http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... a-nk-vitez" onclick="window.open(this.href);return false;
Signore je napisao/la:Zanimljiv tekst, ali se u tekstu uglavnom pise o uspjesima u Vitezu. Trebao si pisati za koga je igrao i koga je trenirao u Njemackoj, te kakve je uspjehe postigao. Ljudi mogu lako naci domace rezultate dok je to na strani tesko za pronaci, pogotovo kad je rijec o nizim ligama i njemu kao anonimcu.
I koristi manje rijec 'naime'
Stari 2.7. je sjednica opcinskog vijeca gdje ce glavna tema biti stadion! imas na portalu vitez.info na fb-u pa procitaj,sve tri stranke su se slozile da se krene s izgradnjom stadiona,osim SDA,ali svi kazu da ce biti izglasano to i da ce konacno krece sa radovima.ako se izglasa,onda vjerujem da bi trebao biti gotov bar do negdje 5-6 kola,eventualno do 9. ako bude radeno kako je obecanostaragarda je napisao/la:NKVitez..ti si mi ovdje najupuceniji...sta vam ima od stadiona
Signore je napisao/la:E jbg, ja po tome skuzio da si ti, a i znam da je nekad netko nekome prigovarao ovdje na forumu kako je napisao los izvjestaj o utakmici Viteza, pa sam kontao da su tebi prigovarali i da si ti neki novinar
Prosto ne vjerujem da su ovi humanisti iz SDA protiv izgradnjenkvitez je napisao/la:Stari 2.7. je sjednica opcinskog vijeca gdje ce glavna tema biti stadion! imas na portalu vitez.info na fb-u pa procitaj,sve tri stranke su se slozile da se krene s izgradnjom stadiona,osim SDA,ali svi kazu da ce biti izglasano to i da ce konacno krece sa radovima.ako se izglasa,onda vjerujem da bi trebao biti gotov bar do negdje 5-6 kola,eventualno do 9. ako bude radeno kako je obecanostaragarda je napisao/la:NKVitez..ti si mi ovdje najupuceniji...sta vam ima od stadionaznaci minimum uslova,da se odigrava u vitezu,a iducu sezonu krajnja realizacija i zavrsetak stadiona.
AdiRajvosa je napisao/la:Prosto ne vjerujem da su ovi humanisti iz SDA protiv izgradnjenkvitez je napisao/la:Stari 2.7. je sjednica opcinskog vijeca gdje ce glavna tema biti stadion! imas na portalu vitez.info na fb-u pa procitaj,sve tri stranke su se slozile da se krene s izgradnjom stadiona,osim SDA,ali svi kazu da ce biti izglasano to i da ce konacno krece sa radovima.ako se izglasa,onda vjerujem da bi trebao biti gotov bar do negdje 5-6 kola,eventualno do 9. ako bude radeno kako je obecanostaragarda je napisao/la:NKVitez..ti si mi ovdje najupuceniji...sta vam ima od stadionaznaci minimum uslova,da se odigrava u vitezu,a iducu sezonu krajnja realizacija i zavrsetak stadiona.
![]()
![]()
Neshvatam ovaj huskacki tekst. Pise da HDZ podrzava izgradnju stadiona, dok SDA i nacelnik zele finicirati izgradnju stadiona kroz prodaju zemljista. Pa znaci da SDA i nacelnik Alkajic podrzavaju isto kao dva HDZ izgradnju stadiona i predlazu kako se to moze financirati, dok u tekst nepise uopste kako mislI HDZ da finacira izgradnju. Pise o nekom prihodu o pola Miljardi sto uopste nikakve veze nema o vecini budzeta 2013, koji kako ja mislim ne iznosi nekoliko miliona. Ovaj tekst moze a ima isto samo cilju da pali odgovorajuce osobe.nkvitez je napisao/la:
Ma ekipa je dobra,siguran sam da uz kvalitetne pripreme,redovne financije kao sto je i dosada bilo mozemo da ostanemo u liginemamo dugovanja nikakvih sto je odlicno,kad se vidi stanje u premijer ligi zadovoljan sam s klubom,ne moramo placati vise sluzbenike iz saveza(sudije,delegate i ostalo sto treba) ovdje to placa sponzor lige,tako da se ti novci mogu usmjeriti na ekipu i sve ostalo.
A jest prije smo se zvali Nk Fis Vitez,Nk Ecos Vitez al prije 4-5 godina
hendikep je velik isto igramo na Kamberovića polju ali sta je tu je,ako imamo kvalitet onda svejedno gdje igramo,ako nemamo onda nek ispadnemo.Gradonacelnik malo sere,hoce malo da sebi ugrabi para,**** mu mater!
Yebem li im mater u utorak ne budu li izglasali za izgradnju stadiona ima da im bombu bacim na opstinu...jbmilan je napisao/la:Travnik - Vitez
Borac - Vitez
Vitez - Zeljeznicar
Radnik -Vitez
Vitez - Zrinjski
Slavija - Vitez
Vitez - Siroki Brijeg
Leotar - Vitez
Vitez - Celik
Olimpic - Vitez
Vitez - Mladost
Velez - Vitez
Vitez - Sarajevo
Rudar - Vitez
Vitez - Zvijezda
u koliko sati se igra tekma da znamo kada krenutinkvitez je napisao/la:Prijateljska utakmica Vitez-Široki Brijeg 29.lipanj na Kupresu
CelikAlenHalilovic je napisao/la:Prva utakmica na Kamberovicu Polju protiv Zelja, bas se pitam koga ce Zenicani podrzavati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.