GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 10 sep 2010, 12:17

:lol:

slika

Gdje je Torcida??? :lol:
...što je više lome to je volim jače...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 sep 2010, 12:41

slika
Tu smo :lol: :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 sep 2010, 13:23

Barney Stinson je napisao/la:slika
Tu smo :lol: :lol:
Nešto ozbiljnije? Nalijepiti naljepnicu na registracije klupskog autobusa može bilo tko. :oops:

:lol: :lol:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 sep 2010, 13:46

Malo zagrijavanje prije derbija :lol:

Od 1924. do 2010.

Ukupno: 207 službenih utakmica
Dinamo 82 pobjede
Hajduk 72 pobjede
Remi 53

Gol razlika: 293:269 u korist Dinama.

Nadajmo se da će nakon subote biti 11 razlike. :lol:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 sep 2010, 12:40

Tonel je posljednje pojačanje koje je sletjelo u Maksimir, a čini se kako je i najbolje. Iako nije igrao dva mjeseca, Portugalca je trener Halilhodžić odmah gurnuo u vatru, a 'krštenje' je imao na najtežem mogućem gostovanju, pred punim Poljudom.
- Zadovoljan sam svojom igrom. Uopće nisam igrao ove sezone, to mi je bila prva utakmica. Teško sam hvatao ritam - rekao je Tonel za Sportske novosti i nastavio:
- Željeli smo pobijediti i zato nisam sretan. Ne znam što se dogodilo na početu drugog poluvremena, znali smo što trebamo činiti jer nas je trener na sve upozorio.
Portugalac je oduševljen i splitskim navijačima.
- Prvi put sam igrao najveći hrvatski derbi i moram kazati da Hajduk ima zaista fenomenalnu podršku navijača.
Nije oduševljen samo njima, već i Zagrebom, suigračima i funkcioniranjem samog kluba.
- Vidio sam odlične suigrače, a u Dinamu je sve sjajno organizirano do najsitnijih detalja, došao sam u vrhunski klub.
Nakon Poljuda slijedi dobro ispunjeni Maksimir i Villareal u Europskoj ligi.
- SIguran sam da će biti spektakl, da ćemo biti dobri, ali ipak ne bih prognozirao rezultat - zaključio je bivši igrač Sporting Lisabona.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 13 sep 2010, 13:39

Lijepa gesta Mamića u znak poštovanja prema treneru Dinama Vahi ali i igračima Ademiju i Beqiraju. Posjetiti džamiju za najveći muslimanski blagdan. Svaka čast! Baš me interesuje jesul Kerum ili Svagi nešto slično učinili u znak poštovanja prema svojim glavnim igračima Sharbinu i Ibričiću. A imaju tu još i brata Sharbinija, pa i Bulkua. Ali teško. Ima jedna pjesmica dinamovih navijača koja ide: "Zagreb je metropola, metropola, metropola, Zagreb je metropola, Vi ste ku...c.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 sep 2010, 15:52

slika
Jacky jel ovo ozbiljnije :lol:
Ili treba još... Dokaz o neoriginalnosti BBB... Copy-Paste uvijek bili uvijek ce ostati...
19 - ђ - 11

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 sep 2010, 15:53

Offside smiri malo doživljaje.

Otišao pa šta? Zadnje zbog čega je to učinio je jer je tolerantan, dobar čovjek ili nešto slično.

Dodvorava se svima, a nitko ga nevoli osim njegovih marioneta po skupštinama.

Mamić je obično ****, i karakter tipa Ćiro. Kad mu i šta odgovara to i izjavi, a za 2 dana mjenja ploču naopačke.
Barney Stinson je napisao/la:slika
Jacky jel ovo ozbiljnije :lol:
Ili treba još... Dokaz o neoriginalnosti BBB... Copy-Paste uvijek bili uvijek ce ostati...
Hvala Bogu, kao i uvijek tu je policija koja vas šačicu štiti ko kap vode na dlanu. :)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 sep 2010, 15:57

Heh... :P :P
slika
Eo jos jedna :lol:
19 - ђ - 11

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 sep 2010, 16:08

Barney Stinson je napisao/la:Heh... :P :P
slika
Eo jos jedna :lol:
Gdje je ovo? Možda negdje po Makarskoj rivijeri? :lol:
Ima takvih slika milijun sa dinamovim grbom po cijeloj Dalmaciji, samo ih trebam naći, kad nađem kačim iako to nije ništa novo.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 sep 2010, 16:13

Aaa znam da ima i tih i tih ali eto da ne ostanem dužan... :P :P
A ovo je na tgu u Zagrebu devedesetih...
19 - ђ - 11

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 sep 2010, 17:46

semy-kkb je napisao/la:Dinamovci, koji je moguci sastav protiv Villarreala?
Neznam kakvo je stanje sa Lončarićem.

U obrani Vrsaljko Bišćan Tonel Cufre .
Vezni red
Nadam se da će desno igrati Tomečak, a ne Etto. Iako je se Tomečak tek oporavio od ozljede, i čisto sumnjam da će igrati protiv Villareala (protiv Hajduka igrao Etto). U sredini Badelj i Ademi. A lijevo Sammir.
U napadu Rukavina i još jedan napadač, Bećiraj ili Dodo. :(
Po meni bi bilo bolje početi sa jednim napadačem (Rukavina), a početi sa Chagom u veznom redu, to bi izgledalo ovako:

------Vrsaljko-----Bišćan-------Tonel-----Cufre

-------------------Chago--------Ademi----------

-----Tomečak------------Badelj------------Sammir--

-------------------------Rukavina-----------------------

Preostaje nam samo da vidimo šta će Vaha skemijati. Samo da ne počme sa Dodom od 1. minute kao protiv Hajduka. :roll: Pa taj nije u stanju loptom pogoditi Kineski zid sa 2 metra.

Ako koga zanima, cijene karata su:

SJEVER 30 KUNA (7.5 KM)
ZAPAD 90 KUNA (22.5 KM)
ISTOK 60 KUNA (15 KM)

Po mojoj procjeni biti će oko 20.000 bez BBB, možda i više gledatelja na tribinama (protiv Sheriffa bilo 10 000 bez BBB). Mamić vodi neke akcije da privuče toliko spominjane "obitelji sa djecom" na velebno zdanje u Maksimiru.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 14 sep 2010, 18:00

JUAN CARLOS GARRIDO, trener nogometaša Villarreala, suparnika Dinamu u dvoboju prvog kola skupine D Europa lige, odredio je 19-oricu putnika za Zagreb, a među njima nema prvog napadača Nilmara.

Na sraz s hrvatskim prvakom u Maksimiru, koji se u četvrtak igra s početkom u 19 sati, Španjolci će doputovati u srijedu u 13 sati po hrvatskom vremenu. Smjestit će se u Esplanadi, a kući krenuti odmah nakon utakmice.

Na popisu iz nerazjašnjenih razloga nema brazilskoga reprezentativnog napadača Nilmara te veznjaka Cristobala, koji vuče suspenziju zbog crvenog kartona iz doigravanja. Umjesto njega za momčad će kandidirati 19-godišnji branič Mario Gaspar, inače mladi španjolski reprezentativac.

Od 19-orice putnika, među kojima su i tri vratara, trener će u Zagrebu jednog nogometaša ostaviti na tribinama.

Lokalni valencijski dnevnik Las Provincias inače piše da Dinamo nikad nije pobijedio niti jedan španjolski klub u europskom natjecanju. Izgubio je svih šest utakmica protiv Španjolaca (dvaput od Barcelone u Kupu velesajamskih gradova u sezoni 1961./62., dvaput od Valencije u finalu istog natjecanja 1963. godine te dvaput od madridskog Atletica u trećem kolu Kupa Uefe ujesen 1997. godine) uz gol-razliku 5-18.

Na Garridovu su popisu sljedeći kandidati:

Golmani: Diego López, Juan Carlos i Oliva.

Braniči: Gonzalo, Musacchio, Catalá, Capdevila, Marchena, Joan Oriol i Mario.

Veznjaci: Senna, Bruno, Cani, Borja Valero, Santi Cazorla i Jefferson Montero.

Napadači: Rossi, Marco Ruben i Jozy Altidore.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 14 sep 2010, 18:03

Šteta za Lončarića, ovo mu je treća teška ozljeda u 3 godine, nadam se da će ga Kelava dobro zamijenuti jer će Lončarić pauzirati do Božića
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 14 sep 2010, 20:25

TRENER Dinama Vahid Halilhodžić je u razgovoru za Nacional otkrio pojedinosti oko dolaska u Dinamo. Progovorio je o politici i ratu u Bosni koji mu je, kako kaže, promijenio život.

"Nogomet je moja svetinja i zahvaljujući toj igri ja i moja obitelj danas smo bogati i više se nikada nećemo morati brinuti za egzistenciju. Zato sam mogao prihvatiti ponudu da dođem u grad Zagreb iako su mi drugdje nudili nekoliko puta više novca, ali ovamo sam došao zato što vjerujem da mogu postići sportski uspjeh i etablirati Dinamo u društvu vodećih europskih klubova”, objasnio je poznati strateg koji je karijeru gradio po velikim francuskim klubovina.

"Dinamo je sportski izazov"

Halilhodžić kaže da mu je netko prije mjesec dana rekao da će postati trener Dinama, odgovorio bi mu da je lud. Pravi motiv je bio plasman u Ligu prvaka.

"Da mi je netko prije mjesec dana rekao da ću biti trener Dinama, rekao bih da je lud. Bilo je u prošlosti ponuda od ovdašnjih klubova, kao i da preuzmem selekciju Bosne i Hercegovine, međutim, nikada se nisam zamišljao kao trener na ovim prostorima. Ovo je avantura, iako sam u posljednje vrijeme imao 15-ak ozbiljnih ponuda klubova i nekih reprezentacija, i manje-više sve su financijski bile izrazito atraktivne. Ipak sam iz ovih krajeva i Dinamo je sportski izazov, posebno zato što želim ponovno nastupati u Ligi prvaka. Dinamo već godinama ne uspijeva ući u to natjecanje i glavni motiv mojeg dolaska u Zagreb jest da pokušamo preskočiti i tu stepenicu", kaže trener i dodaje:

"U Zagreb sam došao s puno ponosa i sportskog izazova. Uostalom, već sam rekao da sam Hercegovac, a to znači iz ovih krajeva, i želim da me ovdašnja javnost doživljava pozitivno i kao sportaša. Kao čovjeku moraju mi goditi brojni izrazi dobrodošlice koje dobivam od navijača, novinara, sportaša, pa čak i političara. Na neki način moja je obveza da ne razočaram sve te ljude.

Rekao je Vaho i nekoliko riječi o najvećem igraču kojeg je vodio - Didieru Drogbi..

"Što se tiče Drogbe, uvijek me slušao i s njim sam imao fenomenalan odnos. Ni jednom nije zakasnio na sastanak, čak ni u vrijeme kada je bio ozlijeđen i nije trenirao. Imam svoj kućni red koji igrači i svi ostali moraju poštovati i oko toga nema kompromisa. Danas vašeg fotografa nisam pustio u svlačionicu jer to je prostorija u koju puštam isključivo igrače. Da sam pustio fotografa, sutra bih morao nekog snimatelja i moj princip bi bio uništen, a to ne dopuštam."

"Prije rata sam bio jedan od najbogatijih ljudi u Mostaru"

Halilhodžić se prisjetio i rata na području bivše Jugoslavije u kojem je preko noći izgubio apsolutno sve.

"Prije tog prokletog rata bio sam jedan od najbogatijih ljudi u Mostaru, a onda je sve nestalo u jednom danu. Imao sam kuću od 500 kvadrata koja je dignuta u zrak i morali smo otići u Pariz. Tamo smo nas četvero spavali u jednom sobičku i vidio sam da moram započeti neki novi život. Odlučio sam postati trener, ali uskoro su mi zabranili rad jer nisam imao francusko državljanstvo. Bili su to teški mjeseci, djeca su bila mala i prilično traumatizirana, ali radom sam se uspio izvući. Zato sam zahvalan nogometu jer nogomet mi je puno dao, i svojim igračima često citiram Sulu Repca koji nam je često govorio: "Milujte loptu više nego vlastitu ženu jer lopta će vam vratiti milovanja, zaključio je među ostalim Halilhodžić za Nacional.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 sep 2010, 08:42

Lončarić ozljeđen i pauzirati će najmanje do 12. mjeseca. :( Ovaj momak baš nema sreće, a odličan je golman.
Ovo će biti veliki hendikep za Dinamo.. Sada je Kelava prvi golman, koji je sklon kiksevima, što je dokazao i na Poljudu..
NK Dinamo Zagreb za utakmicu sa Villarrealom nije tiskao ulaznice za gostujuće navijače za tribinu Jug, budući da je klub obaviješten o nedolasku gostujućih navijača na utakmicu.
Kako je klub zaprimio mnoštvo zamolbi za organizirani posjet utakmici od strane nogometnih škola diljem Hrvatske, NK Dinamo Zagreb omogućio je nogometnim školama nazočnost na stadionu isključivo na tribini Jug.
Na kraju napominjemo, da je ovaj slučaj iznimka budući da su Villarrealovi navijači jedni od rijetkih europskih navijača koji ne dolaze na gostujuće utakmice svoga kluba.
Na preostalim utakmicama grupne faze natjecanja Europske lige, NK Dinamo Zagreb očekuje dolazak gostujućih navijača na stadion Maksimir, te će samim time klub tiskati ulaznice za tribinu Jug, te će ona biti rezervirana za gostujuće navijače.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 15 sep 2010, 11:56

Pustite vi jug, jeste li tiskali za sjever... :lol: :P
19 - ђ - 11

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 sep 2010, 13:06

Barney Stinson je napisao/la:Pustite vi jug, jeste li tiskali za sjever... :lol: :P

Iako BBB bojkotuju, sutra će biti minimalno 25 000, neznam koliko je prodato ulaznica ali po mojoj procjeni minimalno 25 000 možda i više..

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 15 sep 2010, 13:09

jacky09 je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:Pustite vi jug, jeste li tiskali za sjever... :lol: :P

Iako BBB bojkotuju, sutra će biti minimalno 25 000, neznam koliko je prodato ulaznica ali po mojoj procjeni minimalno 25 000 možda i više..
Prodato već 25 000....ne vjerujem ja mislim da će bit max 20 000 ljudi

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 sep 2010, 13:14

Dabar je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:

Prodato već 25 000....ne vjerujem ja mislim da će bit max 20 000 ljudi
Jug će biti pun radi ovih besplatnih karata za ovu djecu, Istok je standardno pun (protiv Sheriffa je bio 70% pun), Zapad će isto biti dosta popunjen, Sjever će biti pust možda bude nešto ljudi koji ne podržavaju bojkot.

Znači, 25 000 minimalac.. ali eto vidjet ćemo sutra.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.