NK Vitez

nkvitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 26 jun 2013, 12:56

Vrijedi procitati,mnogi su pitali da napisem nesto o njemu pa eto :)

http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... a-nk-vitez" onclick="window.open(this.href);return false;

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 jun 2013, 14:05

Zanimljiv tekst, ali se u tekstu uglavnom pise o uspjesima u Vitezu. Trebao si pisati za koga je igrao i koga je trenirao u Njemackoj, te kakve je uspjehe postigao. Ljudi mogu lako naci domace rezultate dok je to na strani tesko za pronaci, pogotovo kad je rijec o nizim ligama i njemu kao anonimcu.

I koristi manje rijec 'naime' :D

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 26 jun 2013, 15:13

Signore je napisao/la:Zanimljiv tekst, ali se u tekstu uglavnom pise o uspjesima u Vitezu. Trebao si pisati za koga je igrao i koga je trenirao u Njemackoj, te kakve je uspjehe postigao. Ljudi mogu lako naci domace rezultate dok je to na strani tesko za pronaci, pogotovo kad je rijec o nizim ligama i njemu kao anonimcu.

I koristi manje rijec 'naime' :D

Kralju nisam ja ovo pisao :D kad sam mislio pod onim da i napisem ovdje nesto o njemu,mislio sam da kopiram ,ovo je pisao ovaj s vitez.info pa sam postavio :D a probat cu saznati eto za koga je igrao i koga je trenirao po njemackoj(znam da je uveo neki tim iz 4 lige u 3 i onda dosao ovamo ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 jun 2013, 21:39

E jbg, ja po tome skuzio da si ti, a i znam da je nekad netko nekome prigovarao ovdje na forumu kako je napisao los izvjestaj o utakmici Viteza, pa sam kontao da su tebi prigovarali i da si ti neki novinar :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jun 2013, 22:48

NKVitez..ti si mi ovdje najupuceniji...sta vam ima od stadiona
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 26 jun 2013, 22:54

staragarda je napisao/la:NKVitez..ti si mi ovdje najupuceniji...sta vam ima od stadiona
Stari 2.7. je sjednica opcinskog vijeca gdje ce glavna tema biti stadion! imas na portalu vitez.info na fb-u pa procitaj,sve tri stranke su se slozile da se krene s izgradnjom stadiona,osim SDA,ali svi kazu da ce biti izglasano to i da ce konacno krece sa radovima.ako se izglasa,onda vjerujem da bi trebao biti gotov bar do negdje 5-6 kola,eventualno do 9. ako bude radeno kako je obecano :D znaci minimum uslova,da se odigrava u vitezu,a iducu sezonu krajnja realizacija i zavrsetak stadiona.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 26 jun 2013, 23:02

Signore je napisao/la:E jbg, ja po tome skuzio da si ti, a i znam da je nekad netko nekome prigovarao ovdje na forumu kako je napisao los izvjestaj o utakmici Viteza, pa sam kontao da su tebi prigovarali i da si ti neki novinar :mrgreen:

ja samo kopiram napisano :D a **** coeka,jer je golmanu sjebo malo prezime,kao da je neka zvijezda al eto **** ga.svako moze pogrijesiti :mrgreen:

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 26 jun 2013, 23:43

nkvitez je napisao/la:
staragarda je napisao/la:NKVitez..ti si mi ovdje najupuceniji...sta vam ima od stadiona
Stari 2.7. je sjednica opcinskog vijeca gdje ce glavna tema biti stadion! imas na portalu vitez.info na fb-u pa procitaj,sve tri stranke su se slozile da se krene s izgradnjom stadiona,osim SDA,ali svi kazu da ce biti izglasano to i da ce konacno krece sa radovima.ako se izglasa,onda vjerujem da bi trebao biti gotov bar do negdje 5-6 kola,eventualno do 9. ako bude radeno kako je obecano :D znaci minimum uslova,da se odigrava u vitezu,a iducu sezonu krajnja realizacija i zavrsetak stadiona.
Prosto ne vjerujem da su ovi humanisti iz SDA protiv izgradnje :lol: :lol: :lol:

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 26 jun 2013, 23:48

AdiRajvosa je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:
Prosto ne vjerujem da su ovi humanisti iz SDA protiv izgradnje :lol: :lol: :lol:

Haha ma svi su lopovi,sve stranke.ali ne kontam sta imaju protiv,svima treba biti cast kad ti dolazi Sarajevo,Zeljo,Borac,Celik,Zrinjski,Siroki u grad,em promocija grada,em publika je ovo cekala dosta dugo.tako da se nadam najboljem! :D

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 26 jun 2013, 23:59

Ma pocet ce gradnja, samo dok se svi ravnomjerno ugrade u cijelu tu pricu. Nema smisla raditi projekat a da svi ne uzmu dio tala. 8-)

Nadam se da ce uskoro poceti radovi, i da cemo uskoro gostovati i u vasem gradu. ;)

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 27 jun 2013, 00:52

nkvitez je napisao/la:slika

Ma ekipa je dobra,siguran sam da uz kvalitetne pripreme,redovne financije kao sto je i dosada bilo mozemo da ostanemo u ligi :) nemamo dugovanja nikakvih sto je odlicno,kad se vidi stanje u premijer ligi zadovoljan sam s klubom,ne moramo placati vise sluzbenike iz saveza(sudije,delegate i ostalo sto treba) ovdje to placa sponzor lige,tako da se ti novci mogu usmjeriti na ekipu i sve ostalo.

A jest prije smo se zvali Nk Fis Vitez,Nk Ecos Vitez al prije 4-5 godina :D
hendikep je velik isto igramo na Kamberovića polju ali sta je tu je,ako imamo kvalitet onda svejedno gdje igramo,ako nemamo onda nek ispadnemo. :) Gradonacelnik malo sere,hoce malo da sebi ugrabi para,**** mu mater!
Neshvatam ovaj huskacki tekst. Pise da HDZ podrzava izgradnju stadiona, dok SDA i nacelnik zele finicirati izgradnju stadiona kroz prodaju zemljista. Pa znaci da SDA i nacelnik Alkajic podrzavaju isto kao dva HDZ izgradnju stadiona i predlazu kako se to moze financirati, dok u tekst nepise uopste kako mislI HDZ da finacira izgradnju. Pise o nekom prihodu o pola Miljardi sto uopste nikakve veze nema o vecini budzeta 2013, koji kako ja mislim ne iznosi nekoliko miliona. Ovaj tekst moze a ima isto samo cilju da pali odgovorajuce osobe.

Ps. Evo zasno sam da budzet Vitez 2013 iznosi 6 338 000 KM. A koliko kosta izgradnja stadiona pola miliona, milion? :lol:

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 27 jun 2013, 13:05

Travnik - Vitez
Borac - Vitez
Vitez - Zeljeznicar
Radnik -Vitez
Vitez - Zrinjski
Slavija - Vitez
Vitez - Siroki Brijeg
Leotar - Vitez
Vitez - Celik
Olimpic - Vitez
Vitez - Mladost
Velez - Vitez
Vitez - Sarajevo
Rudar - Vitez
Vitez - Zvijezda
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

vitezovi93
Kontakt:

Post Postao/la vitezovi93 » 27 jun 2013, 13:57

jbmilan je napisao/la:Travnik - Vitez
Borac - Vitez
Vitez - Zeljeznicar
Radnik -Vitez
Vitez - Zrinjski
Slavija - Vitez
Vitez - Siroki Brijeg
Leotar - Vitez
Vitez - Celik
Olimpic - Vitez
Vitez - Mladost
Velez - Vitez
Vitez - Sarajevo
Rudar - Vitez
Vitez - Zvijezda
Yebem li im mater u utorak ne budu li izglasali za izgradnju stadiona ima da im bombu bacim na opstinu...
Zadnja izmjena: vitezovi93, dana/u 27 jun 2013, 14:32, ukupno mijenjano 3 puta.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 27 jun 2013, 14:04

Vi ćete kao i Gradina prošle sezone zadnjih par utakmica odigrati u svome gradu ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 27 jun 2013, 18:14

nkvitez je napisao/la:Prijateljska utakmica Vitez-Široki Brijeg 29.lipanj na Kupresu :)
u koliko sati se igra tekma da znamo kada krenuti

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 27 jun 2013, 18:32

Mislim da ste većina zagrizli istu priču kao i Srebreničani prije godinu dana... prije mjesec dana ste rekli da "izgradnja počinje za dva dana", a ovako kako to izgleda prvi premijerligaš koji će gostovati u Vitezu je Slavija u prvom kolu druge polusezone.

Žalosno je koliko ste napadali sve koji su vam govorili da taj sadion (onaj čiji ste tlocrt svaki dan po jednom objavili) neće započeti sa gradnjom još barem mjesec/dva.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 27 jun 2013, 18:46

Glupo je kad ti ekipa mora igrati u tudjem gradu, na tudjem stadionu, pa makar taj isti grad, bio udaljen svega par kilometara od tvog, jednostavno nije to to...S druge strane podrzavam ovo sto radi NS BiH, jer nema drugog nacina da se klubovi natjeraju na uredjenje, poboljsanje uslova, kapiciteta....ja se u svakom slucaju nadam da ce Vitezani popravit taj stadion, pa makar da odigraju zadnja 2 kola....

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 27 jun 2013, 20:43

Prva utakmica na Kamberovicu Polju protiv Zelja, bas se pitam koga ce Zenicani podrzavati :mrgreen:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 jun 2013, 20:56

Prva i odmah spektakl.Protiv Travnika na Piroti sa dosta Vitezana na tribinama i nabrijanim Vezirima sa Vitezaninom Elvedinom Varupom na čelu.To se mora gledati.Biće krvi do koljena... :D

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 27 jun 2013, 21:01

AlenHalilovic je napisao/la:Prva utakmica na Kamberovicu Polju protiv Zelja, bas se pitam koga ce Zenicani podrzavati :mrgreen:
Celik :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.