda pala, i to zasluzeno. Nemam rijeci, momci su se borili, dali sve sto su imali samo da dodju do pobjede, sve se vidjelo na kraju koliko je znacila pobjeda i pozitivan rezultat. Samo da sada ne uprskamo u sljedecim tekmama.

FORZA MAGICA JUVE!!!!!!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 dec 2009, 00:55

pa zar ne vidite da su vam internisti pustili tekmu nebi valjalo za Seriu A da je inter pobjedio i tako nakon samo 15 kola rijesio pitanje prvaka...imali su ljudi srca pa vam ostavili nadu da tinja :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 00:57

Nego, kako je bilo na tribinama ?! Jel bilo slabo kao na terenu, po svim procjenama ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 dec 2009, 01:02

Saurman je napisao/la:pa zar ne vidite da su vam internisti pustili tekmu nebi valjalo za Seriu A da je inter pobjedio i tako nakon samo 15 kola rijesio pitanje prvaka...imali su ljudi srca pa vam ostavili nadu da tinja :D
uzivaj onda..ako mislis tako onda treba da ti je drago..bice ti zanimljivo :D

na tribinama sve udure...bez ispada..na terenu nije tolko slabo bilo...jarane vaznost tekme i prevelika nervoza..dva crvena..bilo je svega..klasican talijanski dreby

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 dec 2009, 01:05

Saurman je napisao/la:pa zar ne vidite da su vam internisti pustili tekmu nebi valjalo za Seriu A da je inter pobjedio i tako nakon samo 15 kola rijesio pitanje prvaka...imali su ljudi srca pa vam ostavili nadu da tinja :D

Tisina i na spavanje.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 01:12

sarajlija89 je napisao/la:
uzivaj onda..ako mislis tako onda treba da ti je drago..bice ti zanimljivo :D

na tribinama sve udure...bez ispada..na terenu nije tolko slabo bilo...jarane vaznost tekme i prevelika nervoza..dva crvena..bilo je svega..klasican talijanski dreby
Mah, znam da je velika važnost, doduše i nije, jbg 15 kolo je tek... Ima još 23 kola do kraja, svašta može bit. Zato mi nije jasno da nisu igrali "lijepo" koliko već mogu talijani lijepo igrat. Zbog toga i ne volim talijane, jbg.nema ljepote, njihov moto je, može jedno proć, ili lopta i igrać, oboje nikako :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.