Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
mirza kolar je takav novinar da se ja sam postidim umjesto njega.. Sjećam se kada je poslije Španije rekao da je jedina pozitivna stvar to što je Supić loše branio.
FEDERER= KLOC
Ja zbilja ne mogu da vjerujem da Miske nebi igrao iz nekog njegovog hira.Pa možda je čovjek zaista bio povrijeđen.A zašto svi vjerujemo drugima a njegove izjave doživljavamo kao laž.Čovjek kaže da je povrijeđen i da nikad nije pomislio da ne igra za repku odjednom toliko pljuvanja po njemu.E čudan smo narod.
Evo jos jedan portal objavio istu informaciju, ko imalo ima mozga u glavi nije pao na ovu pricu, to je nesto drugo u pitanju, znacemo u pon na 60 minuta sve, zapravo za par minuta ce biti na hayatu
Zadnja izmjena: EnZo_85, dana/u 21 nov 2009, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Ja fakat ne znam odakle vama da je hir,da nije igrao namjerno.Jeste li pomislili da je mozda fakat bila povreda i da covjek nije igrao jer u najvaznijoj tekmi nije bio 100% spreman.Ali ne...mora biti neka zavjera,covjek digo nos i reko **** SP ja cu se sad inatit. Ko neke mahaluse cujete jednu pricu i onda je uoblicite u 100 puta goru i sahranite covjeka.EnZo_85 je napisao/la:Sve to stoji on je igrao kad niko nije, profeisonalac itd. Međutim izabrao je navjazniju utakmicu u historiji ove drzave i repreznatacije da tjera neki hir i inat, znaci ako se ispostavi tačnim ove price rekla kazala, sve ono sto je dosad uradio zasjeniće ovim zadnjim potezom, da je Ronaldo ja ga vise ne bih volio vidjet u reprezentaciji, da nas neko prodaje kad njemu odgovara
oj kretena majko mila,,,,, bola ljudi radite nesto
Jedno sam siguran.Nesto smrdi oko ove zadnje utakmice.Smrdi toliko da moram staviti masku na lice.Nezelim jos nista prejudicirati ko je kriv Ciro,Miske,Savez ili neko cetvrti ali sam siguran 100% da je nesto veliko bilo.Sacekajmo jos koji dan sigurno ce sve izaci na vidjelo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
halo ba jeli se iko od vas zapito sto nije igro i sto "izmislio" povredu mislim da je miske igracina i da se bas bas nesto moralo desit da ode ovo sto pisu nasi dobro najedeni novinari nema veze sa realnoscu ti isti novinari su isli sa gospodom iz saveza po bjelosvjetskim hotelima jeli pili dernecili po hotelima dok su nam igraci pokuavali spavat, u novom vinodolskom je bilo vise ljudi nego ispred bba centra pred tekmu i sta ocekujete da ce napisat ciro kriv,savez kriv hoce ali u k.... otiso je salihamidjic vjerovatno ce otici i miske on ce naci nekog drugog i dizat ga u zvijezde sve dok mogu putovat sa savezom u avionu spavat u hotelima od 5 zvjezdica vodat kojekakve zenturace po lozama a djeca od misimovica rahimica muratovica nek gledaju utakmicu na kamberovic polju jer za njih nema mjesta,ko njih j... ko ih **** sto djaba igraju i pokusavaju usrecit ovaj narod,pametan je svaki igrac sto ne dodje na okupljanje sto njima ovo treba u zivotu da se nose sa pritiskom cjele nacije da cjela nacija gleda njih kako jednostavno nista ne mogu bez obzira koliko se trudili...jedina stvar koja ce ih zadrazat mozda jest onaj pljesak iako su izgubili...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nisam cuo nikakvu priču prije večeras, al od same objave informacije da je "odjednom" povrijeđen i da nema apsolutno sanse da igra nisam vjerovao u to, jer samo se sjetim Spahića koji igrao pod injekcijama i neme "manje" važne utakmice, ja mislim da nije bilo te povrede koja bi spriječila igrača da odigra ovako važan meč pa barem 20 min. ako nista.
Mislim ako je htio da bojkotuje savez izabrao je stvarno pravi trenutak, njih je najmanje uvrijedio, a najveću bol je donio navijačima koji to nisu ničim zaslužili.
Mislim ako je htio da bojkotuje savez izabrao je stvarno pravi trenutak, njih je najmanje uvrijedio, a najveću bol je donio navijačima koji to nisu ničim zaslužili.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Neka Midhat Arifovic ide sa reprezentacijom ispred Poreske uprave Federacije hehehehe, davao Munibu savjet kako da opere lovu sto su primili da zajebu utakmicu.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Od svih provjerenih informacija ova mi je popravila daniPod je napisao/la:Tekma je prodata, snimljen je razgovor misketa i coste iz wfl-a, navodno je jedna od obavjestajnih agencija snimila i presrela razgovor izmedju njih dvojice, valjda ce uskoro biti sve objavljeno....
Tako su javili na TVSA

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
- Kontakt:
Mislim ad je sad kasno za sve. I ako je nešto bilo trebalo je odmah izaći u javnost sa tim jer ovako nismo otišli na svjetsko a ništa se nije riješilo. Ipak se nadam da je bila povreda
Miske, necu da verujem u ono sto sam video na tv-u, a to je da si "srcano" odigrao citav mec u BL, a u sredu povredjen, u Lisabonu ne prepoznatljiv, ko ovcica u krdu gladnih Vukova i u danasnjem interiju za ss.ba sa fizioterapijskog stola delis nam lekcije kako si castan i karakteran.
Ne kapiram kako Ti nisi bio spreman u sredu, a danas u Istorijskoj utakmici za Wolfsburg igras ko ZMAJ!?
Sumnja je greh, ali ovo nema veze sa sumnjom, ovo je realnost!
Ne kapiram kako Ti nisi bio spreman u sredu, a danas u Istorijskoj utakmici za Wolfsburg igras ko ZMAJ!?
Jaa svakvih miseva ima na ovome forumu Boze dragi. Sad je Miske drzavni neprijatelj br.1. Dajte ga na vjesala pod hitno.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Eminentni ortoped Gavrankapetanovic rekao da nemoze igrati utakmicu i da ce trebati dosta vremena da se oporavi hehehe. Pitam se za koliko je dao tu informaciju ? 500 EUR ? 1000 EUR ? Mjesto u lozi ?
Novinari su ovako otjerali i Hasana,koji je postao najveci izdajnik,a sad isto slijedi i Misketu,a sutra nekom drugom. Zbog toga kakvi smo i ne zasluzujemo nista bolje od ovoga sto imamo
Neću se baviti teorijama zavjere,ali sam odmah rekao da nešto nije u redu,ako u onakvoj tišini ostanemo bez najboljeg igrača! 

cole-ch je napisao/la:Miske, necu da verujem u ono sto sam video na tv-u, a to je da si "srcano" odigrao citav mec u BL, a u sredu povredjen, u Lisabonu ne prepoznatljiv, ko ovcica u krdu gladnih Vukova i u danasnjem interiju za ss.ba sa fizioterapijskog stola delis nam lekcije kako si castan i karakteran.
ma ako je odigro sve do sada casno i postene najmanje treba sumnjat u njega zna se gdje treba trazit krivce...eh vjerovatno mu se spremalo ono maslo i jos uvijek mu se sprema jer neko mora biti kriv pa ce vjerovato sad pocet one izjave izgubili smo zbog nadarevica izgubili smo zbog ovog onog,kriv je misimovic ovaj onaj...ova utakmica je bila izgubljena u novom vinodolskom...jbg trener portugala ode u njemacku gleda wolf-hofenhajm iznajmi skautsku agenciju da posmatra igrace **** male bosne...pred ove tekme je trebalo uradit malo vise od onog **** cemo mi njima majku...trebo je karantin ovo ono a ne cirkus koji je pratio igrace pravi cirkus koji je trao 15 dana
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
NEKA SE MISKE **** LAGANO...NAJBOLJI NA TERENU JE BIO DANAS...GINE SUPAK...IMAM OSJECAJ KAO DA NAS JE DANASNJOM PARTIJOM NAMJERNO ISPROVOCIRAO...sada ce mu raja poceti zvizdati i on ce jedva docekati da ode iz repke...zivi bili pa vidjeli!
Ja sam cuo da ce Misketa u reprezentaciji zamijeniti "premijer" Mujezinovic i to odmah ce biti kapiten, svidjelo mu se ici na utakmice

Zadnja izmjena: komax, dana/u 21 nov 2009, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si jedan od vecih. Kada bi se ovakve spekulacije dokazale istinitim u normalnim drzavama akter istog bi na stub srama i citavog bi zivota bio MIS, kao sto si Ti!Adinjo je napisao/la:Jaa svakvih miseva ima na ovome forumu Boze dragi. Sad je Miske drzavni neprijatelj br.1. Dajte ga na vjesala pod hitno.![]()
P.S. Za administraciju,
Ovo je isto vredjanje, banujte me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.