Gdje je Torcida???

Nešto ozbiljnije? Nalijepiti naljepnicu na registracije klupskog autobusa može bilo tko.Barney Stinson je napisao/la:
Tu smo![]()
Hvala Bogu, kao i uvijek tu je policija koja vas šačicu štiti ko kap vode na dlanu.Barney Stinson je napisao/la:
Jacky jel ovo ozbiljnije![]()
Ili treba još... Dokaz o neoriginalnosti BBB... Copy-Paste uvijek bili uvijek ce ostati...
Gdje je ovo? Možda negdje po Makarskoj rivijeri?Barney Stinson je napisao/la:Heh...![]()
![]()
Eo jos jedna
Neznam kakvo je stanje sa Lončarićem.semy-kkb je napisao/la:Dinamovci, koji je moguci sastav protiv Villarreala?
NK Dinamo Zagreb za utakmicu sa Villarrealom nije tiskao ulaznice za gostujuće navijače za tribinu Jug, budući da je klub obaviješten o nedolasku gostujućih navijača na utakmicu.
Kako je klub zaprimio mnoštvo zamolbi za organizirani posjet utakmici od strane nogometnih škola diljem Hrvatske, NK Dinamo Zagreb omogućio je nogometnim školama nazočnost na stadionu isključivo na tribini Jug.
Na kraju napominjemo, da je ovaj slučaj iznimka budući da su Villarrealovi navijači jedni od rijetkih europskih navijača koji ne dolaze na gostujuće utakmice svoga kluba.
Na preostalim utakmicama grupne faze natjecanja Europske lige, NK Dinamo Zagreb očekuje dolazak gostujućih navijača na stadion Maksimir, te će samim time klub tiskati ulaznice za tribinu Jug, te će ona biti rezervirana za gostujuće navijače.
Barney Stinson je napisao/la:Pustite vi jug, jeste li tiskali za sjever...![]()
Prodato već 25 000....ne vjerujem ja mislim da će bit max 20 000 ljudijacky09 je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:Pustite vi jug, jeste li tiskali za sjever...![]()
![]()
Iako BBB bojkotuju, sutra će biti minimalno 25 000, neznam koliko je prodato ulaznica ali po mojoj procjeni minimalno 25 000 možda i više..
Jug će biti pun radi ovih besplatnih karata za ovu djecu, Istok je standardno pun (protiv Sheriffa je bio 70% pun), Zapad će isto biti dosta popunjen, Sjever će biti pust možda bude nešto ljudi koji ne podržavaju bojkot.Dabar je napisao/la:Prodato već 25 000....ne vjerujem ja mislim da će bit max 20 000 ljudijacky09 je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:Pustite vi jug, jeste li tiskali za sjever...![]()
![]()
Iako BBB bojkotuju, sutra će biti minimalno 25 000, neznam koliko je prodato ulaznica ali po mojoj procjeni minimalno 25 000 možda i više..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.